Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μακάρι να ήταν από την πιπίλα αλλά δεν τον πολυβλέπω! Και την προηγούμενη φορά που της έδωσα πριν από ένα δίμηνο γέμισε σπυράκια γύρω από το λαιμό σαν κολάρο! Δεν έχει δοκιμάσει ακόμα και τίποτα άλλο που να περιέχει γάλα πέραν του μητρικού, οπότε μαντέψτε πού πάει το μυαλό μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Όλες καλά από ότι διαβάζω.

Πανμάρ να σου πω τη γνώμη μου, εμένα οι 15 μέρες μου φαίνονται πολλές. Πέρσι το Καλοκαίρι την είχαμε αφήσει 1 εβδομάδα και φέτο το Πάσχα άλλη μία και μετά είπα 'ποτέ πια χωρίς την Αλεξάνδρα'. Ενω ξεκουράστηκα και τις 2 φορές και πέρασα καλά, ένιωθα να μου λείπει κάτι.

Βατραχάκι πολύ άσχημο το περιστατικό που ζήσατε χτες :(:(:( Μα υπάρχουν μερικοί πολύ ανεγκέφαλοι!!!! Μπράβο για τον Τίμο σου και το γιογιό. Εμείς περνάμε μια άρνηση και δεν θέλει να κάτσει πια. Γιατί άραγε;;; Όταν της το λέω αλλάζει κουβέντα και μετά θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια. Τι έχω κάνει λάθος; :confused::confused::confused:

Βικάκι με το καλό τα γεννητούρια!!!! Μην νιώθεις τύψεις καλέ για τη Φωτεινούλα. Χειρότερο είναι να το ξυπνάτε στις 6.30 π.μ.

Κίκο και εμείς με τη γιαγιά και τον παππού μεγαλώσαμε. Κάθε μέρα ήμαστε για βόλτα στην πλατεία και είχαμε εκεί την παρεούλα μας......αξέχαστες εποχές. Να μας πεις τα νέα από το γιατρό. :P:p:p

Ηλιάνα μήπως να τον έστελνες για λίγο παιδικό, μέχρι να γεννήσεις, και να τον κρατήσεις σπίτι μετά; Αυτό που έλεγες δηλαδή από την αρχή. Εγώ αυτό θα έκανα. Έγραψε η ατάκα της ανηψιάς σου. :eek::eek::eek::eek:

Joa κατάλαβα καλά; Πήρες και το Χρήστο στους U2; Μήπως κάτι χάνω;;; Πάντως είδα και εγώ αποσπάσματα και ζήλεψα. Σούπερ πρέπει να ήταν. Περαστικά του κιόλας.

Ρίτα μπήκε μια φίλη μου στο ΜΑΣΑ και μου έλεγε σήμερα για σένα, το πόσο όμορφες συνταγές έχεις και τι ωραίες που είναι οι φωτογραφίες. Της είπα ότι είμαστε ιντερνικές φίλες και με κοίταζε σαν χαζή.

:tongue::tongue::tongue::tongue: Είδες ότι ο Γρηγόρης σου προσαρμόζεται; Σας τα έλεγα από πέρσι. Το πρόβλημα το έχουμε εμείς.

Εμάς στον παιδικό μας δίνουν κάθε εβδομάδα φυλλάδια που γράφει ποιες ήταν οι δραστηριότητες και τι καινούργιο έμαθαν. Πέρσι τους έγραφαν και στο χεράκι βαθμό ανάλογα με το πόσο έφαγαν. Τόσο πολύ είχε πορωθεί η Αλεξάνδρα που ήθελε βαθμό και τα ΣΚ :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μακάρι να ήταν από την πιπίλα αλλά δεν τον πολυβλέπω! Και την προηγούμενη φορά που της έδωσα πριν από ένα δίμηνο γέμισε σπυράκια γύρω από το λαιμό σαν κολάρο! Δεν έχει δοκιμάσει ακόμα και τίποτα άλλο που να περιέχει γάλα πέραν του μητρικού, οπότε μαντέψτε πού πάει το μυαλό μου!

