Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα όμορφη μέρα με χαμόγελο

Πως μου είστε διαβάζω ανάποδα

πετρουλα μου κατσε να στην φτιαξω την διαθεση ολο κια κατι θα μου ξεφυγη και θα λυθεισ στα γελια μουτσσσσσσσσσσσσσσσ χαλαρωσε μαζι μασ :D:D:D

kiko ποπό τώρα σήμερα κατάλαβα πόσο μηνων είσαι και εσύ ποπό πλησιάζεις και εσύ άντε με το καλό και ο πόνος ίσως είναι κάτι περαστικό η κάποιος μυϊκός σπασμός που να μην έχει καμία σχάση με την εγκυμοσύνη

τι έχει ο μικρός βατραχάκι μας πάω να διαβάσω ποιο πίσω ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

vickypap να σας ζήσει και εγώ όπου πήγα πανοτουρτα την κοιτούσαν με θαυμασμό ειδικά ο εμβρυολόγος όταν του πήγα για την γυναίκα του ξετρελάθηκε κ προχθές πάλι γιαυτην μου έλεγε ότι η γυναίκα του θέλει να με γνωρίσει

το ομορφότερο δώρο που πηρε για τον γιο της

χμμμμμμμ Βίκυ σε ευχαριστώ πολύ από εσένα πήρα την ιδέα φιλιαααααααα μουτσσσσσς

vatraxaki ιωσουλα η καμία λαρυγγιτής ? τον πηγές γιατρό ?

ριτα79 τέλος αυτό ηταν έγινε η προσαρμογή όλα καταπληκτικά

maeleni ελπίζω να βρεθεί μια λύση κούκλα μου να μην ταλαιπώρησε άδικα θα σου τηλ άμεσα φιλία γλυκιά μου

sardelaki περαστικά σας κοπέλα μου

Καλησπερα κοριτσια!!

Κικη νομιζω πως αυτα τα πονακια θα τα εχεις απο εδω και περα...Δες όμως αν συνεχιστουν και πάρε ενα τηλ. τον γιατρο σου..Μεγαλώνει το μωρακι, πάει κι η υδρονεφρωση!!

Εγω δεν ειμαι πολύ καλά, "επεσα" ξαφνικα χωρις λόγο...:(:(

Πετρούλα δυστυχώς τις έχω και εγώ συχνά αυτές τις ψυχολογικές διακυμάνσεις , αν δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος τσίμπησε μια σοκολατίτσα και θα ανέβει η διάθεση;).

Ρίτα αυτό ακριβώς είναι ένα μόνιμο τράβηγμα στη βουβωνική χώρα, καμία σχέση με την κοιλιά και έμενα έτσι μου λένε εδώ στη δουλειά ότι πρέπει να είναι μυϊκός πόνος.

Πάντως είσαι τυχερή που έχει λυθεί η γλώσσα του Γρηγόρη σχετικά με τον παιδικό και μπορεί το παιδί να σου συζητήσει αναλυτικά το τι γίνεται κάθε μέρα, εμένα πάλι ο δικός μου μιλάει μεν αλλά σε ότι τον ρωτάς λέει συνέχεια ΝΑΙ σαν τους αλλοδαπούς που δεν έχουν μάθει τίποτε άλλο εκτός απο αυτό.

Ηλιάνα εσύ πως είσαι;

κικο

Καλά είμαι δεν έδηξε κάτι το πρωί όλα ήταν καλά στο ντοπλερ κτλ που κάνω κάθε μέρα

αλα

νιώθω υγρασία σήμερα από κάτω θα το ξανά δούμε όμως το βραδύ

βγήκαν κ η ουρολογικές και ανέβηκε πάλει το λεύκωμα το θέμα είναι ότι εγώ δεν τρώω αλάτι πως γίνετε αυτό τώρα?

θα κάνω αύριο πάλι και θα μου πάρουν πάλι αίμα και ένα κολπικό

Ε καλα μη φανταστεις οτι μου τα λεει και νερακι αλλα κανει μεγαλες μεν ,μπουρδουκλωμενες δε, προτασεις και συννενοουμαστε.Αν κατι δε καταλαβαινω του λεω να μου πει τι ειναι αυτο ,που το ειδε, αν εχουμε εμεις τετοιο και καπου βγαζω λιγο ακρη.Αλλα ναι ,αληθεια ειναι οτι μου τα λεει ολα και με καθησυχαζει αυτο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ε καλα μη φανταστεις οτι μου τα λεει και νερακι αλλα κανει μεγαλες μεν ,μπυρδουκλωμενες δε, προτασεις και συννενοουμαστε.Αν κατι δε καταλαβαινω του λεω να μου πει τι ειναι αυτο ,που το ειδε αν εχουμε εμεις τετοιο και καπου βγαζω λιγο ακρη.Αλλα ναι ,αληθεια ειναι οτι μου τα λεει ολα και με καθησυχαζει αυτο.

Μωρέ μια χαρά εγω στα 5 και αν συνεννοηθώ:tongue::tongue::tongue:

πάντως όταν του μιλώ σοβαρά καταλαβαίνει και με ακούει με προσοχή

και πετάει και τα μισόαλαμπουρνέζικα του

που πολλές φορές ναι........................:D:D:D:D:D:D

πλέων τα πιάνω και τον καταλαβαίνω

κάνουμε διάλογο και εμείς

αλαμπουρνέζικος αλλά διάλογος:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χιχιχιχι ιχιχιχ

Κοριτσια!!!!!!!!!!!!

