Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

.Μα τι ειναι το οικοδομικο υλικο???Λετε να του εδωαν τιποτα τσιμεντα?χαχα

.

Βαλε εσυ αυριο και το κρανος στην τσαντουλα και μη νοιαζεσαι!!!χαχα

Καλη φαση το τετραδιο πάντως...

Σε εμας εδω γραφουν στο χερακι του παιδιου εναν αριθμό απο το 0-10 που δηλώνει ποσο καλά εφαγε το παιδί..

Ο ανιψιος μου ερχοταν πάντα με 10 (δεν μπορουμε να τον μαζεψουμε...) ενω η ανιψια μου οταν εφερνε 5 καναμε χαρες!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικά αύριο θα έρθει το πεθερικό να σφάξει κ δυο κότες και έρχεται μου ειπε χιιχχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηλιανα τωρα μου 'ρθε η εικονα να κατεβαινει το πεθερικο απο το τρενο με μια καλάθα (να!!!) και να εχει μεσα τις χωριατικες κοτες ξεπουπουλιασμενες και χωριατικα αυγα!!!χαχα σκηνη απο ελληνικη ταινια.....

Αντε καλως να την δεχτεις και οτι σου λέει εσυ να λές..ΝΑΙ!!!!

Ηλιανα τωρα μου 'ρθε η εικονα να κατεβαινει το πεθερικο απο το τρενο με μια καλάθα (να!!!) και να εχει μεσα τις χωριατικες κοτες ξεπουπουλιασμενες και χωριατικα αυγα!!!χαχα σκηνη απο ελληνικη ταινια.....

Αντε καλως να την δεχτεις και οτι σου λέει εσυ να λές..ΝΑΙ!!!!

Καλά είσαι τρελοκομείο καλέ έχουν κούρσα τα πεθερικά

μερσεντές κιόλας :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χιχιχι

δεν θα έχω πρόβλημα μια χαρά θα πάνε όλα

θα είναι κ ο πεθερός εδώ έξαλλου 5-6 μέρες θα καθίσουν

θα πάνε σε όλο το σοι περιοδεία μαζί με τον μικρό μου είπαν να μην με ενοχλούν;););)

να κλείσω τις 34 και ας ελπίσουμε αύριο που θα πάω γιατρό το αμνιακό να είναι ακόμη στο 9

:tongue::tongue:

Βαλε εσυ αυριο και το κρανος στην τσαντουλα και μη νοιαζεσαι!!!χαχα

Καλη φαση το τετραδιο πάντως...

Σε εμας εδω γραφουν στο χερακι του παιδιου εναν αριθμό απο το 0-10 που δηλώνει ποσο καλά εφαγε το παιδί..

Ο ανιψιος μου ερχοταν πάντα με 10 (δεν μπορουμε να τον μαζεψουμε...) ενω η ανιψια μου οταν εφερνε 5 καναμε χαρες!!!!

Χαααααααααα ο Λευτέρης θα ερχόταν-πάντα με 1 άντε το πολύ 3 χιιχιχ

Αααα για tour θα ερθουν...

Εγω ετσι που το ειπες -οτι ερχεται με προμηθειες- καταλαβα οτι θα κατσει μεχρι να γεννησεις..για να μη σου πω να σαραντησεις κιολας!!!Δεν τελειωσαν οι δουλειες τους???

Διαφημίσεις

Να'μαι πάλι και εγώ , μιλάμε βαριέμαι αφάνταστα σήμερα, δεν μπορώ αυτό τον καιρό με τίποτα. Με ψυχοπλακώνει και με αρρωσταίνει συγχρόνως , θέλω επειγόντως ήλιο για να ανέβω λιγάκι.

Βατραχάκι συγχαρητήρια για τον γιόκα σου και σχετικά με το σκηνικό που μας περιέγραψες , συμφωνώ και εγώ απόλυτα μαζί σου ότι σαν την υγεία δεν είναι τίποτε άλλο.

