Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

για πείτε λίγο για τον πυρετό...όταν μετράμε στον ύπνο δείχνει συνήθως παραπάνω από ότι είναι ;

Περαστικά αγάπη μου, πρώτη φορά το ακούω αυτό για τον πυρετό όταν κοιμούνται.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι βρε σαρδελα μου,οτι δειχνει αυτο εχει.

δηλαδη ποσο εκανε?

οσο για τον εμετο μια ωρα μετα,ειχε απορροφηθει το φαρμακο σιγουρα.

πως ειναι τωρα?

μαριζακι κοιμηθηκες?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα!

Για να δουμε θα προλάβω να γράψω κάτι?

Καλο φθινόπωρο, κατ'αρχην, μου αρεσει πολύ αυτος ο καιρός!

Ο Κωνσταντίνος είναι μια χαρα. Στο σχολειο πάει τρέχοντας και φετος μια απο τις δασκάλες του στη ταξη θα είναι και η κοπέλα που κάνουμε παρεα εδώ απο την πολυκατοικιά μας. Εχει βγάλει πλέον 19 δοντάκια, οπότε μας μένει άλλος ένας τραπεζιτης. Απο ζημιες άλλο τίποτα...ήταν που ήταν ταλιμπάν τωρα έχει γίνει ακόμα πιο ζωηρός.

Η μπεμπουλα μας καλα είναι. Εχει κ αυτη τα πονάκια της. Στο τσακ την έχω γλυτωσει απο τον αδερφό της που θέλει να την ταϊσει πότε λουκάνικα, πότε κέϊκ...ένας χαμός! Την Κυριακη θα σαραντισουμε, οπότε ελπίζω να προλάβουμε να κάνουμε καμια βολτα πριν χαλασει ο καιρός.

Βικακι μου να σας ζησει ο μπεμπης!

σαρδελακι μου εμένα η παιδίατρος μου έχει πει οτι οταν κοιμουνται δείχνει λιγο παραπάνω η θερμοκρασία. Ισως να τον πείραξε κάτι και μετά με τον εμετό να ξαλάφρωσε το παιδί. Πώς είναι τώρα?

Ξύπνησε η μπουμπου και πεινάειιιιιιιιιιιιιι:mrgreen:.

Καλημέρα σας! Πριν ετοιμαστούμε για σχολείο είπα να σας "δω" λίγο!

Σαρδελάκι μου κι εγώ ξέρω ότι μόλις σηκώνονται τα παιδια το πρωί είναι λίγο ανεβασμένη η θερμοκρασία του και κανονικά κανένα μισάωρο μετά τα θερμομετράμε. Πόσο σου έκανε? Ελπίζω σήμερα να μην έχετε θέμα!

Μαρίζα τελικά τι ήταν ο θόρυβος?

Βατραχάκι με το καλό να έρθουν και οι δικοί σας και σιδερένιο το παιδάκι!

Μαρία τέλειες οι διακοπές που έχετε κανονίσει! Εγώ θα σου έλεγα να μην της χάσεις εφόσον είστε όλοι καλά, χρειάζεται για να φορτίσεις μπαταρίες για το Χειμώνα! Πάντως μου φαίνεται πιο λογικό να μείνεις κι εσύ μία εβδομάδα Σέριφο, έτσι μια εβδομάδα που θα λείψετε θα περάσει πολύ γρήγορα!

Και για να ξεκινήσει όμορφα και μοσχομυροδώτα η μέρα, κάτι περίεργα κοκκινωπά σημάδια είχαν τα κακά της, να ήταν καρότο ή η αλλεργία? Κατά πάσα πιθανότητα ήταν το πρώτο όπως τα είδα, αλλά τι έλεγα χτες ότι δε φοβάμαι? Φοβάμαι και τρέμω τελικά! Καλημέρα σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρααα!

