Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας!!!!

Σουλα μου να τα εκατοστησεις κουκλα μου γερη κι ευτυχισμενη να εισαι στη ζωη σου μονο χαρες να συνανατας!!!!

κοριτσια κι εγω καποια στιγμη σκεφτομουν να ξαναδωσω πανελληνιες και τωρα μ'αυτα που ειδα με τις βασεις το ξανασκεφτομαι παλι πολυ σοβαρα δυσκολο πολυ με δυο παιδια αλλα νομιζω οχι ακατορθωτο.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαρδελινα μου καλες δουλειες κι επισημα πλεων!

δυσκολο να λειπει το παιδακι σου αλλα ολα γινονται για καλο!

μπορεις να κανεις και διαφημηση στο parents δεν ξερω ποσο κοστιζει στειλε μυνημα στους διαχειριστες να σου πουν!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλησπέρα κορίτσια μου,

Σας ευχαριστώ πάρα ΄πολύ για τις ευχές και χαίρομαι αφανταστα που με θυμηθηκατε (γιατι εκτός από τον αντρα μου δεν με θυμηθηκε κανενας αλλος :cry::cry:)

Τελικά κααποιος μας εχει μουτζώσει.

Εκεί που παει να στρωσει το πράγμα με τη μαμα μου στραβωνει κατι αλλο.

Τελως παντων εχω αρχίσει και γίνομαι κουραστική με τα προβλήματα μου.

Που θα πει θα ερθει ασπρη μερα και για μενα.

Σας φιλω γλυκα!

Σουλα δεν γινεσαι καθολου κουραστικη..να μας τα λές να τα βγαζεις απο μεσα σου και να ξαλαφρωνεις και εσυ..Ολα μαζι εχουν πέσει γμτ..

Αυριο αν δεν εχεις κτ καλύτερο να κανεις οσο καταβεβλημενη και φορτωμενη και να νοιωθεις αν θες κερναω καφεδακι, να ξεφυγεις λίγο...

Φιλακια και να προσπαθεις να εισαι ηρεμη και δυνατη!

Βατραχακι δεν πήγες στη δουλεια τελικα???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να' μαι κι εγώ!

Μπορώ να πω ότι δεν πονάει το κεφαλάκι μου πια.

Πήγαμε το μεσημέρι βολτίτσα στο Cosmos και γινόταν χαμός, αλλά χαμός. Πρώτον έβρεχε πάρα πολύ και δεύτερον είχε τόσο κόσμο......ούτε παραμονές Χριστουγέννων να ήταν.

Μετά που γυρίσαμε ο μικρούλης μας δεν είχε διάθεση για ύπνο. Καμιά ώρα το βασανίζαμε, αλλά τελικά τα κατάφερε. Τώρα πήγε στον παππού.

Πετρούλα νομίζω ότι ο ΧΟ δεν είναι δωρεάν, γιατί είχα κάνει κι εγώ αίτηση κι όταν έκαναν το σχετικό έλεγχο μου τηλεφώνησαν και μου είπαν πως αν τελικά θέλω να είμαι μέσα είναι τόσα τα χρήματα το μήνα κλπ. Να σου πω δεν δέχτηκα. Στο κάτω κάτω πολύ σπάνια θα ψάξει κάποιος να με βρει μέσω αυτού! Για την Αλεξάνδρα βέβαια, καλό θα είναι με όσο κόστος, να το κάνει.

Εχω κι εγώ κάτι site γάμου, αλλά δεν ξέρω που έχω τα links. Μόλις τα βρω θα τα βάλω μήπως και τη βοηθήσουμε ;)

Σουλίτσα γιατί έτσι μωρέ???????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μια μεγάλη καλησπέρα ζουζούνες και απο 'μένα.

Σουλίτσα πολύχρονη να είσαι κοπέλα μου και πάντα ευτυχισμένη , να χαίρεσαι την οικογένεια σου και εύχομαι σύντομα η μανούλα σου να αναρρώσει και όλα αυτά να είναι σαν ένα κακό όνειρο.

Ομολογώ ότι είχατε καιρό να παρλάρετε έτσι, 5 ολόκληρες σελίδες απο την Παρασκευή το μεσημερί , καλέ τι είσαστε εσείς; εγώ όμως επειδή είμαι μόνη στο σπίτι βρήκα ευκαιρία και τις διάβασα όλες .χιχιχιχι

Δεν ξέρω αν θα κάνω ανασκόπηση αλλά θα προσπαθήσω να πω για τα θέματα που αναπτύξατε και 'γω το κατιτίς μου.

