Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καληνυχτα κι απο μένα κοριτσακια!!!

Σούλα να τα εκατοστησεις και ευχομαι απο αυριο κιολας να φτιαξουν τα πραγματα και να εισαι και εσυ χαρουμενη και αισιοδοξη..Ολα θα πάνε περιφημα και συντομα θα συνελθετε!!!!

Μαρινα με το καλό η βαφτιση σας και περιμενουμε τις λεπτομερειες και τα ντοκουμεντα!!!!Φιλακια στη Μαριαντα!!!χαχαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αν ειναι ετσι προτιμω να δωσω πανελληνιες και σιγουρα θα περασω και με λευκη κολα πλεον!

οταν ειχα δωσει πανελληνιες δεν πηγα καν να κοιταξω τα αποτελεσματα!

τι χαζη που ημουν.ποσα εχω μετανιωσει...........

1654096yn4fep17z7.gif

Ειπαμε ολες οι αποφασεις εχουν τα μειονεκτηματα κα τα πελονεκτηματα τους.Σκοπος ειναι να ειμαστε εμεις πανω απο ολα καλα,ετοιμοι και ηρεμοι για να τα αντιμετωπισουμε.Μια χαρα θα τα παει ο Αναστασης σου ειναι σιγουρο.

Εγω θελω λιιιγοοο ακομα...χαχα

Κοντος ψαλμος αλληλουϊα!!!Εδω θα ειμαστε -να 'μαστε καλά- και θα τα λέμε...

αν ειναι ετσι προτιμω να δωσω πανελληνιες και σιγουρα θα περασω και με λευκη κολα πλεον!

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!Κι αν δηλώσεις και σχολη στο νησι θα περασεις απο τους πρωτους...Αλήθεια το σκεφτεσαι ή ενημερωτικα ρωτησες?????

Διαφημίσεις

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!Κι αν δηλώσεις και σχολη στο νησι θα περασεις απο τους πρωτους...Αλήθεια το σκεφτεσαι ή ενημερωτικα ρωτησες?????

το σκεφτομαι σοβαρα λεω τωρα!

αλλα δεν ξερω που να ψαχτω.....

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα κοριτσάρες!

Τι πάθατε ρε κορίτσια πάλι???

Ηλιάνα αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι τα κορίτσια ΑΠΛΑ σου είπαν να μην κάνεις παράπονο για τα 80 ευρώ γιατί πολλές μανούλες θα ήθελαν να γλίτωναν τα 300-400 ευρώ και να έδιναν 80. Ούτε για το μέσο, ούτε για τίποτα. Σωστά κατάλαβα?(γιατί κάπου το έχασα..)

Κι εγώ μέσο έβαλα και όταν τελικά είδα τον σταθμό δεν μου έκανε η καρδιά να πάει σε ένα τόσο χάλια χώρο,(εφόσον είχα την επιλογή της μαμάς μου) το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να πάρουμε την γυναίκα άμεσα να βάλει άλλο παιδάκι για να μην χαθεί η θέση.

Και για μένα λύση ανάγκης είναι ο σταθμός θα την έβαζα για να δουλέψω και για να μην ταλαιπωρείται η μαμά μου γιατί δεν μένει και δίπλα και όπως και να το κάνεις δεν είναι και εύκολο να κρατάς ένα παιδί αυτής της ηλικίας...

Τώρα το ότι κάποιες τα στέλνουν (ειδικά στα δημόσια που υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πραγματική ανάγκη) για να πίνουν καφέδες και να κάνουν με την ησυχία τους τις δουλειές τους το θεωρώ απαράδεκτο. Όπως είπε πολύ ωραία η Ρίτα ''την μητρότητα με ωράριο'' δεν την καταλαβαίνω ούτε κι εγώ.

Σουλίτσα μου χρόνια σου πολλά! Εύχομαι από εδώ και πέρα να ηρεμήσεις...τι ταλαιπωρία βρε κορίτσι μου? Εύχομαι να συνέλθει γρήγορα η μαμά σου..τα έχω περάσει και τα ξερω, κουράγιο!

