Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Goodmorning!

Τι κανετε?Εμεις εχουμε και σημερα μεσημερι σχολειο και απο αυριο πρωι.Σημερα μας εκανε τον κακο χαμο ο μικρος επειδη δεν τον πηρε ο μπαμπας του το πρωι μαζι να τον παει σχολειο.''τωρα παμε σχολειο'' φωνη και κακο μιλαμε...ελα Παναγια μου...τι να πεις?

Ηλιανα μην το συζητας.Παρα πολυ σωστη η αποφαση σου.Με το καλο το νεο ετος θα παει το παιδι και ολα θα μπουν σε σειρα.

παν μαρ...χαχα γελαω..επεσες στην περιπτωση ουτε εγω μπορω να σε βοηθησω.Δεν θα τον αφηνα ειμαι λιγο παραξενη σε αυτο το θεμα και δε θα περνουσα καλα ακομα και αν ο ιδιος ξεσαλωνε.Θα τον επαιρνα μαζι.

Αν παλι την εχεις ξαναφησει εστω για κατι λιγοτερο και περναει καλα μην το σκεφτεσαι φτανει να νιωθεις εσυ καλα.

Σε υποχρεωσαμε ε?χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα μανούλες!!

Ηλιανα να προσεχεις και μην ξεγελαστείς και κανεις τπτ..Μα καλά 5 παιδια σε σενα ελαχε ο κληρος??Δεν υπηρχε καποιος απο την πλευρα του γαμπρου σου να βοηθήσει λίγο???:confused:

Οσο για τον παιδικο σωστη απόφαση πήρες..Ας μεινει τωρα στο σπίτι το παιδι γιατι ολο το θεμα ειναι οπρωτος μηνας..αν πάει και μολις προσαρμοστει τον σταματησεις ειναι κριμα..Καλύτερα μια κι εξω!!

Πανμαρ φροντισε να την προετοιμασεις καταλληλα και νομιζω πως δεν θα υπαρχει κανενα πρόβλημα, εξαλλου μενει αρκετες φορες στους γονεις σου και ως προς αυτο τουλάχιστον ειναι εξοικειωμένη..Τωρα για το μεγαλο διαστημα που αναφέρεις θα ειναι σε διακοπές και επειδη ειναι προσφατο ολο το σκηνικο που περασε στο νησι δεν θα εχει κανενα πρόβλημα..

Να το κανετε το ταξιδακι σας και να περασετε super!!

Φιλακι τι μου εκανες???Μερεεεντα!!Κι εχω μια κλειστη στο ντουλάπι, πάω να φαω καμια φετουλα...

Κι εσυ βρε Ριτα, τι μου εκανες χτες με την πίτσα..μολις μπήκα να τα πουμε κι ετρεχαν τα σαλια μου μετα..ετρεχα να βρω κτ να βαλω στο στομα μου...Τελικα κατεληξα κι εγω στο σταφυλι!

Μαρινα σημερα θα βγαλετε το παιδι απο το λάδι??

Βικυ εμενα μονο το σκηνικο με το κινητο λίγο με ανατριχιασε αλλα και πάλι πιστευω πως για ολα υπαρχει μια εξηγηση..ας πουμε μηπως πριν πάτε στην εκκλησια και ησασταν ολοι μαζι στο σπίτι της γιαγιας εψαχνε καποιος την αδερφη σου (πχ η μαμα σου ή καποια θεια) και εκεινη δεν το ακουσε και ειδε την κληση μετα την κηδεια??Λέω εγω.......

