Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κικο ολα καλα να πανε στο γιατρο!!Κοντευεις και εσυ καλε!!!

Ηλιανα ολα θα πανε καλα και θα φτασεις και παραπανω βδομαδες αν προσεξεις.Με το καλο να τους δεχτεις και υπομονη με τα πεθερουλια.

Ναι μακάρι να πάνε όλα καλά

α εμείς το θεμα παιδικός έμεινε μετέωρο

μέχρι να τελιωσουν όλες η εγγραφές μου είπε να μην πληρώσω καμία συμμετοχή αν υπάρχει πολύ ζητήσει και κινδυνεύω να χασά την θέση τότε θα μου τηλ μιας και μου ανήκει η θεση να πάω να πληρώσω 3 μήνες αλλιώς από την νέα χρόνια

Ξεκινάμε

με ανακούφισε αυτό που μου είπε η διευθύντρια

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι μωρε ετσι...μπουγιο κανουν για να διακαιολογησουν τα λεφτα τους.

Τουλαχιστον πλεον τα μικρα μιλανε οποτε ολο και κατι μας λενε.

Εγω τον ρωταω συνεχεια και μου λεει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλησπέρα κι από μένα...

Βικάκι τί γίνεται;;;;

ριτάκι από βήχα δεν έχω κι εγώ καθόλου εμπειρία κι ελπίζω να μην αποκτήσω χαχα...μακυράααααααααααααααααααα μας!

m57Zp2.png

Ναι μωρε ετσι...μπουγιο κανουν για να διακαιολογησουν τα λεφτα τους.

Τουλαχιστον πλεον τα μικρα μιλανε οποτε ολο και κατι μας λενε.

Εγω τον ρωταω συνεχεια και μου λεει...

Καλά αν μιλαεί κάτι γίνετε ο δικός μου όμως τι θα μου έλεγε ?

τίποτα:tongue::tongue::tongue:

να σου και αυτό

Το παιδάκι τη κουμπαράς μου το κρατούσε γυναίκα σπίτι και δεν έτρωγε καθόλου φαγητό τώρα που αρχησε να μιλαεί η μικρή είπε στην μαμα τις ότι η κύρια που την πρόσεχε της έφερνε κάθε ήμερα κρουασάν και σοκολάτες να τρώει και καθόταν όλοι μέρα μπροστά στην τηλεόραση ενώ η κύρια έλεγε στην κουμπάρα μου ότι έκαναν παζλ κτλ και φυσικέ ότι έτρωγε τραχανά και φρούτα

σοκ η κουμπάρα κ έβαλα κάμερα να διαπίστωση

κλοτσηδόν την εδίωξε

Ρε Ιωάννα έχω πάθει πλάκα με τις γνώσεις σου! Εγώ ακόμα και τώρα δε δίνω τίποτα στο βήχα αν δεν πάρω και τη γνώμη της παιδιάτρου! Μπερδεύομαι με αυτά! Πάντως προς το παρόν (και προς μεγάλη απογοήτευση της πεθεράς) ο μικρός δεν έχει κρυώσει ποτέ, όλο ιώσεις έχει! Χτες σας έγραφα ότι ο μικρός δε θα πήγαινε ούτε και σήμερα σταθμό, αλλά τελικά είχε άλλη γνώμη! Καθόμασταν στο μπαλκόνι όταν πέρασε το σχολικό που θα τον έπαιρνε κανονικά από μπροστά μας και εκστασιάστηκε, άρχισε να κλαίει, πήρε την τσάντα του κτλ, οπότε τον φόρτωσα και τον πήγα εγώ με το αμάξι! 2η ματιά δε μου έριξε, η δασκάλα βέβαια μου είπε να τον αφήσω λίγο γιατί είχε να πάει πάνω από δίμηνο, αλλά όταν πήγα να τον μαζέψω μου λέει αύριο αφήστε τον κανονικά γιατί δεν ήθελε να φύγει, έφαγε κανονικά το πρωινό του, είδε και τον "κολλητό" του τον Γιαν-Γιαν (εγώ πότε θα τον γνωρίσω?), πήγε κανονικά τουαλέτα και όλα καλά! Εγώ έμεινα κανένα μισάωρο να περιφέρομαι απ' έξω άκουγα και πολλά παιδάκια να κλαίνε και τα λυπήθηκα! Ήταν και ένα ζευγάρι και η γιαγιά μαζί (σύσωμη η οικογένεια) και κλαίγανε με μαύρο δάκρυ! Μιλήσαμε λίγο και θα πήγαινε στο ίδιο τμήμα με το Γώγο η κόρη τους και όταν τον ρώτησα όταν τον πήρα αν ήρθε κι αυτό το κοριτσάκι μου ειπε, ναι καίειι, καίει, έκλαιγε δηλαδή.

Ρίτα μου μια χαρά ο Γρηγοράκης, ειδικά αφού είχαν και το αγαπημένο του θέμα για παιχνίδι σήμερα ποιός τον πιάνει!

Ηλιάνα μου μόνο με 2 κότες θα τη βγάλουν τα πεθερικά?Χι,χι,χι!

Μαρία μου μόνο εσύ ξέρεις τη σχέση που έχει το κοριτσάκι σου με τους γονείς σου και αν θα περάσει καλά το δεκαπενθήμερο. Είναι μεγάλο διάστημα, αλλά αν περνάει καλά θα περάσει γρήγορα!

Αχ Κικίτσα, μου άρεσε πάρα πολύ η περιγραφή σου για την ανατροφή των παιδιών στις γειτονιές! Έτσι μεγάλωσα κι εγώ και πολύ λυπάμαι που δε θα έχουν την ίδια τύχη τα παιδιά μου! Ούτε παιδότοποι, ούτε τέτοια, κοντά στη φύση, χωρίς τεράστια άγχη από τους γονείς! Άλλες εποχές, κρίμα!