Λαζαρένια έχω μία γειτόνισσα που πάει στο ανοιχτό πανεπιστήμιο, είναι πολύ πακέτο. Σε κάθε εξεταστική έχει διάβασμα το λιγότερο 10 ώρες την ημέρα. Φέτος τελειώνει, πέρασε μεγάλα ζόρια. Και το παιδί της πάει πέμπτη δημοτικού, δεν είναι όσο τα δικά μας..τώρα αν θες να δώσεις πανελλήνιες, χαρά στο κουράγιο σου. Θα βρεις όμως το χρόνο για διάβασμα?:roll:

Φιλάκι δάκρυσα με την περιγραφή σου με τον σταθμό..καρδούλα μου! Είσαι τόσο γλυκιά μανούλα! Ένα μεγάλο φιλί και μια αγκαλιά από μένα! Την ταινία την έχω δει και αυτή, εχτές δεν την είδα.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαελένη και η Εύα για λίγο βέβαια και όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό τσίριζε. Αυτό που έκανα εγώ είναι το εξής: Την ώρα που ούρλιαζε έπιανα τα αφτιά μου και με ΑΣΤΕΙΟ ύφος της έκανα ότι έκλαιγα και της έλεγα ''αχ καλέ, μην τσιρίζεις, πονάνε τ'αφτάκια μου..''. Μετά το έκανε επίτηδες για να της κάνω αυτό με το αυτί και να γελάμε, και της έλεγα ''για δοκίμασε ψιθυριστά'' και ''ουρλιάζαμε'' μαζί ψυθιριστά. Σε δυο βδομάδες το είχε κόψει. όσο της έλεγα άγρια μην το κάνεις δεν έβγαζα τίποτα.

Πάντως γενικά όταν η Εύα έχει έντονες αντιδράσεις δεν της δίνω σημασία οπότε τις κόβει.

Εχτές πχ είχε 2-3 εκρήξεις θυμού. Φυσιολογικότατες μιας και έχει φάει τρελλή κλεισούρα η καημένη. Μόλις άρχιζε να κλαίει γιατί δεν της έκανα αυτό που ήθελε απομακρυνόμουν και απλά την κοιτούσα μέχρι να σταματήσει. Στο τέλος της είπα''το καταλαβαίνω ότι είσαι νευριασμένη, έχεις φάει κλεισούρα, ούτε κι εμένα μ'αρέσει και εγώ θέλω να βγω λίγο, κάνε λίγη υπομονή και όλο το σαββατοκύριακο θα είμαστε έξω. Εντάξει?'' ''Εντάξει μανούλα μου ήταν η απάντηση και μ'έκανε μια τεράστια αγκαλιά''..Ε, ήθλενα να κλαίω με τις ώρες μετά..!

Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό βέβαια, αλλά στην Εύα αυτή η συμπεριφορά την κάνει να αντιδρά πιο καλά.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!!

Πού ωραια μερα σημερα, μια γευση και μυρωδια απο χειμωνα..Συννεφια, βροχή και αερας...Μ'αρεσει!!

Μαρια καλά να περασετε το Σαβ/κο με την Ευα, εσυ πως εισαι??

Πάω να πάρω το γιο μου...Χτες μας ζητησε να πάει στη μαμα μου, εκεινη δεν τον αφηνε να ερθει μαζι μας γιατι θα λειπουν απο βδομαδα και εκμεταλλευτηκα την ευκαιρια τον αφησα εκει και βγηκαμε τελικα οι δυο μας..Κατα τις 11 που πήγαμε να τον πάρουμε ειχε κανει αλογακι τον μπαμπα μου και του ειχε περασει και χαλιναρια ενα ζευγαρι τιραντες...Καλοι οι παππουδες ρε παιδια αλλα τι ειναι αυτα που κανουν!!!Πως να μην ξεμυαλιστουν μετα..Φυσικα μολις με ειδε αρχισε να με διωχνει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κούκλες.

Πετρούλα μου ωραία μέρα δεν θα την έλεγα, απλά δροσερή ;)

Είδες οι παππούδες τι κάνουν και μετά άντε να τα συνεφέρουμε!

Τα ίδια και χειρότερα οι δικοί μου. Ουφ ουφ πάλι καλά βέβαια που είναι εδώ οι άνθρωποι...

Μαράκι μου θα δω διάφορους τρόπους. Τι θα κάνει θα το ξεπεράσει.

Να φανταστείτε μόλις ξύπνησε άρχισε να ουρλιάζει γιατί δεν του φορούσα τα παπούτσια του!

Και περιττό να σας πω ότι εκεί που θα περνούσε ο πονοκέφαλος.....χμ χμ χμ πάλι στο κεφάλι μου τον έχω. Θα πρέπει να βρω αυτή την ένεση που είπες Πετρούλα μου, γιατί σε λίγο κοντεύουμε εβδομάδα!!!!!

Σας αφήνω. Πάω να παίξουμε και ίσως να τον πάω καμιά βολτίτσα μετά. Καλή μέρα σε όλες και με το καλό η βάφτιση της μικρής Μαριέττας(?).

