Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε βρε Μαρινακι ειχε ιστορια το όνομα, δεν ηταν μια τυχαια επιλογη ή καποια εμμονη..

Μπραβο σου κοριτσι μου και να σας ζησει το Μαριαλενακι σας!!!Να εισαι σιγουρη οτι και η Παναγιτσα και η γιαγιακα σου αλλά και ολοι οι αγγελοι θα την προστατευουν και θα τη στολιζουν με υγεια και αρετες!!!!

Να την χαίρεστε!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όσο για το Ελένη, είναι το όνομα της αγαπημένης μου γιαγιούλας, που εύχομαι από εκεί ψηλά να το άκουσε και να δώσει στη δίγγονή της ......

Αχ βρε Μαρινάκι μου τι μου είπες τώρα. Ελένη ήταν και το όνομα της δικιάς μου γιαγιούλας που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τη δισέγγονή της. Γι΄αυτό και εμείς την είπαμε Αλεξάνδρα - Ελένη.

Να σα ζήσει κορίτσι μου και να χαρέι και τα δυο της ονόματα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Τώρα εγώ γιατί κλαίω????Πού είναι τα χαρτομάντηλα?

Καλά εσύ το δικαιολογεί και η μέρα. Εγώ γιατί κλαίω;;; :confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Να σας (μας) ζησει η Μαριαλενα!!!!!

χαχα μα με την πρωτη το βρηκα Μαρινα ε;

ημουν καλη στην κρεμαλα αλλιως δεν περνουσε η μερα στο σχολειο χαχαχα :tongue:

περιμενω κερασμα τωρα ε;

τελεια ολα οσα ειπες και παλι να σας ζησει γερη και καλοφωτησμενη!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βρε κορίτσια, βρε κορίτσια μου!

Σήμερα είναι μέρα χαράς βρε Μαρινάκι. Μεγάλωσε το κοριτσάκι σου, βαφτίστηκε, αφήστε το κλάμα για άλλη φορά. Σήμερα έχουμε γλέντι, γιορτή!

Αντε καλά μου παιδάκια ;)

Και τι να πω άλλο η γυναίκα, αφού μας έγραψε και όλες τις λεπτομέρειες.

Πες μας τι έκανε ο Γώγος όταν έκλαιγε η αδερφούλα του.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ο Γώγος την περισσότερη ώρα κυνηγιόταν με τον ξάδερφό του, ευτυχώς έξω από την εκκλησία γιατί το μυστήριο έγινε σε ένα άλσος οπότε αλωνίζανε απ' έξω, μετά που καθησε λίγο στην αγκαλιά μας για να έχει καλό οπτικό πεδίο, κόντεψε να τα μπήξει κι αυτός για συμπαράσταση! Λαίει, μαμά, λαίει, Έλεγε και ξανάλεγε! Στο μαγαζί έκαναν ένα χαμό τα δυο ξαδέρφια, ξιφομαχία με πλαστικά μπουκάλια, διαγωνισμό ποιός θα καθίσει στην κουνιστή καρέκλα, τσακωμό ποιός θα κρατήσει μια μπάλα που έδωσαν από το μαγαζί και άλλα πολλά! Τους είχα πάρει και κάτι βιβλία, μπογιές και αυτοκόλλητα για να απασχοληθούν αλλά μόνο κανά δυο μεγαλύτερα ασχολήθηκαν λίγο, τα δικά μας ειχα το νου τους στη σκανταλιά! Στο σπίτι το απόγευμα αφού δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι, πέρασε μια χοντρή φάση γκρινίτιδας και πολύ κλάμα κι αυτός, αφού τον άκουσαν από την παιδική χαρά που είναι πίσω από το σπίτι! Έφτασε σε σημειο να καταγρατσουνιστεί μόνος του, νομίζω ήταν όλη η υπερένταση, σε συνδυασμό με τα δόντια τα τελευταία που σκάνε, γιατί όταν του έδωσα ντεπόν ησύχασε.

mGKop3.png60Jvp3.png

Ομορφα πράγματα δηλ που κάνουν τα παιδάκια της ηλικίας μας ;)

Αχ τι άλλο να πω να ελαφρύνω το κλίμα??????