Σαρδελάκι, περαστικά σας... Αυτό για τον πυρετό το βράδυ δεν το έχω ξανακούσει ούτε εγώ... Αλλά ντεπόν του δίνεις και στα δέκατα? Εμένα η παιδίατρος μου έχει πει από 38,5 και πάνω να της δίνω ντεπόν.

Μαρίζα, πώς πήγε με τον θόρυβο? Κατάφερες να κοιμηθείς καθόλου?

Γεια σου Κωνκωνάκι! Αντε, με το καλό να σαραντίσετε! Απ'ότι άκουσα από αύριο φτιάχνει ο καιρός σιγά σιγά...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία τέλειες οι διακοπές που έχετε κανονίσει! Εγώ θα σου έλεγα να μην της χάσεις εφόσον είστε όλοι καλά, χρειάζεται για να φορτίσεις μπαταρίες για το Χειμώνα! Πάντως μου φαίνεται πιο λογικό να μείνεις κι εσύ μία εβδομάδα Σέριφο, έτσι μια εβδομάδα που θα λείψετε θα περάσει πολύ γρήγορα!

Καλημέρα Μαρίνα!

Φόρτιση στις μπαταρίες χρειάζεται περισσότερο ο μπαμπάς μας, ο οποίος όλο το καλοκαίρι έχει πάρει μόνο μια εβδομάδα άδεια... Εγώ τις έχω κάνει τις διακοπούλες μου...

Τώρα, το πόσο θα μείνω Σέριφο... Βλέποντας και κάνοντας... Θα με οδηγήσει η Σοφία!

mrdIp3.png

αχ μαρινακι μου,δεν εχω εμπειρια να σε συμβουλεψω κατι.ευχομαι να μην ειναι αλλεργια.

συμπεθερα μου καλημερα.να δωσεις φιλακι στον γαμπρο μου και στην κουνιαδιτσα μας.

μαρακι ο αστερης της σαρδελας πρεπει να παιρνει φαρμακο για να μην προλαβει να ανεβει ο πυρετος.εχει προιστορια.

νυσταζωωωωωωωωω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερααααααα!!!

Καλε γειτονισσα βρικολακα εχω ????στις 3 το πρωι στο Parents στις 8 στο Parents ...

Κωνκων μου μια χαρα ξεκινησε ο Κωνσταντινος και εσενα σε ακουω ιδιατερως ηρεμη ..μπραβο ..

Βικακι να χαιρεσαι το ανηψακι σου!!!!

Μαρινακι τελικα δεν γινεται ..τα παιδια σου με το φαι εχουν θεμα ..παει τελειωσε ...

Μαργαριτακι αχρεαστη να ειμαι και οτι συμβουλες χρειαστεις περι βηχα εδω ειμαι χαχαχαχα!!!Ο μικρος χθες κοιμηθηκε καλα , εβηξε λιγο αλλα τον κρατησα προληπτικα σπιτι ..απο αυριο παλι σχολειο ..

Σαρδελακι σχετικα με πυρετο εγω ξερω οτι το πρωι η θερμοκρασια μολις ξυπνησουν ειναι ελαφρως ανεβασμενη απο τον υπνο ..κατα την διαρκεια του υπνου οσο δειχνει εχουν ..Περαστικα στο αγορακι μας!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σαρδελάκι μου περαστικά! Ελπίζω να παραμείνει στα δέκατα. Για τον πυρετό στον ύπνο δεν ξέρω να σου πω...πως είναι τώρα?

Βικάκι να σας ζήσει ο παίδαρος!!!

Κίκο μου πήγες στον γιατρό? Όλα καλά?

Ηλιάνα εσύ? Τι γίνεται με το αμνιακό?

