Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα μωρε φιλακι που πηγες για μπανιο σημερα με τετοιο καιρο...
Ήταν υπέροχα, φανταστικά, κρυσταλλένια. Είχε κόσμο πάντως. Κάποιες στιγμές φύσαγε αλλά όταν σταματούσε ο αέρας αισθανόσουν να σε καίει ο ήλιος!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

"με αξιωσε ο Θεος και ειδα δισεγγονο,τωρα μπορω να φυγω"
Το ίδιο ακριβώς είπε κι η προγιαγιά της Ναταλίας, γιαγιά του άντρα μου, όταν της την πήγαμε, 2 μηνών, στη Ναύπακτο, να τη δει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ακριβώς όμως!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

γεια σας!!!

τι κανετε;

ειναι καμια εδω;

εγω πριν λιγο επεστρεψα απο την δουλεια τελικα ολα πηγαν καλα ο μικρος θηλασε πριν φυγω μετα εφαγε ενα γευμα που ειχα και μετα ηρθα τον ξαναθηλασα κι εφυγα παλι οταν ηταν να ξαναφαει εφαγε 40μλ απο αυτο που ειχα αφησει και τον εκανε και συμπληρωμα ξενο η πεθερα μου αλλα δεν ηπιε ουτε σταγωνα το μαιμουνι ευτυχως ηρθα μετα απο λιγο και το θηλασα και κοιμηθηκε.

οποτε πρεπει να δω τι θα κανω με το θεμα του θηλαστρου μαλλον θα αγορασω το swing κι οτι γινει.

εσεις τι κανετε;

γραψατε πολλα αλλα δεν προλαβα να σας διαβασω ειμαι και ψοφια σημερα απο το πρωι τωρα εκατσα ξυπνησα μαγειρεψα και μετα πηγαμε για καφε επιστρεψαμε φαγαμε και κατευθειαν δουλεια.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Η μαμαλευτερακι έχει πάει στης αδερφής της, νομίζω, να προσέχει τα παιδιά, σόρυ αν κατάλαβα λάθος... ελπίζω να μην κουράζεται...

Βικάκι, διαβάζοντας τα περιστατικά για τη γιαγιά σου εκ πρώτης ανατρίχιασα αλλά δεν ψαρώνω από τέτοια, είμαι λίγο άπιστος Θωμάς, όχι ότι δε σε πιστεύω, δεν είσαι τέτοιο άτομο εξάλλου, απλά θα προσπαθούσα κι εγώ, όπως κι εσείς, να βρω τη λογική εξήγηση του πράγματος, είναι τόση η λαχτάρας μας όμως για αυτόν που έφυγε... και πάλι όμως ποτέ δεν ξέρεις. Μμμμμμμμμμ, ωραία συζήτηση άνοιξες για το καφέ μας, ταιριάζει και με την ώρα, άντε σβήστε όλες τα φώτα κι ελάτε να λέμε τέτοια, μου θύμισες στο χωριο τα καλοκαίρια που μαζευόμασταν στα σκοτάδια και λέγαμε παρόμοιες ιστορίες, ο καθένας ότι είχε ακούσει, και μετά φοβόμασταν να πάμε σπίτι!!!

Κορίτσια μου, καληνύχτα, πάω να πέσω ξερήηηηηηηηηηηηηη, μην απορίσετε αν με δείτε να εμφανίζομαι ξανά μεταμεσονύχτια, το συνηθίζω!!!!!!!!!!! Φιλιάααα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Βϊκη μου κι εγώ ανατρίχιασα με την περιγραφή σου, δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή όχι, πάντως λογικό να σκεφτείς διάφορα όταν τυχαίνου τέτοια γεγονότα. Πάντως το πιστεύω πολύ ότι όταν είσαι με κάποιον πολύ δεμένος έχεις κάποιου άλλου είδους επικοινωνία! Μου έχει συμβεί πολλές φορές.

