Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

1,65 ειμαι βατραχινα.ταπας κι εγω.....

μαελενι κι εγω ειχα θεμα με τις τσιριδες και σε καταλαβαινω.το ξεκοψε μονη της.ειδικα οταν αρχισε να μιλαει καλα το εκοψε τελειως.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

1,65 ειμαι βατραχινα.ταπας κι εγω.....

μαελενι κι εγω ειχα θεμα με τις τσιριδες και σε καταλαβαινω.το ξεκοψε μονη της.ειδικα οταν αρχισε να μιλαει καλα το εκοψε τελειως.

Σ' αυτό ποντάρω κι εγώ. Περιμένω πως και πως να λυθει η γλώσσα για να ηρεμήσουμε.

Και ψάχνοντας βρήκα κάτι για τις επόμενες μέρες που θα ανοίξει η έκθεση Θεσσαλονικιές μου φιλενάδες. Σας το παραθέτω μήπως ενδιαφέρεται και καμία άλλη!

(((((Το Περίπτερο 16 θα μετατραπεί σε έναν τεράστιο, ποιοτικό παιδότοπο, στον οποίο, μόνο με το εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ, (5 ευρώ το παιδί και 6 ευρώ ο ενήλικας) θα μπορούν να περάσουν αρκετές ώρες δημιουργικής απασχόλησης και

ψυχαγωγίας.

Η μοναδική αυτή γιορτή απευθύνεται σε παιδιά μέχρι δώδεκα ετών, σε γονείς, εκπαιδευτικούς και σε όσους αγαπούν να ασχολούνται με τα παιδιά.))))))

Καλά είμαι πολύ χαρούμενη βρήκα κι άλλο!!!! Στο αεροδρόμιο λέει, στον 1ο όροφο έχει δραστηριότητες!!!!!! Ααααα πρέπει να κάνω επιτόπια έρευνα!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΛΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ???????????///

πάω να το τσακίσω μανκο λεμονί με σιροπακι βύσσινο κόλαση σας λέω

Τίιιιιιιιιιιιιι, να ντυθώ να βγω να πάω να πάρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Θέλωωωωωωωωωωωωωω...........

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Να δειτε μονο πως ετρεχαν (και το δικο μου σημερα)οταν τους ελεγαν οτι ηρθε η μαμα...

Ή να δειτε πως τα εβαζαν ολα στη σειρα να τα πανε για υπνο...ουφ...

Τα πουλάκια μου.........................

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

filaki μου εγώ ακόμα δεν εχω νιωσει ακομα αυτην την αισθηση που περιγραφεις αλλα η δικια μου μου λεει συνεχεια -μανουλα μην πας δουλεια .Οχι γιαγιαδες !!!

Μου κόβει τα πόδια.

Φαντάσου........................................

Και για τη μανούλα σου περαστικά αγάπη μου, πολύ αισιόδοξα τα είδε ο γιατρός κι όλα καλά θα πάνε, πολύ χάρηκα που το διάβασα αυτό, μη μου ανησυχείς.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ναι εγω ξερω οτι σε τετοια θεματα δεν δινουμε σημασια μεχρι να εκτνωθει η κατασταση και οταν το παιδι ειναι ηρεμο σε ανυποπτη φαση το πιανουμε και του το εξηγουμε ηρεμα.

Εγω παντως αυτο κανω και βλεπω μετα οτι εχει καταγραψει απιστευτα τι του εχω πει εγω ή ο μπαμπας του.

Ωραία αυτό προσπαθώ κι εγώ ακριβώς όπως το έγραψες, για να δούμε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ελένη οτι αλλο βρεις γραψτο μας κι εμας εδω...

Εγω σημερα σκεφτομουν πως θα εχω τον Ανασταση μες τιο σπίτι με τοσα παιχνιδια τα πιο πολλα βαρια (μπάλες, τζιπ, ξυλινες κατασκευες) και το μωρο μεσα σε ολα αυτα..Να του τα πάρω δεν θελω, με τι παιχνιδια θα τον εχω...με λουτρινα???Ουτε να τα φτυσει αυτα... σκεφτηκα λοιπόν να καθαρισουμε το υπογειο απο ολα τα κουτια και τα δωρα γαμου, να αδειασει τελειως ο χωρος, να στρωσω μια τεραστια μοκετα και να τον αφηνω να πηγαινει εκει και εγω μαζι του τις ωρες που θα ησυχαζει το μικρο, να εχω και τις πορτες ολες ανοιχτες και να επικοινωνουν οι χωροι..Πιστευω αυτη η λυση για το χειμωνα ισως βοηθησει την κατασταση...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ΤΕΣΠΑ μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε. Σε άλλα πράγματα δε δίνω σημασία και πράττω όπως το λέτε, αλλά όταν η τσιρίδα είναι συνεχόμενη.......κάτι πρέπει να κάνω κι εγώ η κακομοίρα!
Βάλε τα δυνατά σου και μην του δίνεις σημασία και θα δεις σιγα-σιγά τα ντεσιμπελ να πέφτουν!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ελένη οτι αλλο βρεις γραψτο μας κι εμας εδω...

Εγω σημερα σκεφτομουν πως θα εχω τον Ανασταση μες τιο σπίτι με τοσα παιχνιδια τα πιο πολλα βαρια (μπάλες, τζιπ, ξυλινες κατασκευες) και το μωρο μεσα σε ολα αυτα..Να του τα πάρω δεν θελω, με τι παιχνιδια θα τον εχω,,με λουτρινα???Ουτε να τα φτυσει αυτα... σκεφτηκα λοιπόν να καθαρισουμε το υπογειο απο ολα τα κουτια και τα δωρα γαμου, να αδειασει τελειως ο χωρος, να στρωσω μια τεραστια μοκετα και να τον αφηνω να πηγαινει εκει και εγω μαζι του τις ωρες που θα ησυχαζει το μικρο, να εχω και τις πορτες ολες ανοιχτες και να επικοινωνουν οι χωροι..Πιστευω αυτη η λυση για το χειμωνα ισως βοηθησει την κατασταση...

Αυτό έκανα κι εγώ Πετρούλα μου. Μάζεψα τα πράγματα της γατούλας, έφτιαξα το χώρο και πήγα τα παιχνίδια κάτω. Ελάτε να παίξουμε ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελένη κι εγω θα ελεγα οτι η καλύτερη λύση ειναι να το αγνοησεις, να το δεις σαν κτ φυσιολογικο..

Επίσης καπου ειχα διαβασει σαν τακτικη να τα βγαζουμε εξω στο μπαλκονι για να τους περασουμε οτι μες το σπίτι δεν φωναζουμε..Δεν μου φαινεται και τοσο παιδαγωγικη μεθοδος τουλάχιστον για τα δικα μας..Για κανενα 4χρονο ίσως...:confused:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...