Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδώ είμαστε και εμείς..Σήμερα ο συζ. δουλεύει και μαμα και γιος μολις ήρθαν απο του παπούδες όπου ήταν και τα ανίψια μου εκει και 2 ωρες ξεσαλωσαν όλα μαζί...

Τα ανιψια μου σε κάποια φαση αραξαν με κουβερτούλα και ο δικος μου βρε κορίτσια δεν έβαλε κ..ο κάτω..Τι θα κάνω;; 3 ωρες ανησυχος και απτόητος..Τι έπεφτε , ξανασηκωνόταν..έτρωγε, έπινε, ετρεχε..τα ρημαξε τα ανιψια μου, με σημαδια τους αφησαμε..

Μεχρι και γαλα φρεσκο ήπιε γιατι ήπιαν και τα άλλα..

Και τώρα ακομη δεν εχει ηρεμησει, ξεκρεμασε κατι πίνακες και τους πήγαινε, δεν ξερω και εγω πού...Ουφφφφφφ......Τι αντοχή..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Vatraxaki, περαστικα στον Τιμούλη..Ευτυχώς ήταν ελαφρύ..Πως και εμεις δεν εχουμε κανενα σκίσιμο μεχρι τώρα..φτου-φτου μας!!

Φωτεινή και εγω έτσι χαλαρώνω, με κρασακι και όλα off..

Απο τοτε δε που έκοψα και το τσιγαρο βάζω και 2ο ποτηρακι..χαχα

Βικυ συμφωνω μαζι σου αλλά αντε τώρα εσύ να γεμίσεις εσυ κεφαλι αντρικό!!!

Ρίτα και Νατάσα καλά να περάσετε. Εμείς μέσα απόψε. Ελπίζω να έχει καλό καιρό αύριο και να κατεβούμε βολτίτσα. Το βράδυ έχουμε να πάμε σε γιορτή αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα πάρουμε την Αλεξάνδρα.

Βικάκι δίκιο έχεις. Είναι πολύ μεγάλο το παιδικό; Μήπως να έκλεινες αυτό το χώρο με γυψοσανίδα (δεν ξέρω αν το λέω και σωστά) ώστε να μην τα έχεις και εσύ στο δωμάτιό σου; Εμείς έχουμε δύο μικρά δωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι το δωμάτιο της Αλεξάνδρας, και το άλλο το έχουμε κάνει γραφείο, με βιβλιοθήκη, υπολογιστή και γραφείο και playroom για την Αλεξάνδρα. Από τώρα προβληματίζομαι για το τι θα γίνει αν κάποια στογμή έρθει και 2ο μωρό. Νιώθω ότι δεν χωράμε!!!!

Vatraxaki αυτά τα πεσίματα δεν θα τα συνηθίσω ποτέ. Περαστικά στον Τίμο σου. Η Αλεξάνδρα σήμερα παρολίγο να βγάλει το μάτι της με τη γωνία ενός παραμυθιού. Επιπλέον έμαθε να σκαρφαλώνει στο τραπεζάκι του σαλονιού. Πολυ σκανταλιάρα είναι. Ευτυχώς που μου παίρνει τα κραγιόν και βάζει και αυτή και νιώθω ότι έχω κορίτσι.:P:p:p:p:p:p

Stone καλή διασκέδαση μαμά και γιος. Μάλλον έχει υπερένταση μωρέ από το πολύ παιχνίδι. Κάντου μπανάκι για να χαλαρώσει λίγο.

Καληνύχτα κορίτσια. Πάω να γίνω φυτό στην τηλεόραση.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Giovanna το ξερω οτι είναι απο υπερένταση..Μπανακι κάναμε κατα τις 7όταν ηρθαμε απο το κομμωτηριο μιας και το απόγευμα κουρευτηκαμε..Τον εκανα ενα ντουζακι...

Και δεν θα το πιστεψετε, μολις κατεστρεψε το κουτακι του σταυρού...αχχχχχ

Αχ βρε βατραχακι μου,η ψυχή μου πόνεσε.κ αυτό το μαμα μπουμ που είπε το πουλάκι μου ακόμη περισσότερο με πόνεσε.φαντάζομαι το άγχος σου.άλλο μπουμ να μήν ξανά πάθει κανένα παιδάκι.

Γιοβάνα μου το δωμάτιο μπορεί να χωριστεί αλλά η θα περνάμε μέσα από το ένα για να πάμε στο άλλο,η θα φαίνεται σαν κλουβί μέσα στο παιδικό.τελικά όμως τον έπεισα....φανταστείτε ότι θέλετε...

Τώρα πρέπει να βρω έπιπλο που να βολεύει κ να είναι όμορφο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλήμέρα φιλες μου! Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!

Εμείς εχτές είχαμε λίγο δύσκολο βραδυ. Ξύπνησε στις 2 το Ευάκι μου και έκλαιγε και μετά πάλι στις 4 παρά. Την είχα αγκαλιά μέχρι τις 5 της έδωσα και λίγο γαλατάκι και ηρέμησε..δεν ξέρω τι είχε..

Βατραχάκι μου, περαστικά...τι να πω ας είναι η τελευταία τούμπα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πάλι καλά τουλάχιστον που δεν ήταν σοβαρό. Πως είναι σήμερα?

Stone ελπίζω εχτές ο Αναστάσης να μην σου γκρέμισε όλο το σπίτι μέχρι να πάει για ύπνο :lol:

Βίκυ το περίμενα ότι τελικά θα τον έπειθες! Δεν περίμενα κάτι άλλο από σένα! χαχαχαχα! :lol:

Φωτεινή μου σ'ευχαριστώ πολύ για το site με τα κοσμήματα. Πραγματικά είχε κάποια πολύ ωραία κομάτια.

