Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Λαζαρενια μετα κοπων και βασανων δλδ αυτο το πολυποθητο πτυχιο....

Εχεις κανει διατριβη κι εσυ!!

Αυτο που σου ειπε και η Μαρινα, τα λεφτα ειναι καλά αλλα το θεμα ειναι οτι καθυστερουν παρα πολύ και οι περισσότεροι που το κανουν δεν το κανουν γιοα τα χρηματα αλλα για την προϋπηρεσια η οποία λαμβανεται υπόψη και μοριοδοτειται σε διαγωνισμους εκπαιδευτικων

Σούλα να βγεις να ξεσκασεις λίγο και αν δεν κατσει αυριο να πιουμε καφεδακι, κανονισε το οποτε θες και μπορεις.

Μαρινα η μερα δλδ ειχε και αρκετο κλάμα και γκρινιτσα εκτος απο χαρα και συγκινηση ε???Αντε θα ηρεμησουν τωρα τα μικρα..ισως λίγο να ζηλεψε κι ο Γωγος που ριχτηκατε στην προετοιμασια της βαφτισης της μικρης...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Lazarenia θα μπορείς να διδάξεις στο νησί ή θα πρέπει να φύγεις;; Αν είναι να φύγεις εγώ δεν θα το συζητούσα καν. Αν όμως μπορείς να διδάξεις κάτι εκεί, δεν βλέπω το λόγο να μην κάνεις τα χαρτιά σου. Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.

καλα δεν θελω να φυγω αλλα αν αξιζει για ενα εξαμηνο θα το κανα.

αυτο ψαχνω αν αξιζει γενικως..........

Λαζαρένια μου τα χρήματα που παίρνεις διδάσκοντας στα ΙΕΚ είναι ανάλογα των πτυχίων που έχεις, δεν ξέρω τι ισχύει στη δική σου περίπτωση, αν θυμάμαι καλά, εγώ έπαιρνα 18 ευρώ την ώρα μικτά, αλλά είχα και μεταπτυχιακό στην ειδικότητα που δίδασκα. Τα χρήματα μπήκαν μερικά χρόνια μετά, ω ναι! Εγώ ήμουν και λίγο κορόιδο και διάβαζα τρελές ώρες, έφτιαχνα σημειώσεις κλπ αλλά το τελευταίο εξάμηνο κατάλαβα ότι μόνο εγώ έκανα τέτοια τρομάρα μου, μετά έμεινα έγκυος στο Γιώργο και δεν πήγαινε να συνεχίσω και τις δύο δουλειές γιατί πήγαινα στο καπάκι μετά την κανονική μου δουλειά. ΓΙα να σε πάρουν εξαρτάται πόσο περιζήτητη είναι η ειδικότητα που ψάχνεις, εγώ έκανα 2 εξάμηνα σε νησί που με παρακαλούσαν αλλά μετά Αθήνα είχε μεγάλο ανταγωνισμό και είχα κάνει σε αρκετά τα χαρτιά μου για να με πάρουν σε κάποιο!

α καταλαβα μαρινακι.ειδικα τωρα με οικονομικη κριση σιγα μην πληρωθεις.

και σιγουρα θα υπαρχει ανταγωνισμος.και δεν ξερω ποες θεσεις εχουνε .που σιγουρα αυτοι που εχουν προυπηρεσια περνανε ετσι δεν ειναι?

αλλα εδω στο νσηι θα το ψαξω γενικως τι μπορω να κανω.καλα ΟΛΑ τα ψαχνω εγω.

κι οτι μου κατσει.κατι θα βρεθει και για μενα το ερμο!

παντως με κατατοπισες πολυ.

οσο για την γιαγια σου να εισαστε καλα να την θυμοσαστε και να την χαιροσαστε.

και σκεφτομαι με αυτα που γραφεις ποσο σημαντικη ειναι η φιγουρα της γιαγιας και του παππου στα παιδια.οσο κι αν μας τσαντιζουν εμας σε αυτα ειναι σημαντικοι.

