Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κούκλες πάλι καφέ είμαι γιατί ?

πάω να ξεκουραστώ είναι και μικρό αυτό το ροζ λαπτοδιαλοκι της ανιψιάς μου με τύφλωσε

φιλιαααααααα

αυριο θα σας πω τι έγινε με την θέση

θα ΠΑω να ρωτήσωκ να γραφτουμε επισημα

πάντως προχθές που τους είπα ότι όταν γεννήσω δεν θα τον πάω μου είπε εφόσον θα πληρώσετε εγράφη και 3 μήνες δεν υπάρχει προβλήματα να μην τον φέρνετε

θα είναι σαν να έρχεται το παιδάκι ;)

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσείς ξέρετε περισσότερα...

Δεν έχω μπει καθόλου στην διαδικασία - ψυχολογία του δεύτερου παιδιού...

Μια σκέψη είπα... Αλλά με τις ιώσεις... τι να κάνεις?

Καλά έκανες και την είπες αλά την είχα σκεφτεί την σκέψη σου πριν από σένα καλό μου φιλία καλό βραδύ και όταν έρθει το δεύτερο εδώ θα είμαστε να σε βοήθαμε όσο μπορούμε φιλια μουτς στον κορίτσαρο σου

:tongue::tongue:

Κούκου νά μαι κι εγώ! Χαχαχαχα!!! πανμαρ τέλεια πρέπει να ήταν η ατμόσφαιρα της συναυλίας σε οινοποιείο στη Νεμέα, μμμμμ, καταπληκτικό ακούγεται. Μείνατε Λουτράκι τελικά; Καλά πλέον όταν τύχει να κυκλοφορήσουμε χωρίς το παιδί και να κάνουμε αυτά που κάναμε "κάποτε" αισθανόμαστε και λίγο σαν εξωγήινοι!!! Φυσικό είναι έχουν επέλθει μεγάλες αλλαγές στις ζωές μας. Κορίτσια, είναι να αδιαθετήσω κι έχω φάει ένα σκασμό... πριν λίγο άλειφα μερέντα σε κομμάτια ψωμί............ γενικά, από τότε που γέννησα, πάντα, ξυπναω τα βράδια και τρώω κάτι... τί να πω, ο θηλασμός λέτε να είναι;;; Σε εσάς συμβαίνει κάτι τέτοιο;;; Πάω να την πέσω και πάλι στην κρεβατάαααρα μου. Άντε καλή υπόλοιπη νύχτα!!!! Α, και μην ξεσαλώσετε αύριο, να διαβάζεστε, όχι 5 σελ.!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Βρέχει... Ωραίο φθινοπωρινό πρωινό...

Μόλις έφτιαξα το καφεδάκι μου και τα απολαμβάνω...

Μυρίζει και το χώμα έξω από την βροχή...

Λίγο ακόμα ηρεμία και μετά πάω να πάρω το σουτζουκάκι μου...

mrdIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Εμένα αυτό το φθινοπωρινό σκηνικό με χαλάει απίστευτα! Θέλω ήλιοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

Πανμαρ μπράβο που περάσατε ωραία! Είναι καλό να ξεφεύγεις που και που από την καθημερινότητα! Πάντα τέτοια!

Φιλάκι εγώ πάντα σηκωνόμουν το βράδυ για γλυκό και καμιά φορά και για αλμυρό. Εχτές συγκεκριμένα στις 3 έφαγα ένα κούκις σοκολάτα και λίγο ψωμί με μερεντα. Πριν κοιμηθώ είχε προηγηθεί ένα κίντερ ντελίς! Το έχουμε οικοηενειακώς αυτό(μαμά-αδέρφια) και ο καλός μου επίσης.

Ηλιάνα μου κι εγώ νομίζω ότι επέλεξες σωστά γιατί όντως θα είναι πολύ επικύνδινο να σου κουβαλάει ιώσεις. Βέβαια αυτό το λίγο διάστημα μέχρι να γεννήσεις θα μπορούσες να τον πας για να ξεκουράζεσαι κι εσύ.

Βικάκι τι σε πιάσανε τύψεις καλε? Μη χειρότερα! Αφού με τη γιαγιά καλοπερνάει το παιδί! Δεν την έστειλες κάπου που δεν θα ήθελε! Με το καλό να έρθει το καινούριο μωράκι σας σήμερα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ρε κορίτσια, να σας πω και τον πόνο μου...