Εμείς είχαμε πάει σε βάφτιση πάλι στην ίδια εκκλησία που έγινε και η δικιά μας και παρόλο που το κοριτσάκι ήταν 14 μηνών έκλαψε λιγότερο από τη δική μου, η οποία σήμερα ήταν κυρία, βέβαια δεν τους είχε όλους πάνω από το κεφάλι της! Εντομεταξύ ούτε αύριο δεν αποφασίζω να στείλω το Γώγο σχολείο κι ας τους είπα ότι θα πάει και καλά έχω τη δικαιολογία ότι αργήσαμε να κοιμηθούμε λόγω βάφτισης, όμως μόλις που ψιλοηρεμήσαμε φοβάμαι ότι θα πάει και κάτι θα τσιμπήσουμε πάλι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα μόλις κοίμισα την ομάδα 5παιδια που είναι διαμαντάκια ;)φυσικά δεν κάνω τίποτα η αδέρφη μου είχε κάνει φαγητό για δυο ήμερεs

η μεγάλη ανίψια μου ανέλαβε τα κουζινοπλησηματα

κα ο μεγάλος ανιψιός το συμμάζεμα τον παιχνιδιών κ την ηλεκτρική

oi μικρές απασχολούν το Λευτέρη

χάρμα περνάμε ένα χάος θα βρει αύριο χιιχχιι :tongue::tongue::tongue:

νέα έχω είναι κ καλά και κακά

όπως πάρει κανείς τα κακά................

τα κάλο είναι ότι το αμνιακό αυξήθηκε gioypiiiiiiiiiiii

είμαστε στο 9

και ο μικρός μου γύρισε πηρέ θέση τοκετού επιτέλους έχει κατέβει αρκετά μια εβδομάδα μου είπε κ τα δύσκολα έφυγαν;)

αύριο βραδύ θα κατέβει κ η πεθερά μου να βοηθήσει αν και δεν θέλω γιατί είναι πολύ κουρασμένη αλά δεν γίνετε αλλιος τουλάχιστον αυτήν την εβδομάδα να κλείσουμε τις 34 κ μετα βλεπουμε

τα κακά αποφάσισα τελικά μετά από πολύ σκέψη να μην στείλω από αύριο το Λευτέρακι παιδικό :(:(:(

τουλάχιστον όχι τώρα γιατί μέχρι να προσαρμοστεί θα σταματήσει μόλις γεννήσω όποτε δώρο άδωρο

αύριο πρωί θα πάω να συζητήσω της λεπτομερείες πως

θα κρατήσουμε την θέση και να πληρώσω την εγγραφή και

τους 3 πρώτους μήνες

από γενάρη βλέπουμε νομίζω πως θα κάνω το σωστό για εκείνον δεν θέλω να τον φορτώσω με άλλη μια έννοια τώρα

τι λέτε κάνω καλά?

:tongue::tongue:

Ηλιάνα μου νομίζω ότι πολύ σωστά πράττεις, θα είναι λίγο δύσκολα στην αρχή αλλά με ένα ασαράντιστο μωρό και ειδικά αν είναι και προωράκι δεν είσαι για τέτοια! Εγώ τον σταμάτησα πριν τα Χριστούγεννα και παρόλα αυτά μου αρρώσταινε και είχα θέματα και με τη μπουμπού από πολύ μικρή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα!

Είναι καμμία εδώ ή όλες κοιμάστε?

Μαρινάκι, να σου ζήσει η νεοφώτιστη Μαριαλένα σου! Καλότυχο, γερό κι ευτυχισμένο να είναι το κοριτσάκι σου!

Εμείς περάσαμε ένα υπέροχο Σ-Κ... Υπήρχαν στιγμές που νοιώσαμε όπως όταν είμασταν ζευγάρι π.Σ. (προ Σοφίας!)...

Βράδυ, μηχανή, εθνική και πάμε βόλτα!

