Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν σας ειπα μαλλον καθαρισαμε δεν εχουμε σχεδον καθολου ατυχηματα με τα τσισα με τα κακα δεν ειχαμε ποτε ευτυχως κι οταν παμε βολτες μου τα λεει και παμε σε καμια γωνιτσα και τα κανουμε τα κακα μας μονο σπιτι δεν του ερχονται εξω χαχα!

το μεσημερι ξυπναει στεγνος αλλα το βραδυ οχι.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

δεν σας ειπα μαλλον καθαρισαμε δεν εχουμε σχεδον καθολου ατυχηματα με τα τσισα με τα κακα δεν ειχαμε ποτε ευτυχως κι οταν παμε βολτες μου τα λεει και παμε σε καμια γωνιτσα και τα κανουμε τα κακα μας μονο σπιτι δεν του ερχονται εξω χαχα!

μπραβο σας.θα καθαρισει και το βραδυ.μιλαει η εμπειρη χαχαχαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Λαζαρενια μου αντε τελικα ολα καλα ε;

σου ξαναειπαν τιποτα;

τωρα με το καλο να βρεθει και μια δουλεια!

ημουν τυχερη γιατι επεσα στην διευθυντρια ενος φιλου μας εδω εντελως τυχαια.

με εξυπηρετησε πολυ καλα ενω με τις αλλες δεν εβγαζα ακρη.

δεν πηρα ακομα το αντιγραφο αλλα δεν νομιζω να γινει κατι.

βαλαμε τις υπογραφες απλα μου ειπε θα παει παιδικο απο τον αλλο μηνα.η θεση υπαρχει δεν μπορει να χαθει.καθε μηνα θα πηγαινω να βαζω υπογραφη .προς το παρον θα φαινεται οτι παει στα βρεφακια.δεν θα την παω για τους λογους που σας ειπα και το ιδιο μου ειπε κι αυτη σαν παιδαγωγος.το παιδι λεει θα παει πισω εφοσων εχετε κοψει πανα.και η προσαρμγη μετα θα ειναι πιο δυσκολη!

τωρα μια δουλιτσα καλη να βρω και δεν θα ξαναγκρινιαξω σας το υποσχομαι!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο !μπραβο!!!!!!θα κοπει σιγα σιγα .κι εγω το βραδυ της βαζω βατραχιναα και ειδικα τωρα με τα ταξιδια με πηγε πισω.

την πιπιλα της την πεταξε στα σκουπιδια.την ζηταει αλλα την υπενθυμιζω που την πεταξε και μετα κοιμαται χωρις αυτην.

μακαρι να κοπει κι αυτο.

βγαζουμε και το 20ο δοντι επιτελους!!!!!!!!!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγραψα τόσα πολλά και τα έχασα πάλι :( και τώρα δεν έχω τόσο χρόνο να τα ξαναγράψω......

Τα φιλιά μου σε όλες,

Πετρούλα μεγειά τη φωτο, πώς πάει το σιδέρωμα?

Joa περαστικά στον μικρό,

Ηλιάνα μάλλον καλά έπραξες, απλά θα κουραστεί παραπάνω η γιαγιά αρχικά και μετά εσύ με τα 2,

Arma μεγειά τα ρουχαλάκια,

Lazarenia τι κάνατε με τον παιδικό και τη θέση τελικά? Α οκ το διάβασα!

Ρίτα κι εγώ είχα σκηνικό στον παιδικό, απ' όπου το έσκασα κιόλας και μετά με σταμάτησαν αναγκαστικά!

Sardelaki μεγειά και το blog!

Βατραχάκι συγχαρητήρια και σε σας για την πάνα, αχ τελευταίοι θα μείνουμε :(

Βίκη με το καλό το νινάκι.

Χαιρετώ και τις υπόλοιπες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

κοριτσακια μου να σας π ω λιγο και με την προλακτινη μου.(δεν ξερω αν το θυμαστε που το ειχα αναφερει)

το αποτελεσμα ειναι καλο αλλα πρεπει να κανω μια κυτταρολογικη εξεταση γιατι ακομη βγαζω γαλα απο το στηθος.

η γυναικολογος μου ειπε οτι ειναι ορμονικη διαταραχη λογω θηλασμου κι επειδη εκανα φυσικο αποθηλασμο και οχι με χαπια.

οποτε πρεπει να το ψαξω τωρα.

ποια κοπελα μου ειχε πει οτι ειχε παρομοιο προβλημα?

1654096yn4fep17z7.gif

Eλένη τωρα θα ξεκινησω το σιδερο :D:D

Με τον Ανασταση δεν μπορω καθολου, μου ανακατευει τα ρουχα γιατι θελει να με βοηθησει και καταληγουμε να ξανασιδερωνουμε τα ιδια και τα ιδια..Λιγα τωρα και λίγα το βραδακι που θα ερθει κι ο μπαμπας μας..

Βατραχακι συγχαρητηρια για την πάνα!!Ας καθαρισει για τα καλά τη μερα και το βραδυ θα σου δειξει εκεινος πάλι ποτε ειναι ετοιμος..Εγω -όπως ελεγα και στην Ιωαννα στη συναντηση μας- το βραδυ του τη βαζω που κ' που και κυριως τωρα που κουραζεται πολύ, πίνει πολλά υγρα κ' τις πιο πολλες φορες που πιανομαστε εξω μεχρι αργα πίνει το γαλα του μετα τις 11..Τη βγαζει ελαφρως βρεγμενη..

Ιωαννα ήταν ομορφα στη συναυλια ετσι???