1794210hb49hda0qx.gif

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα γλυκες μου φιλεναδες!!!

σας ευχαριστω ολες για την ψυχολογικη υποστιρηξη εισαστε πολυ γλυκες!

ο μικρος ειναι καλα κι εχθες κοιμηθηκε καλα κανα δυο φορε γκρινιαξε στον υπνο του αλλα ισως να ακουμπησε και να πονεσε το τραυμα

απο κεφι και σκανταλια ειναι μια χαρα ηδη απο εχθες

αχ το πουλακι μου δεν μπορω αλλα πεσιματα ευτυχως ηταν λιγο τι να πω γερα να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου μονο αυτο εχει σημασια!

εγω ακομη ειμαι ψιλοχαλια ψυχολογικα αλλα σε λιγες μερες θα το ξεχασουμε κι αυτο!

χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!!

καλα να περασετε οτι κι αν κανετε οπου κι αν πατε!

εμεις θα παμε στη μαμα μου μας εχει το τραπεζι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Εμεις τελικα δε βγηκαμε χθες, τον πηρε ο υπνος τον αντρα μου απο τις 8 και δεν ξυπναγε με τιποτα! Ε, τον λυπηθηκα και τον αφησα στην ησυχια του. Ειδα κι εγω με ηρεμια δυο επεισοδια Grey's anatomy και πολ το χαρηκα!

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!

Βατραχακι κοιτα να ηρεμησεις τωρα! Τελος καλο, ολα καλα!!! Εμενα αν δε χτυπησει 2-3 φορες το κεφαλι του την ημερα κατι δεν παει καλα...

Βικυ αντε τον επεισες! Ευκολο ηταν!

t7fQp3.png

Τι να πρωτοπω και τι να πρωτοσχολιασω η ερμη η γυναικα ???καλε οργιασατε...

Χρονια πολλα στην Νικη μας και στον Νικολα!!!

Ριτακι περαστικα στον πεθερο ...να πανε ολα καλα!!!

Stone παντα αξια!!!ολα υπεροχα και κυριως ο σταυρος αψογος..

Για ηλικιες τι να πω και εγω που μου κλαιτε που γινεστε 30????εγω τον Φεβρουαριο χαιρετω τα 32 και παω στα 33...Και ο ανδρουλης μου 36..

Νατασσα περαστικα στην αδελφουλα ..

Βικυ μου σχετικα με παλινδρομιση δεν ξερω τπτ..Ειμαι ομως σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα!!!Ενα φιλι απο μενα στην Φωτεινη που ηταν τοοοσο συνεργασιμο παιδι ..

Στα δικα μας..Τον ματιασα το γιο μου και χθες σηκωσε πυρετο το βραδυ 38,3 του δωσαμε ντεπον αλλα το πρωι ξανασηκωσε 38,1 εκτοτε με το δευτερον ντεπον δεν ξανασηκωσε..Ας ελπισουμε οτι ειναι δοντια..

Το βραδυ ειχε ανησυχο υπνο το παιδι και καποια στιγμη τον ακουω και κλαιει, ταραζομαι στον υπνο μου και μποοοουπ παρτην κατω ..επεσα απο το κρεβατι και χτυπησα το κεφαλι μου στο πομολο απο το κομοδινο ..ακομη το κεφαλι μου με ποναει ..Ο ανδρας μου κοντεψε να παθει σοκ απο το γκντουπ που ακουστηκε ειχα καλο αντιλαλο στην πτωση ...

Ειπατε τοσα πολλα που ξεχνω ...πολλα φιλια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Να μαι και εγω!

Πως πανε τα κεφια?Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!Να τους χαιρεστε κοριτσια!

Εγω ειμαι επιτελους καλυτερα και ο μικρος δοξα το θεο εντελως καλα!

Εχθες βγηκαμε και περασαμε τελεια!Σημερα πηγαμε προσκυνησαμε στον Αγιο Νικολα και ηπιαμε καφεδακι στην πλατεια οπου φυσικα ο Γρηγορης οργιασε..μα το τι παιχνιδι ριχνει δε λεγεται αφηστε που εχει και τους φιλους του..ολοι τον ξερουν αφου πηγαινει καθημερινα με τον παππου του..μας σταμαστανε στο δρομο μαναδες με καροτσια και του λενε για σου Γρηγορακη..Famous!!

Arma μου τι εχει το Ευακι..αχ αυτα τα ξυπνηματα ..τελικα εχω καταληξει οτι ολη εκεινη η περιοδς ανησυχιας πριν τον χρονο ηταν ως επι το πλειστον δοντακια..Αντε λιγο κουραγιο και θα ηρεμησει η κουκλα!

Πω πω ρε συ Ιωαννα τι επαθες? ..χαχα κωμικοτραγικο..θα μας βγαλουν off αυτα δεν υπαρχει περιπτωση..

Οσο για το ζουζουνι ευχομαι να μην ειναι τιποτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

στολισαμε και το δεντρο μας ..βεβαια πιο λιτο , χωρις γυαλινες μπαλες και φωτακια αλλα τουλαχιστον εχουμε δεντρακι ...Σας βαζω φωτο του δεντρακιου μας ..εκκρεμει να στολισουμε και το τζακι αρκει να βρω την σακουλα με τα στολιδια...

http://img264.imageshack.us/g/001bk.jpg/

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...