Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

δικιο εχεις ριτα κι εγω συμφωνω και να σου πω οτι για μενα ο παιδικος ηταν η χειροτερη εμπειρια που ειχα σαν παιδακι.

μπορει να ημουν 3,5 αλλλα τα θυμαμαι ολα πεντακαθαρα.

θυμαμαι ποσο ασχημα ενιωσα που αποχωριστηκα την μαμα μου.

απλα δεν θελω να το σκεφτομαι οτι θα περασει το ιδιο και το παιδι μου γιατι αυτοματα κανω βημα πισω.

δοκιμαζεις κι αν κατσει καλως......

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω δεν ειχα καλη εμπειρια απο το σταθμο για αυτο και πηγα ελαχιστα και με σταματησαν αν και τωρα που το σκεφτομαι δεν ηταν τοσο ασχημα απλα στο παιδικο μυαλο μεγενθυνονται ολα.

Παντως μην αγχωνεσαι γιατι και εγω περιμενα τα χειροτερα και μεχρι στιγμης ειναι καλυτερα απο τελεια τα πραγματα σε σχεση με την συμπεριφορα του μικρου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

το ιδιο κι εσυ ε?

μακαρι να ειναι ετσι.ειναι και θεμα χαρακτηρα φυσικα.

εγω ημουν και πιο ''κρυφα'' μελαγχολικο παιδακι και δεν ελεγα οτι δεν μάρεσει.

πιστευω στη λαζαρενια να αρεσει....

1654096yn4fep17z7.gif

μαρινακι να σου ζησει η κουκλιτσα σου με το υπεροχο ονομα.με σθγκινησες με τα λογια σου.

γιοβαννα ειπες θα πας στο νεκροταφειο στη γιαγια σου,μια απο τις τελευταιες φορες που πηγα και εγω στην γιαγια μου γελασα παρα πολυ με μενα.την προηγουμενη μερα ειχε πεθανει το σκυλακι του θειου μου(του γιου της δηλαδη)το οποιο και αγαπουσε πολυ και πηγα και εγω εκει να της το πω.καθομαι λοιπον απο πανω και της λεω"εφυγε γιαγια η συμπελιτσα μας τωρα μαλλον θα σε εχει βρει.να την προσεχεις γιαγιακα μου και να μας προσεχετε ολους εμας απο εκει ψηλα"και πως σηκωνω το κεφαλι και βλεπω 2 τυπους να με κοιτανε.σκασαμε στα γελια και οι 3.ρεζιλι εγινα.την επομενη φορα που πηγα ηταν για να της πω οτι γεννηθηκε η δευτερη δισεγγονη της,της ξαδελφης μου δηλ η μικρη.

δεν θα ξεχασω ποτε τα λογια της οταν πηρε αγκαλια την φωτεινουλα μας.πριν ακομη σαραντισει ειχα λυσσαξει να την παω να την δει.ηξερα οτι θα πεθανει και δεν θα αντεχα να φυγει χωρις να γνωρισει την μοναδικη της δισεγγονη.

τοτε ειχαμε μαλωσει ασχημα με την μαμα μου για αυτο τον λογο.δεν ηθελε να παω γιατι ειχε ανοιχτες πληγες η γιαγια και ελεγε οτι θα παθει κατι το μωρο.αλλα συνεννοηθηκα με τον λουκα και τον μπαμπα μου και πηγαμε κρυφα.η φιλεναδα σας,δηλ η μαμα μου ηταν εκει και το τι ακουσα δεν λεγεται,αλλα οταν πεθανε μου ειπε οτι τελικα καλα εκανα και την πηγα

δεν θα ξεχασω ποτε τα λογια της μολις την κρατησε αγκαλια

φωναζε "με αξιωσε ο Θεος και ειδα δισεγγονο,τωρα μπορω να φυγω"

απο τοτε την πηγα μετα μια βδομαδα παλι και της υποσχεθηκα οτι και θα ερθει στη βαφτιση αλλα και στον γαμο της ειρηνης(ξαδελφης).και μας ειπε οτι νοιωθει πολυ καλυτερα τωρα.