Ριτάκι φτου φτου φτου αλλά έτσι όπως περιγράφεις τις αντιδράσεις του Γρηγορη με τον παιδικό μου φαίνεται παραπάνω από ιδανικά. Τι καλύτερο απ'το να μη θέλει να φύγει??? όσο για το φαγητό καλά έκανες και είπες να μην τον πιέσουν γιατί μπορεί να στράβωνε αν ένιωθε πίεση. Και να μη φάει εκεί θα φάει στο σπίτι.

giovanna αν βρεις τι λάθος έχεις κάνει με το γιο γιο τότε πες το και σε μένα! :lol: Μιλάμε για τρομερή άρνηση όχι μόνο για το γιογιο αλλά και για το βρακί. Να φανταστείς ότι ούτε πάνα-βρακάκι δεν μ'αφήνει να της βάλω. Σπαράζει στο κλάμα. Πάντως και η δική μου παιδίατρος και εκείνη που την πήγαμε στο χωριό μου είπαν να μην την πιέσω καθόλου, ούτε να της το λέω συνέχεια. Να την αφήσω χαλαρή και αν κάποια στιγμή ηρεμήσει να ξαναπροσπαθήσω.

Μαρίνα μου εύχομαι να μην είναι αλλεργία και να ήταν τα καροτάκια. Πάντως ακόμα και να είναι ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις, μη φοβάσαι!

Φιλάκι μου γιατί προβληματίστηκες με τον τρόπο που κοιμάται το Ναταλάκι? Και τι έγινε που κοιμάται με τον θηλασμό? Το κάθε παιδί θέλει και κάτι άλλο. Η Εύα ήθελε από μωρό με το που έπινε το γάλα να την αφήσουμε κάτω να κοιμηθεί μόνη της. Όμως υπάρχουν φορές που μπορεί να θέλει αγκαλίτσα, χαδάκια ή που να λέει ''δεν θέλω τώρα να κοιμηθώ''. Δεν την πιέζω.Προχτές πήγα να την αφήσω όπως καθε βράδυ και φώναζε ''μαμά πλατούλες''(για να της χαιδέψω την πλάτη). Και τι έγινε? Έκατσα μαζί της, την χάιδεψα και μετά από λίγο κοιμήθηκε. Αν με φωνάξει και πω ''κοιμήσου τώρα, δεν έρχομαι κτλ, δεν πρόκειτε να κοιμηθεί ποτέ''.

Πάω γιατί ξύπνησε και θα επανέλθω

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μια γρήγορη καλημέρα απο μένα!!!!

Είμαι βρυκολακιασμένη...ο μικρός έχει δύο μέρες σηκώνεται όλο κέφι και χαρά στις 5!!!!! Τι θα κάνω;;;;

Μαρία ο Αστέρης του Σαρδελακίου(!) είχε κάνει πυρετικούς σπασμούς και ο γιατρός της είχε πει να μην αφήνει τον πυρετό να ανέβει νομίζω...

Επανέρχομαι...ελπίζω:roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα!!!

Καλε γειτονισσα βρικολακα εχω ????στις 3 το πρωι στο Parents στις 8 στο Parents ...

Είσαι υπερβολική! 2.30 και 8.50!!!

Απ'ότι διάβασα το διασκέδασες και με το παραπάνω στους U2 ε? Μπράβο!!!

Αντε να γίνει και τελείως καλά ο Χρηστάκος σου και άμα η μικρή μου αρχίζει να βήχει... ξέρω ποιον θα συμβουλευτώ!!!

Καλημέρα γειτόνισσα!

Για τον Αστέρη δεν ήξερα... Κατάλαβα. Να μην είναι τίποτα εύχομαι...

Καλημέρα Ντελένη, Αρμα και Βίκυ (που ξέχασα να σου πω πριν - συγνώμη!)

mrdIp3.png

καλημερα!!!!

κι εγω νυσταζω σημερα!!!!!!!!

