Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παντως ο Χρηστος τα πηγε πολυ καλα με τον δεντρο μονο που εχει αποψη που πρεπει να μπουν οι μπαλες και καθε τοσο μου ερχεται με μια μπαλα στο χερι με παει στο δεντρο και μου λεει ατο εντο (αυτο εδω)..το σκατουλι ...

Μαργαριτα ψαξτε βρε μηπως βρειτε και τις δικες μου γιρλαντες στην αποθηκα σας χαχαχα...κοντεψε να μου ερθει το ρηλαξ και ο αποστειρωτης στο κεφαλι αλλα γιρλαντες δεν βρηκα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλα κατσε να δω τι εφερα εγω διοτι η αποθηκη μονο εμενα δεν εχει μεσα..

Εχω και τα απειρα Χριστουγεννιατικα που φυσικα δε θα τα βαλω ολα και ξαναμανα κατω στην αποθηκη με βλεπω το βραδυ..

Ειδες μια χαρα ο Χρηστακος..!!!!!!!

Εγω θα το δεσω κιολας γιατι ειναι τεραστιο και βλεπουμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια.:D

Μπήκα στα γρήγορα να σας πώ τα νέα μας. Εχω να μπώ πολύ καιρό μιας και είχα τον μικρό άρρωστο και δεν πήγαινε σχολείο. Τελικά ο βήχας υποχώρησε με μάσκες aerolin flixotide και αντιβίωση amoxil. Ευτυχώς είναι καλύτερα τώρα και ευτυχώς δεν μου έκανε ούτε πυρετό, ούτε διάρροιες τίποτα. Τώρα σχολείο μάλλον απο Τετάρτη.

Στολίσαμε το δέντρο μας......:confused:το οποίο θα μέινει στολισμένο μέχρι και σήμερα που γιορτάζει ο καλός μου και θα έχω κόσμο, απο αυριο θα μείνει στολισμένο απο τη μέση και πάνω. Απο την Τετάρτη που το στολίσαμε το έχω στολίσει πάνω απο 10 φορές. Ο Κωνσταντίνος πετάει τις μπάλες και τις έχω όλες στο σαλόνι. Ασε που πετάξαμε καμιά 10αρια που έσπασε.

Είμαι και εγώ λίγο άρρωστη, βήχω και έχω πονοκέφαλο εδώ και 3 μέρες.

Λυπάμε που δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, μου έχετε λείψει πολύ και δεν ξέρω αν τα καταφέρω και στις επόμενες μέρες να μπώ.

Να είστε όλες καλά, το ίδιο και οικογενειες σας! Φιλάκια!

Διαφημίσεις

Λοιπόν την παρασταση εκλεψε ο Παπας με τα σχολια του, μας εκανε όλους να νοιώσουμε πολύ ανετα!!

Σχόλια όπως "χαλάρωσε, πάρε μια βαθια ανασα" σε μενα.."τι κοριτσι έτυχες..τυχερε!!" στον συζυγο..

και το καλύτερο.. μου λέει "να ακους τα λόγια μου..γιατι θα σουλέω τι να κάνεις" και ακουγες μεσα στους ψαλμούς..."έεελα δεεξιαααα", ή "νονάααααα πάαααρε το μωωωωωρο"Τι να σας λέω show ο Πατερ...

όλοι γελούσαν με τα καμώματα του.. Στο τελος όταν εκοβε τα μαλλια της νεοβάπτιστης της λέει.."μην κουνιεσαι καλέ..θα σου κάνω ψαλιδιές!"

Για να φανταστείτε εσκασε μύτη με γουρούνα..

Ιωάννα και του χρόνουμε υγεία!!Ωραιοτατο το δεντρακι σου και το σπιτάκι σου..Παρεμπιπτόντως εχουμε τα ιδια παιχνίδια(περπατούρα-καροτσακι, μικυ-ελικοπτερο) και το ιδιο πάρκο..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σας βάζω μερικες φωτο, μιας και μου το ζήτησε το Vatraxaki.. και εγώ περιμένω του Τίμου, φιλη Καβαλιωτισσα!!!