Καλησπέρα .

Λαζαρενια μου εγω δεν εχω ιδεα γι'αυτο που ρωτάς, αλλα θα σε συμβούλευα να το ψάξεις πολύ.είναι και αυτα που λεει η Μαρίνα που εχει εμπειρια.

Θα σε ενημερώσω πάντως αν ειναι να ερθω. .

Και σ' ευχαριστω πολύ.

σουλιτσα μου να σαι καλα και υπομονη .ολα θα στρωσουν .απλα ξερω ποσο ταλαιπωρησε μωρε........

1654096yn4fep17z7.gif

Αχ βρε Λαζαρενια μετα κοπων και βασανων δλδ αυτο το πολυποθητο πτυχιο....

Εχεις κανει διατριβη κι εσυ!!

Αυτο που σου ειπε και η Μαρινα, τα λεφτα ειναι καλά αλλα το θεμα ειναι οτι καθυστερουν παρα πολύ και οι περισσότεροι που το κανουν δεν το κανουν γιοα τα χρηματα αλλα για την προϋπηρεσια η οποία λαμβανεται υπόψη και μοριοδοτειται σε διαγωνισμους εκπαιδευτικων

αχ μονο?????????πολυ κοποοοοοοοοο!

δηλ αξιζει να το ψαξω ε?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Μόλις ήρθαμε, ο μικρός έπεσε τέζα μετά απο τόσο τρέξιμο και εγώ επειδή έφαγα σα γουρούνι πάλι , έχω φουσκώσει και δεν με πιάνει ύπνος.

Μαρινάκι να σας ζήσει και πάλι η νεοφώτιστη Μαριαλένα με το πολύ όμορφο όνομα και να είναι πάντα ευτυχισμένη εύχομαι.

Τώρα σχετικά με τους παππουδογιαγιάδες το σκηνικό που ανέφερες νομίζω είναι απο τα ακραία που όμολογώ (μέχρι στιγμής) δεν το έχω ζήσει.

Πιστεύω πως τα ζουζούνια μας είναι πανέξυπνα και κάνουν ότι κάνουν εκεί που τα παίρνει, θέλω να πω με αυτό ότι μπορεί τον παππού του ο μικρός να τον έχει σήκω κάτσε κάτσε σήκω αλλά στο σπίτι του και έξω η συμπεριφορά του είναι τελείως διαφορετική γιατί ξέρει πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να έχει την ίδια ανταπόκριση με αυτή που εισπράττει απο τον παππού του. Πιστεύω επίσης ότι και να μη τον κράταγε το μικρό ο πατέρας μου, πάλι όταν θα βλεπόντουσαν πάλι τα ίδια θα του έκανε και ακόμη περισσότερα.Όσες φορές και αν του έχω μιλήσει του πατέρα μου , δυστυχώς δεν αλλάζει γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας του και γιατί έτσι ακριβώς συμπεριφερόταν και σε'μας , χωρίς όμως αυτό να έχει κάποια επίπτωση αργότερα. Γι'αυτό και εγώ θεωρώ ότι απλά ο γιος μου παίρνει πολύ αγάπη και αυτό τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο χωρίς όμως η συμπεριφορά του να αλλοιώνεται και σε όλους εμάς. Όπως είπε και η Λαζαρένια η φιγούρα της γιαγιάς και του παππού είναι πολύ σημαντική και για 'μενα ακόμα πιο σημαντικό είναι ο γιος μου όσο μεγαλώνει να εκτιμήσει και να μη ξεχάσει αυτούς τους ανθρώπους που του την προσέφεραν απλόχερα.

