Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσια στην Αθηνα δλδ εχετε καλοκαιρι??Εδω επιασε ο χειμωνας πάντως....

Και τα ΙΕΚ περιοριστικά είναι... οι παρακολουθήσεις είναι υποχρεωτικές και καθημερινές αλλιώς δεν προχωράς... και τα ωράρια των παρακολουθήσεων συνήθως 5ωρα-6ωρα... Υπάρχουν και πρωινά ΙΕΚ αλλά κι απογευματινά..., απαιτούν μελέτη και προσπάθεια για 2 χρόνια κυρίως κατά τη διάρκεια των προόδων και των εξεταστικών αλλά επίσης για να πιστοποιήσεις τις σπουδές σου με το δίπλωμα πρέπει να συμμετάσχεις στο τέλος στις εξετάσεις του υπουργείου πάνω στην ύλη και των 2 ετών του ΙΕΚ σε όοοολα τα μαθήματα... Έχει διάβασμα. Νομίζω ότι η lazarenia είναι απόφοιτη ΙΕΚ.

Συμφωνω σε ολα αυτα που λές αλλα σιγουρα δεν συγκρινεται με το διαβασμα και την εξεταστικη του πανεπιστημιου...Κι εγω θυμαμαι οτι η Λαζαρενια ειναι αποφοιτη ΙΕΚ αλλα δεν γμωριζω την ειδικοτητα της για αυτο ανεφερα αυτες τις ειδικοτητες περα απο τα διοικητικο-οικονομικο-λογιστικα που ειναι οι ειδικοτητες με τη μεγαλυτερη ζητηση..

Ρίτα, εγώ, θα κάνω αίτηση πάλι φέτος στο ανοιχτό πανεπιστήμιο, έτσι να δω τί τύχη έχω ρε παιδί μου το έχω πάρει πεισματικά, αλλά και κάτι ακόμα: θα έχω δικαίωμα για 30 ημέρες φοιτητική άδεια το χρόνο αν γραφτώ κι αυτό για 6 χρόνια από το έτος εισαγωγής, χαχαχαχαχα, το βλέπω κι έτσι!!!!!!!!

Απο που βρε θα παρεις αδεια??Αφου απο το σπιτι σου σπουδαζεις...Μονο εξετασεις γραφεις και παραδιδεις εργασιες, δεν εχει παρακολουθηση..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εννοει να περνει αδεια απο τη δουλεια της.30 μερες το χρονο φοιτητικη αδεια.
Ναι βρε, τί κατάλαβες;

Άντε κορίτσια... έχω αγωνία πλέον για το όνομα!!!! Πού είσαι Μαρίνα; Άσε τα γλέντια κι έλα να ποστάρεις το όνομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χιχιχιχιχι!!!!!!!!!

Stone, έχει μια ωραία και ζεστή, καλοκαιρινή μέρα. Όχι το βράσιμο του καύσωνα. Τέλεια είναι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εννοει να περνει αδεια απο τη δουλεια της.30 μερες το χρονο φοιτητικη αδεια.

Ααααα καλάαα!!!χαχαχα

Την εκπαιδευτικη λές...

Τι ωρα ηταν η βαφτιση?/Και με το τραπέζι βαλέ αργα το βραδυ να μαθουμε..εγω πάντως εδω θα ειμαι,δουλευει ο συζυγος σημερα

