Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πετρουλα σα να μη σου φταιει η εγκυμοσυνη.Αφου εφαγες το συμπαν,τι αναρωτιεσαι τι να κανεις?

Ακου εκει λυση που εδωσε η Κικο...ομοιοπαθητικη χαχα πολυ γελιο εχω ριξει.

Σουλα κρατα γερα!Ολα θα πανε καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ ωχ ήρθε ο σίφουνας!!!!! Πάμε να παίξουμε γιατί για να τον φέρει τόσο γρήγορα επιστροφή ο παππούς ποιός ξέρει τι τσιρίδα έπεσε!!!!!!

Σας χαιρετώ για την ώρα.

Kiko καλά να περάσεις και Πετρούλα μου εύχομαι γρήγορα να χωνεψεις όσα μασούλησες χιχιχι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Συγνώμη δεν διάβασμα τίποτα :(:(

Μια γρήγορη καλησπέρα

βρίσκομαι στο σπίτι τις αδερφής μου θα κοιμηθώ εδώ

μια κ εκείνη λείπει σ ε ταξιδάκι κ εστι θα μείνω μέχρι την δευτέρα;);)

Φυσικά θα πάω νοσοκομείο κανονικά απλά να μην κοιμούνται μόνα τους :D

Δεν κάνω τίποτα να υπάρχει ένας ενήλικα στο σπίτι

ο μικρός έχει τρελαθεί με της ξαδέλφες του

κ εγώ είμαι ξάπλα η μεγάλη μου έβαψε κ τα νύχια στα πόδια γαλλικό σουπερ περιποίηση:tongue::tongue::tongue::tongue:

το μήνη λαπτοπ είναι μια γλύκα το έχω ξανά πει

στο νοσοκομείο αυτό θα έχω ελπίζω να έχει ιντερνετ να περνάνε οι ώρες μου

filiaaaaaaaaaaa se ollesssss

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Βρε γλωσσοκοπάνες μισό να σας προκάνω!!!!!! Τώρα θα δείτε θα γράψω την ιστορία της ζωής μου! Χιχιχι!

Αχχχχ από πού να πρωτοαρχίσω! Θα σας σχολιάσω πρώτα!

Μαρακι να περάσετε τέλεια και θα ξελαμπικάρεις με τη βόλτα με τη μηχανή!

Πετρούλα το χλιαρό χαμομηλάκι το δοκίμασες για την καούρα?

Σαρδελίνα μου τώρα που προλαβαίνεις κάνε καταχώρηση σε όσα περισσότερα μέσα μπορείς, μετά δε θα προλαβαίνεις!