απο εκεινη την στιγμη εγω ενοιωθα οτι θα χτυπουσε το τηλ και θα μας πουν οτι εφυγε η γιαγια.και αυτο εγινε 2 μερες μετα.

το σοκ τοσο μεγαλο που σταματησε και το γαλα μου εντελως.

ας ειμαστε ολοι εμεις καλα και να θυμομαστε παντα οτι υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που μας αγαπανε,απλα δεν τους βλεπουμε πια.

λαζαρενια μου,ημουν καθηγητρια σε δημοσιο ιεκ ενα χρονο.πληρωθηκα 2 χρονια μετα απο την πρωτη μερα δουλειας.οι ωρες ηταν 3 την εβδομαδα.στο μονο που αξιζε ηταν η προυπηρεσια γιατι οταν πηγα εκει που ειμαι τωρα ηθελαν ενσημα απο δημοσια υπηρεσια και τα ειχα!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Άντε βρε Βικάκι, τελικά είμαστε πολλές που έχουμε τέτοιες γλυκές αναμνήσεις! Εγώ ένα περίεργο πράγμα όμως, δε νιώθω κάτι το ιδιαίτερο όταν πηγαίνω στο νεκροταφείο, τη νιώθω πολυ πιο κοντά μου όταν πηγαίνω στο σπίτι που ζούσε και ξαπλώνω στο κρεβάτι της!

Κωνκωνάκι άντε καλή μου να μας πεις τα νέα σου!

Λαζαρένια μου μην ακούω χαζά ότι στενοχωριέσαι με αυτά που διαβάζεις! Για να είμαι ειλικρινής, εδώ μέσα γνώρισα κι από κοντά μια μαμά που για μένα είναι υπόδειγμα μητέρας, έχει πολύ υπομονή, δεν έχει μαλώσει ποτέ τα παιδιά της εννοώ σηκώνοντας χέρι, αλλά δεν έχει και την παραμικρή βοήθεια. Αυτή λοιπόν η κοπέλα έστειλε το παιδί της στο σταθμό όταν ηταν ενός έτους και προσπάθησε να δουλέψει λίγο από το σπίτι. Ο μικρός μια χαρά τα πήγε και θεωρώ ότι έκανε το καλύτερο και για εκείνη και για το παιδί! Κάπου εκεί έμεινε και έγκυος στο 2ο. Σε καμιά περίπτωση το ότι πήγε το παιδί σχολείο δεν την κάνει χειρότερη μαμά από οποιαδήποτε άλλη! Όσο για τις δικές μου αναμνήσεις από τον παιδικό, το θυμάμαι σαν τώρα! Ήμουν βέβαια κλεισμένα 3, η μαμά μου δε δούλευε, ο αδερφός μου όμως ήταν ακριβώς 1 χρόνο μικρότερος από μένα, ο σταθμός κοντά στο σπίτι μας και κάπως έτσι πήγα! Θυμάμαι ακόμα την "κολλητή" μου από εκεί, τα μικρά τραπεζάκια που τρώγαμε σε παρέες και το κουκλοθέατρο που μας έπαιζαν. Οι ζωγραφιές στους τοίχους και άλλα πολλά. Ήμουν βέβαια αρκετά κοινωνικό παιδί και καθόλου προσκολλημένο στους γονείς μου, οπότε δεν είχα κανένα θέμα. Περνούσα πολύ καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

ριτακι ειμαι ενθουσιασμενη ομως προβληματακια τα εχω.δεν ξερω καθολου αυτα τα παραθυρα 7.τα γουιντοους εννοω.κατι παιζει με την αλλαγη ελληνικα αγγλικα και το σημαντικοτερο ειναι το ρουτερ.εχουμε τον σταθερο υπολογιστη συνδεδεμενο και εγω παιρνω ασυρματα απο το ιδιο ρουτερ αλλα πεφτει συνεχεια η συνδεση,120 τετραγωνικα σπιτι εχω και πιανει μονο στο δωματιο που ειναι το παλιορουτερ και στο διπλανο.εχω λαπτοπ και το εχω σταθερο και αυτο,ποιος μπορει να μου πει τι να κανω αραγε?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

χμμμ βικυ τα ιδια θεματα ειχα και εγω με του ανδρα μου το λαπτοπ και δυστηχως δε ξερω να σε βοηθησω...μου το εφτιαξε ο φιλος που παραθεριζαμε μαζι και ειναι εξπερτ.