Λαζαρένια διάβασα την ιστορία σου βρε κοπέλα μου και ειλικρινά κατάλαβα ότι έχεις περάσει ουκ ολίγα. Επομένως στο θέμα της δουλειάς και των σπουδών ψάξε καλά τι σε συμφέρει και τι μπορεί να αποφέρει καρπούς για να το συνεχίσει με επιμονή και υπομονή.

Σουλίτσα άσε με τον ύπνο και εμείς τώρα έχουμε θέμα, μία του ότι ξέφυγε λόγω καλοκαιριού και το άλλο ότι βγάλαμε τα κάγκελα για να ετοιμαστεί για το μονό κρεβάτι μιας και ο μπέμπης τώρα θα πάρει τη κούνια του και αν δεν είμαστε δίπλα του μέχρι να αποκοιμηθεί είναι ικανός να σηκωθεί και 30 φορές.

Πετρούλα είδες που σου είπα να τρως για να φύγει η καούρα, σε κάποιο σημείο θα ενέδιδε το στομάχι και θα έφευγε που θα πήγαινε ; και εγώ΄σήμερα με το πρώτο κομμάτι φαγητού με έπιασε το κατιτίς αλλά εφόσον το συνέχισα σταμάτησε και τώρα έχω γίνει τούμπανο.

Να επισημάνω κάτι μιας και τώρα είδα πως στο σεντόνι που άπλωσα προηγούμενως γράφω ότι "τον κακομαθαίνουν οι παππουδογιαγιάδες τον μικρό και μετά άντε να τον μαζέψεις", εννοώ με αυτό ότι όταν έρχομαι εγώ απο τη δουλειά έχει υπερένταση ο μικρός απο το πολυ παιχνίδι και μέχρι να βρούμε τους ρυθμούς μας έχει έρθει η ώρα για ύπνο, όχι όμως ότι κάνει και σε 'μένα τα ίδια και δεν μπορώ να τον ηρεμήσω. Αυτά τα όλίγα....

κικο μου δεν με βοηθα και το μερος ρε γμτ.αλλου βλεπω ευκαιρειες αλλα εδω ειπα θα το ψαξω απο ολες τις αποψεις,σε ολα τα θεματα και κατι θα βρω.δεν μπορει!

θεληση να υπαρχει ετσι δεν ειναι?

σας καληνυχτω κι εγω κουκλες.

ολο το ξενυχταω τελευταια......

1654096yn4fep17z7.gif

Να μαι και εγω...

Πηγαμε για ενα καφεδακι και γυρισαμε.Οι ανδρες εχουν παει για μπασκετ.

Κικο χαρα στο κουραγιο σου..οχι απλα σεντονι...υπερπαπλωμα ηταν αυτο!

Οσο για τον παιδικο...μα το προβλημα μου ξερετε πιο ειναι?Δεν πιστευω κατα βαθος οτι ειναι τα παιδια χαρουμενα.Απλα προσαρμοζονται σε μια κατασταση...αλλα πιο ευκολα αλλα πιο δυσκολα...

Τεσπα δικο μου προβλημα θα μου πειτε και δικιο θα εχετε.. αφου ο ιδιος δειχνει happy...παω πασο.

Ρίτα αυτό θα το δεις στην πορεία , κατά πόσο δηλαδή ήταν θέμα εύκολης προσαρμογής η όχι. Αν δηλαδή το παιδί περιορίσει τον ενθουσιασμό του για τον παιδικό αρκετά σε σύγκριση με αυτό που αισθανόταν όταν πρωτοπήγε τότε για'μένα αυτό θα σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα , αν όμως βλέπω το παιδί μου συνέχεια χαρούμενο και ενθουσιάζεται στην ιδέα του παιδικού τότε σημαίνει ότι όχι μόνο προσαρμόστηκε εύκολα αλλά και ότι ο παιδικός είναι κάτι που τον χαροποιεί.

κικο μου δεν με βοηθα και το μερος ρε γμτ.αλλου βλεπω ευκαιρειες αλλα εδω ειπα θα το ψαξω απο ολες τις αποψεις,σε ολα τα θεματα και κατι θα βρω.δεν μπορει!

