Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημεραααα!!!!

Κοιμηθηκα καλά χτες, απλωθηκα στο κρεβατι μονη μου καθως την ώρα που ηρθε ο αντας μου ξυπνησε και ο μικρος και ξαπλωσαν μαζι, οποτε μου αφησαν το πεδιο ελευθερο:tongue:

Το θεμα του παιδικου -βλέποντας και απο τα ανιψια μου- το εχω φιλοσοφησει διαφορετικα εγω..Θεωρω οτι μονο καλά εχει να προσφερει στο παιδι (κοινωνικοποιηση, ανεξαρτητοποιηση, πειθαρχια, ομαδικότητα, εμπειριες, δημιουργικότητα κλπ) και σιγουρα οι ασθενειες ειναι το μονο θεμα που με απασχολει και ενα παραπάνω τωρα που και το δικο μας ξεκινημα συμπιπτει με την αφιξη του μπεμπη..

Βεβαια ειμαστε ακομη εξω απο το χορο αλλα οσο πλησιαζει και η δικη μας ωρα κανενα αγχος και καμια αγωνια δεν εχω :confused:

Ειτε τωρα ειτε μετα απο 2 χρονια θα γινοταν η αρχη και η προσαρμογη νομιζω οτι αγγιζει ολες τις ηλικιες..μηπως ακομη κι εμεις μετα απο αδεια δεν θελουμε ενα χρονικο διαστημα για να προσαρμοστουμε ξανα στο εργασιακο περιβαλλον??

Θεωρω δε οτι αποτελει την ομαλη μεταβαση απο το σπιτι στην εκπαιδευτικη διαδικασία..σε πολλές χωρες ο παιδικος σταθμος ειναι ενταγμενος στην υποχρεωτικη εκπαιδευση

Κανεις δεν λέει οτι η προσαρμογη για τα παιδακια μας ειναι ευκολη με εντονοτερο το αισθημα του αποχωρισμού αλλα και τους νεους κανονες που πρεπει να ακολουθησουν, αλλωστε για αυτο ολη η φιλοσοφια των παιδικων σταθμων βασιζεται στο παιχνιδι και στις δραστηριοτητες αυτου του ειδους για να τα κανουν να αισθανονται οσο γινεται οπως στο σπίτι..

Οσο πιο σίγουροι είμαστε οτι αφηνουμε το παιδι μας σε ενα καλό και ασφαλές περιβαλλον και του περασουμε οτι θα έχει ευκαιρία να περάσει καλά με τα άλλα παιδάκια, τόσο πιο άνετα θα νιώσει και το ίδιο.

Πολύ θεωρητικα τα ειπα???Προς το παρον ετσι το βλέπω και ευχομαι να μην αναθεωρησω...

Πέρασε κι η ωρα, πάω να κανω τα γιουβαρλάκια μου ...

Καλη Κυριακη σε όλους!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ειτε τωρα ειτε μετα απο 2 χρονια θα γινοταν η αρχη και η προσαρμογη νομιζω οτι αγγιζει ολες τις ηλικιες..μηπως ακομη εμεις μετα απο αδεια δεν θελουμε ενα χρονικο διαστημα για να προσαρμοστουμε ξανα στο εργασιακο περιβαλλον??

Χμμ ...ναι...μαλλον γιατι και εμεις παμε στη δουλεα αναγκαστικα και απλα προσαρμοζομαστε στο τελος...δε ξερω και κανεναν που αν μπορουσε να μην δουλευει (ειλικρινα ομως)θα το εκανε...;)

Και οχι η προσαρμογη απο οτι λενε οι παιδαγωγοι εχει να κανει και με την ηλικια και συμφωνω εννοειται οτι το παιδι θα νιωθει καλυτερα αν εμεις οι ιδιοι του περασμουμε οτι ειμαστε ανετοι.

Καλημεραααααα!

δε θα παμε για μπανιο...μου φαινεται οτι εχει ψυχρα.

Φυγαμε για παιχνιδι ομως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρίνα μας συγκίνησες με την γιαγιά σου, να σου ζήσει αγάπη μου η Μαριαλένα σου.

Σουλίτσα μου σε ξέχασα χτες, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, μην είσαι απαισιόδοξη, δες το αλλιώς, όλα καλά θα πάνε, βγες για καφεδάκι σήμερα που σου πρότεινε Stone.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Γινονται τα γιουβαρλάκια..μου τελειωσε ομως το ρυζι στον κιμα:rolleyes:

Πειραζει να βαλω λίγο τραχανα μες τη σουπα για να χυλώσει καλύτερα???