Το άλλο Σάββατο (στις 18/9) λέμε να φύγουμε με τον καλό μου για μια εβδομάδα (οι δυο μας, χωρίς την μικρή). Την Σοφία θα την αφήσω στην μαμά μου. Το "πρόβλημα" μου είναι στο ότι η μαμά μου την Πέμπτη (στις 9/9) θα κατέβει Σέριφο, οπότε θα κατέβω κι εγώ μαζί της και την Κυριακή θα φύγω και θα της αφήσω εκεί την μικρή. Αλλά μετά θα την ξαναδώ γύρω στις 26 του μήνα. Δεν είναι πολύ σχεδόν 15 μέρες που θα την αφήσω? Λέτε να μου κρατάει μούτρα μετά? Να νομίζει ότι την παράτησα? Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στην Σέριφο θα είναι και η γυναίκα του αδερφού μου με τον μικρό, οπότε θα έχει παρέα κι άλλο παιδάκι. Αλλά δεν είναι πολύς καιρός... Την έχω αφήσει κι άλλες φορές στην μαμά μου, αλλά πρώτη φορά θα είναι για τόσο πολύ! Θα αντέξει? Ή το πρόβλημα είναι μόνο δικό μου κι εκείνη θα περνάει μια χαρά με τον παππού, την γιαγιά και τον ξάδερφό της? Εσείς που στείλατε καλοκαίρι τα παιδάκια σας με τους παππούδες, πώς ήταν?

mrdIp3.png

Κούκου νά μαι κι εγώ! Χαχαχαχα!!! πανμαρ τέλεια πρέπει να ήταν η ατμόσφαιρα της συναυλίας σε οινοποιείο στη Νεμέα, μμμμμ, καταπληκτικό ακούγεται. Μείνατε Λουτράκι τελικά; Καλά πλέον όταν τύχει να κυκλοφορήσουμε χωρίς το παιδί και να κάνουμε αυτά που κάναμε "κάποτε" αισθανόμαστε και λίγο σαν εξωγήινοι!!! Φυσικό είναι έχουν επέλθει μεγάλες αλλαγές στις ζωές μας. Κορίτσια, είναι να αδιαθετήσω κι έχω φάει ένα σκασμό... πριν λίγο άλειφα μερέντα σε κομμάτια ψωμί............ γενικά, από τότε που γέννησα, πάντα, ξυπναω τα βράδια και τρώω κάτι... τί να πω, ο θηλασμός λέτε να είναι;;; Σε εσάς συμβαίνει κάτι τέτοιο;;; Πάω να την πέσω και πάλι στην κρεβατάαααρα μου. Άντε καλή υπόλοιπη νύχτα!!!! Α, και μην ξεσαλώσετε αύριο, να διαβάζεστε, όχι 5 σελ.!!!

Ο νυχτοφύλακας!!!

Ναι, φιλάκι μου, Λουτράκι μείναμε και ήταν τέλεια! Ησυχα... Καθόλου κόσμο...

Όσο για την κρίση φαγητού... Μην ανησυχείς, νομίζω ότι συμβαίνει σε πολλές! Εγώ για να την αποφύγω έχω βρει μια πολύ δραστική λύση: στο σπίτι δεν υπάρχει τίποτα γλυκό! Ούτε ένα κομματάκι σοκολάτα (μόνο κάτι κουφέτα από γάμους!). Και χτες που ήθελα γλυκό, κατέληξα σε ένα τσαμπί σταφύλι και μετά γιαούρτι με μέλι!!! Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τον θηλασμό.

mrdIp3.png

Πανμαρ εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω...δεν έχω αφήσει ποτέ την Εύα για να φύγω ούτε μία νύχτα, οπότε δεν ξέρω πως είναι...Γενικά πάντως αν ξέρεις ότι περνάει καλά και δεν αντιδρά άσχημα όταν φεύγεις δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

Καλα, λυσσαξατε, δεν υπαρχει περιπτωση να σας πιασω... Εφαγα 1 ωρα το Σαββατο το βραδυ να σας διαβασω (και μετα νυσταξα και το εκλεισα) και αλλη μια ωρα τωρα το πρωι... Αλλα η δουλεια τρεχει και δεν μπορω να σχολιασω τιποτα...

Μαρινακι να σας ζησει το Μαριαλενακι σας! Παντα γερη και τυχερη να ειναι! Κι εγω συγκινηθηκα πολυ με την ιστορια του ονοματος γιατι κι εγω ειχα μια γιαγια που τη λατρευα!