που αραγε?

ελπιζω να ηταν τυχαιο

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλα δεν σας πιανω!

εγω εχθες δουλεψα μια μερα και θελω δεκα μερες να ξεκουραστω χαχαχα!!!

για τους παιδικους που λετε εχθες μιλυσα με μια μαμα που στελνει το παιδακι της σε ιδιοτικο μου λεει μας πηραν φετος και στον δημοσιο αλλα μαλλον δεν θα το στειλω γιατι κλεινουν πολλες μερες τον χρονο χριστουγεννα πασχα κι ενα μηνα το καλοκαιρι που θα βρω μου λεει τοση αδεια για να την κρατησω;

οποτε ειναι κι αυτο ενα θεμα με τους δημοσιους!

κι εμας εδω στον δημοσιο βαζουν αριθμο στο χερακι για το ποσο εφαγε

η ανιψια μου παντα ειχε 10 και πολλες φορες με τονο που σημαινε οτι ετρωγε δυο πιατα εως που παραεγινε το κακο και η κουνιαδα μου τους ειπε να μην τν βαζουν δυο πιατα να φαει αφου το εβλεπαν το παιδι οτι ειχε τασεις.

ριτα τελειος ο Γρηγορης!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ναι εχει δικιο η φιλη σου βατραχακι και εμενα μου εχουν πει οτι στους δημοσιους το ενα θεμα ειναι οι μερες που κλεινουν και το αλλο θεμα ειναι το ωραριο.

Στη Ζαχαρω ο παιδικος ας πουμε κλεινει 1μιση και εδω στην Αθηνα ο παιδικος κλεινει αυστηρα 3:45.Αν μια μαμα σχολαει εστω στις 4 που οι περισσοτερες σχολανε αργοτερα και δεν εχει καποιον να παραλβει το παιδι παλι σε αδιεξοδο ειναι...

Πριν λιγο μιλησα με τη φιλη μου που ειναι εγκυος σε διδυμα και εχει ενα αγορακι στην ηλικια του Γρηγορη.Τον ξεκινησε την προηγουμενη βδομαδα και θα τον σταματησει λεει...δεν προσαρμοζεται καθολου.Κλαιει ασταματητα,χτυπαει απο τα νευρα του,δεν την αφηνει να φυγει και γενικα εχει πολλα νευρα και αγχος το παιδι στο σπιτι ,ξυπναει και κλαιει και αλλα τετοια...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Άντε γεια σας. Πάμε μια βολτίτσα έξω. Κορίτσια δεν ήρθε το φθινόπωρο, θα κάνουμε πολλά μπάνια ακόμα. πανμαρ, πρόκειται για το ταξίδι στη Κροατία; Μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση είναι να πάτε όλοι μαζί. Αλλά φαντάζομαι το ονειρευτήκατε με μηχανή. Θα τα πούμε και το βράδυ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Marina μου η Αλεξάνδρα καλά είναι....ευτυχώς. Ξεκινήσαμε και ομοιοπαθητική. Στο Σταθμό κάθεται από 8 και κάτι εώς 2.30 περίπου

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ελένη απορω τι θα βαλετε μες το σουτιεν!!!χαχα

Βαλτης κανα μηλαρακι οπως καναμε εμεις μικρες για να δειχνει...:D:D

Πετρούλα θα με σκοτώσει ο σύζυξ!!!! άσε που καραφλιάζει με αυτά που ακούει!!!:tongue::tongue:

Γιοβάνα αφού δεν ζορίζεσαι να καθαρίσει η Αλεξάνδρα (πχ για παιδικό κλπ) μήπως να το αφήσεις εντελώς το θέμα;; Η γειτόνισά μου πάντως μου είπε ότι τη μικρή της την κυνηγούσε και δεν ήθελε με τίποτα και όταν την άφησε μετά απο κανένα μήνα ζήτησε μόνη της...