Κοριτσια χαιρομαι που εχετε τοσο καλές αναμνησεις απο τις γιαγιαδες σας..Εγω πάλι οι μονες αναμνησεις που εχω απο τη γιαγια μου ( του πατερα μου) που μεναμε στην ιδια αυλή ειναι οτι 13 χρονια ηταν κατακοιτη (με εγκεφαλικο και παραλυση) και ολη αυτη η ταλαιπωρια της, οικογενειακώς δεν μας αφησε εκεινο το διαστημα να χαρουμε και πολλά πραγματα..Ηταν πολύ δυσκολη και απαιτητικη η συγχωρεμενη στην αρρωστια της..Θυμαμαι πως ολες οι αποφασεις μας ειχαν ως γνωμονα τη γιαγια...Θα βγουμε εξω???Καποιος επρεπε να μεινει στο σπίτι (αν και υπηρχε ο υγιεστατος παππους αλλα πάλι σαν αντρας ...), διακοπες όλο με την ψυχη στο στομα για 3-4 μερες, παρεες στο σπίτι και γιορτες- τι ειν'αυτο???Τελος πάντων μαζι με τη γιαγια που ταλαιπωριοταν λυπομουν και τη μαμα μου γιατι τα καλύτερα της χρονια (απο τα 30 της ως τα 43 της) δεν χαρηκε ουτε τα παιδια της, μερα-νυχτα η εγνοια της ηταν η γιαγια, κι ας ειχε η γιαγια τρεις κορες, αφαντες!!!!!!

Πάντως και η ιδια αν και στερηθηκε πολλά τοσα χρονια δεν μετανοιωνει και λέει οτι το εκανε γιατι το ηθελε και να εχει τη συνειδηση της καθαρη οτι προσφερε σε εναν ανθρωπο φροντιδα και περιποιηση που τα ειχε αναγκη..

Ας μη βαρυνω αλλο το κλίμα...

Φωτεινη που εισαι???Τακτοποιεις ολη την προικα που εφερες πίσω???

Κι εσυ βρε Βικυ αφηνεις το παιδι στη γυναικα ακομη δεν προλαβε να'ρθει και να τακτοποιηθει????:tongue::tongue:

Νατασα καλη συνεχεια στη δουλεια..

Συμπεθερα πως ειναι ο καιρος στο νησι???Λες να σας παει ετσι απο εδω και περα???

Σημερα το προγραμμα εχει σιδερο, πολύ σιδερο όμως...Καμια προθυμη???Θα κερασω και μερεντα!!!:tongue::tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μερεντοπληκτες σας εχω πει για την σπιτικη μερεντα που φτιαχνω ε?

Μιλαμε δεν την ξεχωριζεις και ειναι και πολυ πιο λαιτ.

Αν θελετε πειτε μου να σας ξαναδωσω συνταγη.Πανευκολη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα ζουζούνες και καλή εβδομάδα να έχουμε,

ΠανΜαρ τέλεια η περιγραφή από τη πρόσφατη απόδρασή σας , όσο για τον προβληματισμό σου σχετικά με τη μικρή μόνο εσύ ξέρεις καλύτερα αν θα αντέξει η μικρή τόσες μέρες μακριά σου. Αν δεν ενοχλείται ιδιαίτερα δε νομίζω να κάνει τη διαφορά 1-2 μέρες παραπάνω , πόσο μάλιστα όταν θα υπάρχει και άλλο παιδάκι και ξέρεις ότι μαζί του παίζει και περνάει καλά, αν εσύ όμως πάλι δεν νιώθεις καλά που θα την αφήσεις τόσες μέρες τότε πράττεις ανάλογα.

Βικάκι ομολογώ πως πρωί πρωί μου σηκώθηκε η τρίχα με τη δικιά σου περιγραφή , είμαι πολύ ευκολόπιστη και ειδικά σε τέτοια θέματα οι κεραίες μου είναι πάντα ανοιχτές. Όπως και να ‘χει τελικά λίγο πολύ όσο μεγαλώνουμε όλες αποζητάμε τους παππουδογιαγιάδες όλο και πιο έντονα, αυτό αποδεικνύεται.

Αρμάκι μεγειά τα ρουχαλάκια σου, καλά έκανες και τα πήρες από τώρα εφόσον βρήκες και εγώ να σου πω την αλήθεια από το 2ο μήνα είχα έντονο πρήξιμο στη κοιλιά και είχα ξεκινήσει να φοράω παντελονάκια άνετα. Εύχομαι να βρείτε και κρεβατάκι που ψάχνετε πάντως της Νεοσέτ έχει τρομερά παιδικά σχέδια , ποιοτικός όμως δεν ξέρω γιατί δεν έχω αγοράσει για να σου πω εκ πείρας.