Ιωάννα μπήκα το ΣΚ στο Youtube και είδα κάτι αποσπάσματα και ομολογώ πως εκστασιάστηκα , περαστικά και στο Χρηστάκη , είναι δύσκολη εποχή τώρα και θέλει προσοχή όταν ιδρώνουν τα μικρά.

Λαζαρένια είδες τελικά όντως κάθε εμπόδιο για καλό όπως λένε, μπορεί να αγχώθηκες το πρωί για τα κλειδιά αλλά τέλος καλό όλα καλά για τη μικρή Λαζαρένια.

Σαρδελάκι ειδα το blog σου , τέλεια τα νυφικά ειδικά αυτό με την κόκκινη κορδέλα αν γινόταν να ξαναπαντρευτώ θα το διάλεγα άνετα.

Ρίτα καλά τα πήγατε και σήμερα με τον παιδικό , ο Γρηγοράκης θα είναι παράδειγμα προς μίμηση το δε τετράδιο με την περιγραφή πολύ μου άρεσε ως τακτική.

Βικάκι με το καλό να υποδεχθείτε το νέο μέλος και να είναι όλα καλά εύχομαι.

ΜαΕλένη τι κάνει ο Γρηγοράκης , μειώθηκαν τα ντεσιμπέλ της κραυγής του;

Πετρούλα και εγώ να σου πω την αλήθεια με την περιγραφή της Ηλιάνας σχετικά με τις κότες αμέσως μου'ρθε στο μυαλό η ταινία με τον Χατζηχρήστο που τις κράταγε απο το χωριό όταν ήρθε , μόνο που αυτές ήταν ζωντανές οι καημένες και χοροπηδάγανε.:tongue::tongue:

Ηλιάνα καλά αποτελέσματα να έχεις σήμερα απο το γιατρό, σήμερα πάω και εγώ στο γιατρό να δω το μπεμπέ μου που κοντεύω 2 μήνες τώρα να κλείσω και με έχει φάει η αγωνία , εύχομαι να είναι όλα καλά παναγία μου.

Βικυ με το καλο η ξαδελφη !!!!

Ριτακι σουπερ ο Γρηγορακης ...λοιπον ακου να σου εξηγησω οταν το παιδι εχει βηχα ερεθιστικο (δλδ ξερο βηχα χωρις φλεμματα )δυστυχως οι μασκες δεν κανουν τιποτα (δεν εχουν βρογχους να κατασταλλουν)και αφου δοκιμασεις το κολπο του καθαρου αερα και πριν προσφυγεις στην κορτιζονη πας στο νοσοκομειο και του κανουν μασκουλα με νεφελοποιητη να στο πω πιο απλα που βοηθαει το παιδι να αναπνευσει..Εμεις καναμε μασκα και πηραμε και soldesanil( αλοιμονο...) και λογικα απο αυριο θα εχουμε βελτιωση ..Δυστυχως ο Χρηστος σαν και μενα εχει ευαισθησια στον βηχα ...Μετα τα 3 (τον φετινο χειμωνα) και αν εχουμε πανω απο 5 παριστατικα λαρρυγιτιδας /βρογχιτιδας(αν και βρογχιτιδα εχουμε κανει μονο 1 φορα)πρεπει να ψαξουμε αν υπαρχει και αλλεργια ή απλα ευαισθησια...ολα τα κουσουρια μου πηρε ο καημενος ..Για οποιον με ξερει χειμωνα -καλοκαιρι ενα βηχαλακι το εχω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αααα για tour θα ερθουν...

Εγω ετσι που το ειπες -οτι ερχεται με προμηθειες- καταλαβα οτι θα κατσει μεχρι να γεννησεις..για να μη σου πω να σαραντησεις κιολας!!!Δεν τελειωσαν οι δουλειες τους???

Τι λες παιδί μου ανεγδοτααααααααααα????????????

χαααααα δεν τους θέλω ούτε εγώ;););)

μέχρι να σαραντίσω ??????????

με τίποτα................................

πως σου ήρθε αυτό ???????????/

παναγία μου..................