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

τί να πω τώρα; ότι σας διάβασα; ψέμματα θα πω...είστε πολύ γλωσσούδες! χαχα

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες και τα παιδάκια...ας μου κάνει κάποια μία ανασκόπηση από την νύχτα που ξεσαλώσατε;

Από την συμπεθέρα μου έχουμε νέα;

m57Zp2.png

μαελενη μου αφού έχεις και κουράγιο για βόλτα με το κεφάλι καζάνι μπράβο σου...εγώ όταν με πιάνει ημικρανία το μόνο που κάνω είναι εμμετό, κάθομαι σε ένα δωμάτιο σκοτεινό και τίποτε άλλο. Τα μάτια μου δεν ανοίγουν και ούτε να μιλήσω μπορώ...βγαίνω εκτός λειτουργίας κανονικότατα. Αφού όταν πάω νοσοκομείο για αυτήν την περίπτωση πρώτα μου κάνω εξετάσεις αίματος και μιά φορά που ρώτησα γιατι μου λέει ο γιατρός στην ψύχρα "γιατι στα χάλια που είσαι είσαι σαν έχεις πάρει ναρκωτικά...κι εμείς πρίν σου χωρηγίσουμε φάρμακα πρέπει να ελεγξουμε. Τώρα όμως λέει που είδα ότι δεν έχεις πάρει τίποτε, σε νιώθω καημένη μου κοπέλα τι τραβάς"....θα βγω και τζάνκι!χαχα

m57Zp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι χάλια καιρός είναι αυτός;;; Βρέχει και κάνει κρύο και.......νιώθω την κατάθλιψη να μου έρχεται.:(:(:(:(:( Πω, πω δεν θέλω να χεμωνιάσει από τώρα. Θέλω Καλοκαιράκι, θάλασσα, βόλτες και καύσωνα.:D:D:D

Σουλίτσα χρόνια σου πολλά, καλά και ευτυχισμένα. Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα για τη μανούλα σου. Αφού ξεκίνησε θεραπεία θα συνέλθει η γυναίκα.

Μαελένη σε καταλαβαίνω τι περνάς με τις τσιρίδες. Τα ίδια έκανε η Αλεξάνδρα με δαγκωνιές. Το αντιμετώπισα όμως όπως και η Άρμα και κάποια στιγμή σταμάτησε να έχει ενδιαφέρον. Ευτυχώς που η Αλεξάνδρα μίλησε γρήγορα και καθαρά και υπάρχει επικοινωνία.

Σαρδελάκι πώς σου φαίνεται τώρα με το μαγαζί; Τον Αστέρη τον έχει η πεθερά σου; Αλήθεια, πώς είναι η φίλη σου;

Βατραχάκι πώς είναι σήμερα ο Θεοδωράκος; Καλύτερα; Δεν είναι νωρίς για δόντι. Μιας γνωστής μου που έχει δίδυμα, 5 μηνών έβγαλαν και τα δύο.

Λαζαρένια στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο έκανε η αδερφή μου μεταπτυχιακό. Ήταν τυχερή που κληρώθηκε αλλά κουράστηκε αρκετά με τις μετακινήσεις, τις εργασίες και τα διαβάσματα. Τώρα κάνει και μια φίλη μου προπτυχιακό αλλά και αυτή λέει ότι έχει κουραστεί αρκετά. Γιατί δεν κοιτάζεις για κάποιο ΙΕΚ αρχικά που να έχει αντικείμενο που να σε ενδιαφέρει;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβάννα μου κι εμένα αυτός ο καιρός δεν μου αρέσει καθόλου...κι εδώ βρέχει και κάνει κρύο...θα παγώσω μέχρι να πάω σπίτι. Περιμένω και το ψυγείο σήμερα να μου έρθει...άντε να δούμε.

Μου αρέσει που έρχομαι στο μαγαζί, αλλά θέλει πολύ υπομονή μέχρι που να το μάθει ο κόσμος και να έρχεται. Τώρα δηλ. έρχομαι και απλά κάθομαι εδώ. Σκέφτομαι να κάνω και κάποιο flyer και να μοιραστεί στο δρόμο...ο Αστέρης είναι κάποιες μέρες εδώ και κάποιες στο χωριό. Τώρα κανονίσαμε Δευτέρα και Τρίτη να τον κρατάει η θεία του άντρα μου που μένει από κάτω οπότε θα τον βλέπω. Θα τον παίρνω δηλ. Κυριακή από το χωριό. Τρίτη βράδυ θα έρχεται η πεθερά και θα φεύγουν μάλλον Πέμπτη βράδυ και Σάββατο θα πηγαίνω εγω να τον παίρνω.

Άδειο το σπίτι χωρίς το μικράκι μου...μηδέν ακαταστασία και σκέτη πλήξη.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...