Λαζαρενια πολύ ωραια τα συνεννοηθηκατε οσον αφορα τον παιδικο..Τσαμπα ειχες αγχωθει, επεσες και στην αρμοδια, οποτε μια χαρα!!Μια δουλειτσα τωρα κι ολα θα εχουν τακτοποιηθεί!!

Βικυ τι εγινε?Προχωραει η διαστολή??Με το καλό το ανηψι!!

Ελένη απορω τι θα βαλετε μες το σουτιεν!!!χαχα

Βαλτης κανα μηλαρακι οπως καναμε εμεις μικρες για να δειχνει...:D:D

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

HELLOO!!!

Βικακι με το καλο και ενα γερο μωρακι!

Λαζαρενια ολα καλα διαβαζω ετσι?Αντε με το καλο μια δουλεια τωρα!

Ιωαννακι μου σουπερ τα περασες διαβασα.Παντα τετοια!Περαστικα στον Χρηστο.Δεν καταλαβα γιατι κανετε μασκα στο νοσοκομειο και οχι σπιτι?Ρωταω για να ειμαι ενημερη...χαχα

Βατραχακι μπραβοοοο πολλα συγχαρητηρια στον Τιμακο για την πανα.

Οσο για το βραδινο αν περιμενα να ειναι στεγνη η πανα δεν θα την ειχαμε καν βγαλει ακομα.Αστον λιγο και αν δεις οτι συνεχιζει να ειναι βρεγμενη δοκιμασε για λιγα βραδια να τη βγαλεις.Αν σε μια βδομαδα δεν κοπουν τα νυχτερινα ατυχηματα του την ξαναβαζεις αλλα εγω εξ εμπειριας ειδα οτι απλα τεμπελιαζε μετα απ οακριβως 3 βρεξιματα το σταματησε.

Ερχομαι να σας πω για το σχολειο σημερα!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λοιπον σημερα αφου με γανιασε ολη μερα ποτε και ποτε θα παμε οταν ηρθε η ωρα να φυγουμε μου ειπε ''Μαζι μου κατσεις'' του λεω κανωντας τη χαζη ''που να κατσω Γρηγορη?'' σχολειο λεει...του ειπα οτι οι μαμαδες δεν πανε σχολειο κτλ κτλ που τα εχω πει χιλιαδες φορες και δεν ξαναειπε τιποτα.

Οταν φτασαμε κλασσικα εδωσε το χερακι και ουτε που με κοιταξε.

Εγω εφυγα με τον γνωστο κομπο στο λαιμο και πηγα τζαμπο να του παρω ενα κρανος spiderman χαχα.Με εχει φαει να του το παρω.

Συναντηθηκα με το συζυγο και πηγαμε να τον παρουμε μαζι αλλα εστειλα τον ανδρα μου μεσα γιατι θελω να βλεπουν και τον μπαμπα που και που....

Τεσπα βγαινει ο Γρηγορης με ενα τεραστιο χαμογελο και ο ανδρας μου αποσβωλομενος.

Μου ειπε οτι οταν φωναξαν τον Γρηγορη οτι ηρθε ο μπαμπας πατησε κατι κλαμματα που θα εφευγε ...και φωναζε ''Παλι πισω παμεεεε''.χαχα

Ο ανδρας μου ακομα να συνελθει που το παιδι τον εφτυσε...αλλιως την περιμενε φαινεται τη στιγμη ...χιχιχι.Μου ειπαν αυριο να παμε πρωι και να μπει κανονικα και για φαγητο κτλ.

Μετα διαβασα στο τετραδιο οτι περασαν πολυ καλα οτι δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου και οτι επαιξαν με μπαλες και ....οικοδοκιμο υλικο!!!

Ο Γρηγορης λεει τους ελεγε οτι ειναι ματσορας!(οχι μαστορας,ματσορας χαχα).

Ετσι εξηγειται η εκσταση!Μας ειχαν βαλει να γραψουμε τι του αρεσει και βρηκαν το ευαισθητο σημειο του.Μα τι ειναι το οικοδομικο υλικο???Λετε να του εδωαν τιποτα τσιμεντα?χαχα

Ολα καλα ολα ανθηρα λοιπον.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγω Λαζαρενια μου περα απο 1 αλλαξια ρουχα ενα σορτσακι και ενα μπλουζακι δλδ και ενα βρακι δε βαζω τιποτα αλλο.

Αφου δε φοραει πανα και φαγητο και ποτηρακι τους τα παρεχουν εκει τι αλλο να βαλω?

Ενα καπελακι μας ζητησαν μονο που μενει εκει και το τετραδιο που βαζουν αυτοι μεσα καθε μερα για να μας ενημερωνουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι ακομα δεν γραφει τοσα πολλα γιατι δεν εχουμε κατσει πληρες ωραριο αλλα φανταζομαι πως θα τα γραφει ολα...και ελπιζω να γραφει αληθεια.

Παντως σημερα επειδη τον ειδα χαρουμενο και επειδη μου εγραψαν εκφρασεις του καταλαβα οτι ηταν ακριβες αυτο που εγραφαν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχακι μου μπράβο στον τιμουλη ειδές όλα καλά τελικά ;););)

Την τελευταία σελίδα διάβασα περιληπτικά ριτα μου τέλειος ο γρηγορακις σου άντε μια χαρά σας ζηλεύω που γράφετε για την προσαρμογή:|:|:|:|

:rolleyes::rolleyes:

τελικά αύριο θα έρθει το πεθερικό να σφάξει κ δυο κότες και έρχεται μου ειπε χιιχχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...