Να πω στο Βατραχάκι ότι χαίρομαι που ο πυρετός ήταν προσωρινός και πάει πέρασε, να δεις κοπέλα μου που θα είναι απο δοντάκι, εμένα πάντως ο δικός μου πριν σκάσει δοντάκι πάντα έκανε κάτι δεκατάκια , μέχρι και 38 έχει φτάσει.

Να πω στο Φιλάκι ότι η προσωπική της άποψη που κατέθεσε σχετικά με τους παιδικούς με συγκίνησε αφάνταστα, ειλικρινά κοπέλα μου με κάλυψες 1000%, είναι η μεγάλη αλήθεια όλο αυτό και όσο σκέφτομαι ότι είναι και η μόνη εναλλακτική λυση που πρέπει να ακολουθήσω απο το νέο έτος λόγω δουλειάς τόσο πιο πολύ συγκινούμαι γιατί ξέρω ότι δεν θα μπορώ να το αποφύγω κάτι τέτοιο.

Πετρούλα μου γλυκειά και εμένα κάτι τέτοια κάνει ο μπαμπάς μου με τον μικρό και έχει ψύχωση μαζί του, αφού να φανταστείς όταν τον κρατάνε οι γονείς μου , μου λέει η μητέρα μου ότι δεν τον αφήνει στιγμή , παρά μόνο όταν θα πέσουν για ύπνο αλλά και πάλι τον θέλει δίπλα του μέχρι να αποκοιμηθεί. Απο τη μια νευριάζω τρελά γιατί μετά δεν μαζεύεται όταν είναι μαζί μας αλλά απο την άλλη αλήθεια σας λέω βρε κορίτσια τον ζηλεύω και λέω μακάρι να είχα και εγώ τους παππουδογιαγιάδες μου να ζούσαν και να μου δείχνουν τέτοια τρελή αγάπη. Τι μπορεί να πάθουν τα παιδιά μας απο την υπερβολική αγάπη θα ήθελα να 'ξέρω; πέρα απο του ότι κακομαθαίνουν, χαλάλι τους μωρέ παιδιά είναι , μικρά είναι ας κακομάθουν , έχουν καιρό μπροστά τους για να καταφέρουμε να αλλάξουμε τις παραξενιές τους.

Μα Ελένη μου εγώ συμπάσχω μαζί σου , όχι τόσο στο θέμα της τσιρίδας αλλά στου ότι όταν θα νευριάσει ο δικός μου θα απλώσει χέρι πάνω μας. Βλέπω όμως ότι το έχει περιορίσει κατα πολύ μπορώ να πω όσο μεγαλώνει, είτε γιατί του μιλάω και εγώ περισσότερο ήρεμα (αν και ορισμένες φορές σκούζω σαν τη τρελή για να το κόψει) είτε γιατί θέλω να πιστεύω ότι είναι μια φάση που σιγά σιγά ξεπερνιέται και αυτή.

ΠανΜαρ καλά κάνεις και δεν στέλνεις κολυμβητήριο τη Σοφούλα , εφόσον ο παιδίατρος είναι κατά αυτής της απόφασης τότε όλα τ'άλλα δεν χρειάζονται. Όπως είπες θα μάθει και η μικρή να κάνει μπάνιο όπως μάθαμε και εμείς αλλά και οι προηγούμενες γενιές , εγώ προσωπικά όμως σκεφτόμουν φέτος να τον στείλω κολυμβητήριο ειλικρινά όχι τόσο για να μάθει μπάνιο γιατί είμαι σίγουρος ότι με τους γονείς θα μάθει πολύ καλύτερα απ'ότι με δάσκαλο αλλά για να κάνει μια δραστηριότητα και να εκτονώνει την τεστοστερόνη του που τόσο πολύ έχει;).

Ριτάκι και με τα δικά σου συμφωνώ και σε νιώθω συναισθήματα που είχες σχετικά με τον παιδικό που πήγε ο Γρηγοράκης αλλά είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός πως τον κάνει χαρούμενο τον ίδιο. Νομίζω πως όλοι μας αυτό κυρίως πρέπει να αποζητάμε , να είναι δηλαδή χαρούμενα τα παιδιά μας και τίποτε άλλο.

