Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κάντο κι εσύ το ψυχικό για το μασαζάκι λέω, θα κερδίσεις πολύ ρηλάξ αφού θα έχεις το λαπτοπάκι αγκαλιά και θα γράφεις μετά!

Θέλω πολύ να γράψεις για αυτά που συνέβησαν τότε!

Πάω να βράσω λίγο νερό, λέω να δοκιμάσω να φάει η μπουμπού κρέμα από σήμερα, για να δούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον...την ωρα της κηδειας και ενω ολοι ειμασταν στα νεκροταφεια,ολοι ομως,καποιος πηρε τηλ την αδελφη μου στο κινητο απο το σπιτι της γιαγιας.την κληση την ειδε μολις βγηκαμε απο την εκκλησια και μεχρι σημερα δεν λυθηκε το μυστηριο.

στα 40 ειμασταν για καφε στο σπιτι της και παλι.οταν ολοι φυγαμε ανεβηκε η θεια μου στο σπιτι της μαμας της στον απο πανω οροφο και μπηκε μεσα για φαγητο.καποιος χτυπησε το κουδουνι και πηγε να ανοιξει η θεια μου.ο διαδρομας της πολυκατοικιας ειναι πολυ μακρυς και υπαρχει ενας μονο διακοπτης για το φως που ειναι πολυ μακρυα απο την πορτα που ηταν η θεια μου.και ομως και κουδουνι χτυπησε μεσα στο σκοταδι και ανοιξε η θεια την πορτα και ολοι ενοιωσαν πως πηγε η γιαγια για φαγητο στην συμπεθερα της.

και το τελευταιο που θυμαμαι ειναι αυτο που συνεβει στη μαμα μου.μετα τα 40 πηγε με την γυναικα που εμενε με την γιαγια να μαζεψουν τα πραγματα της.εμεις εχουμε το εξης : καθε φορα που ειναι καποιος στο σπιτι του νεκρου πρεπει να εχει αναμμενο καντηλακι στο δωματιο που ηταν οσο ζουσε.και αυτο μεχρι να περασουν τα 40.ετσι αναψαν το καντηλι η μαμα μου με την γυναικα και οταν θα εφευγαν απο το σπιτι πηγε η μαμα μου να το σβησει.χωρις να υπαρχει ανοιχτη πορτα απο πουθενα,μολις μπηκε η μαμα μου στο δωματιο εσβησε μονο του το καντηλι.

δεν υπαρχει λογικη εξηγηση η και ακομη και αν υπαρχει δεν την εχουμε βρει.εμενα παντως δεν με φοβιζει ολο αυτο.το ενοιωσα εντονα ακομη μια φορα οταν ημουν 18 και ημουν σε κατι γενεθλια,εβρεχε καταρακτωδως και δεν ξερω γιατι κατι με τραβουσε να γυρισω σπιτι.ξεκινησα και απο οπου πηγαινα να περασω τον δρομο απεναντι ηταν πλυμμηρισμενα.περνωντας λοιπον μπροστα απο την μονοκατοικια των γονιων της μαμας μου(απο εκει πισω ηταν το παρτυ)ενοιωσα ενα αγγιγμα να με καθοδηγει.αμεσως καταλαβα οτι ηταν ο παππους μου που ειχε πεθανει πριν 3 μηνες(της μαμας μου ο μπαμπας)και με οδηγησε σε εναν δρομο που ειχα ξανα περασει και ειχε νερα,αλλα τοτε δεν ειχε.ηταν σαν να μην ειχε βρεξει καθολου εκει.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ.ΚΑΙ ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Γεια σας κοριτσάκια μου. ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ :P:p:p:p:p Βέβαια για μπάνιο δεν πήγαμε γιατί τα νερά θα είναι κρύα αλλά πήγαμε για καφεδάκι και σε λίγο θα πάρω την αγαπούλα μου στις κούνιες.

Άρμα καλά που θυμήθηκες ότι πέρσι στην Αθήνα έβρεχε και εδώ κάναμε μπάνια;;; :confused::confused::confused: Αυ υποψιαστώ όμως ότι θα μας κάνει τον περσινό Χειμώνα, από βροχές και κρύο, θα πεθάνω. Με υγεία και τα ρουχαλάκια. Καλοφόρετα.

Βικάκι μου καθόλου παράξενα δεν μου φαίνονται αυτά που γράφεις. Για 40 μέρες η ψυχή του νεκρού τριγυρνάει στα μέρη που ζούσε. Και εγώ νιώθω πολλές φορές έντονη την παρουσία και της γιαγιάς μου και του παππού. Μάλλον επειδή μου λείπουν πολύ και οι δύο.

Κωνκών τι κάνεις; Πώς είναι η μπουμπούκα σου;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κοριτσακια μου,εμαθα απο την μαμα μου οτι καποιες εχετε skype.

εχω και εγω.οποια θελει ας μου στειλει πμ για να σας βρω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

βικακυ και μαρινακι πειτε μου λιγο τι χαρτια χρειαζοταν στα ιεκ.

μετρουσανε τα μορια?

πως ειναι η αξιολογηση και με ποια κριτηρια?

ποσα λεφτα πηρες βικυ?

