Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστώ για τα περαστικά...ξέρετε μετά τους σπασμούς είμαι πολύ φρικαρισμένη και φοβισμένη. Δεν πήγα ούτε στο μαγαζί σήμερα γιατι δεν ήθελα να τον αφήσω με την θεία σε πυρετό!

πανμαρ όπως σου είπε το ντελενάκι λόγω σπασμών που κάναμε έχω εντολή από τον γιατρό να του δίνω στο 37.5 αντιπυρετικό. Οπότε δεν μπορώ να σας πω για παραπάνω πυρετό γιατι στο 37.5 του έδωσα.

Τώρα είναι καλύτερα...όλη την ώρα μου λέει θέλω να κάνω εμμετό. Χμμμμμμμμμμμμμ...ξεχνιέται μετά πάλι όμως και οκ.

Ελπίζω να μην ανεβάσει και να τον αφήσει να κοιμηθεί το μεσημέρι!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Ντελένη, Αρμα και Βίκυ (που ξέχασα να σου πω πριν - συγνώμη!)

τωρα που το λες και εγω μονο στη συμπεθερα μου ειπα καλημερα.

συγνωμη βρε κοριτσια μου :oops::oops::oops:

καλημερα σε ολες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Σαρδελακι μου αν ειναι ιωσουλα συνηθως πρεπει να κανει τον κυκλο του ο πυρετος ..ακολουθησε τις συμβουλες του γιατρου σχετικα με τα αντιπυρετικα και ολα θα πανε καλα ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Να' μαι πάλι!

Τι κακό βρε κορίτσια να θέλεις να βρεις κάτι και κανένας να μην ξέρει τίποτα πια! Ο ένας με παραπέμπει στον άλλο και πάει λέγοντας και άκρη τόσες μέρες δεν έβγαλα!

ΤΕΣΠΑ θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια κι ότι γίνει με το θέμα μου.

Sardelaki πώς είστε τώρα? Εχει περάσει μιά ώρα από το 38,2.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημεραα!

Τι κανετε?

Δε σας εχω διαβασει ακομα.Πηγαμε μια χαρα σχολειο το πρωι και μπηκε χωρις καμμια αντιδραση μεσα ενω καποια αλλα εκλαιγαν μπροστα στην πορτα και βγηκε επισης χαρουμενος ομως.....μου ειπαν οτι για καποια ωρα εκλαιγε επειδη δεν ηθελε να κατσει αλλο μεσα στην ταξη και ηθελε να βγει εξω να παιξει την ωρα που ηθελε εκεινος...τους εσκασε κοινως και τον εβγαλαν και μετα δεν ξαναμπαινε στην ταξη.

Καποια στιγμη μετα που τον αφησα ξαναγυρισα για να πληρωσω και να μη με δει και ακουσα τοσααα παιδια να κλαινε...ουφ

Τουλαχιστον μου ειπαν μονοι τους οτι και αυτος εκλαιγε και ευτυχως δεν εκλαιγε επειδη μας εψαχνε αλλα επειδη ηθελε να γινει το δικο του...το περιμενα αυτο.

Τον ρωτησα και μου ειπε το ιδιο οτι δλδ ηθελε να παει εξω...

Τεσπα αυριο παλι....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

σαρδελακι μου περαστικα σας ευχομαι να μην ανεβει αλλο!

τελικα ο μικρος μου εχει βηχαλακι μαλλον ολα αυτα τα δεκατακια το ρουθουνισμα και τωρα ο βηχας ιωσουλα μου μοιαζει που την περναμε ελαφρια.

joa λεω να δωσω spiropent αν δω οτι συνεχιζεται τι λες;

εχει σαν φλεμματα εσωτερικα και πνιγεται οταν κοιματε του βαζω ορο αλλα δεν βγαζει τιποτα απο μυξα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Α βατραχακι αυτο ειναι μυξα πισω...την ξερω πολυ καλα.

Καποιο σιροπακι για να κοψει τη μυξα θες και οχι αντιβηχικο οπως το spiropent.

Πολυ ορο και ρουφηχτηρι διοτι αυτη η μυξα ειναι που προωθεται προς τα αυτια.

Ιωσουλα κοινως...ολο τετοιο ειχαμε τον πρωτο χρονο και εμεις αλλα να σου πω μην δωσεις τιποτα αν δε ρωτησεις διοτι ειναι πολυ μικρος.

Σαρδελακι περαστικα πως ειναι τωρα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γιατι μωρε παλι αρρωστουλικα???

περαστικα τους.

δεν ειχαμε κινηση σημερα.θα παω να παρω το αμαξι μου...τελικα ειχε καει η αντλια βενζινης και μαζι με σερβις και τακακια το συνολο 480 ωραιοτατα ευρω.

να δω πως θα παω εκεινο το ταξιδι που ελεγα.

τελικα δεν ξερω για την αθηνα αν καταφερω να ερθω.ναι μεν βγαινει λιγο ακριβοτερο το εισητηριο για μυκονο απευθειας απο θεσσαλονικη αλλα αν μεινουμε αθηνα και φυγουμε για μυκονο την επομενη μερα δηλαδη βγαλουμε μεμονομενες διαδρομες θα εχουμε και μια βραδυα σε ξενοδοχειο οποτε παμε παραπανω απο το απευθειας.χωρια που η πτηση απο αθηνα για μυκονο ειναι 5κ45 το πρωι και θα εχουμε απο τα ξημερωματα να τρεχουμε με ταξι τοσο μακρυα απο την πολη.εκτος αν μεινουμε στο σοφιτελ που τοσο το θελω!!!