Διαφημίσεις

Συμφωνω σε ολα αυτα που λές αλλα σιγουρα δεν συγκρινεται με το διαβασμα και την εξεταστικη του πανεπιστημιου...Κι εγω θυμαμαι οτι η Λαζαρενια ειναι αποφοιτη ΙΕΚ αλλα δεν γμωριζω την ειδικοτητα της για αυτο ανεφερα αυτες τις ειδικοτητες περα απο τα διοικητικο-οικονομικο-λογιστικα που ειναι οι ειδικοτητες με τη μεγαλυτερη ζητηση..
Το διάβασμα φαντάζομαι δεν συγκρίνεται, μιλάω για τις ώρες όμως που απαιτείται να είσαι εκεί. Α! Εκτός κι αν δε δουλεύεις, πάντως μανούλα σαν κι εμάς και να είναι 8 ώρες στη δουλειά κι άλλες 4-5-6 στο ΙΕΚ.... ε, δε νομίζω ότι είναι και πολύ εφφικτό. Άλλος θα πρέπει να μεγαλώνει τα παιδιά...
Απο που βρε θα παρεις αδεια??Αφου απο το σπιτι σου σπουδαζεις...Μονο εξετασεις γραφεις και παραδιδεις εργασιες, δεν εχει παρακολουθηση..
Έχει όμως διάβασμαααααααα, χιχιχι! Από το νόμο αναγνωρίζεται όπως το συμβατικό πανεπιστήμιο σε όλα τα επίπεδα άρα έχεις κάθε δικαίωμα που έχει ένας φοιτητής, πάσο, φοιτητική άδεια κ.α.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Το ξερω οτι εχει διαβασμα και πολύ διαβασμα μαλιστα!!!Κι οταν το πληρωνεις σιγουρα ειναι και κομματακι πιο δυσκολο και κανεις μεγαλύτερη προσπαθεια...

Και για το ΙΕΚ δεν λέμε οτι ειναι ευκολο και σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη επιλογη για μανουλες που εργαζονται και δεν εχουν βοηθεια..απλα το ανεφερα αν καποιος δεν εργαζεται και στην περιπτωση της Λαζαρενιας προς το παρον δεν υπαρχει τετοιο θεμα, αν ξεκινησει και η μικρη παιδικο μπορει να επιλέξει ενα πρωινό τμημα..Ευχομαι να βρει συντομα μια - οσο γινεται πιο μονιμη- δουλεια και να μη μπλέξει με νεες περιπετειες...

Αλλα ειναι κι αυτο μια πρόκληση και δικαιωμα στη δια βιου μαθηση εχουν όλοι..

Από το νόμο αναγνωρίζεται όπως το συμβατικό πανεπιστήμιο σε όλα τα επίπεδα άρα έχεις κάθε δικαίωμα που έχει ένας φοιτητής, πάσο, φοιτητική άδεια κ.α.

Ναι μωρε αρχικα καταλαβα αδεια απο το πανεπιστημιο, οχι απο τη δουλεια σου..Μπερδευτηκα!!!

Μου αρέσει που έρχομαι στο μαγαζί, αλλά θέλει πολύ υπομονή μέχρι που να το μάθει ο κόσμος και να έρχεται. Τώρα δηλ. έρχομαι και απλά κάθομαι εδώ. Σκέφτομαι να κάνω και κάποιο flyer και να μοιραστεί στο δρόμο

Σαρδελακι μου καλη αρχη και επισημα πλεον.

Σε καταλαβαινω ειναι πολυ δυσκολο το ξεκινημα.Το να περιμενεις πελατες να μπουν ειναι ψυχοφθορο.

Για αυτο σου ειπα εξαρχης οτι θα χρειαστει λιγο σπρωξιμο στο ξεκινημα.Οπωσδηποτε φυλλαδια,διαφημιση σε καποιο τοπικο εντυπο και ισως καποιο σταντ κατω στο δρομο στη εισοδο να τραβηξει το ματι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σαρδελάκι τωρα που το ανεφερε η Ριτα, υπαρχουν πραγματα που μπορεις να κανεις τωρα στην αρχη για να διαφημιστεις και να μη χρεωθεις οπως θα γινοταν με μια αλλη καταχωρηση ή ενεργεια..

Ο Χρυσος Οδηγος ειναι καλή φαση και με δωρεαν καταχωρηση

http://www.xo.gr/default.aspx?pid=15

δες κι αλλα site με δωρεαν καταχωρηση και σχετικα με το αντικειμενο

http://www.gamostime.gr/professional & http://www.i-do.gr/

Ο Δημος εχει περιοδικο ή εφημεριδα??Με μια μικρη συνδρομη θα κανεις μια ωραιοτατη παρουσιαση μεσω του περιοδικου στους δημοτες της περιοχης σου ή του δημου που ανηκει τοκαταστημα..