θεληση να υπαρχει ετσι δεν ειναι?

σας καληνυχτω κι εγω κουκλες.

ολο το ξενυχταω τελευταια......

Σίγουρα , ένα νησί και δε παραμεθόριο έχει πολύ περιορισμένες επιλογές σε πολλούς τομείς αλλά όσο περισσοτέρο καιρό μένεις εκεί τόσο περισσότερο ενημερώνεσαι γύρω από αυτό που σε ενδιαφέρει και είμαι σίγουρη αργά η γρήγορα τη βρίσκεις την άκρη.

Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα να έχουμε.

Μια φορά ξενύχτισα και εγώ και όλες πάτε για ύπνο.:-(

Διαφημίσεις

Ου ου !Ηρθα και εγω.Ξενυχτησαμε σημερα μιας και ειχαμε βγει.

Επιτελους εχουμε ονομα?

Μαρινακι να χαιρεσαι την κουκλα Μαριαλενα!Να την καμαρωσετε οπως επιθυμιετε και επιθυμει και η ιδια!Παντα γερη και ευτυχισμενη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα αυτό θα το δεις στην πορεία , κατά πόσο δηλαδή ήταν θέμα εύκολης προσαρμογής η όχι. Αν δηλαδή το παιδί περιορίσει τον ενθουσιασμό του για τον παιδικό αρκετά σε σύγκριση με αυτό που αισθανόταν όταν πρωτοπήγε τότε για'μένα αυτό θα σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα , αν όμως βλέπω το παιδί μου συνέχεια χαρούμενο και ενθουσιάζεται στην ιδέα του παιδικού τότε σημαίνει ότι όχι μόνο προσαρμόστηκε εύκολα αλλά και ότι ο παιδικός είναι κάτι που τον χαροποιεί.

Εννοειται Κικο μου πως συμφωνω και μακαρι να ειναι ολα ετσι οπως τα λες.Εξαλλου ακομα, σε καμμια περιπτωση δε θεωρω πως το παιδι εχει προσαρμοστει.Εχω πει πολλες φορες και η ιδια οτι ο καιρος θα δειξει ...ικανοποιουμαι που παμε καλα εως τωρα αλλα διατηρω και τις επιφυλαξεις μου γιατι η καθημερινοτητα ειναι που θα κανει τη διαφορα.

Ομως επειδη το εχω συζητησει πολυ με φιλους και απο οσα εχω ακουσει εδω απο τα κοριτσια εχω καταληξει οτι προφανως τα παιδια απλα συνηθιζουν και τιποτα παραπανω..Σε αυτες τις ηλικιες θεωρω οτι δεν τα κανει ιδιατερα χαρουμενα το σχολειο.Ναι παιζουν,ναι βλεπουν παιδακια,ναι εκτονωνονται αλλα οσο να ειναι εχουν τις ανασφαλειες τους και τα αγχος του αποχωρισμου καθημερινα.Και δεν ειναι και λιγο πραγμα η ανασφαλεια οταν εισαι συν -πλην 2 ετων....

Αν ηταν τοσο ευχαριστος ο παιδικος δε θα σκεφτονταν συνεχως μανουλες και παιδαγωγοι πως θα ξαναπροσαρμοστει το παιδι πχ. μετα απο διακοπες,μετα απο ιωσεις ,μετα απο απουσιες.

Εδω οι περισσοτεροι(νομιζω το εχουμε θιξει πολλες φορες και εδω)δισταζουν να τα κρατησουν κατι παραπανω σπιτι οταν πχ.ειναι αρρωστα για να μην αντιμετωπισουν παλι τον αποχωρισμο και την προσαρμογη...