Κοριτσια οι αιτησεις γινονται το πρωτο δεκαημερο του Δεκεμβρη νομιζω, να εχετε το νου σας!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας για το Μαριαλενάκι μου!

.

εγω θεωρω οτι μετα τα 2μιση ειναι πολυ καλη ηλικια να πανε σχολειο .και γιατι λες οτι δεν τους προσφερει τιποτα?

λιγα μαθαινουνε εκει?

εγω πλεον δεν εχω το κουραγιο να καθομαι 5 ωρες κατω στο χαλι και να κανουμε δραστηριοτητες ενω εκει το κανουν.

μαθαινουνε την πειθαρχια και την ομαδικοτητα.ετσι πιστευω εγω...

μαρινα υπεροχο το ονομα σας!!!

Αυτό ακριβώς θέλω να πω κι εγώ! Δεν έχει κανένα νόημα αν το παιδί είναι σπίτι και η μαμά έχει ένα σωρό δουλειές να κάνει και μαγειρέματα και δεν μπορεί αλλά κυρίως δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί οπότε το παιδί αράζει μπροστα στην τηλεόραση! Δε μιλάω για τις περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχει γυναίκα για τις δουλειές και 1-2 ώρες την ημέρα κάποιος άλλος να κρατάει το παιδί για να μαζεύει και η μαμά και κυρίως να φορτίζει μπαταρίες! Κίκο μου έχεις δίκιο δεν είναι όλοι οι παππουδογιαγιάδες ίδιοι και σίγουρα δεν λεχουν τις ίδιες αντοχές! Σας είπα έχω δει την ακραία περίπτωση, όμως αν τα παιδιά βλέπουν τους γονείς 3-4 ώρες καθημερινά τότε η συμπεριφορά τους καθορίζεται από τους παππουδογιαγιάδες και όχι από αυτούς που φέρουν τον τίτλο του γονιού! Για μένα ο λόγος που καλό είναι να καθυστερούμε τον παιδικό όσο γίνεται είναι για τις ιώσεις και για να δυναμώσει το ανοσοποιητικό των παιδιών, από μόνο του είναι πολύ πιο σημαντικό από όλα τα άλλα! Όσο για το θέμα της προσαρμογής, και στο σπίτι, αν έχουμε λείψει μεγάλο διάστημα διακοπές για παράδειγμα, πάλι τίθεται το θέμα αυτό! Εμείς εξάλλου δε θέλουμε διάστημα προσαρμογής όταν επιστρέφουμε από διακοπές στη δουλειά μας?

Αρμάκι μου με γεια σου τα καινούρια ρούχα εγκυμοσύνης! Αυτό το μαγαζί έχει μεγάλη ποικιλία και καλές σχετικά τιμές θυμάμαι!

Ρε Πετρούλα τώρα διάβασα το δικό σου ποστ, σκεφτόμαστε ακριβώς τα ίδια!!!!

Εγώ Ρϊτα μου θα ήθελα να δούλευα νομίζω ακόμα και αν είχα τη δυνατότητα να μην το έκανα! Με εκφράζει η δουλειά και με χαροποιεί πολλές φορές κι ας μου στοιχίζει το καθημερινό πήγαινε-έλα και το πρωινό ξύπνημα! Θα τους έλεγα να μη με πληρώνουν αν είναι και θα πήγαινα κατά τις 11! Καλά τα λέω ε?;)

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρίτα αυτό θα το δεις στην πορεία , κατά πόσο δηλαδή ήταν θέμα εύκολης προσαρμογής η όχι. Αν δηλαδή το παιδί περιορίσει τον ενθουσιασμό του για τον παιδικό αρκετά σε σύγκριση με αυτό που αισθανόταν όταν πρωτοπήγε τότε για'μένα αυτό θα σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα , αν όμως βλέπω το παιδί μου συνέχεια χαρούμενο και ενθουσιάζεται στην ιδέα του παιδικού τότε σημαίνει ότι όχι μόνο προσαρμόστηκε εύκολα αλλά και ότι ο παιδικός είναι κάτι που τον χαροποιεί.
kiko πιστεύω αυτό που λες δεν παίζει... συνήθως την πρώτη εβδομάδα περνάει ο ενθουσιασμός και το παιδί θέλει να γυρίσει στα παλιά, home sweet home με τη μανούλα, εκεί πάνω πρέπει να μην μπερδευτεί η μαμά και νομίζει ότι κάτι κακό συμβαίνει στον παιδικο. Κι από εκεί και πέρα ξεκινά το ψάξιμο.

