Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν τη εγραψα γιατι εδω μας ειπαν οτι δεν τα γραφουν αν δεν εχουν κλείσει τα 2,5 .

Αλλα μιλησα και μου ειπανε οτι απο τη στιγμη που δουλευω δεν υπαρχει προβλημα στο να την παρουν .

Μακαρι να στην παρουν στην ωρα της..σκεφτομαι οτι ειναι και εγκατασταση νεων δημοτικων αρχων και ισως τα καθυστερησουν τα δικα μας...

Ας βγω ψευτρα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χα δεστε τη βρήκα την επιλογή να φαίνομαι ον λαιν ναι είμαι και εγω πράσινη είναι καμία εδώ να με δει καλεεεεεεεεεεεεεε ?????????????:eek::eek::eek::eek::eek:
σε βλέπω μαμαλευτερακιιιιιιιιι, ακόμα on line είσαι!!!!!!!!!!!! Θέλω παγωτό..............................

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Έχω και ένα άλλο νέο ήρθε μόλις ο σύζυγος και του άλλαξαν την βάρδια πάλι ΕΡΕ γλέντια δεν πάμε καλά

Μελενι γιατί λες τέτοια τώρα για τον ΣΑΡΚΟΖΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ

:tongue::tongue:

Ηρθα πάλι! Επιτέλους κοιμήθηκε και ηρέμησε το σπίτι!

Ξέρω κορίτσια περνάμε φάση με την τσιρίδα, επειδή δεν μπορεί να μιλήσει και καλά ξεσπάει εκεί, αλλά τι να πω! Μας έχει πάρει το κεφάλι ολονών! Ανησυχώ μήπως και οι παππούδες δεν μπορέσουν να τον κουμαντάρουν όλο το χειμώνα. Εγώ πάντως προετοιμάστηκα για τα απογεύματα. Πήρα πλαστελίνες, παζλάκια, τραπεζάκι, καρεκλίτσες, μπογιές και άλλα σχετικά να τον απασχολώ, αλλά σκέφτομαι ότι όταν είναι με κόσμο δεν αντιδρά τόσο άσχημα γι' αυτό λέω να βρω κάποια δραστηριότητα και να πηγαίνουμε κάποιες μέρες. Τώρα τι θα είναι αυτή δεν ξέρω, γιατί δεν γνωρίζω κι αν υπάρχει κάτι για απογευματινές ώρες.

Πρέπει να ψάξω λιγάκι. Ισως στο δήμο καμιά δραστηριότητα, ζωγραφική, μουσική, γυμναστικούλα.....κάτι.

Τους ξέρω αυτούς τους πάτους Ηλιάνα. Πολύ πλάκα έχουν, μόνο που εγώ για να σας φτάσω θα πρέπει να βάλω διπλή μερίδα χαχαχα και πάλι με το ζόρι! Τέτοιους πρέπει να φοράει και ο Γάλλος πρωθυπουργός για να φτάνει τη δίμετρη γυναικούλα του ;)

εμεις σκεφτομαστε να το ν στειλουμε κολυμβητιριο φετος

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

σε βλέπω μαμαλευτερακιιιιιιιιι, ακόμα on line είσαι!!!!!!!!!!!! Θέλω παγωτό..............................

[ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΛΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ???????????///

πάω να το τσακίσω μανκο λεμονί με σιροπακι βύσσινο κόλαση σας λέω

Πολύ καλή ιδέα φιλιω μου και με τα χρώματα είναι καλά ΕΛΕΝΗ αλά θα δεις τοίχουσ βαμμένους κ η πλαστελίνη βαφή να πάρεις τη μη τοξικές της λεύκες σώθηκα ο δικός μου στα εχω πει κ από κοντά τρελαίνετε για να κνει κουλουράκια κ παζλ πλέων τον 20 κομματιών κάνει

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Συμφωνώ μαζί σου... γνώμη μου... ο παιδικός πριν τα 5 είναι μια άχαρη προσπάθεια να αντικαταστήσεις τους γονείς... και καλά περνάνε ωραία... είναι με παιδάκια... κι όλα τα άλλα που λέμε για να καλύψουμε τις τύψεις μας κι εμείς... άσε με δεν θέλω να το σκεφτώ πιο σε βάθος γιατί θα με πάρει από κάτω... κάθε μέρα λέω τί τραβάει το παιδάκι μου και τί φταίει να τρώει στη μάπα το δικό μου το ωράριο από 1,5 έτους... κι όσο για διακοπές; 25 δικαιούται η μανούλα;;;... 25 κι η Ναταλία.... κι είναι μόλις 2... και κάθε μέρα ένα μικρός βίαιος αποχωρισμός (έτσι το βλέπω εγώ) το πρωί. Και ΤΡΡΡΡΡΡΡΕΧΩ εγώ κάθε μεσημέρι να την πάρω για να είμαστε έστω και μισό λεπτό γρηγορότερα μαζί. Δηλ. μου έχουν πει θα τη φέρνουν 4.55 κι αντί να πάω σπίτι να χαλαρώσω ή να συμαζέψω μισή ώρα ΤΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΧΩ, κάνω σφήνες, προσπεράσεις, να πάω να την πάρω, από το γραφείο φεύγω τρέχοντας. Παθαίνω τη στιγμή που τη βλέπω όταν με βλέπει στην πόρτα και τρέχει πάνω μου παθαίνω. Κορίτσια μη με πάρετε υπερβολική ή τρελή, έτσι νιώθω.