σε βαλανε σε καποιο μαθημα επιλογης ή σε καποιο που θελουν αυτοι?

πολλα ρωτησα ε?

1654096yn4fep17z7.gif

Βικακι μου θα ηθελα να σχολιασω την περιγραφη σου αλλα φοβαμαι μη με παρεξηγησεις ...:rolleyes:

Η αληθεια φιλεναδα ειναι οτι εγω λιγακι γελασα...δεν το κρυβω..ιδιατερα στο σημειο με το κινητο ...

Σορρυ βρε φιλεναδα αλλα καμμια φορα αυτα τα μεταφυσικα μεγενθυνονται στο μυαλο μας παρα πολυ και επειδη δεν μπορουμε να δωσουμε εξηγησεις μπαινουμε σε ενα φαυλο κυκλο αναπαντητων ερωτηματων.

Επειδη εχω ακουσει και διαβασει πολλες τετοιες ιστοριες και ειχα και προσφατα συζητηση στο πολυ κοντινο μου συγγενικο περιβαλλον το μονο που μου μενει εμενα προσωπικα απο τις αφηγησεις ειναι η αγαπη και η λαχταρα των ανθρωπων για αυτους που ''φευγουν'' και μου δημιουργει ιδαιτερη θλιψη και συγκινηση.

Όμως ,ουτε πιστευω τιποτα, ουτε μπαινω στη διαδικασια να σκεφτω τι σημαινουν αυτα και τι οχι, αν ειναι της φαντασιας ή πραγματικοτητα κτλ

Παντως με συγκινησες που λαχταρας τοσο τη γιαγιουλα σου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

βικακυ ανατριχιασα......αν αρχισω να γραφω δεν θα τελειωνω για τα μεταφυσικα.

λενε οτι οντως για 40 μερες τριγυρνα η ψυχη γυρω μας αλλα εγω δεν μπορω να εξηγησω ενα ονειρο που ειχα δει με εναν φιλο μου.

ηρθε στον υπνο μου και μου ειπε οτι δεν εφυγε την τριτη (που εγινε το ατυχημα )αλλα την παρασκευη.

στα τριημερα δηλαδη.τι σημαινουν τα τριημερα για την εκκλησια μας και γιατι τα κανουμε?

πχ τα 9μερα,40ημερα κλπ?

1654096yn4fep17z7.gif

Αρμακι μου ξεχασα να σου πω μεγεια τα ρουχαλακια!!!!Αντε με το καλο να γεμισεις τις μπλουζιτσες και τα παντελονακια με κοιλιτσα φουσκωτη!!!

Τι καλα!!!!Ολα τελεια να σας πανε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γινονται τα γιουβαρλάκια..μου τελειωσε ομως το ρυζι στον κιμα:rolleyes:

Πειραζει να βαλω λίγο τραχανα μες τη σουπα για να χυλώσει καλύτερα???

Έχω ακούσει τη μαμά μου να χρησιμοποιεί τραχανά στα γιουβαρλάκια.
Κοριτσια οι αιτησεις γινονται το πρωτο δεκαημερο του Δεκεμβρη νομιζω, να εχετε το νου σας!
Νομίζω, ακόμα νωρίτερα, αρχές Νοεμβρίου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

βικακυ και μαρινακι πειτε μου λιγο τι χαρτια χρειαζοταν στα ιεκ.

μετρουσανε τα μορια?

πως ειναι η αξιολογηση και με ποια κριτηρια?

ποσα λεφτα πηρες βικυ?

σε βαλανε σε καποιο μαθημα επιλογης ή σε καποιο που θελουν αυτοι?

πολλα ρωτησα ε?

ε δεν ρωτησες και λιγα χαχαχα!

το μονο που θυμαμαι ειναι οτι με βαλανε εκεινοι εκει που ηθελαν.δεν ειχα περιθοριο επιλογης.

οσο για τα αλλα,δεν θυμαμαι καθολου,21 χρ ημουν εκει.τοσα χρονια πισω τα ξεχασα

με ρωτησε η μαμα μου αν θελω να παω την φωτεινη σημερα εκει να κοιμηθει και ενω στην αρχη της ειπα οχι μετα τελικα δεχτηκα και τωρα στεναχωριεμαι.την πηγαμε την ωρα που θα κοιμοταν,απλα και μονο για να μην την ξυπνησουμε παλι στις 6κ30 αυριο.

αλλα και αυριο θα μεινει εκει γιατι θα μπει η συνυφαδα μου με προκληση αυριο στις 12 το βραδυ και θα ειμαστε και εμεις εκει.

να εχω τυψεις?????

Παραγγελαμε πιτσα να κατσουμε να δουμε ταινια και ακομα να ερθει...

Ο δε Γρηγορης εχει ηδη πιει γαλα και παρολα αυτα δεν παει να την πεσει.,περιμενει λεει πιτσουλα...χαχα

Φιλακι εισαι εδω?Πες πως ηταν η θαλασσα σημερα?

Βικακι γιατι να εχεις τυcεις καλε που την πηγες στη γιαγια?Αφου ετσι αισθανθηκες και δεν θα την ξυπνησεις και πρωι αυριο καλα εκανες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...