Και τωρα θα αναρωτιεστε γιατι τον στελνω...για πολυ συγκεκριμενους λογους με πρωτο και κυριοτερο οτι εξαρχης το χρονοδιαγραμμα μας να επιστρεψω κανονικα στη δουλεια ηταν δυστηχως για καπου τωρα.Επισης γιατι νιωθω οτι του εδωσα οτι καλυτερο μπορεσα αυτα τα 2μιση χρονια στο σπιτι μαζι μου και πλεον δεν μπορω να ακολουθησω τους ρυθμους του ή μαλλον χμμ...λαθος εκφραση...δε ξερω πως να του δωσω το κατι παραπανω απο πλευρας δραστηριοτητων και εκτονωσης.

Συν τοις αλλοις η ομαδικοτητα αν και την παλευουμε και την προσπαθουμε καθημερινα (μεσω επαφης με παιδια) ειναι κατι που θα επιτευχθει καλυτερα στο σχολειο.

Μαρινα μου και εγω οπως και η Κικο θεωρω ακραιο το περιστατικο με τα ανηψακια.Οπως σωστα ειπες αυτο ειναι το αλλο ακρο...

Ολοι οι παππουδογιαγιαδες τα κακομαθαινουν.Ισως και αυτος να ειναι ο ρολος τους...και εγω διαφωνω και μαλιστα εχω διαφωνησει παμπολλες φορες με τους δικους μου σε καποια θεματα τετοια και ας τον εχουν κρατησει ελαχιστα ,απλα και μονο για να υπαρχει ενα μετρο.

Εχω δει παιδακια εξισου απαιτητικα και επιμονα που ομως πηγαινουν σχολειο.

Θεωρω οτι τη μετεπειτα συμπεριφορα του παιδιου πχ.απεναντι σε τριτους ή στους ιδιους τους γονεις, την διαμορφωνουν η μητερα και ο πατερας με τη σταση τους.

Αν διαχωρισουν τη θεση τους σε καποια πραγματα,τα παιδια καταλαβαινουν πολυ καλα τη διαφορα και φερονται αναλογως..Ειναι και πανεξυπνα ας μην το ξεχναμε.

Σεντονι και εγω αλλα βρηκα το πεδιο ελευθερο...χαχα

Ψιχαλιζει κιολας και σπαστικα....παει το μπανιο

Καληνυχτα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα φιλενάδες!

Μαρινάκι να σας ζήσει η Μαριαλένα!(πολύ ωραίο όνομα!). Να είναι καλοφωτισμένη, γερή κι ευτυχισμένη!

Πολύ συγκινητικά αυτά που έγραψες...!

Κίκο- Ελίζα Καλίτση φοβερό το ρεπορτάζ σου!!!:lol:

giovanna εχτές ζήλεψες τον καιρό της Αθήνας αλλά σου το χρωστάγαμε γιατί κι εσύ πέρυσι μας κορόιδευες, όταν εδώ είχε χαλάσει ο καιρός κι εσείς ακόμα κάνατε μπανάκια!:tongue::tongue::tongue:

Σουλίτσα μου σίγουρα θα φτιάξουν τα πράγματα, μην ξαναπείς ότι μας κουράζεις, είμαστε εδώ για να σε ακούμε!

Λαζαρένια μου εγώ σε ό,τι κι αν κάνεις θα σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να το πετύχεις. Απλά μία συμβουλή: Μην τα μπλέκεις όλα μαζί, γιατί εφόσον είσαι μόνη σου δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να τα καταφέρεις. Δες τι θες περισσότερο, τι σε παίρνει από θέμα χρόνου και αποφάσισε! Εγώ πάντως επειδή βλέπω να έχεις τρελλή θέληση πιστεύω πως ότι και να αποφασίσεις θα τα πας μια χαρά!

Ρίτα ο Γρηγόρης έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά. Ακόμα κι αν αργότερα του βγει αντίδραση, πιστεύω πως δεν θα είναι μεγάλη. Το ότι είναι χαρούμενος είναι πολύ σημαντικό, δεν είναι απλά ότι δεν γκρινιάζει, είναι χαρούμενος και είναι πολύ καλό σημάδι!