Αχ μη λες άλλα ασε με....καλυτερα δε θα μπορουσα να τα εκφρασω.

Οσες μερες πηγα μεσα στον παιδικο και ηταν μεσημερι αργα εβλεπα τοσο κουρασμενα τα πουλακια μου...αχ...περιμεναν στοικα να χτυπησει το κουδουνι..ετσι ενιωθα.

Να δειτε μονο πως ετρεχαν (και το δικο μου σημερα)οταν τους ελεγαν οτι ηρθε η μαμα...

Ή να δειτε πως τα εβαζαν ολα στη σειρα να τα πανε για υπνο...ουφ...

Τεσπα εγω εχω πει πολλακις τη γνωμη μου για τους παιδικους δεν πα να κανει και κωλοτουμπες η δασκαλα...σαν το σπιτι δεν ειναι παει και τελειωσε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρούλα μου και εγώ το φοβαμαι αυτο με την αλλαγη αλλα θα δουμε.

Ελένη μου τσιρίζει ο Γρηγοράκης???

Πως να εκφραστει μωρε και αυτο?Και τι νομίζεις η δικιά μου που μιλάει τι καταλαβαινω?Εχει βγαλει μια γλωσσα "να"

Σημερα ξερεις τι είπε στον παππού της?

-Οχι παππου φυγε.Παρε δρόμο!

Δεν ηξερα που να κρυφτω.Που το ακουσε?

filaki μου εγώ ακόμα δεν εχω νιωσει ακομα αυτην την αισθηση που περιγραφεις αλλα η δικια μου μου λεει συνεχεια -μανουλα μην πας δουλεια .Οχι γιαγιαδες !!!

Μου κόβει τα πόδια.

Μην ανησυχεις θα του περασει συντομα αν δεν του δινεις σημασια(πολυ σημαντικο).
Ναι αυτό ήθελα να πω, να μην του δίνεις σημασία κι απλά αναρωτιώμουν αν είναι σωστό. Το κάνω σε διάφορες συμπεριφορές της κορης μου που δε μου αρέσουν αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ναι αυτό ήθελα να πω, να μην του δίνεις σημασία κι απλά αναρωτιώμουν αν είναι σωστό. Το κάνω σε διάφορες συμπεριφορές της κορης μου που δε μου αρέσουν αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό...

Ναι εγω ξερω οτι σε τετοια θεματα δεν δινουμε σημασια μεχρι να εκτνωθει η κατασταση και οταν το παιδι ειναι ηρεμο σε ανυποπτη φαση το πιανουμε και του το εξηγουμε ηρεμα.

Εγω παντως αυτο κανω και βλεπω μετα οτι εχει καταγραψει απιστευτα τι του εχω πει εγω ή ο μπαμπας του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ε δεν αντεξα θελει να το παει μια σταλια μωρο για να γυρναει για καφεδες ολη μερα
Είναι τόσο μικρούλι το καημενούλι που άνετα μπορει να πηγαίνει μαζί του για καφέδες όλη μέρα... δε θα την ενοχλεί πολύ πες της...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ναι εγω ξερω οτι σε τετοια θεματα δεν δινουμε σημασια μεχρι να εκτνωθει η κατασταση και οταν το παιδι ειναι ηρεμο σε ανυποπτη φαση το πιανουμε και του το εξηγουμε ηρεμα.

Εγω παντως αυτο κανω και βλεπω μετα οτι εχει καταγραψει απιστευτα τι του εχω πει εγω ή ο μπαμπας του.

Κοριτσια καλά τα λέτε, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται εκείνη την ώρα. Εχετε αισθανθεί ποτέ το τύμπανο του αυτιού σας έτοιμο να σπάσει? Ε κάπως έτσι συμβαινει. Αφού μια φορά τον ηχογράφησα και το έβαλα να παίξει και τρόμαξε και ο ίδιος μ΄αυτό που άκουγε :shock:

ΤΕΣΠΑ μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε. Σε άλλα πράγματα δε δίνω σημασία και πράττω όπως το λέτε, αλλά όταν η τσιρίδα είναι συνεχόμενη.......κάτι πρέπει να κάνω κι εγώ η κακομοίρα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...