Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πραγματι το πανεπιστημιο θελει διαβασμα και εχει αρκετο τρεξιμο,ειδικα με τα σεμιναρια και τις εργασιες και οι αντοχες μας ειναι λιγοτερες τωρα..Βεβαια σε αυτες τις περιπτωσεις αρκει η θεληση και το πεισμα!! Αν εχεις την αντοχη Λαζαρενια καντο!!Ειμαι ομως και εγω της αποψης πως τα ΙΕΚ και λιγοτερο τρεξιμο εχουν και οι ωρες ειναι πιο βολικες καθουν παρακολουθουν και εργαζομενοι και οι περισσοτρες ειδικοτητες , οπως κομμωτικης, ονυχοπλαστικης,αισθητικης, βοηθοι φαρμακοποιων κλπ προσφερουν αμεση επαγγελματικη αποκατασταση..Δες στο site που σου εστειλα χτες με πμ για τις ειδικοτητες του νομου

Σε καποιες περιπτωσεις θα μπορεις να δουλευεις ακομη και στο σπίτι ή και να παιρνεις τη μικρη μαζι σου..

Εγω καποιες μερες που δεν μπορω να παω στο κομμωτηριο λόγω του Ανασταση ή οταν δεν βρισκω ραντεβου να με βολευει, ερχεται στο σπιτι μια κοπελα η οποια φερνει πάντα και την μικρη της..

Ελένη για μενα αυτη ειναι ωραια μερα, με βροχη και συννεφια...

δεν εχεις συνελθει ακομη ε???για την ενεση ρωτησε σε παρακαλώ καποια νοσοκομα ή το φαρμακοποιο σου!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Γράψατε πάλι χτες το βράδυ...

Θα σχολιάσω ό,τι θυμάμαι...

Ακούστε και μια διαφορετική εικόνα για τους παιδικούς.

Στον δήμο που ανήκουμε δεν υπάρχει δημοτικός παιδικός, παρά μόνο δύο ιδιωτικοί και άλλος ένας, ιδιωτικός κι αυτός, που είναι στην "δίπλα" γειτονιά και που τον έχουν αυτοί που έχουν και τον ένα από τους δύο που είναι σε εμάς...

Θέλετε να σας πω και τιμές? Για τον ένα που ξέρω (στους άλλους δύο δεν ρώτησα, αλλά δεν νομίζω να είναι και τεράστιες οι διαφορές) 7000 ευρώ για 11 μήνες, χωρίς φαί και σχολικό...

Και δημοτικός να ανοίξει κάποια στιγμή (το κτήριο είναι έτοιμο εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν το λειτουργουν), εφ'όσον εγώ δεν δουλεύω, θα με δεχτούν μόνο άμα υπάρχουν κενές θέσεις. Αλλά πώς να ψάξω για δουλειά, αν δεν ξέρω τι θα κάνω με την μικρή? Γιαγιάδες δεν παίζουν, γιατί και οι δύο μένουν μακρυά από εμάς, οπότε για καθημερινή βάση είναι αδύνατον να την κρατάνε.

Άρα, τι να κάνω η έρημη η μάνα? Θα περιμένω να γίνει το κοριτσάκι μου 4 για να πάει στα προνήπια, ή θα περιμένω να κερδίσω το τζόκερ!!!

Για το κολυμβητήριο που λέγατε, εμείς "δυστυχώς" είμαστε κοριτσάκια και η παιδίατρος με συμβούλεψε πως είναι καλύτερα να μην την πάω. Ήδη πέρσι το καλοκαίρι, κόλλησε μια φορά μύκητες από την παραλία. Και μου είπε, πως το πρόβλημα στο να κολλήσει κάτι από την πισίνα δεν είναι στο νερό, αλλά σ'όλους τους περιβάλλοντες χώρους, που κάθονται, παίζουν κ.λ.π. και μαζί μ'αυτό, ήρθε κι ένας φίλος του άντρα μου που παίζει πόλο από μικρός και είναι σχεδόν καθημερινά στο κολυμβητήριο και μας έλεγε πως εκείνος, αν είχε κόρη, δεν θα την έγραφε ποτέ σε πισίνα...

Οπότε αποφασίσαμε πως το παιδάκι μας θα μάθει μπάνιο τα καλοκαίρια στην θάλασσα, όπως μάθαμε κι εμείς, και τ' αδέρφια μας και οι γονείς μας και σχεδόν η πλειοψηφία αυτών που γνωρίζουμε! (στην εποχή μας άλλωστε δεν ήταν και πολύ της μόδας τα κολυμβητήρια!)

Κατά τ'άλλα, να σας πω τι έγινε.