Φάγαμε και λίγο βροχούλα αλλά δεν μας ένοιαξε καθόλου...!

Στη Νεμέα ήταν πολύ ωραία. Το συγκρότημα που έπαιξε μουσική στο οινοποιείο λεγόταν "εν καρδία". Δεν τους είχα ξανακούσει. Παίζουν παραδοσιακή μουσικη από τα ελληνόφωνα χωριά της κάτω Ιταλίας (ταραντέλα πού σε ορισμένες στιγμές σου θύμιζε και λίγο τσιγγάνικη μουσική -τύπου Μπρέγκοβιτς). Πολύ ωραίοι!!! Καταφέραν να σηκώσουν όλο τον κόσμο από τις καρέκλες και να προσπαθεί να χορέψει ταραντέλα!

Αν ποτέ τους πετύχετε πουθενά, αξίζει τον κόπο να τους ακούσετε!

Δεν γράφω άλλα, για να μην σας ζαλίσω νυχτιάτικα, και αύριο θα σας πω και τον πόνο μου...

mrdIp3.png

Ηλιάνα μου νομίζω ότι πολύ σωστά πράττεις, θα είναι λίγο δύσκολα στην αρχή αλλά με ένα ασαράντιστο μωρό και ειδικά αν είναι και προωράκι δεν είσαι για τέτοια! Εγώ τον σταμάτησα πριν τα Χριστούγεννα και παρόλα αυτά μου αρρώσταινε και είχα θέματα και με τη μπουμπού από πολύ μικρή!

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ να σου ζήσει με τα πρόβλημα μου ούτε που θυμήθηκα και ούτε διάβασα ποιο πίσω παναμ καλησπέρα μου θύμισες και την βάφτιση ευχαριστώ ;);););)

καποσ έτσι το σκέφτηκα κ εγώ από πλευράς ιώσεων κτλ

ελπίζω να μπορέσουμε να κρατήσουμε την θέση αφού θα πληρώσουμε τους μήνες που δεν θα πάμε θα πάω να ρωτήσω

έχει καμία παρομία εμπειρία ?

γίνετε να πληρώνω αλά να μην το πάω ?

Διαφημίσεις

τα κακά αποφάσισα τελικά μετά από πολύ σκέψη να μην στείλω από αύριο το Λευτέρακι παιδικό :(:(:(

τουλάχιστον όχι τώρα γιατί μέχρι να προσαρμοστεί θα σταματήσει μόλις γεννήσω όποτε δώρο άδωρο

αύριο πρωί θα πάω να συζητήσω της λεπτομερείες πως

θα κρατήσουμε την θέση και να πληρώσω την εγγραφή και

τους 3 πρώτους μήνες

από γενάρη βλέπουμε νομίζω πως θα κάνω το σωστό για εκείνον δεν θέλω να τον φορτώσω με άλλη μια έννοια τώρα

τι λέτε κάνω καλά?

Ηλιάνα μου, δεν ξέρω αν κάνεις καλά ή κακά που δεν θα τον πας παιδικό (δεν έχω δεύτερο παιδάκι), αλλά μήπως αν τον στείλεις από Ιανουάριο και μετά νοιώσει ότι τώρα που ήρθε το καινούριο μωρό η μαμά με "διώχνει" από το σπίτι... Θα έχει φαντάζομαι ,όπως όλα τα παιδάκια, μια σχετική ζήλεια αφού θα χάσει το μονοπώλειο... Οπότε μήπως είναι καλύτερα να τον ξεκινήσει πριν γεννηθεί ο μικρός, έτσι ώστε να μην συνδέσει τον ερχομό του νέου μέλους με τον παιδικό?

Δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις την σκέψη μου...