Φιλάκια, φεύγουμε για μπάνιο. Πάμε Πόρτο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλά να περάσετε φιλάκι, ζηλεύω αλλά δεν έχει σήμερα! Το πρωί πήγαμε κοινωνήσαμε, μετά για καφεδάκι με τη νονά τώρα ήταν να πάμε για φαγητό αλλά τελικά το ακυρώσαμε και θα πάρουμε κάτι απ΄έξω αφού δεν την παλεύω καν να σηκωθώ και το βράδυ έχουμε βάφτιση, σαν καλεσμένοι αυτή τη φορά! Χι,χι,χ!

mGKop3.png60Jvp3.png

kiko πιστεύω αυτό που λες δεν παίζει... συνήθως την πρώτη εβδομάδα περνάει ο ενθουσιασμός και το παιδί θέλει να γυρίσει στα παλιά, home sweet home με τη μανούλα,

Αυτο ακριβως....!!Μου το εχει πει και αυτο η παιδαγωγος.Υπαρχουν 2 κατηγοριες παιδιων.Αυτα που ενθουσιαζονται αρχικα και οταν το συνειδητοποιησουν αρχιζει το γλεντι γιατι κακα τα ψεμματα ειναι ζορι.(αυτα μου ειπε επι λεξη) και υπαρχουν και τα παιδια που δεν ξεκινανε καλά, αλλά σταδιακα προσαρμοζονται και συνηθιζουν.

Την κατηγορια παιδιων που δεν συνηθιζουν καθολου, οπως ας πουμε το παιδακι της κυριας που μιλησα προχθες εξω απο το σχολειο δεν μου την ανεφερε...αλλα θεωρω οτι θα ηταν και βαρυ να μου πει οτι υπαρχουν αρκετα τετοια...χαχα

Ειτε τα μεν, ειτε τα δε, θα προτιμουσαν σιγουρα να εκαναν κατι αλλο μαζι με τους γονεις ακομα και τηλεοραση να εβλεπαν που λεει ο λογος(που μεταξυ μας δε ξερω αν υπαρχει γονιος σημερα που θα αφηνε το παιδι να αποσβολωνεται στην τι βι αλλα ουτε και παιδι που θα κατσει σε αυτη την ηλικια να παρακολουθησει πανω απο μισαωρο ενω η αγαπημενη του ασχολια ειναι η μαμα του και τριγυρναει γυρω του...) ειναι αλλιως αν το εκαναν στη ζεστασια του σπιτιου τους παρα στο σχολειο(γιατι ναι υπαρχουν και τετοια σχολεια που βαζουν τηλεοραση...).Αλλα οκ...οσο λιγοτερες αντιδρασεις τοσο το καλυτερο για να νιωθουμε εμεις καλα.

Για αυτο λεω...εχουμε καιρο ..θα τα λεμε.

Απλα Μαρινακι μου και τα παιδια μας αν πηγαιναν στο σχολειο οτι ωρα ηθελαν ,για οσο ηθελαν και εκαναν οτι ηθελαν δε θα χρειαζοντουσαν καμμια προσαρμογη πιστευω....και ο σταθμος δε θα ηταν σταθμος αλλά παιδοτοπος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σωπα βρε λαζαρενια που δε θα την πας...και εγω τον πηγα και συζητηση κανουμε...ειναι μεγαλο το κεφαλαιο αυτο στη ζωη των μικρων μας και για αυτο το συζηταμε τοσες και τοσες φορες.Για αυτο δεν γραφουμε εδω?Για να συζηταμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ναι δικιο εχεις.τις ανυσηχιες μας συζηταμε εδω αλλα καμια φορα δεν πρεπει να το ξεψιριζουμε τοσο γιατι με αγχος προχωραμε.

τωρα θα πω την ατακα που με εκνευριζει ''κι εμεις τι παθαμε?''

σε παιδικους και με παπουδες δεν μεγαλωσαμε?

1654096yn4fep17z7.gif

Ακριβως...και με τις μαμαδες μας ομως Λαζαρενια καποιοι απο εμας για να μην πω οι περσσοτεροι και πηγαμε σχολειο στα 5 κατευθειαν...ε τι παθαμε?

Δεν συναναστραφηκαμε παιδακια?δεν κοινωνικοποιηθηκαμε?δεν μαθαμε να μοιραζομαστε?

Τεσπα ο καθενας εχει τις εμπειριες του.

Τι κανατε σημερα?

Εμεις τελικα πηγαμε κουνιες και μετα για καφε με μια φιλη μου με 2 μωρακια.Καλα ηταν!

Τωρα βρεχει...

Καλα μωρε φιλακι που πηγες για μπανιο σημερα με τετοιο καιρο...

Ζηλεψα λιγακι...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...