Πετρούλα μην το παρακάνεις κι εσύ με το σίδερο ε? Έχεις μπει στον 8ο!

Βίκη μου εύχομαι ήδη να έχει μεγαλώσει η οικογένειά σας! Τι ζωντανό ανακάλυψε η μαμά σου? Πες μου ότι δεν ήταν ποντίκι γιατί θα λιποθυμήσω!

Κωνκωνάκι μου πού είσαι? Τι έγινε ο Κωνσταντινάκος ξεκίνησε σχολείο?

Εγώ άρχισα να αλλάζω δωράκια από τη βάφτιση, ευτυχώς από το γραφείο που θα μου στέλνανε 15 ξεχωριστά ρουχάκια τελικά μου πήρανε ένα πολύ καλό καρεκλάκι αυτοκινήτου για μετά το έτος που θα χρειάζομαι 2 και δωροεπιταγή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αχ η δώρο επιταγές είναι το καλύτερο θα πάρεις ότι θες εσύ ;);););)

όσο για την πεθερά θα φέρει και κανένα ευρουλακι χιχιι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

θα πανε να κάνουν και της λίρες του μπέμπη μου είπε να το αρματώσουν το παιδάκι μου

χαζά κ μισάαααααααααααααααααα

Πάω να ξεκουραστώ λίγο τα λέμε/

/

ξυπναω τα βράδια και τρώω κάτι... τί να πω, ο θηλασμός λέτε να είναι;;; Σε εσάς συμβαίνει κάτι τέτοιο;;;
αχ Μαριζακι μου .... ειναι μια πονεμενη ιστορια αυτο....εγω απο την εφηβεια μου τρωω ακομα κ φασολαδα τα βραδια:shock::)

τι κανετε κοριτσια σας εχασα λιγο:oops::oops:

Μαρινα μου να σας ζησει η Μαριαλενα..τελειο το ονομα, να την καμαρωσετε και μανουλα

τιποτα ακομη κοριτσια μου.ημουν εκει πριν λιγο και θα ξανα παω πιο μετα παλι.της εσπασαν τα νερα και περιμενουμε....

τωρα θα ετοιμασω το ντιβιντι.θα γραψω το ηρθες του ρουβα και μετα την τουρτα που του εφτιαξα και μολις γεννηθει θα γραψω και την φατσουλα του που τοσο περιμενουμε να δουμε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Τι ήταν αυτά που διαβαζω ρε Ηλιάνα για τη γυναίκα? Τα φοβάμαι απίστευτα αυτά! Εμείς έχουμε τετράδιο από το σχολείο, αλλά μου σημεινώνει μόνο στο αντίστοιχο τετράγωνο αν έφαγε πολύ, λίγο ή καθόλου στο πρωινό και το μεσημεριανό, αν πήγε τουαλέτα και τι παίξανε. Συνήθως γράφουν ότι το τρώει όλο, τις πιστεύω γιατι οι μερίδες είναι πολύ μικρές και γιατί όταν μία περίοδο δεν έτρωγε μου το γράφανε και με είχαν πάρει και τηλ.

mGKop3.png60Jvp3.png

κατσαριδες καλε!!!!

παρτε ενα τραγουδακι που μου αρεσει και το ξανα θυμηθηκα παλι σημερα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια δοκίμασα για 2η φορά στη Μαριαλένα κρέμα χτες το απόγευμα άλλη μάρκα από αυτή που δοκιμάσαμε πριν από κανένα δίμηνο, έβγαλε κάτι σπυράκια σήμερα γύρω από το στόμα, δεν ήθελε ούτε φρούτα, ούτε μεσημεριανό και τελικά έβγαλε όοοολα όσα έφαγε από το μεσημεριανό της! Πουφφφ! Τα παιδιά μου με τις κρέμες είναι τσακωμένα!

mGKop3.png60Jvp3.png

οσο για την μαμα μου,βρηκε κατοικιδια σε κατι ντουλαπια της και ξεκινησε εκαθαριση.αυτο σημαινει οτι πεταει τα παντα.

καλα το φανταστικες κορη μου πεταξα κατι τραχαναδες που πριν ακομα ληξουν μαμουνιασαν....αδεισα τα ντουλαπια μου οτι δεν μου εκανε το πεταξα...ευτυχως ξανθες κατσαριδες θελω να πιστευω οτι για 5 χρονια δεν θα δω αφου εκανε απεντομοση.

εχω την μεγαλη ντουλαπα στην κουζινα ( εκεινη που κρυβομαι οταν τρωω το βραδυ για να μη με δει ο συζ) :):) αγορασα πλαστικα μεγαλα δοχεια με καπακι και βαζω ολα τα αλευρια, ζαχαρη κτλ μεσα ... τωρα απο κλειστα κουτια πως βγηκαν τα μαμουνακια δεν το ξερω:?...τεσπα τωρα τελος τα εδειξα who is the boss in the house:tongue:

Ρε κορίτσια δοκίμασα για 2η φορά στη Μαριαλένα κρέμα χτες το απόγευμα άλλη μάρκα από αυτή που δοκιμάσαμε πριν από κανένα δίμηνο, έβγαλε κάτι σπυράκια σήμερα γύρω από το στόμα, δεν ήθελε ούτε φρούτα, ούτε μεσημεριανό και τελικά έβγαλε όοοολα όσα έφαγε από το μεσημεριανό της! Πουφφφ! Τα παιδιά μου με τις κρέμες είναι τσακωμένα!
Λες να είναι καμιά αλλεργιούλα;... Όταν ακούω εμετό τρέχω... βέβαια είναι σπάνιο σύμπτωμα...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...