Από τους δικούς σου κανένας δεν ήξερε για το όνομα? Ούτε ο σύζυγος? Δηλ το άκουσαν εκεί πρώτη φορά? Ή πρόλαβαν κι έλυσαν την κρεμάλα?

Τους φαντάζομαι με το προσκλητήριο και μολύβια στο χέρι να προσπαθούν να καταλάβουν!

Αχ πολύ σασπένς θα πρέπει να είχε το όλο σκηνικό. Ομορφο όνομα πάντως, να τη χαίρεστε και πάλι Μαρίνα μου.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Ελένη μου όχι ο σύζυξ το ήξερε! Το προσκλητήριο δεν κάναμε την κρεμάλα, πού καιρός να ασχοληθούμε, άσε που θα με πρήζανε όλοι και δε θα άντεχα θα το είχα πει! Όντώς είχε σασπενς και μου άρεσε που όλοι το άκουσαν από τη νονά μας, η οποία ήταν επίσης κουκλα αν και λίγο αγχωμένη με την κλαψιαρούλα μας! Σας αφήνω, αύριο πρωί πρέπει να πάμε να κοινωνήσουμε! Φιλάκια και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

ax κοριτσια μου...τι κανετε?

δεν σας παρακολουθησα πολυ σημερα.πολλες δουλειες και μετα βγηκαμε βολτα.

εχω και φοβερο πονοκεφαλο παλι.

λοιπον να ευχηθω κι εγω στην μαρινα μας .να σου ζησει το αγγελουδι σου .να ειναι καλοφωτισμενη και να χαιροσαστε το πανεμορφο ονοματακι της.

ειμαι σιγουρη οτι ολα πηγανε περιφημα στην βαφτιση!

κικο μου ο οαεδ εχει να βγαλει σεμιναριο απο περυσι και δεν εχουν πληρωθει ακομη αυτοι που συμμετυχανε.εχουν παγωσει ολα!

πηγα και στο κεπ και στο Ν.Ε.Λ.Ε κι αυτην την στιγμη δεν υπαρχει κατι.

απο ιανουαριο ισως....

οσο για το ιεκ ναι θα θελα να αποκτησω ακομη ενα πτυχιο σε μια αλλη ειδικοτητα εκτος απο αυτην που εχω τελειωσει(ειδικος εφαρμογων πληροφορικης με πολυμεσα)

εχω παρει την πιστοποιηση και οντως δεν ειναι πλακας μαθηματα.

θελει διαβασμα και παρακολουθηση γιατι εχει και απουσιες αλλα και πολυ εργαστηριο.

στο τελος καθε εξαμηνου δινεις εξετασεις για να τελειωσεις τα εξαμηνα τα οποια ειναι 4 (αν και εγω εκανα μονο δυο.ημουν τυχερη γιατι ειχα την ιδια ειδικοτητα και στο λυκειο)

μετα διαβασα πολυ για να δωσω πρακτικες εξετασεις και θεωρητικες για να παρω την πιστοποιηση!

ολοκληρη ιστορια.

αρχισα το ιεκ στην λαρισα μολις τελειωσα το λυκειο ενω συγχρονως δουλευα σε ενα καταστημα (ξερει η βικυ και η πετρουλα.θεσσαλονικης αλυσιδα)απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 3 το βραδυ.ενας θεος ξερει πως τα καταφερα να τα συνδιασω και στο δευτερο εξαμηνο εκανα μεταγραφη για βολο για να μεινω με τον καλο μου.

πετυχε η μεταγραφη με 1000 ζορια αφου ενας που με ερωτευθηκε μου εκανε σκηνικα και δεν προχωραγε(τεσπα)οατν ομως ηταν να παω βολο αρρωστενει σοβαρα η μαμα μου και μου δενονται τα χερια.δωξα τω θεω εχει την υγεια της μετα απο δυο σοβαρες επεμβασεις ενω εγω πηγαινοερχομουν βολο-λαρισα για να μην χασω το εξαμηνο.

τα θελα και τα παθα....

τελειωσα ευτυχως επιτυχως και περναει ο αντρας μου στον στρατο.μενω πισω εγω με πεθερικα παρακαλω αφου δουλευα κιολας πωλητρια σε καταστημα.ξενοικιαζω το σπιτι μας ,μαζευω πραγματα σε μια αποθηκη και περιμενω που θα μας στειλουνε.

και ο κληρος τυχης πεφτει στο νησι .