Φωτεινή συμπάσχω.... έχω εδώ και μια εβδομάδε έχουμε μυρμύγκια στο δωμάτιο του μικρού...τα ακολούθησα και είδα ότι μπαίνουν απο χαραμάδα στη μπαλκονόπορτα...ε, λοιπόν κάθισα και έβαλα στόκο σε όλη την πόρτα και αυτά ακόμα έρχονται!!!!! :mad::mad::mad:Απο που όμως;;;; Μήπως έκαναν αντιπερισπασμό;;;:rolleyes::rolleyes:

Βατραχάκι μπράβο για τον Τίμο!!!! Σιγά σιγά θα σταματήσετε και τη βραδυνη!!!! Και εμείς είχαμε πρόοδο...έκανε και κακά στο γιογιό!!!! Μαι φορά δεν πρόλαβε αλλά δεν πειράζει!!!! Σημασία έχει που ξεκίνησε!!!:D

Μαρίνα μακάρι να μην είναι αλλεργία... Ποια κρέμα δοκίμασες;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κοριτσια τα τελειωσα!!!4 πλυντηρια σιδερωσα :D:D και μολις απλωσα άλλο ένα..:mad::mad:

Μαρινα απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη εχω μαθει να σιδερωνω καθιστη και οσο και να ζοριστηκα στην αρχη πλέον δεν μπορω ουτε λεπτο ορθια, αλλα τωρα το θεμα ειναι οτι με ενοχλουσε και η κοιλια..Το καλύτερο φυσικα ηταν που αργησε να ερθει ο μπαμπας μας για φαγητοκαι κατα τις 4.30 που εφευγε ξυπνησε και το παιδι οποτε τον εστειλα βολτιτσα με την τσαντουλα του -τοστακι και χυμό- να πάνε μαζι για δουλεια...

Οσο για την μικρη, δεν δοκιμαζεις να της δωσεις κτ αλλο αντι για κρεμα...Φρουτα ειπες δεν τρωει???Ρυζαλευρο εδωσες??

Μην πάει μωρε ο νους σου στο χειροτερο...

Φωτεινη εκανες και εκκαθαριση στα ντουλαπια αλλα σπασιμο μεγαλο να σε αναγκαζουν τα μαμουνια να το κανεις!!!

Βικυ αναμενομενο με 1 διαστολή οτι θα ειχε καθυστερηση ο τοκετος...Ελπίζω τουλάχιστον να μη ταλαιπωρηθει ολη τη νυχτα, ειναι και πρωτοτοκη ετσι??

Κοριτσια σας αφηνω, ηρθε η πίτσα μας και θα πιω και μπυριτσα ..Εεε μετα απο τοσες ωρες σιδερωμα νομιζω πρεπει να αναπληρωσω τις χαμενες θερμιδες, τρομαρα μου!!!!!!χαχαχα

Cu later!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Για να είμαι ειλικρινής και αλλεγία να είναι δε με φοβίζει, τα περάσαμε με το Γιώργο πολύ χειρότερα και πολύ μικρότερος! Εξάλλου σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι συνήθως κάτι μόνιμο. Φρούτα τρώει το πρωί και μεσημεριανό κανονικά! Delenaki θυμάμαι που έλεγες και για τον δικό σου και τους περιορισμούς στη διατροφή και εμείς τα ίδια τρώμε, τώρα πήραμε το ελεύθερο για όλα τα φρούτα, λαχανικά και μοσχάρι αλλά μετά από τα σημερινά πάμε πάλι λίγο πίσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

πηγαμε με τον λουκα και την φωτεινη στην κλινικη και μολις φυγαμε(ηθελα να γυρισω να την ταισω και να την βαλω για υπνο)γεννησε.πριν λιγο 3620 με καισαρικη γιατι επεφταν οι παλμοι.

φευγω ξανα για την κλινικη θα μπω αργοτερα.ευχαριστουμε παρα πολυ

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...