Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πηγαμε με τον λουκα και την φωτεινη στην κλινικη και μολις φυγαμε(ηθελα να γυρισω να την ταισω και να την βαλω για υπνο)γεννησε.πριν λιγο 3620 με καισαρικη γιατι επεφταν οι παλμοι.

φευγω ξανα για την κλινικη θα μπω αργοτερα.ευχαριστουμε παρα πολυ

να σας ζήσει Βικάκι μου...γερό να είναι! Φιλάκια και καληνύχτα

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας!

Μόλις τελείωσε το grey's anatomy και μπήκα να πω μια καλησπέρα!

Είναι καμμία εδώ ή κοιμάστε?

Σας ευχαριστώ όλες για τις γνώμες - συμβουλές σας σε σχέση με την Σοφία...

Θα δούμε τι θα γίνει και πώς θα πάει...

Σαν πρώτο βήμα θα φύγουμε για Σέριφο την Πέμπτη το πρωί, θα κάτσω μαζί της μέχρι την Κυριακή και μετά εγώ θα γυρίσω Αθήνα ενώ εκείνη θα μείνει κάτω. Μέχρι το Σάββατο που έχουμε σκοπό να φύγουμε, μεσολαβεί σχεδόν μια εβδομάδα. Πιστεύω πως αν περάσει καλά και ήρεμα η πρώτη εβδομάδα, θα πάει καλά και η δεύτερη, αν πάλι έχουμε κρίσεις και κλάματα... μάλλον δεν θα φύγουμε! Θα δούμε...

Βίκυ να σας ζήσει το μωράκι σας!!! Όλα καλά με μαμά και παιδί?

Σαρδελάκι καλή αρχή και καλές δουλειές!

mrdIp3.png

ηρθα αλλα φυγατε ολες.

ο μικρουλης ειχε τυλιχθει γυρω απο τον λαιμο.

ανεβηκε πολυ γρηγορα στο δωματιο και μας τον εφεραν να τον δουμε.ειναι πολυ ομορφο μωρακι.οι γονεις χαζεψαν.ο δε παππους(ο μπαμπας της συνυφ)ειχε ενα μονιμο χαμογελο μεχρι τα αυτια.θα γεννησει σε 1 με 1.5 μηνα και η αδελφη της και εκεινος πεταει στα συννεφα.ειχε χαζεψει με την φωτεινη ποσο μαλλον με τα ιδια του τα εγγονια.ειναι πολυ καλα και η μαμα και ανυπομωνει να της το πανε αυριο παλι.

Η ΤΟΥΡΤΑ ΜΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΚΟΣΜΟ!!!

φιλακια κουκλες,ευχαριστουμε και παλι

καληνυχτα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Άντε γεια σας. Πάμε μια βολτίτσα έξω. Κορίτσια δεν ήρθε το φθινόπωρο, θα κάνουμε πολλά μπάνια ακόμα. πανμαρ, πρόκειται για το ταξίδι στη Κροατία; Μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση είναι να πάτε όλοι μαζί. Αλλά φαντάζομαι το ονειρευτήκατε με μηχανή. Θα τα πούμε και το βράδυ.

Μαρίζα μου, δεν είναι μόνο το ότι το έχουμε σχεδιάσει να πάμε με μηχανές (θα είναι μαζί μας και ο νονός της με την κοπέλα του), αλλά γενικά πάμε πολύ "χύμα", χωρίς πρόγραμμα, χωρίς ξενοδοχεία... Βλέποντας και κάνοντας... Θα έχουμε μαζί μας (καλού κακού) και τις σκηνές μας και ό,τι γίνει. Σ'αυτήν τη λογική, θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία να έχουμε μαζί και την μικρή. Κι όχι μόνο για εμάς, αλλά και για εκείνη.

Βαθιά μέσα μου, δεν το έχω 100% σίγουρο ότι θα καταφέρουμε να φύγουμε... Μέχρι τις 18 του μήνα έχουμε πολύυυυ καιρό μπροστά μας...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Βικυ να σας ζήσει το μωρακι!!Γερο και καλότυχο σε όλη του τη ζωή!!!

Μαρια δεν σκεφτεσαι να καθησεις και εσυ στη Σεριφο μεχρι την αναχωρηση σας?

Και τι ωραια φαση με τις μηχανες...Πάντως δεν θα ηταν καλύτερα να κανατε και καμια κρατηση??Καλου-κακου...

Πωπω με εχει πεθανει αυτη η καουρα..καθε μερα αυτες τις ωρες με πιανει..εχω κατεβασει 3 παγωμενα τσαι, ας μην αναφερω την πίτσα!!

Μαρινα ενα κομματακι περισσεψε, αα και λίγα τορτελινια..Νομιζω ειναι οτι πρεπει για αυτη την ωρα!!:tongue:

Θα καθησω ακοοοομη λίγο, ειναι καμια εδω???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βικυ να σας ζήσει το μωρακι!!Γερο και καλότυχο σε όλη του τη ζωή!!!

Μαρια δεν σκεφτεσαι να καθησεις και εσυ στη Σεριφο μεχρι την αναχωρηση σας?

Και τι ωραια φαση με τις μηχανες...Πάντως δεν θα ηταν καλύτερα να κανατε και καμια κρατηση??Καλου-κακου...

Πωπω με εχει πεθανει αυτη η καουρα..καθε μερα αυτες τις ωρες με πιανει..εχω κατεβασει 3 παγωμενα τσαι, ας μην αναφερω την πίτσα!!

Μαρινα ενα κομματακι περισσεψε, αα και λίγα τορτελινια..Νομιζω ειναι οτι πρεπει για αυτη την ωρα!!:tongue:

Θα καθησω ακοοοομη λίγο, ειναι καμια εδω???

Εδώ είμαι Πετρούλα!

Μωρέ, το σκέφτηκα να κάτσω λίγο παραπάνω στη Σέριφο, αλλά νομίζω ότι θα "κάτσει" καλύτερα να φύγω την Κυριακή μαζί με τον αδερφό μου, και να της πω ότι η μαμά με τον θείο πρέπει να γυρίσουν στην Αθήνα για δουλειά, ενώ εσύ με τον Ηλία (ο ξάδερφός της), θα μείνετε εδώ... Γιατί αν φύγω μόνη μου την Τετάρτη π.χ., θα θέλει να έρθει μαζί μου και θα έχουμε δράματα που φεύγω...

Τώρα, με τις καούρες.... Δεν μπορώ να σε βοηθήσω! Μακάρι να μπορούσα! Εγώ δεν θυμάμαι να υπέφερα από καούρες, οπότε δεν θυμάμαι κι αν έκανα κάτι για να μου περάσουν!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλε αυτος δεν ειναι μπέμπης, ειναι ο Τιραμολα!!!!χαχα

Ο λώρος εννοεις ετσι?????

ναι καλε αυτο εννοω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

κοιμαται!!!

τα δεκατα μαλλον ηταν τυχαια προχθες δεν ξαναεκανε τιποτα!

Όνειρα γλυκά να έχει...

Α! Δεν σας είπα και το καινούριο...

Σήμερα η Σοφία, πρώτη φορά, την έβαλα για ύπνο κανονικά και μετά από λίγο την άκουσα να χαζοκλαίει. Πάω να δω τι θέλει και μου λέει "μαμά φοβάμαι!" Την ρωτάω τι φοβάται και μου λέει "το λιοντάρι!!!!"

Της άφησα ανοιχτό το φως στον διάδρομο και κοιμήθηκε!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...