Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παιδια τι να πώ..δεν ξερω πως λειτουργουν τα πραγματα στις πιο μεγαλες πολεις αλλα νομιζω πως αν δουλευα θα εξαντλουσα ολα τα περιθωρια πριν στειλω το παιδι μου τοσο μικρο σε παιδικο..Ακομη και εναν συγγενη θα επιστρατευα να μου κραταει τουλάχιστον μεχρι να χρονισει,..οχι να το στειλω τοσο μικρο χωρις να υπαρχει λόγος..Δλδ αυτη δεν ντρεπεται λίγο που δεν θα δουλεψει και θα στειλει το τρυφερουδι της μεσα σε ενα αγνωστο περιβαλλον μακρια απο την αγκαλια της μαμα ή καποιου συγγενη???

Δεν ξερω ισως ειμαι παραλογη...

συμφωνω μαζι σου .

φιλακι σε επερνα αλλα μιλαγες.θα μιλησουμε αυριο.

σουλα μου δεν ηξερα για την μαμα σου.περαστικα της να ειναι και γρηγορα να γινει καλα.δεν ηξερα οτι παθαινεις καταθλιψη μετα απο ιωση.

κουραστηκες πολυ κι εσυ και δικιο εχεις .οταν την πας παιδικο ολα θα πανε καλυτερα πιστευω!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρενια ναι θελει απο 1,70 και πανω ποσο εισαι;

Ηλιανα μου δεν μου εκανε ο μικρος ξανα τιποτα αλλα θηλαζει συνεχεια και ανα μια ωρα περιπου.

φιλακι καλο το εργο το ξακινησα και μετα το αλλαξε ο καλος μου γκρρρρ....

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Λαζαρενια ναι θελει απο 1,70 και πανω ποσο εισαι;

Ηλιανα μου δεν μου εκανε ο μικρος ξανα τιποτα αλλα θηλαζει συνεχεια και ανα μια ωρα περιπου.

φιλακι καλο το εργο το ξακινησα και μετα το αλλαξε ο καλος μου γκρρρρ....

Λες να περνά άλμα ? η δοντάκια ? έχει σάλια ? Καλέ 165 θέλει τι 170 πότε άλλαξαν

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

πολλα σαλια αυτες τις μερες τρεχουν ποταμι!

Αχ βαλε γιαγιά να στον ψάξει να του πάρει και δωράκι ένα κουρσακι για το πρώτο δοντάκι

:tongue::tongue:

Α απο τετοιους αλλο τιποτα...

Εμενα να δεις πως με κοιταζαν και με κοιταζουν ακομα δλδ...σαν alien, που ηθελα να μεγαλωσω το παιδι μου ....και του στερησα το ''καλο''του παιδικου απο νωρις.

Σαν κατινουλα με αντμετωπιζαν...

Αιντε ,αιντε! Χαβαλε εχουν μερικοι....

Συμφωνώ μαζί σου... γνώμη μου... ο παιδικός πριν τα 5 είναι μια άχαρη προσπάθεια να αντικαταστήσεις τους γονείς... και καλά περνάνε ωραία... είναι με παιδάκια... κι όλα τα άλλα που λέμε για να καλύψουμε τις τύψεις μας κι εμείς... άσε με δεν θέλω να το σκεφτώ πιο σε βάθος γιατί θα με πάρει από κάτω... κάθε μέρα λέω τί τραβάει το παιδάκι μου και τί φταίει να τρώει στη μάπα το δικό μου το ωράριο από 1,5 έτους... κι όσο για διακοπές; 25 δικαιούται η μανούλα;;;... 25 κι η Ναταλία.... κι είναι μόλις 2... και κάθε μέρα ένα μικρός βίαιος αποχωρισμός (έτσι το βλέπω εγώ) το πρωί. Και ΤΡΡΡΡΡΡΡΕΧΩ εγώ κάθε μεσημέρι να την πάρω για να είμαστε έστω και μισό λεπτό γρηγορότερα μαζί. Δηλ. μου έχουν πει θα τη φέρνουν 4.55 κι αντί να πάω σπίτι να χαλαρώσω ή να συμαζέψω μισή ώρα ΤΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΧΩ, κάνω σφήνες, προσπεράσεις, να πάω να την πάρω, από το γραφείο φεύγω τρέχοντας. Παθαίνω τη στιγμή που τη βλέπω όταν με βλέπει στην πόρτα και τρέχει πάνω μου παθαίνω. Κορίτσια μη με πάρετε υπερβολική ή τρελή, έτσι νιώθω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σουλα μου περαστικα στη μαμα σου!!!