Θα δω μηπως μαθω τιποτα να σου πω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μια από τα ίδια και σε εμάς Βικάκι, περίπου το ίδιο είναι το σπίτι μας και δεν πιάνει το λαπτοπάκι σε όλα τα δωμάτια! Ευτυχώς στην κρεβατοκάμαρα που χαζολογάω όταν κοιμούνται τα παιδιά, κάτι γίνεται! Δεν έχω ιδέα όμως τι μπορεί να κάνεις, δεν τα πάω και πολύ καλά με την τεχνολογία, ο σύζυξ τα αναλαμβάνει αυτά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

εγω θυμαμαι τα παντα αλλα απο το νηπιαγωγειο!!!

ξεχασα να σας πω η φωτεινη εκανε βουτια στα ποδια μου το πρωι.πηδηξε απο το κρεββατι κατω που ημουν εγω.κοιμαμαι στο μοναδικο στρωμα που με βολευει καπως καλυτερα απο τα αλλα.σε ενα κρεββατι του ικεα που ειναι στο παιδικο και οταν κοιμαμαι το βαζω κατω απο το κρεββατι της φωτεινης.δεν με καταλαβαινει οταν παω γιατι ηδη κοιμαται και συνηθως ξυπναω εγω πρωτη,εκτος απο σημερα που ξυπνησα απο τα 11 κιλα βαρος που προσγειωθηκαν πανω μου.θα κατεβασω το καγκελο και θα βαλω την καμερα εκει να την παρακολουθω απο μακρυα.θα πιασει και τοπο το δωρο μιας φιλης μου που μας εκανε οταν βαφτιστηκε και δεν το χρησιμοποιησαμε ποτε.να η ευκαιρια λοιπον.

μαρινακι το σπιτι της γιαγιας μου ηταν πολυ μεγαλο.2 ενωμενα που εκει εμεναν οι θειοι μου καποτε και τους το αφησε σε εκεινους.το νοικιασαν τωρα σε μια γιαγια την οποια θα ηθελα καποια στιγμη να γνωρισω για να ξανα παω στο σπιτι εκεινο,αλλα δεν νομιζω ομως και να μου αρεζε να το δω διαφορετικο.

να σας πω και τα κουλα που εγιναν εκεινες τις μερες που εφυγε η γιαγια η θα με περασετε για τρελλη και ψυχοπαθη?

χμμμ βικυ τα ιδια θεματα ειχα και εγω με του ανδρα μου το λαπτοπ και δυστηχως δε ξερω να σε βοηθησω...μου το εφτιαξε ο φιλος που παραθεριζαμε μαζι και ειναι εξπερτ.

Θα δω μηπως μαθω τιποτα να σου πω.

δε μου στελνεις το ιδιο?

Μια από τα ίδια και σε εμάς Βικάκι, περίπου το ίδιο είναι το σπίτι μας και δεν πιάνει το λαπτοπάκι σε όλα τα δωμάτια! Ευτυχώς στην κρεβατοκάμαρα που χαζολογάω όταν κοιμούνται τα παιδιά, κάτι γίνεται! Δεν έχω ιδέα όμως τι μπορεί να κάνεις, δεν τα πάω και πολύ καλά με την τεχνολογία, ο σύζυξ τα αναλαμβάνει αυτά!

μωρε και ο δικος μου υποτιθεται οτι ασχολειται με αυτα αλλα θελει και ανταλλαγμα μασαζ και δεν του καθομαι.ολο την φωτεινη στελνω και τον τριβει και ετσι με τις αποριες θα μεινω και εγω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...