Σουλίτσα διάβασα τα δικά σου και πραγματικά στενοχωρήθηκα! Σε νιώθω πως είναι να σε έχει πάρει η μπάλα αμπάριζα και να νιώθεις ότι δε σταματάει πουθενά! Γρήγορα να φτιάξουν όλα! Πάντως στη δική σας περίπτωση κι εγώ πιστεύω ότι ο παιδικός σταθμός είναι απαραίτητος! Εγώ κορίτσια δεν πολυσυμφωνώ με αυτά που γράφετε για τους σταθμούς, το έχω ξαναπεί άλλωστε! Δεν μπορώ να κρίνω καμία μαμά ακόμα κι αν κάθεται- τρόπος του λέγειν δηλαδή- σπίτι της κι αποφασίσει να στείλει το παιδί της! Τι να πω δεν είμαστε στη θέση της και δε μπορούμε να κρίνουμε! Τώρα που είμαι κι εγώ σπίτι και παρόλα όσα περάσαμε και την κούραση που νιώθω αφήνω το σταθμό κι ας πληρώνεται κανονικά για μήνες και δεν τον στέλνω, όμως έχω τη δυνατότητα και ακόμα προφανώς δεν έχω φτάσει στα όριά μου! Πάντως σε παππουδογιαγιάδες δε θα άφηνα τα παιδιά επί καθημερινής βάσεως γιατί αυτό που λέτε απλά τα κακομαθαίνουν εγώ δεν το αντέχω, ίσως επειδή έχω δει το άλλο άκρο. Η πεθερά μου κρατάει τα παιδιά της κουνιάδας μου 1,5 και κοντά 4 το 2ο επί καθημερινής βάσεως από τις 7.30 μέχρι τις 7 μέχρι πρόσφατα και τους μαγειρεύει, σιγυρίζει κλπ. Τα παιδιά ειδικά το μεγάλο δεν έχει όρια σε τίποτα, απλά απαιτεί συνεχώς και εκείνοι δεν του χαλάνε χατήρι όσο παράλογο κι αν είναι αυτό που ζητάει. Πρόσφατα που είχα πάει, είχε την απαίτηση ο μεγάλος που κανονικά μπορεί και τρώει μόνος του να ταίσω αυτόν, το Γιώργο και τη μπέμπα ταυτόχρονα και αφού το έκανα αλλά η μπουμπού δεν είχε καταφέρει να φάει καθόλου οπότε είπα να την ταίσω κανονικά, χτυπιόταν στα πατώματα γιατί ήθελε να τον πάω εγώ τουαλέτα και τα πεθερικά μου θεωρούσαν ότι έπρεπε να αφήσω το μωρό νηστικό και να τον πάω γιατί θα έσκαγε η φούσκα του λέει!!!!!!!!!????????!!!!!!!!! Μετά αποφάσισε ότι ήθελε ένα συγκεκριμένο καπέλο με κάποιο σχέδιο και ο πεθερός μου προθυμοποιήθηκε να πάει καταμεσήμερο να του το βρει κι ας είχε τρελή κούραση! Μέσα σε όλα, κουβαλάει σίγουρα το ένα να μην πω και τα δύο παιδιά μέσα στο σπίτι διαρκώς αγκαλιά, επειδή θέλουν κι ας έχει και κοίλες τις οποίες δεν προλαβαίνει να χειρουργήσει! Έλεος! Το αποκορύφωμα ήρθε βέβαια πριν λίγους μήνες, όταν μαζέψαμε 2 φορές την πεθερά μου από τα πατώματα αφού έχει και μπαλονάκι και την πήγαμε στο νοσοκομείο. Όλοι οι γιατροί είπαν ότι αυτό που την έφερε σε αυτή την κατάσταση ήταν η υπερκόπωση και σε καμία περίπτωση δεν είναι σε θέση να κρατάει τόσες ώρες δύο μωρά! Σας ζάλισα με όλα αυτά, απλά τα γράφω γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! Θα σας ζαλίσω κι άλλο όμως!!!!!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κατά τα άλλα εγώ Λαζαρένια μου θα σε ενθάρρυνα να κάνεις τα χαρτιά σου για το ανοιχτό Πανεπιστήμιο αν και το κόστος είναι ένα θέμα! Όσο για τη δυσκολία στα διαβάσματα, εντάξει δε νομίζω ότι είναι τόσο ζόρικα αφού πρόσφατα πήρε πτυχίο ένας συνάδερφος στα πενηνταφεύγα του αφού βέβαια στις εργασίες βοηθούσε όποιος ήταν εύκαιρος! Χα,χα,χα! Επίσης, τώρα κάνει η κουμπάρα μου και μια φίλη μεταπτυχιακό και οι δύο και σχετικά χαλαρές τις βλέπω και μια χαρά τα περνάνε! Όσο για τα ΙΕΚ δε νομίζω να έχουν σπουδαίο αντίκρισμα, έκανα 2-3 φεγγάρια καθηγήτρια εκεί και οι περισσότεροι σπουδαστές είναι τελείως αλλού κι αλλού! Διάβασμα??? Γουάτ ιζ δατ? Τους έγραφα και έλυνα τις ασκήσεις που θα τους έβαζα στην πρόοδο και δεν κάνανε την παραμικρή προσπάθεια να αποστηθήσουν έστω τα βασικά!

Τελευταίο θέμα που θα σχολιάσω το κολυμβητήριο! Και για τη μικρή η γιατρός μας έβαλε πάγο όπως σας είπα για ουρολοιμώξεις, αλλά τι να σας πω ο Γιώργος από μικρός ενθουσιάστηκε! Πάντως στο σύλλογο που πάμε εμείς και ειδικά στις δικές μας ηλικίες δεν τίθεται θέμα να πάει κάποιο παιδάκι για πρωταθλητισμό και χαζομαρούλες, πάμε μόνο και μόνο για να διασκεδάσουμε και να κάνουμε κάτι διαφορετικό μαζί με το παιδί! Από εκεί και πέρα, αν καταφέρουμε και μάθουμε και μπανάκι ακόμα καλύτερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Θελει να παρατεινει κι αλλο την αγωνια μας!!1Αντε καλέ πες το!!!Θα γεννησωωωωωωωωωωω