Πετρούλα πως είσαι με την καούρα? Πάντως οι περιγραφές σου στο φαγητό μου θυμίζουν εμένα. Εγώ δεν έχω καούρες αλλά πεινάωωωωωωωωωωωω!!!Από το γλυκό στο αλμυρό και από το αλμυρό στο γλυκό είμαι συνέχεια...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Να σας πω και τα δικά μας!

Επιτέλους μετά από μια βδομάδα κλεισούρας και μοναξιάς βγήκαμε τις βόλτες μας. Το πρωί πήγαμε για κρεβάτι, είχαμε δει ένα στην νεοσέτ το οποίο μας άρεσε πολύ και από κοντά ήταν πολύ ωραίο. Άρεσε πολύ και στην Εύα η οποία τα δοκίμασε όλα και τελικά κατέληξε σ'αυτό :lol: Μετά πήγαμε και σ'ένα άλλο με τα πεθερικά μου κοντά στο σπίτι τους(το κρεβάτι θα μας το κάνουν δώρο όπως έκαναν και στα άλλα εγγόνια) αλλά δεν μ'άρεσε κάτι. Μετά πήγαμε σ'ένα μαγαζί που έχει όλο ψάρια, τεράστιο(σας έχω ξαναπεί γι'αυτό) και πήραμε ψαράκι στην Εύα. Καλά το τι χαρά έχει κάνει δεν περιγράφεται!

Το απόγευμα πήγαμε athens heart και πήγα στα h&m και πήρα δύο τζιν, ένα κολάν και δύο μπλουζάκια εγκυμοσύνης με 50 ευρώ!!! Είμαι καταενθουσιασμενη γιατί επιτέλους βρήκα κάτι άλλο εκτός από κολλάν αν μου κάνει! Στην Εύα όλο με κολλάν την έβγαζα γιατί ό,τι άλλο παντελόνι ή φούστα έβαζα μου ήταν τεράστια.Βέβαια ήμουν στο κρεβάτι και δεν το είχα ψάξει και πολύ.. Εκεί βρήκα στο μέγεθός μου!!! Και τα πήρα από τώρα γιατί όσο και να σας φανεί περίεργο, η κοιλιά μου είναι πολύ πρησμένη ήδη και δεν μπορώ να βάλω κανένα από τα παντελόνια μου γιατί με στενεύουν..

Αυτά! Να περάσετε μια όμορφη Κυριακή! Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα φιλεναδες μου.

αρμακι μεγεια τα νεα σου ρουχα.καλα εκανες και ψωνισες απο τωρα εφοσων βρηκες και ευκαιρεια.

οσο για αυτο που ψαχνω ,ολα τα ψαχνω κι οτι μου κατσει.

φυσικα τωρα περιμενω να δω τι θα γινει και με τον παιδικο ωστε να εχω χρονο να τρεξω γιατι βρε κοριτσια αγκαλια με την μικρη και να τρεχω σε δουλειες και σε υπηρεσιες και να αφηνω βιογραφικα δεν γινεται αλλο.

με κοιτανε και καπως......

ριτα καλα εκανες και τον εστειλες παιδικο.

εγω θεωρω οτι μετα τα 2μιση ειναι πολυ καλη ηλικια να πανε σχολειο .και γιατι λες οτι δεν τους προσφερει τιποτα?

λιγα μαθαινουνε εκει?

εγω πλεον δεν εχω το κουραγιο να καθομαι 5 ωρες κατω στο χαλι και να κανουμε δραστηριοτητες ενω εκει το κανουν.

μαθαινουνε την πειθαρχια και την ομαδικοτητα.ετσι πιστευω εγω...

μαρινα υπεροχο το ονομα σας!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...