Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μερεντοπληκτες σας εχω πει για την σπιτικη μερεντα που φτιαχνω ε?

Μιλαμε δεν την ξεχωριζεις και ειναι και πολυ πιο λαιτ.

Αν θελετε πειτε μου να σας ξαναδωσω συνταγη.Πανευκολη.

και δε δινεις?εδω φτιαξαμε κουνελια και τα σπιτια τους,μια μερεντα που θα την φαμε κιολας να μη την φτιαξουμε?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

και δε δινεις?εδω φτιαξαμε κουνελια και τα σπιτια τους,μια μερεντα που θα την φαμε κιολας να μη την φτιαξουμε?

:tongue::tongue::tongue:

άρχισα να φτιάχνω blog φίλες μου...

http://oikosalessandra.wordpress.com/

m57Zp2.png

ωχ Βίκυ φαντάζομαι την μανούλα σου τώρα...θα έχει φρικάρει με τα κατοικίδια :lol:

μεσα επεσες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.

τι γκαντεμια με δερνει?

ξεχασα τα κλειδια μες το αυτοκινητο κι εγω πρεπει να φυγω να παω να κανω εγγραφη την μικρη στον παιδικο.πως θα φυγω τωρα?

πως θα μπω μες το σπιτι μετα????

να το παρω σαν σημαδι?

χαχαχαχα ερε γλεντια.................

α και ο συζ λειπει υπηρεσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

καλημέρα τηλ στον παιδικό θα πάμε το μεσημεράκι να κανονίσουμε τις λεπτομερές η θέση κατοχυρώνετε αν πληρώσω κανονικά μου είπε gioypi

εν ολιγης σας διάβασα κ όλες συμφωνήσατε μαζί μου για τη επιλογή ευχαριστώ πολύ μου δώσατε πολύ κουράγιο :D:D:D σασ ευχαριστω

Είμαι στην αυλή της αδέρφης μου ο μικρος έχει ξεσαλώσει κάνουν ποδήλατο και βάζων κόντρες με τις ανιψιές μου λύθηκε κ η γλοσούλα του αυτές τις μέρες

Έχω χαλάρωση κ έχω ξεκουραστικά απίστευτα ούτε μπάνιο δεν τον έκανα εγώ :tongue::tongue::tongue:

καναν μαζί με της μικρές και βοηθήσουμε η μεγάλη αχ το παιδάκι μου του αρέσει πολύ εδώ

Να σας πω και κάτι να γελάσετε η 4 ανιψιά μου θα πάει νήπια φέτος πρώτη χρονιά σχολειό δεν έχει πάει παιδικό..........................

και μου δείχνε την τσάντα και το τι έχει βάλει μέσα

μπλοκ ζωγραφικής

κασετίνα χάρακες

το δοχείο για το τοστ

το παγουρινο χαρτομάντιλα κτλ

και ξαφνικά βλέπω και 3 σερβετιακια σοκκκκκκκκκκκκ:shock::shock::shock::shock:

ΣΟΦΑΚΙ τι τα θες αυτά ?

μα θεια μπορεί να μου χρειαστούν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΚΟΚΑΛΟ ΕΓΩ

τι να σου χρειαστούν τις λέω ποιος σου το είπε ?

έτσι λέει κ η μαμά κ τα βάζει στην τσάντα της μου απάντησε ..

την να τησ απαντουσα ???????//////

σταθηκα και δεν ειπα τιποτα :?:-?:?:-?:?:-?

:tongue::tongue:

απαπα γλωσσοκοπανες :tongue:

να σας πω κι ενα σκηνικο εχθες που με στεναχωρησε και με προβληματισε

πηγαμε τπ πρωι για καφε σ'ενα παρκο και ηταν μαζι μας κι ενα φιλος που ειναι αναπηρος με το παιδακι του

καποια στιγμη το παιδακι επαισε κι εκλαιγε ε μεχρι να το παρουμε χαμπαρι σηκωνετε μια απο διπλα και φωναζει δυνατα καλα αυτα τα παιδια δεν εχουν μανες;