Κωνκωνάκι εύχομαι να βρεις χρόνο να ξαναμπείς και να μας πεις τα νέα σου από τη μπουμπού.

Ηλιάνα θα σταθώ στα ευχάριστα που είπες που είναι και τα πιο σημαντικά σχετικά με την εγκυμοσύνη σου και σχετικά με τον παιδικό αν έπραξες σωστά θα πρέπει πάλι να κοιτάξεις το θέμα των ιώσεων και να δεις και εσύ θετικά αυτή την απόφαση εφόσον έχει κατοχυρωθεί για αυτό το διάστημα που θα είναι εκτός ο Λευτεράκης.

Πετρούλα συμμερίζομαι και εγώ την άποψη σου σχετικά με τον παιδικό έαν και εφόσον είναι ο κατάλληλος παιδικός και οι δασκάλες αγαπάνε αυτό που κάνε και μαζί και τα παιδιά. Για ‘μενα είναι κάθαρα θέμα δασκάλας , δηλαδή κατά πόσο αγαπάει τα παιδιά και συμπεριφέρεται καλά απέναντί τους και δεν το βλέπει ως δουλειά αυτό που κάνει για να τελειώσει το ωράριό της και να πάει σπίτι της να υσηχάσει.

Νατάσα γιατί σε τρέχουν βρε κοπέλα μου;;;

Διαφημίσεις

Μωρε κοριτσια...αυτες τις δασκαλες των παιδικων απο τα λιγα που εζησα προσφατα,τις λυπαμαι...μιλαμε ποση υπομονη να εχουν?Ποση????????

Δυσκολο πραγμα και κακοπληρωνονται κιολας....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

kiko πιστεύω αυτό που λες δεν παίζει... συνήθως την πρώτη εβδομάδα περνάει ο ενθουσιασμός και το παιδί θέλει να γυρίσει στα παλιά, home sweet home με τη μανούλα, εκεί πάνω πρέπει να μην μπερδευτεί η μαμά και νομίζει ότι κάτι κακό συμβαίνει στον παιδικό. Κι από εκεί και πέρα ξεκινά το ψάξιμο.

Εγώ πάντως Φιλάκι πιστεύω ότι ο γονιός μπορεί να ξεχωρίσει πότε το παιδί του δεν είναι απλά ενθουσιασμένο με τον παιδικό και θέλει να γυρίσει στα παλιά (δηλαδή μανούλα , σπίτι και τα σχετικά) και πότε το παιδί δυσανασχετεί γιατί ίσως υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιδικό σταθμό. Πρόσφατα μια φίλη μου έλεγε ότι όταν πρωτοξεκίνησε παιδικό η κόρη της στα 2 όσο και να μη δυσκολεύτηκε τις πρώτες 2 μέρες , στη συνέχεια έκλαιγε και δεν ήθελε με τίποτα να πάει η μικρή. Η μαμά της το έψαξε και διαπίστωσε πως η συμπεριφορά από τις δασκάλες δεν ήταν και η καλύτερη και λογικά άλλαξε αμέσως παιδικό σταθμό. Σε πληροφορώ η μικρή δεν ξαναέκλαψε και δεν έδειξε δυσφορία στην ιδέα του παιδικού μιας και αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν πιο ιδανικά. Την παραπάνω άποψη σου τη στηρίζω εφόσον το παιδί είναι συνέχεια σπίτι με τη μαμά και η μαμά δεν κάνει τίποτε άλλο από το να ασχολείται μαζί του όπως είπε και η Λαζαρένια δηλαδή να είναι κάτω σε ένα χαλί και να παίζει μαζί του αρκετές ώρες, συνεπώς το παιδί ζει κάτι καινούργιο και ενθουσιάζεται αρχικά με αυτό αλλά στην πορεία που διαπιστώνει ότι χάνει άλλα σημαντικά πράγματα τότε θέλει να επανέλθει σε αυτά που είχε.

τωρα θα πω την ατακα που με εκνευριζει ''κι εμεις τι παθαμε?''

σε παιδικους και με παπουδες δεν μεγαλωσαμε?