Επίσης μπορεις να αφησεις επαγγελματικες καρτες σε ινστιτουτα αισθητικης, κομμωτηρια, αιθουσες δεξιωσεων και εστιασεων

Κτ αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να εκτυπωσεις μονοφυλλα ή διφυλλα διαφημιστικα και να τα αφησεις πάλι σε τετοιου ειδους καταστηματα..Γνωμη μου ειναι να μην τα μοιρασεις στα τυφλα γιατι τα πιο πολλά θα καταλήξουν στα σκουπιδια και ειναι κριμα να ξοδεψεις μια περιουσια και να εχουν αυτη την καταληξη..

Βεβαια ισως και απο τα καταστηματα αυτα σου ζητηθει η αντιστοιχη διαφημιση ή συνεργασια..

Ολα αυτα μπορει να τα εχεις σκεφτει ή να τα επραξες κιολας αλλα μιας και μου ηρθαν, στα ειπα κι εγω...

Διαφημίσεις

ριτάκι και Πετρούλα καλά κάνετε και μου τα λέτε...κάθε συμβουλή είναι χρήσιμη. Όσο για τον χρυσό οδηγό δεν ήξερα ότι η καταχώρηση είναι δωρεάν. Σταντ στον δρόμο θα βάλω...πρέπει να πάω στον δήμο μιά μέρα για να πάρω άδεια κι έπειτα θα μπεί κι αυτό σε εφαρμογή. Ναι, είναι ψυχοφθόρο να περιμένεις πελατία, αλλά όλοι κάπως έτσι ξεκίνησαν.

m57Zp2.png

Αλλο ενα πολύ εγκυρο ειναι και το http://www.thessaloniki-gamos.gr που ειναι υπηρεσία του www.gamosorganosi.gr (σε αυτο υπαρχει κοστος για την καταχωρηση)

Στην αρχη ετσι θα ειναι Αλεξανδρα μου, να εισαι λίγο προετοιμασμενη... και να ξερεις οτι η καλύτερη διαφημιση ειναι ο ιδιος ο πελάτης!

Καλες δουλειες και πάλι και μην αγχωνεσαι ειναι καλή περιοδος για γαμους..Σκεψου οτι νυφικο και αξεσουαρ ολοι παιρνουν και κανεις δεν κανει μεγαλες περικοπες σε αυτα τα ειδη

Καλοριζικη η καταχωρηση!!!Να κανω ενα τεστ αναζητησης, να δω θα σε βρω????

Αλλο ενα πολύ εγκυρο ειναι και το http://www.thessaloniki-gamos.gr που ειναι σαν το www.gamosorganosi.gr (σε αυτο υπαρχει κοστος για την καταχωρηση)

Στην αρχη ετσι θα ειναι Αλεξανδρα μου, να εισαι λίγο προετοιμασμενη... και να ξερεις οτι η καλύτερη διαφημιση ειναι ο ιδιος ο πελάτης!

Καλες δουλειες και πάλι και μην αγχωνεσαι ειναι καλή περιοδος για γαμους..Σκεψου οτι νυφικο και αξεσουαρ ολοι παιρνουν και κανεις δεν κανει μεγαλες περικοπες σε αυτα τα ειδη

Καλοριζικη η καταχωρηση!!!Να κανω ενα τεστ αναζητησης, να δω θα σε βρω????

δεν θα με βρείς ακόμη μάλλον διότι πρώτα θα ελεγχθεί και μετά θα καταχωρηθεί.

Κάνω και στην άλλη σελίδα τώρα που μου είπες Πετρούλα και θα κάνω και σ΄αυτήν που μου έδωσες τώρα!

Όλα καλά θα πάνε μωρέ...θέλει λιγάκι υπομονή!

m57Zp2.png

δεν θα με βρείς ακόμη μάλλον διότι πρώτα θα ελεγχθεί και μετά θα καταχωρηθεί.

Κάνω και στην άλλη σελίδα τώρα που μου είπες Πετρούλα και θα κάνω και σ΄αυτήν που μου έδωσες τώρα!

Όλα καλά θα πάνε μωρέ...θέλει λιγάκι υπομονή!

ναι δεν τα καταφερνω..θα τσεκαρουν πρωτα τα στοιχεια

Ολα θα πάνε καλά!!;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...