ερχομαι εδω φορτωμενη στην κυριολεξια μονη μου με το μελλον αβεβαιο.

τακτοποιουμαστε τελος παντων (με δακρυα εγω)κι αρχιζω διαβασμα.

επρεπε να παρω το πτυχιο μου.

δουλευα σε αν φωτογραφειο και συγχρονως διαβαζα.

αλλα δεν μπορουσα να δωσω εδω το πτυχιο αλλα μονο αθηνα.

αντε παλι τρεχα και βρες που θα δωσεις.

τρεξιμο τρεξιμο και ευτυχως το εδωσα και το πηρα!

και τωρα ξαφνικα βλεπω οτι μπορω να το αξιοποιησω διδασκοντας σε ιεκ.

και ρωταω αξιζει να κανω τα χαρτια μου και να προσπαθησω ή ειναι αδικος κοπος και χρονος?

πληρωνεσαι ή ειναι τελειως τζαμπα?

αυτην την στιγμη εχει αυτην την ειδικοτητα σε βολο-λαρισα για το τρεχον εξαμηνο.

μου καρφωθηκε οτι μπορει οντως να ειναι μια καλη προυπηρεσια ή σκεφτομαι μαμακιες πανω στην απογνωση μου?

εδω στο νησι εχει παρομοια.......

σας επρηξα ε?

1654096yn4fep17z7.gif

Έκλαψα, έκλαψα ...... συνήλθα.........θυμήθηκα τη γιαγιάκα μου και εγώ. Αύριο θα πάω στο νεκροταφείο οπωσδήποτε ακόμα και αν χιονίζει.....

Lazarenia θα μπορείς να διδάξεις στο νησί ή θα πρέπει να φύγεις;; Αν είναι να φύγεις εγώ δεν θα το συζητούσα καν. Αν όμως μπορείς να διδάξεις κάτι εκεί, δεν βλέπω το λόγο να μην κάνεις τα χαρτιά σου. Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.

Λαζαρένια μου τα χρήματα που παίρνεις διδάσκοντας στα ΙΕΚ είναι ανάλογα των πτυχίων που έχεις, δεν ξέρω τι ισχύει στη δική σου περίπτωση, αν θυμάμαι καλά, εγώ έπαιρνα 18 ευρώ την ώρα μικτά, αλλά είχα και μεταπτυχιακό στην ειδικότητα που δίδασκα. Τα χρήματα μπήκαν μερικά χρόνια μετά, ω ναι! Εγώ ήμουν και λίγο κορόιδο και διάβαζα τρελές ώρες, έφτιαχνα σημειώσεις κλπ αλλά το τελευταίο εξάμηνο κατάλαβα ότι μόνο εγώ έκανα τέτοια τρομάρα μου, μετά έμεινα έγκυος στο Γιώργο και δεν πήγαινε να συνεχίσω και τις δύο δουλειές γιατί πήγαινα στο καπάκι μετά την κανονική μου δουλειά. ΓΙα να σε πάρουν εξαρτάται πόσο περιζήτητη είναι η ειδικότητα που ψάχνεις, εγώ έκανα 2 εξάμηνα σε νησί που με παρακαλούσαν αλλά μετά Αθήνα είχε μεγάλο ανταγωνισμό και είχα κάνει σε αρκετά τα χαρτιά μου για να με πάρουν σε κάποιο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα .

Μόλις καταφερα να κοιμισω το κοριτσακι μου.

Τελικα με αυτό το βιολί πρεπει να συμβιβαστω, θα ξενυχταμε!!!!

Μαρινα να σου ζήσει η Μαριαλένα σου να ειναι πάντα γερα και τα δυο σου παιδακια.

Πετρούλα μου υπάρχει μια περιπτωση αυριο να βγω μετα από παρααα πολύ καιρο αρεκι να μην χτυπήσει πάλι κανενα τηλέφωνο και τρεχω.

Αν δεν γινει θα ερθω για καφεδακι.

Λαζαρενια μου εγω δεν εχω ιδεα γι'αυτο που ρωτάς, αλλα θα σε συμβούλευα να το ψάξεις πολύ.είναι και αυτα που λεει η Μαρίνα που εχει εμπειρια.

Θα σε ενημερώσω πάντως αν ειναι να ερθω. .

Και σ' ευχαριστω πολύ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...