Παρεμπιπτοντως η καουρα μας τελειωσε με μπυριτσα και πατατακια!!!Τα τσακισα!!!!χαχαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Αααα Πετρούλα μου κι εγώ μπυρίτσα σήμερα! Ωραία δροσερή, αλλά χωρίς πατατάκια, γιατί είχα καταβροχθίσει μια σακούλα αγαπημένα γαριδάκια πριν :tongue:

Αντε βρε Μαρίνα πες μας επιτέλους!!!!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Και συνεχίζω και γράφω μόνη μου...σας ζάλισα! Ώρα να σας πω τα της βάφτισης!

Πρώτα απ' όλα κλάαααμα το κοριτσάκι μου, πολύ κλάμα! Παρόλο που μόνο στον ύπνο κανονικά της δίνουμε πιπίλα εκεί της την έδινα όλη την ώρα και πάλι δεν έλεγε να ησυχάσει! Σκέφτηκα για ακόμα μία φορά πόσο σημαντικό είναι να βαφτίζονται μικρά, είναι βέβαια και στο παιδί, αλλά ο Γώγος 4,5 μηνών δεν είχαμε καταλάβει ότι τον βαφτίζαμε! Τέσπα, η κοπέλα μου μια κούκλα, τα βαφτιστικά ήταν πολύ χαριτωμένα και καθόλου φορτωμένα, η διακόσμηση μόνο με φυσικά λουλούδια σε έντονο ροζ, οι μπομπονιέρες που ήταν κασπώ με φυσικό λουλούδι με χρώμα (χμμμ δε θυμάμαι πώς λέγεται) είχαν μεγάλη επιτυχία και το γλυκάκι μας που ήταν σφηνακοπότηρο γυάλινο με το ονοματάκι μας με 4 διαφορετικές γεύσεις ήταν αρκετά καλό! Για τα παιδάκια είχα παγωτάκια χωνάκια που άνοιγαν και έκαναν μπουρμπουλήθρες! Στο τραπέζι παρόλο που σκάσαμε κάμποσα δεν έμεινα ευχαριστημένη με το φαγητό, μόνο με το γλυκό! Τι άλλο????Α, ναι το όνομα αυτής ...........Μαριαλένα! (Βατραχάκι πού να στείλω το κέρασμα?) Μαρία το είχα τάξει το κοριτσάκι μου πριν καν μείνω έγκυος γιατί ήθελα πολύ να κάνω και ένα κοριτσάκι αλλά κυρίως την ώρα της γέννας που είχαν πανικοβληθεί ολίγον τι οι γιατροί, ένιωσα ότι η Παναγίτσα πολύ με βοήθησε να γεννήσω με τρομερή εύκολία και να είναι το παιδί υγιέστατο αφού ο γιατρός την άλλη μέρα μου έλεγε ότι από την κατάσταση της μικρής φαίνεται λες και οι 2 φορές που έκανα εγώ εξετάσεις πριν τη γέννα ήταν λάθος! Όσο για το Ελένη, είναι το όνομα της αγαπημένης μου γιαγιούλας, που εύχομαι από εκεί ψηλά να το άκουσε και να δώσει στη δίγγονή της, τις χάρες που αμφιβάλλω αν υπάρχουν μαζεμένες σε άλλον άνθρωπο! Λυπάμαι τόσο που δεν πρόλαβε να δει κανένα από τα δίγγονά της, αφού χάθηκε 2 μήνες πριν γεννήσω το Γιώργο, ενώ με ζητούσε συνέχεια και έβαζε το χέρι της στην κοιλιά μου. Στη μπουμπού, στο Μαριαλενάκι μας δηλαδή, έμεινα έγκυος στο χρόνο της γιαγιάς μου.

Με συγχωρείτε ρε κορίτσια αλλά είμαι πολύ συγκινημένη γι αυτό αράδιαζα τόοοοσα άσχετα τόση ώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι να σας ζήσει η νεοφώτιστη και να είναι πάντα γερή.

Το όνομα δεν θας μας το πεις; Τι έκανε; Έκλαψε;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...