Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

σουλιτσα να τα εκατοστησεις γλυκεια μου.

μαελενι το χω περασει κι εγω αυτο.τα κοριτσια θυμουνται που τα ελεγα.εντωμεταξυ νομιζα οτι κατι δεν κανω εγω καλα κι οτι ευθυνομαι εγω γι αυτο.

τελλικα ηταντροπος επικοινωνιας.

κοριτσια ξερετε τι ειναι το ανοιχτο πανεπιστημιο?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι πανεπιστημιο Λαζαρενια μου που μπαινεις υστερα απο κλήρωση και παρακολουθεις τα μαθηματα εξ αποστασεως και μεσω internet!

Επίσης ειναι επι πληρωμη..το καθε μαθημα δλδ το χρεωνεσαι..

Δες λίγο εδω: http://www2.eap.gr/frameset.jsp?locale=el

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Θα επιχειρήσω την επόμενη φορά μ' αυτόν τον τρόπο και βλέπουμε.

Πετρούλα έχει και στο Τελλόγλειο βλέπω πάρα πολλές και ωραίες δραστηριότητες, αλλά ξεκινούν από τα 3 και πάνω δυστυχώς.

Κολύμπι που ανέφερε και η Ρίτα, είναι καλό γιατί έχουμε δίπλα μας πισίνα με όζον, αλλά νομίζω από ηλικία πάλι δεν μας παίρνουν. Ισως πεταχτώ να ρωτήσω. Δεν μπορεί, κάτι θα βρω στα μέτρα μας ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλα μην το συζητας Πετρουλα...αφου υπαρχει αυτος ο χωρος !Playroom!Φανταστικο!!!...αλοιμονο σε εμας που μενουμε σε διαμερισματα..

Ουτε μου ειχε περασει η σκεψη τι θεμα θα εχουμε οταν θα υπαρξει και δευτερο....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Το κολυμβητηριο κι εμενα μου αρεσει πολύ σαν επιλογη αλλα μας πεφτει λίγο μακρια και αυτο που λειτουργει εδω εκτος του ειναι ανοικτο (απο Ιουνιο-Σεπτεμβριο) ειναι για παιδακια ανω των 4 ετων

Εδώ πάντως δυο που έχουμε Ρίτα μου είναι με όζον, αλλά νομίζω η γειτόνισα που είχε ρωτήσει κάτι της είχαν πει για μεγαλύτερη ηλικία. Πρέπει να πάω να δω. Ισως και αύριο κιόλας.

Ε Πετρούλα μου εσείς δεν θα είστε και για πολλές μετακινήσεις σε λίγο :(

Στο δήμο σας δεν έχει κάτι?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

κοριτσια ξερετε τι ειναι το ανοιχτο πανεπιστημιο?
Μπορείς να σπουδάσεις χωρίς εισαγωγικές εξετάσεις. Τα προπτυχιακά είναι 4-5, δεν μπορείς να σπουδάσεις ότι θες τουλάχιστον στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει κόστος όμως, γύρω στα 600 ανά ακαδημαΐκό έτος, κάπου εκεί χωρίς να είμαι καθόλου σίγουρη. Επίσης απαιτεί πολύ προσπάθεια και μελέτη γιατί δεν έχει παρακολουθήσεις αλλά από μόνος σου πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις, απλά γίνονται περιορισμένες συναντήσεις μέσα στη χρονιά για να δοθούν οδηγίες κτλ. και για τις εξεταστικές βέβαια.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ειναι πανεπιστημιο Λαζαρενια μου που μπαινεις υστερα απο κλήρωση και παρακολουθεις τα μαθηματα εξ αποστασεως και μεσω internet!

Επίσης ειναι επι πληρωμη..το καθε μαθημα δλδ το χρεωνεσαι..

Δες λίγο εδω: http://www2.eap.gr/frameset.jsp?locale=el

σε ευχαριστω πολυ.θελω να ξαναγυρισω στα θρανια.ποτε δεν ειναια αργα ετσι δεν ειναι?

με συμφερει αυτο δηλ?

Εγω βρηκα ιδιωτικη πισινα οξυγονου.Θωρειται λεει η καλυτερη...και οικονομικα ειναι και καλο θα του κανει νομιζω.

καλη φαση αυτο ριτα.

κι εγω θελω να την παω εδω κολυμβητηριο.εχει του δημου αλλα δεν ρωτησα παραπανω λεπτομερειες.