Να'μαι κι εγω!!!

κικο και παλι σου λεω οτι εισαι μεγαλο νουμερο! Καλα μεσα στη νεκρικη σιγη που υπαρχει εδω μεσα, διαβασα αυτο που εγραψες για τον αλλοδαπο Ανασταση και μου βγηκε ενα γελιο... Ρομπα λεμε! Αχ, να'σαι καλα!!!

Ριτακι μπραβο στον Γρηγορη! Ευτυχως που δεν εστειλα τον Σωτηρη φετος παιδικο γιατι το μουγκο μου τιποτα δε θα μου ελεγε...

Σαρδελακι περαστικα στο παιδι! Πως ειναι τωρα? Βατρχακι επισης περαστικα στο μικρο Θοδωρικο!!!

Βικακι να σας ζησει το νεο μελος! Αμα ερθεις τελικα μην ξεχασεις να μας ειδοποιησεις, να οργανωσουμε καφε ανευ τεκνων!!!

Stone γιατι πεσαμε??? Για παμε να ανεβουμε λιγακι!!!:D

t7fQp3.png

Αχ μωρε τα πουλακια μου καταβαλουν μεγαλη προσπαθεια να τα πουν.

Εμενα ο Γρηγορης ας πουμε προσπαθει να τα πει μονοκοπανια και καπως σα να κραταει την ανασα του απο τη λαχταρα...σα να λαχανιαζει για να τα πει...δε ξερω αν με πιανεται..χαχα

Πολυ πλακα εχει.

Ηλιανα θα τα πει βρε σιγα σιγα καθε μερα και περισσοτερα.Εγων πλεον εντυπωσιαζομαι παρα πολυ απο κατι ρηματα που χρησιμοποιει του στυλ: χρειαζομαι,καταφερνω,νομιζω ,μουτζουρωθηκα(!!) και αλλα τετοια πολλα...

Προχθες μου ειπε:''Τι φωναζεις ετσι?'' χαχα μου εβαλε χερι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ασε Νατασσα ο Σωτος θα σου εκανε ενα εξαλο να πιανει το κεφαλακι του και θα τα καταλαβαινες ολα!!!Ο μικρος σου φαινεται απο χιλιομετρα ποτε ειναι χαρουμενος!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρητα ρήματα μουτζουρώνω???????//

χμμμμμ στα 7 θα τα πει ο δικός μου χιχιχιι:tongue::tongue::tongue::tongue:

…….

πάω να ξεκουραστώ έχω εξετάσεις πάλι το βραδάκι να δούμε και αυτήν η υγρασία τι είναι που νιώθω ?

ελπίζω όχι αμνιακό υγρό

Κοριτσια!!!!!!!!!!!!

κικο και παλι σου λεω οτι εισαι μεγαλο νουμερο! Καλα μεσα στη νεκρικη σιγη που υπαρχει εδω μεσα, διαβασα αυτο που εγραψες για τον αλλοδαπο Ανασταση και μου βγηκε ενα γελιο... Ρομπα λεμε! Αχ, να'σαι καλα!!!

Eμ ψέμματα είναι , ότι τον ρωτάω ναι μου απαντάει αυτός, όσο για τον Σώτο μη σε ανησυχεί συγκεντρώνει πληροφορίες τώρα ο εγκέφαλος του και θα τα πει μαζεμένα το μανάρι μου, μετά θα είσαστε ίδιοι όχι μόνο στην κοψιά αλλά και στην πάρλα.χιχιχι

Ρίτα τη συνταγή για τη μερεντούλα δεν θα τη βάλεις; άσχετο αλλά έχεις καμία για πρασόπιτα;

Ιωαννίτσα κοντοζυγώνεις και εσύ μη νομίζεις , ξέρεις πόσο εύκολα περνάει ο καιρός..

Καλά αποτελέσματα Ηλιάνα μου, η υγρασία μπορεί να είναι απο τη ζέστη και όχι το αμνιακό σου.

Λοιπόν θα το αλλάξω το ticker εγκυμοσύνης μου , να δεις που ο πόνος είναι απο τα ψώνια που κουβαλάει αυτή η βλαμμένη.

Κικο μερεντα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4650&Itemid=49

Σε πρασο κανω αυτη την ταρτα πρασσου η οποια δεν παιζεται!

Αν θελω να την κανω σε πιτα απλα φτιαχνω αυτη τηγεμιση ανακατευω μεσα τα τυρια και την βαζω σε σφολιατα ή αλλο φυλλο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1120&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

πωπω μιλάμε στην κυριολεξία μου τρέξανε τα σάλια με τη μερεντούλα , πολύ γρήγορη και λίγη ζάχαρη , δηλαδή με παίρνει να τη φτιάξω και να φάω λίγο , για την πρασόπιτα αύριο θα πάρω πρασάκια και θα τη φτιάξω αλλά με σφολιάτα να σου πω την αλήθεια.

Ευχαριστώ πολύ Ριτάκι πάντα τέτοια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...