Ακριβως...και με τις μαμαδες μας ομως Λαζαρενια καποιοι απο εμας για να μην πω οι περσσοτεροι και πηγαμε σχολειο στα 5 κατευθειαν...ε τι παθαμε?

Δεν συναναστραφηκαμε παιδακια?δεν κοινωνικοποιηθηκαμε?δεν μαθαμε να μοιραζομαστε?

Σε αυτό που λέτε θα συμφωνήσω εν μέρει, γιατί ναι μεν πήγαμε νήπιο κοντά στα 5 μας (που και αυτό το κάνει δύσκολο γιατί όσο μεγαλύτερη η ηλικία τόσο πιο δύσκολη η προσαρμογή) αλλά μη ξεχνάμε ότι οι εποχές ήταν τελείως διαφορετικές απ’ότι σήμερα. Τότε δεν μεγαλώσαμε μέσα σε ένα διαμέρισμα προσπαθώντας η μητέρα μας να ασχοληθεί όσο περισσότερο μπορούσε μαζί μας για να μας δώσει τα ερεθίσματα που έχουμε ανάγκη σε αυτή την ηλικία αλλά μεγαλώσαμε μαζί με όλη τη γειτονιά μαζί και συνεπώς κοινωνικοποιηθήκαμε πολύ πιο εύκολα και πιο νωρίς σε σύγκριση με τα παιδιά μας. Τότε βγαίναμε από μικρά παιδιά έξω ο ένας στο σπίτι του άλλου δεν υπήρχε ο άγνωστος γείτονας γιατί όλοι γνωριζόμασταν μεταξύ μας και μαζί με αυτό θέλοντας και μη συμβάλαμε στη διαπαιδαγώγηση ο ενός του άλλου. Δεν υπήρχαν παιδότοποι για να παίξει το παιδί και να πάμε μια φορά στις 15 για να δει και άλλα παιδιά και να νιώσει όμορφα και το δικό μας γι’αυτό και η προσαρμογή στον παιδικό ήταν σχετικά δύσκολη στη δική μας ηλικία γιατί χάσαμε όλη αυτή την ανεμελιά που ζούσαμε τόσο έντονα από μικρή ηλικία και δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστούμε σε ένα πρόγραμμα και να πειθαρχήσουμε. τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση αυτό εισέπραξα αυτό λέω γιατί είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχει και η άλλη πλευρά.

όπως καταλαβαίνετε είμαι μόνη σήμερα , χωρίς το αφεντικό.χιχιχιχι

Ριτα ξερεις ποσες φορες κι εγω τις σκεφτομαι??Λέω με ενα παιδι και θα πάθω...Εκεινες πως τα καταφερνουν??Εκανα και πολλες φορες συζητηση με τη διευθυντρια οταν την εβρισκα ευκαιρη και μου ελεγε πως το θεμα ξεκιναει απο την αγαπη για το επαγγελμα και κατ'επέκταση τα παιδια..Βρεθηκα και στο χωρο καποιες φορεςκαι ειδα οτι η αντιμετωπιση ειναι πολύ καλή και τα παιδια τις αγαπουν ολες΄

Οι δασκαλες των δημοτικων πάντως μια χαρα πληρωνονται..Για τους ιδιωτικους ξερω κι εγω οτι ειναι λίγα τα χρήματα σε σχεση με το εργο που προσφερουν

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγω Κικο μου παντως μεγαλωσα οπως ακριβως μεγαλωνει ο Γρηγορης τωρα.Ουτε σε γειτονιες επαιξα,σε διαμερισμα μεγαλωσα και μαλιστα στριμωχτο και ο πατερας μου ταξιδευε ως ναυτικος αρα η μανα μου μας ετρεχε οπου μπορουσε μονη της.Η γιαγια ηταν guest star οπως τωρα και η δικη μας και γενικα ολοι ειχαν να λενε για την κοινωνικοτητα μου.Η αδερφη μου ηταν πιο δυσκολη αλλα ειναι και στο παιδι.