...............

...............

...............

................

...............

................

Επεξεργάστηκαν by Stone

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους .

νικη χρονια πολλα να σε χαιρομαστε και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

τι να πρωτοπω?δεν προλαβα να σας διαβασω κι ολες γι αυτο αν παραλειψω καμια σας ...σορυ...

να αρχισω απο τα φρεσκα μας.

κωνκων να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και περαστικα σας μωρε.

σε σκεφτομουνα και ηθελα να σε παρω γιατι ειχες μερες να μπεις κ μας ειχες πει οτι ειχατε αρρωστησει.

ειστε καλυτερα?

καλα να περασετε σημερα.

κα φωτεινη και βικουλα χαρηκα που πηγανε ολα καλα με την φωτεινουλα μας.

ευχομαι να πανε ολα τελεια και στις επομενες εξετασεις.

stone ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ !να χαιρεσαι την βαφτιστηρα σου που ειναι μια κουκλα!πες μας το ονομα της καλοφωτισμενης???

εκτος αυτου εισαι μια κουκλα μαμα αλλα κ πολυ ομορφη και κομψη νονα!μπραβο σου!

καλα για τον γιοκα τι να πω....ειναι πανεμορφος.να τον χαιρεσαι!

ριτα με το καλο το δεντρακι σας.πως εισαι?

αρμακι μου σιγουρα τα δοντακια ειναι.κι εγω βεβαιωνομαι τωρα για τα ξαφνικα κλαματα μεσ την νυχτα που μου κανει.υπομονη...και αν ειναι α της δινεις ντεπον να ανκουφιζεται.

joa εγω δεν ειδα φωτο του δεντρου σου αλλα να ευχηθω και του χρονου .

μαρινα πως εισαι?ειναι καλυτερα ομικρουλης?

βατραχακι περαστικα μωρε.τι τρομαρα πηρατε παλι.

αντε σιδερενιος να ειναι κ να μην ειναι σοβαρα τουλαχιστον τα πεσιματα.

ειδα το εργο που μου προτεινες και εκλαιγα απο συγκινηση!ποσες σκεψεις περασανε απο το μυαλο μου...δεν μπορεις να φανταστεις...

λοιπον σας αφηνω τωρα γιατι εχω δουλειες....

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μάνουλες

Κώνκων χρόνια πολλά για τον σύζυγο να τον χαίρεστε και περαστικά στον Κωσταντινο

Stone ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ κομψότατη και κούκλα νονά είσαι η μπουμπούκα μικρούλα γλυκιά κουκλίτσα είναι, ήταν ήρεμη?

Ο γιόκα σου πολύ ωραίο παιδάκι, έχει χαρακτηριστικά σου

Λαζαρενια χάθηκες, είσαι καλά?

Πω πω βλέπω είδησης,,πάλι τα έχουν κάψει η αναρχική, όσο θυμάμαι περισσή το τι γινόταν μπροστά στο νοσοκομείο που ήμασταν δεν λέγετε, είχε πολύ ζεστή γιατί άναβαν τα καλοριφέρ στο φουλ και μας είχαν πει να μην ανοίγουμε της κουρτίνες και τα παράθυρα γιατί έξω καίγονταν ο τόπος, εφιάλτης σκέτος

Kορίτσια καλησπέρα. Κατ'ρχήν να πω σε Κωνκων και Σούλα να χαίρονται τους συζύγους τους και την οικογένειά τους.

Νίκη χρόνια πολλά και καλά και για εσένα κοπέλα μου και το Νικόλα σου. Δεν μας γράφεις τα νέα σου, αλλά θέλω να ελπίζω ότι διαβάζεις τα δικά μας.

Joa πολύ ωραίο το Δέντρο σας. Να είστε καλά, μακριά οι αρρώστιες, και να το χαρείτε. Και εμείς έχουμε τα ίδια παιχνίδια ;);););););). Βρε μήπως τα μωρά μας είναι γεννημένα κοντά - κοντά; :D:D:D:D .