Πάω σήμερα στο σπίτι της πεθεράς μου (γιατί λείπει και πήγα να ποτίσω λίγο τα λουλούδια της και να δω το σκυλάκι της) και χτες το βράδυ γύρω στις 12, είχε πάρει φωτιά η διπλανή, εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία και γινόταν ένας πανικός! Τους είχαν κόψει και το νερό, γιατί από την φωτιά λιώσαν κάτι σωλήνες που συνδέουν τους ηλιακούς με τα διαμερίσματα και τρέχαν όλα τα νερά... Καλά για βρώμα, στάχτες κ.λ.π.δεν το συζητάω... Την πήρα βέβαια τηλέφωνο την γυναίκα και θα γυρίσει άρον άρον στην Αθήνα για να δει τι γίνεται! Ρε γμτ, τι μπορεί να σου τύχει από την μια στιγμή στην άλλη...

Γειτόνισσα! Πώς ήταν χτες στην συναυλία? Άξιζε τον κόπο?

Μαρινάκι, με το καλό σήμερα η βάφτιση της μικρής Μ......ς?

Ο Θοδωράκος πώς είναι? Είναι δοντάκι τελικά? Η Σοφία πάντως, το πρώτο της δόντι 5 μηνών έσκασε. 9 μηνών είχε και τα τέσσερα μπροστινά (και ήταν ένας από τους λόγους που άρχισα να κόβω το στήθος, γιατί δεν ήταν δοντάκια αυτά, αλλά κοπίδια!)

Μαελένη μου, περαστικά σου... Τώρα για τις τσιρίδες, δεν μπορώ να σου πω κάτι... Δεν έχω αντίστοιχη, ούτε παρόμοια εμπειρία!

Πετρούλα... τσακίζουν οι παππούδες! Κι εμένα, άμα τους πω και κάτι, έχουν την απάντηση έτοιμη "οι γονείς είναι για να φτιάχνουν τα παιδάκια τους και οι παππούδες για να τα χαλάνε!!!"

Σούλα, χρόνια πολλά και εύχομαι ότι καλύτερο για την μαμά σου...

Εμείς σήμερα θα φύγουμε μόλις γυρίσει ο μπαμπάς μας από την δουλεία (η μικρή είναι ήδη στους γονείς μου) και θα πάμε σε ένα οινοποιείο στη Νεμέα που έχουν μια συναυλία και μετά Λουτράκι για ύπνο. Αν ο καιρός είναι καλός θα κάνουμε και κανα μπανάκι και αύριο επιστροφή! Αχ! Θ'ανέβω και στην μηχανή μετά από πολύυυυυ καιρό!!!

Νομίζω σας ζάλισα!

Πολλά φιλιά

Γιοβάννα, Σαρδελάκι, Αρμα και όποια άλλη είναι εδώ... πολλά φιλιά!

mrdIp3.png

Αχ ρε Μαρια πολύ ζηλεψα ταξιδακι με τη μηχανη...

Καλα να περασετε και καλα...κρασια!!!χαχα

Να τα πιειτε να πάτε και στο σπίτι μετα να κανετε ζουζουνιες!!!!

Διαβαζα και ξαναδιαβαζα το ποσο μηπως και σου ξεφυγε κανενας αριθμος παραπάνω αλλα μαλλον ειναι αληθινο το νουμερακι ε????Αμαν, ευτυχως δεν εχουμε ιδιωτικο ΠΣ αλλα και με εναν δημοτικο που εχουμε εχει αρχισει και κολλαει η ..μηχανη :?:?

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Τωρα ηρθαμε,μπανακι καφεδακι και δε συμμαζευεται...

Εγω δεν εκανα μπανιο αλλα πηγαμε για τον μικρο.Οσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο.

Σχετκα με τους σταθμους ο καθε ενας μας εχει να πει και κατι η αληθεια ειναι...

Και εμεις που υπαγομαστε στους ελευθερους επαγγελματιες.Στους κατα πολλους ''προνομιουχους'' που δινουμε ενα σκασμο λεφτα σε τεβε(και εγω δινω και ας μην πηγαινω γραφειο τωρα ετσι?),που εχουμε ενα σωρο αγχη εξοδα και μπελαδες στο κεφαλι μας,που ζουμε στην ουσια ολοκληρη οικογενεια απο μια δουλεια στην οποια αν εχεις καποια ατυχια δεν θα εχεις να πληρωσεις οχι τον παιδικο αλλά ουτε,άλλα και άλλα.., δεν γινομαστε δεκτοι στους σταθμους λες και εχουμε λεφτα για πεταμα... προηγουνται ολοι οι αλλοδαποι,οι χαμηλομισθοι και κυριως τα μεσα....τι να πεις?

Ολες οι εργαζομενες θα επρεπε να μπορουν να στελνουν τα παιδια τους στο δημοσιο αν το ηθελαν.

Ειναι τουλαχιστον αισχρο το συστημα στην Ελλαδα. Στις μεγαλουπολεις δε,και ιδιατερα στους μεγαλους δημους οπως αυτος της Αθηνας κοβονται οι μισοι και παραπανω...ειναι εντελως αστειο να θεωρησε προνομιουχος πληρωνοντας τουλαχιστον 700+ ευρω το μηνα για φυλαξη(περι αυτου προκειται τιποτα παραπανω) αν εχεις 2 παιδια.