ο Θοδωρακος ξυπνησε απο της 7:30 κι ολο το βραδυ ροχαλιζε και δεν με αφησε να κοιμηθω ειναι λιγο μπουκομενος αλλα δεν εχει μυξες πως γινεται αυτο;

σαρδελινα μου περαστικα σας;πως ειναι τωρα ο μικρος;

φιλακι μου για παιδι που θηλαζει μου φαινετε απολυτα φυσιολογικο να θελει να θηλασει για να κοιμηθει κι ο δικος μου οταν ζοριζετε να κοιμηθει και φαγωμενος να ειναι μολις τον βαλω στο στηθος κοιματε αμεσως!

deleni μου το γαλα σηκωνετε να μοιρασει ο μικρος;

Μαρινα μου ευχομαι να μην ειναι αλλεργια!

κωνκων μου μια χαρα τα περνατε ε;κι ο τιμος ολο θελει να ταισει τον μικρο μεχρι και τα δοντια θελει να του πλενει :mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γειτονακι , βρυκολακακι ...βλεπω ετοιμαζεις ταξιδακι ..(εκανα και στοιχο!!!)εγω παντως θα το εκανα το ταξιδακι μου αλλα και παλι μιλαμε για τον χρηστο που απο μικρος εχει μεινει μακρυα απο την μαμα και ειναι και σαν φυση ανεξαρτητο παιδι ..τωρα η σοφια ειναι διαφορετικα μιας και μαμα και σοφια ειναι αυτοκολλητες ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κι απο εμας!!!

Κι εγω δεν κοιμηθηκα καλά, μετα ξυπνησε και ο Αναστασης, γκρινιαζε μες τον υπνο, μετα ουρλιαζε, μας ηθελε διπλα του, ειχαμε και ενα κουνουπι και γενικα κατα τις 4 πρεπει να ηρεμησαμε οικογενειακώς...

Αλεξανδρα περαστικα στο παιδι και ευχομαι ειναι ηδη καλά!!

Βατραχακι ελπίζω και το μικρο να μην εχει τπτ..

Κωνκων δεν το πιστευω οτι σαραντιζετε κιολας!!Φτου φτου, περασε γρηγορα ο καιρος...

Φιλακι και πανμαρ τι αντοχες ειν'αυτες??

Ιωαννα και ο Χρηστος βλέπω ειναι ηδη καλύτερα..

Μαρινα, δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα εγω νομιζω θα ξαναεδινα κρεμουλα σημερα ή αυριο για τυχον σημαδια...

Μαρακι, Βικυ & Deleni καλημερα και φιλακια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κορίτσια καλημέρα κι από μας.

Βλέπω το ξενυχτήσατε πάλι χτες ε?

Sardelaki μου περαστικά στον Αστεράκο σου. Δεν έχω ιδέα για τον βραδυνό πυρετό.

Joa μου πώς είναι ο Χρηστάκης σήμερα?

Κωνκων σε χάσαμε κούκλα! Είδες ο καλός ο μαθητής!

Πανμαρ, όπως είπες βλέποντας και κάνοντας με τη μικρή. Αν δεις ότι τα καταφέρνει και περνάει όμορφα.....την αφήνεις με τους παππούδες και πας το ταξιδάκι ;)

Vatraxaki μου τι να έχει άραγε ο μικρούλης και ροχαλίζει?

Delenaki μου θυμήσατε δικές μας καταστάσεις με το τόσο πρωινό εγερτήριο!

Κικο πώς πήγε η εξέταση?

Ηλιάνα πήγες εσύ για τους ελέγχους σου?

Εμείς πάντως για να κοιμηθούμε το βράδυ έχουμε συγκεκριμένη διαδικασία. Μπανάκι, γαλατάκι και μετά μου ζητά αγκαλίτσα και χαδάκια για κανένα δίλεπτο και μετά κρεββατάκι. Στην καλύτερη θα κοιμηθεί αμέσως, αλλιώ θα ζητήσει κι άλλη αγκαλίτσα ♥♥♥♥♥. Αχχχχ είναι η πιο γλυκιά στιγμή μας αυτή!

Κοριτσάκια σς καλημερίζω όλες και σε όσες δεν αναφέρθηκα και σας χαιρετώ γιατί πρέπει να φύγω.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...