Λαζαρένια μου μεγάλη απόφαση να δηλώσεις στο ανοιχτό πανεπιστήμιο όπως και εσύ Φιλάκι που το σκέφτεσαι. Χαράς το κουράγιο σας. Τις προάλλες που μίλαγα με μια φίλη μου (να σημειώσω ότι είναι ελεύθερη και μένει μόνη της) μου έλεγε ότι βρίσκεται πλέον στο 4ο έτος αλλά ειλικρινά δεν είναι σίγουρη μέχρι στιγμής αν άξιζε αυτή η απόφασή της για όλα αυτά που δεν έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια. Μιλάμε στερήθηκε πολλά πράγματα γιατί έχει πάρα πολύ διάβασμα μου έλεγε, στερήθηκε προσωπική ζωή και στιγμές που ακόμα δεν ξέρει αν άξιζε το κόπο. Μακάρι κορίτσια να πετύχετε το σκοπό σας και να έχετε τη δύναμη να ανταπεξέλθετε σε όλο αυτό εύχομαι. Παρεπιπτόντως Λαζαρένια γιατί δεν ψάχνεις και για επιδοτούμενα σεμινάρια απο τον ΟΑΕΔ , είχα συμμετάσχει στο παρελθόν, είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Σαρδελάκι θέλει δύναμη τώρα στην αρχή αλλά είμαι σίγουρη ότι με τον πρώτο πελάτη αυτόματα τα ξεχνάς όλα και παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις. Όλα καλά θα πάνε γιατί έχεις μεράκι , είμαι σίγουρη γι'αυτό.

Γιοβαννούλα βρέχει τρελά σε 'σας, εμάς ευτυχώς δεν έχει ρίξει ακόμα αλλά θεωρώ ότι καθαρά φθινοπωρινός ο καιρός , πρωί πρωί και μόλις δύσει ο Ήλιος το θέλεις το ζακετάκι σου ή την καλτσούλα σου. Πάντως και εγώ έχω πέσει ψυχολογικά , θέλω ήλιο και καλοκαιράκι βρε παιδί μου, δεν το μπορώ το φθινόπωρο με τίποτα με ρίχνει πολυ ψυχολογικά.

Ιωάννα πότε θα μας πεις τα καθέκαστα απο τη συναυλία; είδα στις ειδήσεις ότι είχε πάνω από 75000 κόσμο και ζήλεψα τρελά.

Ηλιάνα πως πας εσύ;

Μαρινάκι να σας ζήσει η νεοφώτιστη Μ........α τώρα πλέον και εύχομαι να περνάτε όμορφα στη γιορτούλα σας.

Αυτά ήθελα να πω για την ώρα , απο τη Πάτρα για το Μέγκα Τσάνελ Ελίζα Καλίτση, άσχετο αλλά σαν ρεπορτάζ δεν ήταν όλο αυτό που έκανα:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Πετρούλα γάλα παγωμένο σε βοηθάει ;; αλλιώς να τρώς συνέχεια διαφορετικά πράγματα , κάποια στιγμή θα σταματήσει , θα μπερδευτεί το στομάχι με τις απανωτές γεύσεις και θα φύγει η καούρα.Εμένα πάντως αυτό με έσωσε, τρώω δηλαδή συνέχεια από την ώρα που θα με πιασει η καούρα και μετά κάποια στιγμή με αφήνει όταν στουμπώσει το στομάχι. χιχιχι

πάρτε και ένα τραγουδάκι να ανέβουμε λιγάκι .

Ελενίτσα για να μη κρυώνεις βρε φροντίζω εγώ για σας.

Ααααα αγαπημένο κομματάκι του Γρηγόρη!

και εμένα ήρθε ο μικρός αγκαλιά και αμέσως αυτό μου ζήτησε.

Μαμά τον ποποταμο.

Κορίτσια σας καληνυχτίζω , μας έχουν τραπέζι και πρέπει να φτιαχτώ η γυναίκα. Καλή ΄βράδυ σε όλες.

Ασε τι επαθα Κικη.. μολις το εβαλα ο Αναστασης τεντωσε κεραιες και ζηταει τωρα τον gummy bear, τον οποιο εχω σιχαθει ρε παιδια...:rolleyes::rolleyes:

Καλα το τι εχω φαει σε μια ωρα δεν το συζητω...τι κρυο τσάι, τι κρυο γαλα, τι γιαουρτακι, ενα 3bit (:tongue:), κτ μπισκοτακια...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να μαι και εγω...

Πηγαμε για ενα καφεδακι και γυρισαμε.Οι ανδρες εχουν παει για μπασκετ.

Κικο χαρα στο κουραγιο σου..οχι απλα σεντονι...υπερπαπλωμα ηταν αυτο!

Οσο για τον παιδικο...μα το προβλημα μου ξερετε πιο ειναι?Δεν πιστευω κατα βαθος οτι ειναι τα παιδια χαρουμενα.Απλα προσαρμοζονται σε μια κατασταση...αλλα πιο ευκολα αλλα πιο δυσκολα...

Τεσπα δικο μου προβλημα θα μου πειτε και δικιο θα εχετε.. αφου ο ιδιος δειχνει happy...παω πασο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...