τι να ρωτησω δηλ?

1654096yn4fep17z7.gif

Δεν εχω παει να ρωτησω ακομα αλλα τις προαλλες σε μια καφετερια επιασα μια κουβεντα με εναν μπαμπα στο πισω τραπεζι.Εκεινος λοιπον ειναι βατραχανθρωπος μου εκανε εντυπωση το πως το εθεσε...

Συνηθως σου λενε, στειλτο να κανει σωμα,να προχωρησει σε ενα αθλημα και αλλες τετοιες χαζομαρες.

Εκεινος μου ειπε οτι τον ενδιεφερε πρωτιστως η κορη του να μαθει ενα πολυ καλο μπανιο και γιατι οχι να εκτονωνεται επικοδομοιτικα.Δεν τον ενδιεφερε ο πρωταθλητισμος ,προπονησεις κτλ.Φανηκε πολυ ψαγμενος και μου εδωσε πληροφοριες για τον ιδιωτικο αυτο χωρο ο οποιος σε αντιθεση με την δημοτικη πισινα ειναι κ πιο οικονομικος και δεν εχουν την καψα οι εκπαιδευτες μελλοντικα να παρουσιασουν εργο πιεζοντας τα παιδια για επιδοσεις κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ουτε μου ειχε περασει η σκεψη τι θεμα θα εχουμε οταν θα υπαρξει και δευτερο....

Ακομη και τωρα να αποφασισεις να μεινεις εγκυος ο Γρηγορης θα ειναι ηδη τριων ετων και βαλε οταν θα ερθει το μπεμπε και σιγουρα θα εχει αλλη αντιληψη και αλλη συμπεριφορα..Επίσης το οτι πηγαινει και στον παιδικο τον βοηθαει πολύ να μετριασει την οποια επιθετικότητα

Η μικρη διαφορα ηλικιας δεν ειναι πάντα καλή...Ουτε και το αντιθετο βεβαια

Έχω κάνει αιτήσεις από την αρχή του θεσμού στην Ελλάδα και δεν έχω κληρωθεί ποτέ, ούτε καν ως επιλαχούσα!!!!!!!!! Τέτοια τύχη!!!!!!!!! Κι έχω και φίλους που μια φορά αιτήθηκαν και τώρα παίρνουν πτυχίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ακομη και τωρα να αποφασισεις να μεινεις εγκυος ο Γρηγορης θα ειναι ηδη τριων ετων και βαλε οταν θα ερθει το μπεμπε και σιγουρα θα εχει αλλη αντιληψη και αλλη συμπεριφορα..Επίσης το οτι πηγαινει και στον παιδικο τον βοηθαει πολύ να μετριασει την οποια επιθετικότητα

Η μικρη διαφορα ηλικιας δεν ειναι πάντα καλή...Ουτε και το αντιθετο βεβαια

Ειπαμε ολες οι αποφασεις εχουν τα μειονεκτηματα κα τα πελονεκτηματα τους.Σκοπος ειναι να ειμαστε εμεις πανω απο ολα καλα,ετοιμοι και ηρεμοι για να τα αντιμετωπισουμε.Μια χαρα θα τα παει ο Αναστασης σου ειναι σιγουρο.

Εγω θελω λιιιγοοο ακομα...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε φιλακι αφου οι πιθανοτητες ειναι ελάχιστες, 1:100 να πω???

Το καλό ειναι οτι μπαινεις χωρις εξετασεις, μονο μετα απο κλήρωση (αν εχεις τυχη διαβαινε δλδ) και το αρνητικο ειναι οτι πληρωνεις για την καθε θεματικη ενοτητα γυρω στα 800 ευρω (νομιζω ειναι 2 ή 3 κατ'έτος) και αν δεν περασεις το μαθημα, το ξαναπληρωνεις...:?:-?

Για προπτυχιακα προγραμματα θες ενα 8αρι στην καλύτερη(χιλιαρικα)..Για μεταπτυχιακο που ειχα υπολογισει πριν 3 χρονια που ειχα κανει αίτηση ηθελα γυρω στις 5000 ευρω και πολύ διαβασμα και τρεξιμο σε βιβλιοθηκες και συναντησεις κοκ..Λιγο μανικι η υπόθεση αλλα αν μπεις και εχεις την αντιστοιχη αποταμιευση θεωρεισαι πτυχιουχος!!!Εχει πολύ καλές σχολές και γινεται καλή δουλεια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...