Arma σίγουρα την Εύα την ενοχλούν τα δόντια. Όπως σου είπε και η Λαζαρένια να της δίνεις λίγο ντεπόν για να ανακουφίζεται. Σκέψου τον πόνο που τραβάμε εμείς από ένα δόντι και φαντάσου τον πόνο της Εύας.

Stone τι να πω για εσένα;;;;; Έπαθα πλάκα από την ομορφιά σου. Μου θυμίζεις την Κάρτσωνα. Φτου σου κοπέλα μου (που θα έλεγε και η γιαγιά μου). Όσο για το καμάρι σου, καμάρι πραγματικό!!!! Να είσαι πάντα άξια και να ζήσεις να την παντρέψεις κιόλας τη βαφτιστήρα σου. Το όνομα αυτής;

Ρίτα όταν στολίσεις θέλουμε φωτογραφίες. Κορίτσια ξέχασα να σας πω ότι η Αλεξάνδρα μου το Δέντρο το αγνοεί. Σαν να μην υπάρχει. ΓΙΟΥΠΙ!!!!! Τα κεράκια τα αγιοβασιλάτικα πειράζει, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Αααα και το άλλο το αστείο, μπροστά στην πόρτα του δωματίου της έχω βάλει ένα Χιονάνθρωπο, περίπου 90εκ ύψος, και κάθε φορά που περνάει τον χαιρετάει. Πολύ γέλιο μιλάμε.:P:p:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχες σας και τα καλά σας λόγια...Το ονομα της μικρης είναι Όλγα.

Να ευχηθώ και εγώ Χρονια Πολλά στους συζυγους της Σούλας και της ΚΩΝΚΩΝ και περαστικα στον Κων/νο!! και σε σενα Νίκη -η niked;- να είσαι γερή να χαίρεσαι και το αγορακι σου!!!

Giovanna ευχαριστώ πολύ για το κοπλιμεντο, αλλά τι σχεση εχει η Καρτσωνα με μενα...χαχαχα

Και ο Αναστασης το δεντρακι δεν το δινει καθολου σημασία..Το βραδυ μονο για κανενα 5λεπτο ασχολείται που φωτιζουν τα λαμπακια πιο έντονα..

Φωτεινή μου ναι, λένε οτι ο γιος μου μοιάζει σε εμενα...Η μικρή πάρα πολύ ηρεμη και γλυκήτατη..Μες τα ματια με κοιτουσε και περίμενε ενα μου νευμα για να μου γελάσει..Θα τρελαθώ!! 3 μηνών παιδί και 5 κιλά άνθρωπος!!!

Ρίτα σε ευχαριστώ .. και σενα Λαζαρενια μου!

Επεξεργάστηκαν by Stone

Επιχειρηση δεντρο προχωραει τελεια!

Μας βοηθησε στο στησιμο.. ειχε παρει και το σφυρι του και καρφωνε χαχα.

Μας εβαλε και το αστερι το αστερακι μου και τωρα προχωραω στο στολισμο!

Θα επανελθω με φωτο

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

να μαστε κι εμεις!

στονε μου παντα αξια γλυκια μου!!!

καλα τι να πω κουκλα και κορμαρα φτου φτου κι ο γιος σου απο σενα μαλλον πηρε κουκλος!

αυριο θα σας βαλω να δειτε τον μικρο μου!

Ιωαννα μου τελειο το δεντρακι σας και το σπιτακι σας και του χρονου!

κι εμας προς το παρων το δεντρο ζει βεβαια αυριο πρεπει να δωσω το χαλι μου για πλυσιμο παλι γιατι που εσπασε την χιονομπαλα το νερο που ειχε μεσα βρομοκοπαει ο τοπος και δεν το αντεχω μου μυριζει ολο το σπιτι!

Λαζαρενια μου σου αρεσε το εργο;

ριτα αντε αν βαλεις φωτο ασε να τις δω κι εγω αυριο το πρωι γιατι παω να κανω μπανιο και θα παμε επισκεψη!

φιλια πολλα σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...