κοκαλο εμεις μολις καταλαβαμε οτι ηταν το παιδακι του φιλου πηγαμε το πηραμε αγκαλια και το φεραμε μολις ειδε η αλλη οτι ηταν το παιδι του φιλου μας παγωσε δεν ηξερε τι να πει για την χαζομαρα που ειπε αχ αισθανθηκα τοσο περιεργα εχθες ολο αυτο σκεφτομουν γκρινιαζουμε για βλακειες ενω υπαρχουν ανθρωποι που περνανε πραγματι δυσκολα

ο συγκεκριμενος φιλος πριν λιγο καιρο ρωτησε την πεθερα μου τι κανεις ο αδερφος της που ηταν κατακοιτος και του ειπε η πεθερα μου οτι πεθανε ξερετε ποια ηταν η απαντηση του;

ουτε συλλυπητηρια ουτε ζωη σ'εσας αλλα μαλλον τωρα ειναι ευτυχισμενος εκει που πηγε :(

τι να πω σαν την υγεια μας δεν εχει.

κι αν τον δειτε ενα παλικαρι δυο μετρα και κουκλος αλλα απο ενα ατυχημα εμεινε αναπηρος.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ηλιάννα έσκασα να γελάω με την ατάκα της ανιψιάς!

Εγώ να δεις δεν ήξερα από πού αν φύγω μα σερβετακια ? πως δεν πηρέ ταμπόν?:confused::confused::confused::confused::confused:

είμαι σίγουρη πως η αδέρφη μου δεν έχει ιδέα για την υπάρξει τους στην τσάντα της μικρής

παρεμπιπτόντως δεν μου βγάζει το μλοκ σου ? α κάναμε φίλη στο φεις αν δω και εγώ τα νυφικά σου αν θες φυσικά

Διαφημίσεις

απαπα γλωσσοκοπανες :tongue:

να σας πω κι ενα σκηνικο εχθες που με στεναχωρησε και με προβληματισε

πηγαμε τπ πρωι για καφε σ'ενα παρκο και ηταν μαζι μας κι ενα φιλος που ειναι αναπηρος με το παιδακι του

καποια στιγμη το παιδακι επαισε κι εκλαιγε ε μεχρι να το παρουμε χαμπαρι σηκωνετε μια απο διπλα και φωναζει δυνατα καλα αυτα τα παιδια δεν εχουν μανες;

κοκαλο εμεις μολις καταλαβαμε οτι ηταν το παιδακι του φιλου πηγαμε το πηραμε αγκαλια και το φεραμε μολις ειδε η αλλη οτι ηταν το παιδι του φιλου μας παγωσε δεν ηξερε τι να πει για την χαζομαρα που ειπε αχ αισθανθηκα τοσο περιεργα εχθες ολο αυτο σκεφτομουν γκρινιαζουμε για βλακειες ενω υπαρχουν ανθρωποι που περνανε πραγματι δυσκολα

ο συγκεκριμενος φιλος πριν λιγο καιρο ρωτησε την πεθερα μου τι κανεις ο αδερφος της που ηταν κατακοιτος και του ειπε η πεθερα μου οτι πεθανε ξερετε ποια ηταν η απαντηση του;

ουτε συλλυπητηρια ουτε ζωη σ'εσας αλλα μαλλον τωρα ειναι ευτυχισμενος εκει που πηγε :(

τι να πω σαν την υγεια μας δεν εχει.

κι αν τον δειτε ενα παλικαρι δυο μετρα και κουκλος αλλα απο ενα ατυχημα εμεινε αναπηρος.

Αχ μωρέ βατραχάκι μου αυτά είναι τα χειρότερα με έκανες χάλι πρωί πρωί αλήθεια πως πήγε με το γάμο?

θήλασες έφτασε το αντλημένο όλα καλά ?

Αχ μωρέ βατραχάκι μου αυτά είναι τα χειρότερα με έκανες χάλι πρωί πρωί αλήθεια πως πήγε με το γάμο?

θήλασες έφτασε το αντλημένο όλα καλά ?