δεν μπορώ

στον λευτερακι ήρθα από το νοσοκομείο κ μονή μου σκούπισα και σφουγγάρισα το σπίτι λεχώνα

άσε που έχουν τρύγο

μετά μάζεμα ελιές

μετά κρασιά να βράσουν τσίπουρα και ένα σορό άλλες δουλειες

αλά κ δουλείες να μην είχαν δεν τους θέλω

έχω την ησυχία μου ;););)

Ηλιάνα καλά αποτελέσματα να έχεις σήμερα απο το γιατρό, σήμερα πάω και εγώ στο γιατρό να δω το μπεμπέ μου που κοντεύω 2 μήνες τώρα να κλείσω και με έχει φάει η αγωνία , εύχομαι να είναι όλα καλά παναγία μου.

Αχ άντε με το καλό κούκλα μου να δεις το ζουζούνι σου

περιμενουμε νεα

εγω σημερα δνε θα παω δωσα ουρα και αιμα ομωσ στησ 7 το πρωι

Ολα καλά θα ειναι Κικιτσα!!!Με το καλό και θα περιμενουμε να μαθουμε....

Βατραχακι και εγω ξεχασα πριν να αναφερω οτι πάνω απ'όλα ειναι η υγεια μας και τπτ άλλο!!Οσο και να κλαιγομαστε καθημερινα για μικροαηδιες και χαζομαρες οταν βλέπω ή ακουω τετοια περιστατικα ταρακουνιεμαι απίστευτα!!!Ας ειναι καλά ο ανθρωπος και να παιρνει δυναμη καιχαρα απο το παιδακι του..

Ισχυει αυτο που λένε, καλύτερα να μασας παρα να μιλας!!!Η αλλη δλδ αφου δεν ειχε σκοπο να βοηθησει επρεπε να βγαλει και χολή????(κι ας μην γνωριζε περι τινος προκειται....)

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου το τετραδιακι ειναι καλο σαν ιδεα...στους ιδιωτικους το χρησιμοποιουν τακτικα αλλα και παλι σιγα ...οτι θελουν γραφουν...

Τουλαχιστον ομως εχεις μια εικονα για το πως περναει η μερα.

Α και ευτυχως οι ταξεις εχουν παραθυρα που βλεπεις τι γινεται αν περνας απεξω!!!Καλο!!!

Στους δημοσιους εχουν το συστημα με τη σφραγιδα οπως λεει και η Πετρουλα, το εχω δει στα γειτονακια μας.Το ενα παντα εχει δεκα και το αλλο δεν εχει καν σφραγιδα...χαχα.Μια φορα πηρε 10 και το δευτερο και τελικα ομολογησε οτι πεταξε το μακαρονι στα σκουπιδια και η δασκαλα θεωρησε πως το εφαγε...χαχα

Βεβαια στος δημοσιους ειναι λιγο πιο ειλικρινης σε αυτα τα θεματα δεν πολυσκοτιζονται κιολας να σε κανουν να νιωσεις ευχαριστημενος και λενε πιο πολλες αληθειες απο οτι μου εχουν πει μανουλες.

Τωρα για το φαγητο αυριο ειμαι πολυ περιεργη τι θα γινει...εχουν σουτζουκακια με ρυζι που θεωρητικα τα τρωει ο μικρος για να δουμε...αν ειχαν καμμια σουπα ακλαφτη θα πηγαινε...

Τους εχω πει ,σε αναλογη ερωτηση στο ερωτηματολογιο που μας εδωσαν για το αν θελουμε ή οχι να τα πιεζουν να φανε ,οτι θα ηθελα τουλαχιστον να δοκιμαζει απο εκει και περα αν δε φαει δεν τρεχει τιποτα.

Με προβληματισε αυτη η ερωτηση διοτι αν τους ελεγα ''οχι πιεση'' και ο Γρηγορης δεν εβαζε καν πωπο κατω στο τραπεζι θα μου ελεγαν μετα εσυ ειπες...

