Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Vatraxaki μου να είσαι καλά!Να χαιρεσαι το ζουζουνι σου!!

Νομιζω πως είσαι η μονη απο την παρεα που εχω δεί (στο προηγουμενο καφε, καπου σε post για νυφες...) και δεν μπορώ να μη σχολιασω ποσο ομορφη γυναίκα είσαι....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ήμαστε και στα πολύ καλά μας. Ήτανε να πάμε επίσκεψη στον κουμπάρο μας που γιορτάζει σήμερα,............αλλά ο αντρούλης μου έχει τρελαθεί στον εμετό. Δεν έχει πυρετό,αλλά το στομάχι του τον έχει ταράξει. Τώρα μου λέει ότι τον πονάνε και τα κόκκαλά του. Η Αλεξάνδρα δε, τον έβλεπε ξαπλωμένο στο κρεβάτι και πήγαινε συνέχεια κοντά του για να τον παρηγορήσει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλησπέρα ζουζούνες...δεν σας διάβασα.

Πείτε μου εν συντομία αν έχουμε συνταρακτικά νέα...

Φωτεινή πως πήγαν οι εξετάσεις; Εστειλα μήνυμα την παρασκευή στην κόρη σου για να μάθω αλλά δεν απάντησε...να την μαλώσεις παρακαλώ.

Εγώ είμαι λίγο κάπως από χθες...έχω λίγο μπουκωματάκι και πονάει και λίγο ο λαιμός μου!

m57Zp2.png

Ωχ...βρε Γιοβαννα μου περαστικα..

Μηπως να απομακρυνες για λιγο τη μικρη,εννοω να μην πολυχωνεται...υποπτα τα συμπτωματα..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

άμα είναι όλα εν τάξη τότε σούπερ...

ριτάκι μάλλον τα μικρόβιά σου μεταδώθηκαν μέσω υπολογιστή χεχε...εσύ καλά είσαι τώρα;

Ελπίζω να την σκαπουλάρει το μαναράκι μου...

1856522qzo5co7s86.gif

m57Zp2.png

Ναι σημερα ειμαι αισθητα καλυτερα.

Ο δικος μου δειχνει να την εχει σκαπουλαρει..

Τελειωσα με το στολισμα ,εκανα μια πιτα και σκουπισα σφουγγαρισα τις χρυσοσκονες ..

Ειμαι πτωμα.

Ο μικρος παιδια εχει ξετρελαθει παει και ακουμπαει τις μπαλες με το δαχτυλακι του τοοοσοοο προσεχτικα που με εχει συγκινησει!

Εντωμεταξυ επαναλαμβανει συνεχεια οσα του εχω πει !!

Θα δουμε απο αυριο ..χαχαχα

Σε λιγο θα περασω τις φωτο να σας το δειξω!

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορμος

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3382&Itemid=49

και

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3415&Itemid=49 η ιδια συνταγη με παγωτο!

Ειναι παρα πολυ καλος και εχω δοκιμασει πολλους!!!χεχε

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

γειΑ σας κοριτσια.

διαβαζω για στολισμους ε?

αντε και του χρονου.

εγω στολισα οχι πολλα πολλα .η δικια μου παντως το μονο που χαιρεται ειναι η φατνη.ολα τα αλλα τα πειραζει.:rolleyes:

γιοβανα περαστικα μωρε στον αντρουλη σου.

γαστρεντιριτιδα λες?η γαστριτιδα?εχει θεμα με στομαχι?

κα φωτεινη χαθηκα γιατι δεν καθομαι πολυ στο πισι.και βολτες βεβαια κανουμε μιας και ο καιρος ευνοει ακομη.

βατραχακι πολυ μου αρεσε το εργο.ολο το βραδυ μετα δεν κοιμηθηκα...

να πω και περαστικα στην ανα08 για την αδερφουλα της.που σπουδαζει?ειναι καλυτερα τωρα?

stone ωραιο το ονομα της νεοφωτιστης.να την χαιροσαστε!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπέρα φιλενάδες! Το ρίξαμε στις βόλτες σήμερα και σας έχασα.

Σαρδελάκι περαστικά, κρυωμένη αλλά ο κορμός κορμός ε???:lol:

giovanna μου περαστικά στον καλό σου. Ελπίζω να τον πείραξε απλά κάτι και ναμην έχει καμιά ίωση..

stone δεν τις είδα τις φώτο!

Ριτάκι και του χρόνου! Σίγουρα θα συνεχίσει έτσι ο Γρηγόρης. Και η Εύα μετά από τέτοια πλύση εγκεφάλου που της είχα κάνει συνεχίζει να είναι πολύ προσεχτική και κάνει τρομερές χαρές μετα φωτάκια και τις μπάλες χωρίς να τα πειράζει!

κωνκωνακι μου και εμάς μας έλειψες. Περαστικα στον Κωνσταντινούλη αι σε σενα. Ελπίζω να σε δούμε σύντομα πάλι. Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου!

Λαζαρένια μου και εγώ τα δόντια νομίζω πως είναι. Υπάρχει βέβαια και μια μικρή υποψία να έχει το αφτί της γιατί την έχουμε δει κανα δυο φορές να το ξύνει αλλά δεν ξέρω στα σίγουρα γιατί της πέφτουν και τα μαλλιά εκεί και ίσως την ενοχλούν. Αύριο έχουμε παιδίατρο και θα δούμε.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας κοριτσάκια! Αρχικά να ευχηθώ χρόνια πολλά Είχαμε κι εμείς στόλισμα σήμερα, ο Γωγούλης μας βοηθούσε, μας έδινε τα παιχνιδάκια (με τέτοια μόνο στολίσαμε το δέντρο) και τα τοποθετούσαμε! Όταν τελειώσαμε δεν έδειξε να ενθουσιάζεται και φύγαμε στην πεθερά για φαγητό! Γυρίσαμε αργά και όταν είδε το δέντρο στολισμένο με αναμένα λαμπάκια, έκανε κάτι χαρές...τρελάθηκε! Πήγαινε και φιλούσε τους Αγιο-Βασίληδες και τα χιονανθρωπάκια και τους μιλούσε! Τώρα αύριο θα δούμε αν θα έχουμε ατυχήματα!

Να ευχηθώ περαστικά σε όλους τους αρρωστούληδες μικρους και μεγάλους! Joa κι εμάς ο μικρός μια από τα ίδια! Εϊμαστε στο 37,9 τουλάχιστον! Αν πάλι έχουμε πυρετό από αύριο,πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω!

Stone πραγματικά ήσουν μία κούκλα νονά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...