Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α! Δεν σας είπα και το καινούριο...

Σήμερα η Σοφία, πρώτη φορά, την έβαλα για ύπνο κανονικά και μετά από λίγο την άκουσα να χαζοκλαίει. Πάω να δω τι θέλει και μου λέει "μαμά φοβάμαι!" Την ρωτάω τι φοβάται και μου λέει "το λιοντάρι!!!!"

Της άφησα ανοιχτό το φως στον διάδρομο και κοιμήθηκε!

Ωωωωωωωωωχ!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν εχω μπαταρια,θα σας διαβασω απο το κιν στο κρεββατακι μου.αν δεν προλαβω να γραψω σας στελνω απο τωρα την καληνυχτα μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

κι εμεις ευτυχως λεμε καληνυχτα δινουμε φιλακι και κλεινει η πορτα μετα αυτος λεει τα δικα του και καποια στιγμη δεν ακουγετε τιποτα!
Τί είναι αυτά που λέτε, μου φαίνεται ότι το παιδί μου είναι καθυστερημένο, απλά θηλάζει για να κοιμηθεί. Θα μου πεις όλα μια συνήθεια είναι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Γιατί ωωωωωωωχ?
Άρχισαν τα φαντασιόπληκτα ονειράκια τους που βλέπουν τις δικές του εικόνες με ζώα, μπαμπούλες, κτλ. και φοβούνται τα καημενούλια... μια ψυχολόγος είχε πει σε μια φίλη μου ότι τα λούτρινα που έχουν κοντά τους μέσα στον ύπνο τους μεγαλώνουν και μπορεί να τα φοβούνται... αυτό γιατί ο γιος της φίλης μου έκλαιγε τα βράδια "αναίτια" κι έψαχναν τί συμβαίνει. Καληνύυυυυχτα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Άρχισαν τα φαντασιόπληκτα ονειράκια τους που βλέπουν τις δικές του εικόνες με ζώα, μπαμπούλες, κτλ. και φοβούνται τα καημενούλια... μια ψυχολόγος είχε πει σε μια φίλη μου ότι τα λούτρινα που έχουν κοντά τους μέσα στον ύπνο τους μεγαλώνουν και μπορεί να τα φοβούνται... αυτό γιατί ο γιος της φίλης μου έκλαιγε τα βράδια "αναίτια" κι έψαχναν τί συμβαίνει. Καληνύυυυυχτα.

Δε νομίζω ότι το έλεγε αλήθεια...

Πιο πολύ τερτίπια έκανε για να με δοκιμάζει!

Γιατί το κλάμα της ήταν πολύ ψεύτικο. Δεν ήταν κλάμα φόβου.

Θα δω... Αν θα το συνεχίσει!

Καληνύχτα

mrdIp3.png

Δε νομίζω ότι το έλεγε αλήθεια...

Πιο πολύ τερτίπια έκανε για να με δοκιμάζει!

Γιατί το κλάμα της ήταν πολύ ψεύτικο. Δεν ήταν κλάμα φόβου.

Θα δω... Αν θα το συνεχίσει!

Καληνύχτα

Α λες; To τερατάκι! Σηκώθηκα από το κρεβάτι, από κάπου ακούγεται ένας ανεξήγητός θόρυβος, ένα σφύριγμα....... που μπορεί να με τρελάνει απόψε........... τί θα κάνω... δεν έχω κι ωτοασπίδες... θα βρυκολακιάσω για τα καλά μου φαίνεται απόψε...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Δηλαδή, εσένα για να κοιμηθεί η Ναταλία, δεν έχει καμμία "διαδικασία" ύπνου?

Ούτε μπάνιο, ούτε παραμυθάκια... Τίποτα?

Αχ τί με βρήκε νυχτιάτικα... μπάνιο κτλ. ναι κι ύστερα στο κρεβάτι θηλάζει και κοιμάται, αν αρχίσω τίποτα παραμυθάκια κτλ. θα γίνει σαματάς. Θέλει μόνο αυτό. Αχ σταμάτησε και ξαναάρχισε εντονότερο... Καμιά φορά μου διηγούνται οι άλλοι πώς την κοιμίζουν και λέω αχ και να ήμουν από μια γωνιά να το δω...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Αχ τί με βρήκε νυχτιάτικα... μπάνιο κτλ. ναι κι ύστερα στο κρεβάτι θηλάζει και κοιμάται, αν αρχίσω τίποτα παραμυθάκια κτλ. θα γίνει σαματάς. Θέλει μόνο αυτό. Αχ σταμάτησε και ξαναάρχισε εντονότερο... Καμιά φορά μου διηγούνται οι άλλοι πώς την κοιμίζουν και λέω αχ και να ήμουν από μια γωνιά να το δω...

Έλα να δεις εμάς! Κάνουμε και παζάρι στο πόσα βιβλία θα διαβάσουμε... Εκείνη ξεκινάει ζητώντας έξι κι εγώ της λέω ένα, κάπου στα τρία συμβιβαζόμαστε!

Τι θόρυβος είναι αυτός?

mrdIp3.png

Τι θόρυβος είναι αυτός?
Δεν ξέρω τί είναι, σαν λαβύρινθος στο αφτί, ένα σφύριγμα σα χύτρας, κουτουλάω από τη νύστα... αυτή τη στιγμή έχει σταματήσει. Για να δούμε. Αρχίζει πάλι δειλά-δειλάαααααα........... δεν εχω χειρότεροοοοοοοο...................

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλημέρα φιλενάδες...το μικράκι μου είναι άρρωστο και είμαι να σκάσω. Μου έκανε δέκατα το απόγευμα του έδωσα ντεπόν και έπεσε...στις 2.30 την νύχτα ξανά δέκατα ξαναδίνω ντεπόν αλλά μετά από καμιά ώρα μου το κάνει εμμετό...τον έβαλα στο μπάνιο έπειτα. Ξανακοιμήθηκε στις 5 το πρωί...εγώ φυσικά δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Άγρυπνος φρουρός...

για πείτε λίγο για τον πυρετό...όταν μετράμε στον ύπνο δείχνει συνήθως παραπάνω από ότι είναι ;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...