θα δουμε.παντως τις επομενες μερες θα τα κλεισουμε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια και απόʼμενα,

Έχει τρέξιμο σήμερα και πέρασε η ώρα χωρίς να το καταλάβω, να μου πεις κάθε μέρα του Αη γιαννιού θα ʽναι, τέσπα διάβασα για τα αρρωστούλικα και εύχομαι να είναι περαστικά σύντομα.

Βίκυ μου να σας ζήσει το ανιψάκι και να είναι πάντα ευτυχισμένο εύχομαι. Τέλος καλό όλα καλά και μια χαρά παιδάκι 3620 φτου φτου.

Bατραχακι καλοριζικο το swing

Γιοβάννα και Άρμα άμα βρείτε τη λύση με το γιογιό πείτε μου και εμένα γιατί όπως έχω ξαναπεί μόνο για να πετάει μέσα τα παιχνίδια του το έχει δηλαδή στο χέσιμο τελείως αλλά όχι κυριολεκτικά παρά μόνο μεταφορικά.χιχιχι

Ριτάκι όντως το ότι ήταν ειλικρινής από τον παιδικό δεν σου δημιουργεί ανασφάλεια και μακάρι να συνεχίσουν έτσι.

Όσο για τον ύπνο τι να πω δεν ξέρω, ενώ εσύ Πετρούλα μου μια χαρά ξεμπερδεύεις μετά από 10 λεπτά εμείς μπορεί να κλείσουμε και μισάωρο μπορώ να πω, τα μεσημέρια όμως κοιμάται μια χαρά μόνος του και απʼότι έχω καταλάβει φοβάται το σκοτάδι όσες φορές είμαι δίπλα του βλέπει συνέχεια όνειρα και παραμιλάει. Δεν ξέρω μακάρι να ηρεμήσει πάλι και με αυτό γιατί όσο σκέφτομαι το νέο μέλος που θα έρθει με πιάνει πανικός. Αν έχετε καμιά ιδεά καλοδεχούμενη πάντως

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας σχετικά με το γιατρό και να σας πω και τα νέα μας:

Εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό οικογενειακώς (είδε και ο Τάτσης τον μπέμπη) ευτυχώς δόξα το θεό είναι όλα καλά και το αμνιακό που το είχα μια έννοια λόγω υψηλής καμπύλης αλλά και ο μπέμπης μας που έπιασε το 1700, δεν υφίσταται πλέον και η υδρονέφρωση μας είπε και προχωράμε τώρα για το doppler πρώτα ο θεός. Κατά την επιστροφή όμως βρε κορίτσια σαν να έκανα μια απότομη κίνηση και με έχει πιάσει χαμηλά στη μια πλευρά ένας διαπεραστικός πόνος σαν τράβηγμα ένα πράγμα , αφού χθες το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ , σήμερα όμως είναι λίγο καλύτερα και απλά όταν περπατάω με ψιλοτραβάει , λέτε να είναι πιάσιμο ή που μεγαλώνει η κοιλιά;

Βατραχακι ο μπεμπουλης ειναι πολυ μικρος να παρει σιροπι ...τι θα εκανα εγω στην θεση σου ..πολυ ορο και οτριζαλιν ..Βαλε ενα μαξιλαρι κατω απο το κρεβατι του για να ειναι πιο ορθιο το κεφαλι και να μην καταπινει τα φλεμματα , επισης βαλε και καπου στο δωματιο ενα ταψακι με νερο..βοηθαει πολυ ..και επισης μιας και ο βηχας περιοριζει το οξυγονο εχε το παραθυρο ανοικτο ..Μπανακι σε λιγο πιο ζεστο νερο απο το συνηθες και με μια επιμονη στο στηθος ..

Αν ο βηχας επιμεινει παιρνεις τηλ. την γιατρο ..μην σας γυρισει σε βρογχοτιδα....

Κικο καλε γεννας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!

Κικη νομιζω πως αυτα τα πονακια θα τα εχεις απο εδω και περα...Δες όμως αν συνεχιστουν και πάρε ενα τηλ. τον γιατρο σου..Μεγαλώνει το μωρακι, πάει κι η υδρονεφρωση!!

Εγω δεν ειμαι πολύ καλά, "επεσα" ξαφνικα χωρις λόγο...:(:(

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κικο αν ειναι ενας πονος χαμηλα στη βουβωνικη χωρα περιπου και οχι στην κοιλια, σαν σουβλια ή σαν τραβηγμα ειναι μυικος πονος τον ειχα και εγω τους τελευταιους μηνες ,τα λεγαμε τοτε με την Ιωαννα και δεν ηταν τιποτα.

Πετρουλα τι επαθες?

Σαρδελα που εισαι?

Βικακι να σας ζησει το μωρακι ξεχαστηκα πριν.Αν ερθεις Αθηνα ενμημερωσε μας να δουμε αν τα καταφερουμε να βρεθουμε.

Εγω παλι εχω ανεβει.Κουβεντιασα πολυ με τον γιο μου και ολα καλα μου τα ελεγε και δειχνει πολυ χαρουμενος ..ειδικα στο σημειο που μου ελεγε οτι ενω εκλαιγε εγινε το δικο του...χμμμ.

Τον επιασα στο μπιρι μπιρι επ αυτου...για να δουμε τι καναμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...