εγω πριν λιγο επεστρεψα απο την δουλεια τελικα ολα πηγαν καλα ο μικρος θηλασε πριν φυγω μετα εφαγε ενα γευμα που ειχα και μετα ηρθα τον ξαναθηλασα κι εφυγα παλι οταν ηταν να ξαναφαει εφαγε 40μλ απο αυτο που ειχα αφησει και τον εκανε και συμπληρωμα ξενο η πεθερα μου αλλα δεν ηπιε ουτε σταγωνα το μαιμουνι ευτυχως ηρθα μετα απο λιγο και το θηλασα και κοιμηθηκε.

οποτε πρεπει να δω τι θα κανω με το θεμα του θηλαστρου μαλλον θα αγορασω το swing κι οτι γινει.

εσεις τι κανετε;

γραψατε πολλα αλλα δεν προλαβα να σας διαβασω ειμαι και ψοφια σημερα απο το πρωι τωρα εκατσα ξυπνησα μαγειρεψα και μετα πηγαμε για καφε επιστρεψαμε φαγαμε και κατευθειαν δουλεια

΄

για να μην τα ξαναγραφω :tongue:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα!!!

Βρε πολυλογούδες δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω....όλο το πρωί παιδεύομαι η έρμη...:tongue::tongue:

Ηλιάνα η δικιά μου να δεις που θέλει να βάλει και σουτιέν και χτυπιέται κάτω σαν το χταπόδι!!!:rolleyes::D:D

Λαζαρένια όντως κλούκλα μου...τι γκαντεμιά είναι αυτή;;; αν τους πάρεις τηλέφωνο;;;

Βατραχάκι αυτό λέμε με τον άντρα μου...να έχουμε υγεία να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας...

Πανμαρ εμείς που την αφήσαμε 5 μέρες για να πάμε Κωσταντινούπολη μια χαρά ήταν και δεν είχε και παιδάκι να παίζει...τώρα για 15 δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω να σου κρατάει μούτρα...;)

Σαρδελάκι μπήκα..σου άφησα και γεια αλλά δεν έγραψα το όνομα...:cool::cool: το έγραψα μετά!!!:rolleyes::rolleyes:

Βίκυ εμένα η δικιά μου μια χαρά θέλει να πηγαίνει στις γιαγιάδες και ούτε θέλει να φεύγει...:rolleyes::rolleyes:

Άρμα και εγώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη πρήστηκα απο την αρχή... καλοφόρετα τα ρουχάκια!!!

Ρίτα το παιδί ανυπομονεί να πάει σχολείο!!!! Μια χαρά!!!!

Κίκο θα συμφωνήσω μαζί σου... εγώ τουλάχιστον που μεγάλωσα σε επαρχία έτσι ήταν...μαζευόμασταν τα παιδιά και παίζαμε στη γειτονιά...και τώρα ψάχνω παιδάκια να παίζει η Αναστασία...:?

αυτό ήταν!!!:rolleyes::rolleyes: ααα για να μαθέτε να γράφετε κατεβατά...ούτε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω!!!!:P:p

θα επανέλθωωω

UZaZp3.pngHoQqp3.png

΄

για να μην τα ξαναγραφω :tongue:

Τεμπέλα ααααααααααααα οι φωτογραφίες στον δρόμο είναι ?

ποτε θα έρθουν ?

ποτεεεεεεεεε??????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ουφ γκαστροθηκα μαρι θα γεννήσω και αυτές ακόμη έρχονται:tongue::tongue::tongue:

κούκλες αυτό το μικρό διαλακι με τσάκισε τα ματάκια μου δεν εχω κ τις βιτρίνες μαζί μου θα τυφλωθώ:shock::shock::shock::shock:

φιλία πολλά θα τα πούμε από σπίτι αν κ θα έχω πεθερά από το στο σπίτι χιχιχιιχιχ

;);););););)

Εγώ να δεις δεν ήξερα από πού αν φύγω μα σερβετακια ? πως δεν πηρέ ταμπόν?:confused::confused::confused::confused::confused:

είμαι σίγουρη πως η αδέρφη μου δεν έχει ιδέα για την υπάρξει τους στην τσάντα της μικρής

παρεμπιπτόντως δεν μου βγάζει το μλοκ σου ? α κάναμε φίλη στο φεις αν δω και εγώ τα νυφικά σου αν θες φυσικά

δώσε όνομα να σε κάνω φίλη κούκλα μου! ;)

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...