Θα τα πουμε αργοτερα ελπιζω!

Φιλια!

t7fQp3.png

Βικάκι τι σε πιάσανε τύψεις καλε? Μη χειρότερα! Αφού με τη γιαγιά καλοπερνάει το παιδί! Δεν την έστειλες κάπου που δεν θα ήθελε! Με το καλό να έρθει το καινούριο μωράκι σας σήμερα!

δεν θα την εστελνα αν ειχε ξυπνησει κανονικα στην ωρα της απο τον μεσημεριανο υπνο αλλα ξυπνησε αργα οποτε θα κοιμοταν και μετα τις 10 και απλα λυπομουν να την ξυπνησω παλι στις 6κ30 το χαραμα και να την τρεχω στην μαμα μου.απλα ενοιωσα οτι την ξεφορτωθηκα για το βραδυ,γιατι και σημερα παλι εκει θα κοιμηθει.

και ειναι τοσο καλο και ησυχο μωρε το κοριτσακι μου.η μονη φασαρια που κανει ειναι που παιρνει το τηλεφωνο και το κανει μικροφωνο και μας τραγουδαει το ζουζουνι μου.το μονο ζορι ειναι το φαγητο.

ευχαριστω για το νεο μας μωρακι!!!το περιμενω πως και πως

εγω να δειτε τι τρωω το βραδυ ουουουουουου.ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΟΥ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ρε κορίτσια, να σας πω και τον πόνο μου...

Το άλλο Σάββατο (στις 18/9) λέμε να φύγουμε με τον καλό μου για μια εβδομάδα (οι δυο μας, χωρίς την μικρή). Την Σοφία θα την αφήσω στην μαμά μου. Το "πρόβλημα" μου είναι στο ότι η μαμά μου την Πέμπτη (στις 9/9) θα κατέβει Σέριφο, οπότε θα κατέβω κι εγώ μαζί της και την Κυριακή θα φύγω και θα της αφήσω εκεί την μικρή. Αλλά μετά θα την ξαναδώ γύρω στις 26 του μήνα. Δεν είναι πολύ σχεδόν 15 μέρες που θα την αφήσω? Λέτε να μου κρατάει μούτρα μετά? Να νομίζει ότι την παράτησα? Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι στην Σέριφο θα είναι και η γυναίκα του αδερφού μου με τον μικρό, οπότε θα έχει παρέα κι άλλο παιδάκι. Αλλά δεν είναι πολύς καιρός... Την έχω αφήσει κι άλλες φορές στην μαμά μου, αλλά πρώτη φορά θα είναι για τόσο πολύ! Θα αντέξει? Ή το πρόβλημα είναι μόνο δικό μου κι εκείνη θα περνάει μια χαρά με τον παππού, την γιαγιά και τον ξάδερφό της? Εσείς που στείλατε καλοκαίρι τα παιδάκια σας με τους παππούδες, πώς ήταν?

κοιτα οι μερες ειναι πολλες αλλα κακια δεν θα σου κρατησει.

εγω παντως περιμενα πως και πως να με αφησουν στη γιαγια και στον παππου οι γονεις μου και ειχα παντα και ξαδελφια παρεα.μια χαρα θα περασει η κουκλιτσα σου.μη το σκεφτεσαι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημερα!!!

εδω ψυχρα και ηλιο με δοντια!!!!

Ηλιανα μου πιστευω καλα το σκεφτηκες ακομη και τωρα να κολλησει κατι θα ειναι δυσκολο να τον προσεξεις αρρωστουλη θα θελει αγκαλιες κι αλλα που θελουν οταν ειναι αρρωστουλικα οποτε καλυτερα μια και καλη με το νεο ετος!

πανμαρ ουτε κι εγω μπορω να σε βοηθησω δεν εχω αφησει ποτε τον τιμο πανω απο ενα βραδυ κι αυτο σπανια για 15 μερες ουτε που θα το σκεφτομουν ποτε αλλα εγω ειμαι περιπτωση ασε!

τελειο μου ακουγεται το σ/κ που περασατε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλημέρα φιλεναδούλες μου...

Βικάκι με το καλό να έρθει το νέο σας μωράκι κι άσε τις τύψεις τώρα. Μα τί σε έπιασε παναγίτσα μου; :lol:

μαμαλευτερακι νομίζω ότι κάνεις την καλύτερη επιλογή...μιά χαρά τα σκέφτηκες.

Μαρίνα μου καλοφωτισμένο το κοριτσάκι σας!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...