Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαριζακι κοιμηθηκες?
Κοιμήθηκα στον καναπέ αλλά κι εκεί δεν ήταν καλά γιατί γλύτωσα το σφύριγμα αλλά είχα το γάβγισμα ενός σκύλου που πήραν απέναντι και δεν σταμάτησε ο καημένος όλη νύχτα... Ουφ, με πήρε ο ύπνος το πρωί... άργησα να πάω στη δουλειά...

Καλησπέρα κορίτσια.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλάκι μου γιατί προβληματίστηκες με τον τρόπο που κοιμάται το Ναταλάκι? Και τι έγινε που κοιμάται με τον θηλασμό?
Δεν προβληματίζομαι, πλάκα κάνω γιατί ξέρω το κόλλημα της με το στήθος. Όταν λείπω εγώ κοιμάται κι εκείνη λίγο-πολύ με τους παραδοσιακούς τρόπους, εκείνη δεν λέει πλατούλα λέει τσίμπι-τσίμπι, είναι το μασάζ που της κάνω. Έχουν πλάκα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Λοιπόν θα το αλλάξω το ticker εγκυμοσύνης μου , να δεις που ο πόνος είναι απο τα ψώνια που κουβαλάει αυτή η βλαμμένη.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ξεκινησα να σας διαβαζω αναποδα (για να προλαβω να διαβασω τελευταια νεα) και χω πεσει στο πατωμα απο τα γελια !!!!!!

Καλησπερα χαχ !!!

Κοριτσια θυμαστε που λεγαμε για τις αλλεργιες?

Για ριξτε μια ματια

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=68825

Εγω δε ξερω καθολου μιας και δεν πηρα καθολου προγεστερονη αλλα τωρα που το σκεφτομαι και της κουμπαρας μου εχει αλλεργια που πηρε πολυ προγεστερονη και μιας φιλης μου η μικρη...

Λετε να εχει σχεση?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ααα τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα ? Αρμακι μου συγχαρητηρια !!!! Να χεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη !!!!

Βλεπω αρρωστουλικα μερικα παιδακια , τα ιδια και η Χριστιάννα . Λιγο μυξες , λιγα δεκατα , τιποτα σοβαρο βεβαια μαλλον ειναι της εποχης .

Βατραχάκι μου εγω ποτε δεν εχω βαλει ορους και τετοια . Ο γιατρος μου ειχε δωσει μια συριγγα και μου χε πει να βαλω λιγο μητρικο γαλα και μπλουμ στη μυτουλα . Κανει θαυματα ! Μετα βεβαια εμαθα και εριχνα κατευθειαν απο την πηγη :tongue:

Βικη μου να σας ζησει το ανηψάκι !!! Τι κανει η Φωτεινουλα ? Να μου την φιλησεις .

Πετρουλα μαλλον της εποχης ειναι τα σκαμπανευασματα στη διαθεση συν την εγκυμοσύνη . Ετσι ειναι το φθινοπωρο ..λιγο μελαγχολικο !

Φιλακι μου εγω απορω που ολα τα παιδακια κοιμουντε μονα τους . Η φακη αποκλειεται να μεινει μονη και να κοιμηθει . Θελει διαβασμα , χαιδεμα , μασαζ ,κουνημα και οτι αλλο σκεφτει για να κοιμηθει . Εμενα γμτ δεν κοιμοταν στο στηθος ουτε οταν θηλαζα !!!

Ριτακι καλη αρχη στον παιδικό , καλη σχολική χρονιά !!!

Διαβασα λιγο τις συζητήσεις που ειχατε , συμφωνω λιγο πολυ με ολες .

Μαμαλευτερακι ολα καλα ευχομαι !!!

Νατάσσα και Κικο , η δικια μου δεν λεει μονο "ναι" αλλα "ααα ναι?" . Συνεχεια οταν με ρωταει κατι ή οταν της λεμε οτι πρεπει να κανει κατι , απανταει "ααα ναι?" . Εχει πολυ πλακα οπως το λεει . Τελευταια μας εχει πεθανει και με το "ουααααου"! Για τα υπολοιπα μην ρωτατε καλυτερα :rolleyes:

Ωχ με τραβολογάει !!! Φιλια σε ολες να ειστε καλα !!!

Κοριτσια θυμαστε που λεγαμε για τις αλλεργιες?

Για ριξτε μια ματια

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=68825

Εγω δε ξερω καθολου μιας και δεν πηρα καθολου προγεστερονη αλλα τωρα που το σκεφτομαι και της κουμπαρας μου εχει αλλεργια που πηρε πολυ προγεστερονη και μιας φιλης μου η μικρη...

Λετε να εχει σχεση?