Στον παιδικο δεν καθησα ενω ξικινησα αψογα απο ενα σκηνικο που προεκυψε στην πορεια που ακομα το θυμαμαι και ενω δεν ειναι τοσο τραγικο στην πραγματικοτητα τοτε μου δημιουργουσε μεγαλο στρες.Αφου θυμαμαι ακομα το σκηνικο με καθε λεπτομερεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νυστάζωωωωωωωωωωωωω!!! Τι μ'έχει πιάσει σήμερα? Θέλω να πάω να κουκουλωθώ στο κρεβατάκι μου και να κοιμηθω!!!

τρεχουμε τωρα.ακου να κουκουλωθεις.

ειμαι στο γραφειο αν θες παρε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ναι Πετρουλα μια χαρα ειναι η αντιμετωπιση τους φυσικα θα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα γενικα σαν επαγγελμα ειναι τοσοοο κουραστικο.Χαρα στην υπομονη τους...εγω δεν νομιζω οτι θα το εκανα ποτε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω Κικο μου παντως μεγαλωσα οπως ακριβως μεγαλωνει ο Γρηγορης τωρα.Ουτε σε γειτονιες επαιξα,σε διαμερισμα μεγαλωσα και μαλιστα στριμωχτο και ο πατερας μου ταξιδευε ως ναυτικος αρα η μανα μου μας ετρεχε οπου μπορουσε μονη της.Η γιαγια ηταν guest star οπως τωρα και η δικη μας και γενικα ολοι ειχαν να λενε για την κοινωνικοτητα μου.Η αδερφη μου ηταν πιο δυσκολη αλλα ειναι και στο παιδι.

Στον παιδικο δεν καθησα ενω ξικινησα αψογα απο ενα σκηνικο που προεκυψε στην πορεια που ακομα το θυμαμαι και ενω δεν ειναι τοσο τραγικο στην πραγματικοτητα τοτε μου δημιουργουσε μεγαλο στρες.Αφου θυμαμαι ακομα το σκηνικο με καθε λεπτομερεια.

Το πιστεύω Ριτάκι και γι'αυτό όπως έγραψα και παραπάνω εγώ καταθέτω τη δική μου προσωπική άποψη και βάσει αυτών που έζησα πράττω τώρα και με το παιδί μου.

Βικυ εμενα μονο το σκηνικο με το κινητο λίγο με ανατριχιασε αλλα και πάλι πιστευω πως για ολα υπαρχει μια εξηγηση..ας πουμε μηπως πριν πάτε στην εκκλησια και ησασταν ολοι μαζι στο σπίτι της γιαγιας εψαχνε καποιος την αδερφη σου (πχ η μαμα σου ή καποια θεια) και εκεινη δεν το ακουσε και ειδε την κληση μετα την κηδεια??Λέω εγω.......

Φωτεινη που εισαι???Τακτοποιεις ολη την προικα που εφερες πίσω???

Κι εσυ βρε Βικυ αφηνεις το παιδι στη γυναικα ακομη δεν προλαβε να'ρθει και να τακτοποιηθει????:tongue::tongue:

και εμεις ψαχνομασταν για κατι τετοιο αλλα η ωρα της κλησης ηταν η ωρα της κηδειας.

αφηστε το αλλο ειχα αποθηκευμενο το τηλ της και στο σταθερο μου και στο κιν(στο κινητο με φωτογραφια της)

και δεν τα εσβησα.το νουμερο ομως το μετεφερε η ξαδελφη μου στο σπιτι της και δεν το ηξερα ακομα οποτε με παιρνει τηλ και βλεπω "γιαγια βασιλικη".τα επαιξα!!!

και μετα αφου δεν το αλλαξα το τηλ της με παιρνει στο κινητο και βλεπω και την φωτογραφια της φαρδια πλατια και τα χρειαστηκα κανονικα.

δεν το μετονομασα ομως ποτε,απλα το συνηθισα

οσο για την μαμα μου,βρηκε κατοικιδια σε κατι ντουλαπια της και ξεκινησε εκαθαριση.αυτο σημαινει οτι πεταει τα παντα.τωρα φανταζομαι οτι κυνηγαει την αυτοκολλητη της να φαει τα φρουτα η κανα αυγο.

α και δεν της την πηγα με το ζορι.μονη της την ζητησε!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...