εσυ νομιζω με τοσα που περνας με τις γιαγιαδες αργησες να την στειλεις παιδικο!

Αχ Φιλιώ μου νομιζω ειπες την πιο σωστη κουβεντα.

Περαστικα και στο μικρούλη σου (ειπαμε τα διαβαζω ολα καθυστερημενα)

Πετρούλα μου δεν τη εγραψα γιατι εδω μας ειπαν οτι δεν τα γραφουν αν δεν εχουν κλείσει τα 2,5 .

Αλλα μιλησα και μου ειπανε οτι απο τη στιγμη που δουλευω δεν υπαρχει προβλημα στο να την παρουν .

Ηλιάνα μου δεν γινοταν χωρις φαρμακα δυστυχως.

Διαφημίσεις

Ηρθα πάλι! Επιτέλους κοιμήθηκε και ηρέμησε το σπίτι!

Ξέρω κορίτσια περνάμε φάση με την τσιρίδα, επειδή δεν μπορεί να μιλήσει και καλά ξεσπάει εκεί, αλλά τι να πω! Μας έχει πάρει το κεφάλι ολονών! Ανησυχώ μήπως και οι παππούδες δεν μπορέσουν να τον κουμαντάρουν όλο το χειμώνα. Εγώ πάντως προετοιμάστηκα για τα απογεύματα. Πήρα πλαστελίνες, παζλάκια, τραπεζάκι, καρεκλίτσες, μπογιές και άλλα σχετικά να τον απασχολώ, αλλά σκέφτομαι ότι όταν είναι με κόσμο δεν αντιδρά τόσο άσχημα γι' αυτό λέω να βρω κάποια δραστηριότητα και να πηγαίνουμε κάποιες μέρες. Τώρα τι θα είναι αυτή δεν ξέρω, γιατί δεν γνωρίζω κι αν υπάρχει κάτι για απογευματινές ώρες.

Πρέπει να ψάξω λιγάκι. Ισως στο δήμο καμιά δραστηριότητα, ζωγραφική, μουσική, γυμναστικούλα.....κάτι.

Τους ξέρω αυτούς τους πάτους Ηλιάνα. Πολύ πλάκα έχουν, μόνο που εγώ για να σας φτάσω θα πρέπει να βάλω διπλή μερίδα χαχαχα και πάλι με το ζόρι! Τέτοιους πρέπει να φοράει και ο Γάλλος πρωθυπουργός για να φτάνει τη δίμετρη γυναικούλα του ;)

Καλά μέχρι να μπω να γράψω τι γράψατε πάλι!!!!

Σούλα μου περαστικά σας οικογενειακώς. Τι ταλαιπωρία κι αυτη βρε κοπέλα μου πωπωπω!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Συμφωνώ μαζί σου... γνώμη μου... ο παιδικός πριν τα 5 είναι μια άχαρη προσπάθεια να αντικαταστήσεις τους γονείς... και καλά περνάνε ωραία... είναι με παιδάκια... κι όλα τα άλλα που λέμε για να καλύψουμε τις τύψεις μας κι εμείς... άσε με δεν θέλω να το σκεφτώ πιο σε βάθος γιατί θα με πάρει από κάτω... κάθε μέρα λέω τί τραβάει το παιδάκι μου και τί φταίει να τρώει στη μάπα το δικό μου το ωράριο από 1,5 έτους... κι όσο για διακοπές; 25 δικαιούται η μανούλα;;;... 25 κι η Ναταλία.... κι είναι μόλις 2... και κάθε μέρα ένα μικρός βίαιος αποχωρισμός (έτσι το βλέπω εγώ) το πρωί. Και ΤΡΡΡΡΡΡΡΕΧΩ εγώ κάθε μεσημέρι να την πάρω για να είμαστε έστω και μισό λεπτό γρηγορότερα μαζί. Δηλ. μου έχουν πει θα τη φέρνουν 4.55 κι αντί να πάω σπίτι να χαλαρώσω ή να συμαζέψω μισή ώρα ΤΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΧΩ, κάνω σφήνες, προσπεράσεις, να πάω να την πάρω, από το γραφείο φεύγω τρέχοντας. Παθαίνω τη στιγμή που τη βλέπω όταν με βλέπει στην πόρτα και τρέχει πάνω μου παθαίνω. Κορίτσια μη με πάρετε υπερβολική ή τρελή, έτσι νιώθω.

φυσιολογικη μανουλα εισαι γλυκια μου τα γραφεις και μονο που τα σκεφτομαι μου ερχαιτε να κλαψω

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...