Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Ηλιάνα η δικιά μου να δεις που θέλει να βάλει και σουτιέν και χτυπιέται κάτω σαν το χταπόδι!!!:rolleyes::D:D

ω

Καλέ αυτήν φωραει σουτιέν δηλ μπουστακια εδώ και καιρό :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

:tongue::tongue:

αχ Ντελενάκι μου αρχίσατε με τα σουτιέεεεεεεεεεεεεεεεεεν; από τώρα;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν σας είπα...το Ντινάκι μας μου στέλνει την νύφη της για νυφικό. Μα τί φίλες είστε εσείς! Πως με σκέφτεσταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

m57Zp2.png

Καλημερααααααααααα

Καλε απο χθες το πρωι προσπαθω να διαβασω και εχετε τον ατελειωτο ....

Να μου ζησει η νυφουλα μου!!!η μαριαλενα μας!!Μαρινακι μου να ειναι παντα γερο και τυχερο το κοριτσακι μας!!!

Πολυ κουβεντα για παιδικους -μεσα-ρουσφετια -αρνητικα -θετικα -μαμα εργαζομενη και μη ..Μεγαααααλο θεμα ...και απο τωρα σκεφτομαι την χρονια που θα τυχουν-πρωτα ο θεος - και τα δυο παιδικο δλδ 700 ευρω και βαλε τον μήνα και εμεις δεν παιρνουμε ουτε επιδοτηση απο πουθενα ..εχουμε και δανειο ..θα πρεπει να ζουμε με αιματηρες κυριολεκτικα οικονομιες -ο ανδρας μου απο τωρα αγχωνεται πως θα τα καταφερουμε ...Δυστυχως για το δημοσιο παιδικο θεωρουμαι υψηλομισθη οποτε σκαστα Ιωαννα και μην μιλας..

Για την συναυλια παιδια τι να λεμε!!!!περασαμε ΘΕΙΚΑ!!!!ΟΙ U2 καταπληκτικοι ...ειπαν ολα τα αγαπημενα κομματια ,το stage καταπληκτικο , το κοινο απεριγραπτο !!περασα 2 1/2 καταπληκτικες ωρες εγω και το παιδι μου(απο μικρο στα βασανα..) !!!!δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου μιας και ημουν στις κερκιδες αλλα το απολαυσα τρελα!!!(οπως απολαυσα και το hot dog απεξω απο το ΟΑΚΑ !!!χιχιχιχι!!!)

Ο Χρηστακης ειναι σπιτι γιατι κρυωσε ....την Παρασκευη ιδρωσε δεν του αλλαξαν μπλουζα οι παπουδες και κρυωσε ..χθες εβηχε απο τις 1 εως τις 7 συνεχομενα ...τον πηγαμε το πρωι στο ιατρικο και εκανε μασκουλα και ειναι καλυτερα..εκει μας επιβεβαιωσαν οτι δεν ειναι ιωσουλα αλλα κρυωμα...γκρ....Περαστικα μας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωάννα περαστικά σας... Όσο για το μικρό δεν πειράζει...έτσι πρέπει να μαθαίνουν απο μωρά!!!!;);)

Μαρινάκι μου χίλια συγνώμη που δεν σου ευχήθηκα νωρίτερα....

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ!!!!!! :D:D:D:D:D

Όσο για το όνομα είναι υπεροχο!!!! Όσο για την ιστορία πίσω απο το όνομα δεν λέω τίποτα γιατί με πήραν τα ζουμιά πρωί πρωί (θυμήθηκα και εγώ τον παπού μου και...)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια πηγα κι ολα καλα.

τωρα πως μπηκα σπιτι μηντο ψαχνετε.ρισκαρα και αφησα μισοανοιχτη την πορτα.δεν γινοταν αλλιως!

λοιπον το κοριτσακι μου ξεκιναει απο τον αλλο μηνα παιδικο.τωρα θα πηγαινε σε βρεφικο αλλα αποφασισαμε να την κρατησω σπιτι για να μην εχει αλλαγες και την παει πισω.

αν βρω δουλεια ομως τωρα ναι θα την παω.

ηλιανα μου δεν ξερω τι να σου απαντησω για το θεμα παιδικου.

αλλα να τον πληρωνεις και να μην πηγαινει?

δεν ξερω.....οτι καλυτερο σου ευχομαι.

τελεια η ατακα της ανηψιας σου!

οτι βλεπει κι αυτη τι να πει?

βατραχακι αυτα ειναι τα χειροτερα.υγεια πανω απο ολα!!!!!

ιωαννα μου δικιο εχεις αλα υπαρχει κι αυτη η περιπτωση του ετταα.δεν ειναι μονο για ανεργες αν και δεν ξερω αν εισαι στο δημοσιο.

ειμαι πτωμα και πολυ αγχωμενη!

ουφ δεν μπορω να χαλαρωσω κι οταν αγχωνομαι ποναει το στομαχι κι εχω ναγουλες.σας τυχαινει?

1654096yn4fep17z7.gif

βικυ ποτε γεννατε τι γεννατε?

η συνυφαδα μου γενναει.θα εμπαινε το βραδυ για προκληση και την επιασαν πονοι τωρα το πρωι!!!

και γενναει αγορακι

θα σκασω δεν χτυπαει το τηλ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...