Τι να πει κανεις?Αυτα μας εχουν φαει σε αυτον τον τοπο.

Σουλιτσα ξεχαστηκα!!!Χρονιαααα Πολλα!!!Παντα γερη και ευτυχισμενη να σε χαιρομαστε!!!Και του χρονου

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι χάλια καιρός είναι αυτός;;; Βρέχει και κάνει κρύο και.......νιώθω την κατάθλιψη να μου έρχεται.:(:(:(:(:( Πω, πω δεν θέλω να χεμωνιάσει από τώρα. Θέλω Καλοκαιράκι, θάλασσα, βόλτες και καύσωνα.:D:D:D
Eδω ζέστηηηηη.......... ευτυχώς πήγαμε στο Βοτανικό Κήπο κι αράξαμε σε κάτι σκιερές πεζούλες, καλά ήταν, χαλαρα, ήπιαμε κι ένα καφεδάκι εκεί στις πρασινάδες που είχαμε πάρει έξω από τον κήπω, από καντίνα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ειμαι ομως και εγω της αποψης πως τα ΙΕΚ και λιγοτερο τρεξιμο εχουν και οι ωρες ειναι πιο βολικες καθουν παρακολουθουν και εργαζομενοι
Και τα ΙΕΚ περιοριστικά είναι... οι παρακολουθήσεις είναι υποχρεωτικές και καθημερινές αλλιώς δεν προχωράς... και τα ωράρια των παρακολουθήσεων συνήθως 5ωρα-6ωρα... Υπάρχουν και πρωινά ΙΕΚ αλλά κι απογευματινά..., απαιτούν μελέτη και προσπάθεια για 2 χρόνια κυρίως κατά τη διάρκεια των προόδων και των εξεταστικών αλλά επίσης για να πιστοποιήσεις τις σπουδές σου με το δίπλωμα πρέπει να συμμετάσχεις στο τέλος στις εξετάσεις του υπουργείου πάνω στην ύλη και των 2 ετών του ΙΕΚ σε όοοολα τα μαθήματα... Έχει διάβασμα. Νομίζω ότι η lazarenia είναι απόφοιτη ΙΕΚ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ρίτα και Φιλάκι παίζετε με τα νεύρα μου.;;; :twisted::twisted::twisted:

Μπάνιο η μία σε σκιερές πεζούλες η άλλη. Εδώ μιλάμε βρέχει 24 ώρες. Από χτες το απόγευμα και δεν έχει σταματήσει ακόμα. :twisted::twisted::twisted:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εμείς σήμερα θα φύγουμε μόλις γυρίσει ο μπαμπάς μας από την δουλεία (η μικρή είναι ήδη στους γονείς μου) και θα πάμε σε ένα οινοποιείο στη Νεμέα που έχουν μια συναυλία και μετά Λουτράκι για ύπνο. Αν ο καιρός είναι καλός θα κάνουμε και κανα μπανάκι και αύριο επιστροφή! Αχ! Θ'ανέβω και στην μηχανή μετά από πολύυυυυ καιρό!!!
Μίνι απόδραση, καλά να περάσετε!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μωρε Λαζαρενια τι να σου πω...χαρα στο κουραγιο σου.

Εγω δεν διανοουμε οχι να ξαναγυρισω στα θρανια ουτε πλεξιμο δεν θελω να παω να μαθω...χαχα

Εσυ βεβαια εισαι νεοτερο κοριτσι.Εγω ολα αυτα,σπουδες,πανεπιστημια,ξενες γλωσσες,θρανια,τα νιωθω πολυυυ μακρινα πλεον.

Μακαρι να τα καταφερεις ,εισαι αξιοθαυμαστη και μονο που το σκεφτεσαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα, εγώ, θα κάνω αίτηση πάλι φέτος στο ανοιχτό πανεπιστήμιο, έτσι να δω τί τύχη έχω ρε παιδί μου το έχω πάρει πεισματικά, αλλά και κάτι ακόμα: θα έχω δικαίωμα για 30 ημέρες φοιτητική άδεια το χρόνο αν γραφτώ κι αυτό για 6 χρόνια από το έτος εισαγωγής, χαχαχαχαχα, το βλέπω κι έτσι!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Χαρα στο κουραγιο σου και σενα φιλακι μου...τι να πω βρε κοριτσια.Μπραβο σας!!!

Εγω νιωθω τοσοο κουρασμενη.

Όχι, όντως είναι αγγούρι. Βλέπω τη φίλη μου, που κλήρώθηκε πέρσι στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό κι έριχνε πολλές ώρες διάβασμα πέρσι όλο το χειμώνα για να γράψει εργασίες και να περάσει τις εξετάσεις, να μην πάνε και τα λεφτά της τζάμπα, ώωωωωωωρες διάβασμα, παιδιά-σκυλιά δεν έχει βέβαια, έχει χρόνο για τέτοια. Πού να έχεις και παιδιά...................

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...