Μπορεί να είναι και λάθος...

mrdIp3.png

Μαράκι μου εγώ την καταλαβαίνω τη σκέψη σου αλλά κρίνοντας από την εμπειρία μου πιστεύω ότι δε θα πάθει τίποτα το 2ο παιδάκι αν παιδευτεί λίγο περισσότερο στην προσαρμογή εξάλλου από τώρα θα λέτε πόσο ωραία θα είναι στο σχολείο και τι καλά θα είναι όταν πάει κ.ο.κ, αλλά αν η μητέρα αντέχει καλό είναι να το κρατήσει το μεγαλύτερο σπίτι γιατί μία ασθένεια που για το μεγάλο παιδί μπορεί να είναι η πιο απλή ίωση για το νεογέννητο μπορεί να σημαίνει πολύ περισσότερα! Επίσης, συνέχεια λέμε στο μεγαλύτερο παιδάκι πόσο θέλει το μικρότερο να πάει κι εκείνο και τι κρίμα που δεν το δέχονται ακόμα και ότι οταν μεγαλώσει θα πάει κι εκείνο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηλιάνα μου, δεν ξέρω αν κάνεις καλά ή κακά που δεν θα τον πας παιδικό (δεν έχω δεύτερο παιδάκι), αλλά μήπως αν τον στείλεις από Ιανουάριο και μετά νοιώσει ότι τώρα που ήρθε το καινούριο μωρό η μαμά με "διώχνει" από το σπίτι... Θα έχει φαντάζομαι ,όπως όλα τα παιδάκια, μια σχετική ζήλεια αφού θα χάσει το μονοπώλειο... Οπότε μήπως είναι καλύτερα να τον ξεκινήσει πριν γεννηθεί ο μικρός, έτσι ώστε να μην συνδέσει τον ερχομό του νέου μέλους με τον παιδικό?

Δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις την σκέψη μου...

Μπορεί να είναι και λάθος...

Αυτό είχα σκεφτεί εξ αρης και είπα να τον στείλω λίγο πριν έρθει το μωρό αλά τωρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και θα γεννήσω πολύ ποιο σύντομα από ότι υπολόγιζα και ίσως νοσηλευτώ κιόλας από εβδομάδα όποτε δύσκολα στον παιδικό για προσαρμογή

νομίζω ότι δεν θα ήταν καλά να πάει παιδικό με κίνδυνο ίωσης κτλ

Μαράκι μου εγώ την καταλαβαίνω τη σκέψη σου αλλά κρίνοντας από την εμπειρία μου πιστεύω ότι δε θα πάθει τίποτα το 2ο παιδάκι αν παιδευτεί λίγο περισσότερο στην προσαρμογή εξάλλου από τώρα θα λέτε πόσο ωραία θα είναι στο σχολείο και τι καλά θα είναι όταν πάει κ.ο.κ, αλλά αν η μητέρα αντέχει καλό είναι να το κρατήσει το μεγαλύτερο σπίτι γιατί μία ασθένεια που για το μεγάλο παιδί μπορεί να είναι η πιο απλή ίωση για το νεογέννητο μπορεί να σημαίνει πολύ περισσότερα! Επίσης, συνέχεια λέμε στο μεγαλύτερο παιδάκι πόσο θέλει το μικρότερο να πάει κι εκείνο και τι κρίμα που δεν το δέχονται ακόμα και ότι οταν μεγαλώσει θα πάει κι εκείνο!

Μαρινα ούτος η άλλος η αρχική σκέψη ήταν μόλις γεννήσω να τον κρατήσω 2-3 μήνες σπίτι;);););)

όποτε δεν αλαζη κάτι θα κάναμε τώρα μια προσαρμογή και μια ξανά μετά γιαυτο σκέφτηκα τώρα να μην πάει καθόλου

με ανησυχεί αν μπορώ να κρατήσω την θέση

Εσείς ξέρετε περισσότερα...

Δεν έχω μπει καθόλου στην διαδικασία - ψυχολογία του δεύτερου παιδιού...

Μια σκέψη είπα... Αλλά με τις ιώσεις... τι να κάνεις?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...