Α και κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση.Μας εχουν απογορευσει να πηγαινει το παιδι αντικειμενα στο σχολειο.Πχ.το σφυρι του,το αυτοκινητακι του την κουβερτα του κτλ κτλ πλην της πιπιλας για οσα εχουν.

Ειπαν πως δημιουργειται ενταση αν το καθε παιδι φερνει και κατι απο το σπιτι και τσακωνεται να μην του το παρουν κτλ ετσι εχουν ορισει αυτοι 1 φορα την εβδομαδα που θα τους λεει η δασκαλα να πηγαινουν αν θελουν ολα απο ενα αγαπημενο παιχνδι για να το μοιραζονται με τους φιλους τους...

Καλο νομιζω ε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικο ολα καλα να πανε στο γιατρο!!Κοντευεις και εσυ καλε!!!

Ηλιανα ολα θα πανε καλα και θα φτασεις και παραπανω βδομαδες αν προσεξεις.Με το καλο να τους δεχτεις και υπομονη με τα πεθερουλια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βικυ με το καλο η ξαδελφη !!!!

Ριτακι σουπερ ο Γρηγορακης ...λοιπον ακου να σου εξηγησω οταν το παιδι εχει βηχα ερεθιστικο (δλδ ξερο βηχα χωρις φλεμματα )δυστυχως οι μασκες δεν κανουν τιποτα (δεν εχουν βρογχους να κατασταλλουν)και αφου δοκιμασεις το κολπο του καθαρου αερα και πριν προσφυγεις στην κορτιζονη πας στο νοσοκομειο και του κανουν μασκουλα με νεφελοποιητη να στο πω πιο απλα που βοηθαει το παιδι να αναπνευσει..Εμεις καναμε μασκα και πηραμε και soldesanil( αλοιμονο...) και λογικα απο αυριο θα εχουμε βελτιωση ..Δυστυχως ο Χρηστος σαν και μενα εχει ευαισθησια στον βηχα ...Μετα τα 3 (τον φετινο χειμωνα) και αν εχουμε πανω απο 5 παριστατικα λαρρυγιτιδας /βρογχιτιδας(αν και βρογχιτιδα εχουμε κανει μονο 1 φορα)πρεπει να ψαξουμε αν υπαρχει και αλλεργια ή απλα ευαισθησια...ολα τα κουσουρια μου πηρε ο καημενος ..Για οποιον με ξερει χειμωνα -καλοκαιρι ενα βηχαλακι το εχω..

Μαλιστα....μερσι!

Εγω δεν εχω ιδεα μιλαμε απο βηχα...μου φαινεται μολις βηξει ο Γρηγορης θα τρεχω στην παιδιατρο μεχρι να μαθω να τους ξεχωριζω.

Ο ξεροβηχας απο τι προερχεται? απο μυξα?Και μετα γινεται φλεμμα?ή οχι απαραιτητα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση.Μας εχουν απογορευσει να πηγαινει το παιδι αντικειμενα στο σχολειο.Πχ.το σφυρι του,το αυτοκινητακι του την κουβερτα του κτλ κτλ πλην της πιπιλας για οσα εχουν.

Ειπαν πως δημιουργειται ενταση αν το καθε παιδι φερνει και κατι απο το σπιτι και τσακωνεται να μην του το παρουν κτλ ετσι εχουν ορισει αυτοι 1 φορα την εβδομαδα που θα τους λεει η δασκαλα να πηγαινουν αν θελουν ολα απο ενα αγαπημενο παιχνδι για να το μοιραζονται με τους φιλους τους...

Καλο νομιζω ε?

Πολύ καλό αυτό με το παιχνίδι απο το σπίτι;);););)

Εννοείτε ότι ότι θέλουν γραφούν στο τετράδιο και νομίζω ότι υπερβάλουν λίγο στης ονομασίες παιχνιδιών κτλ να ενθουσιάζονται οι γονείς στα ιδιωτικά εστι κ στης ξαδέρφης μου ένα κατεβατό κάθε μέρα έγραφαν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...