Ρίτα κουφάθηκα... είχα πάρει αρκετή προγεστερόνη.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Κι εγώ είχα πάρει πολυυυυυυυυ προγεστερόνη στην Εύα όπως και η αδερφή μου και στα δυο της παιδιά αλλά αλεργία δεν εμφάνισε κανένα. Λέτε να ήμουν από τις τυχερές ή μήπως είναι σύμπτωση? Τι να πω...πάντως και τώρα πάλι πέρνω..Και το πικουλίνι έπαιρνε στον Πανούλη πολλά και είχε αλλεργία αλλά νομίζω έπαιρνε και στη Βαρβαρα χωρίς να είμαι σίγουρη, αλλά η Βαρβάρα δεν εμφάνισε.

Λαμπρινούκο μου ευχαριστώ πολυ!!!! Περαστικούλια σας!

Πετρούλα μου τι έπαθες? Σε χάλασε κάτι ή έτσι ξαφνικά έπεσες?

Ριτάκι και σήμερα τέλεια ο Γρηγόρης στο σχολείο ε? Μπράβο το πουλάκι μου!

Σαρδελάκι μου το ότι πέφτει είναι σημαντικό, άντε να περάσει γρήγορα κι αυτό!

Βατραχάκι περαστικά στον Θοδωράκο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγώ!

Πήγα να μαζέψω 1 παρά το γιο μου από το σχολείο και , περίμενα, περίμενα παιδί δεν έβλεπα! Μετά από κανένα 7' μου τον φέρνουν και μου είπαν ότι δεν ήθελε να φύγει αν δεν έτρωγε! Ναιιιι, το δικό μου το παιδί! Και τι έφαγε? Φασολάκια με πατατούλες και φέτα! Στο σπίτι μας κάνει κάνει κόλπα με αυτά! Εντομεταξύ σκέφτομαι όπως λες Πετρούλα να ξαναδοκιμάσω κρέμα να δω τι θα γίνει γιατί τα κακάκια της τελικά καρότο είχαν! Πάντως εγώ προγεστερόνη δεν πήρα σε κανένα, ωστόσο και τα δύο όλο και κάποια αλλεργία έχουν!

Κίκο μου πότε έφτασες κι εσύ 30η εβδομάδα? Τα πονάκια που αναφέρεις είναι συχνά στις περισσότερες εγκυμονούσες! Και η μήτρα που μεγαλώνει επιβαρύνει την κατάσταση!

Βατραχάκι μου ο Θοδωράκος σου είναι πολύ μικρός για να δώσεις σιροπάκι. Και η δική μου παιδίατρος αλλά και αυτή που μας είδε στις διακοπές επιμένουν ότι ειδικά σε τόσο μωρά τα σιρόπια δεν κάνουν τίποτα, μπορεί όμως να προκαλέσουν άλλου είδους προβλήματα. Μόνο ορό και ρούφηγμα (έχουμε σπαταλήσει εμείς τέτοια το χρόνο που πέρασε ουυυυυ), αν επιδεινωθεί επικοινωνείς με παιδίατρο, το επόμενο βήμα είναι να σου πει για μασκούλα κι αν δεν κάνει κι αυτό τίποτα αν ο βήχας είναι δηλαδή από λαρυγγίτιδα μόνο soldesanil μόνο μετά από υπόδειξη παιδιάτρου. Αν πάει για βρογχιολίτιδα χτύπα ξύλο τότε δίνουν αντιβίωση! Απλά σε τόσο μικρά παιδάκια, από μέρα σε μέρα αλλάζει η κατάσταση και δυστυχώς εύκολα το γυρίζουν σε βρογχιολίτιδες! Πολύ ορό και καθάρισμα μυτούλα μου λέγανε όλοι!

Σαρδελάκι μου περαστικά και σε εσάς, ειδικά ο πυρετός ας σταματήσει εδώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λοιπόν θα το αλλάξω το ticker εγκυμοσύνης μου , να δεις που ο πόνος είναι απο τα ψώνια που κουβαλάει αυτή η βλαμμένη.

<br />

<br />

εχω πεσει κατω απο τα γελια μιλαμε εχει πολυ γελιο κοπελιο.να εισαι καλα

χαρηκα με την υδρονεφρωση που μας χαιρετισε.προσεχε λιγο τις κινησεις σου.

ηλιανα θα ζητησω πνευματικα δικαιωματα χαχαχα!!!

καλε ριτακι και εγω σου ειχα ζητησει την μερεντα και με εγραψες αν θυμαμαι καλα,μηπως θες να με αδυνατισεις και δινεις την συνταγη μονο στην εγκυουλα???κακια!!!!!

αντε καλα,σ'αγαπαω ............. λιγο!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ξεκινησα να σας διαβαζω αναποδα (για να προλαβω να διαβασω τελευταια νεα) και χω πεσει στο πατωμα απο τα γελια !!!!!!

Καλησπερα χαχ !!!

βρε καλως την φιλεναδα μας.

ολες χτυπιομαστε τωρα!!!εχει πλακα η κικιτσα

τι κανειχ?

η μικρη η κουκλα?

εχω την εντυπωση οτι θα μας ανακοινωσεις συντομα εγκυμοσυνη.δεν ξερω γιατι μου κολησε ετσι.για πες για πες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...