Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παιδια τι να πώ..δεν ξερω πως λειτουργουν τα πραγματα στις πιο μεγαλες πολεις αλλα νομιζω πως αν δουλευα θα εξαντλουσα ολα τα περιθωρια πριν στειλω το παιδι μου τοσο μικρο σε παιδικο..Ακομη και εναν συγγενη θα επιστρατευα να μου κραταει τουλάχιστον μεχρι να χρονισει,..οχι να το στειλω τοσο μικρο χωρις να υπαρχει λόγος..Δλδ αυτη δεν ντρεπεται λίγο που δεν θα δουλεψει και θα στειλει το τρυφερουδι της μεσα σε ενα αγνωστο περιβαλλον μακρια απο την αγκαλια της μαμα ή καποιου συγγενη???

Δεν ξερω ισως ειμαι παραλογη...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αι Μαρι σου έχω κόλπο να φανείς ψηλότερη :tongue::tongue::tongue::tongue:

χιχιχ πάτους μέσα από την κάλτσα

πόσοι σου λείπουν ποια πόσοι πόντοι??????????/

5 ποντοι μου λειπουν ποσους πατους να βαλω καλε;θα με παρουν χαμπαρι εκτος αν κανω τα γλυκα ματια στον αστυνομικο χαχαχα :tongue:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

ουτε καν μπηκα στον κοπο να θυμηθω τι ειχες πει και τι εγινε.

.

εγω μπήκα στον κοπο για να ξαναθυμηθω τα γεγονοτα, οχι για να της την πω..Η ιδια ειχε παραδεχτει πως λειτουργησε και το ανεφερα..

Δεν ειμαι τοσο πονηρη βρε Ηλιανα...Να ψαχνω για να σε "δωσω"

Τελικα απο περιεργεια το μεσον για που ηταν, δεν καταλαβα!!!χαχα

5 ποντοι μου λειπουν ποσους πατους να βαλω καλε;θα με παρουν χαμπαρι εκτος αν κανω τα γλυκα ματια στον αστυνομικο χαχαχα :tongue:

Λυπών έχει κατοι πατουσ στο τελεσοπινγ που το βάζεις για μπόι αυτός να πάρεις θα τους βρω κα θα στους στείλω πολύ παουερ

τους είχε κάνει και θέμα στους αμάν

πολύ γελιο σας λείπουν πόντοι θέλετε ψηλότερη γινόμενα οι υψωπατοι ειναι εδώ χιχιχι

Κορίτσια δεν θέλω να πω τίποτα άλλο περί του θέματος ας το αφήσουμε πίσω κ αυτό

ας γελάσουμε το έχουμε όλοι ανάγκη

φιλιω ο μικρός δεν διάβασα πως είναι

:tongue::tongue:

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Σας εχω χασει τελειως αλλα εγιναν τοσα πολλά από που να αρχίσω?

Καταρχην σας ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειξατε για την μαμα μου.

Πηγαμε σημερα στον ψυχίατρο (οχι ψυχολογο που σας ειχα γραψει).

ευτυχως τα πραγματα δεν ειναι σοβαρα.

Η κατάθλιψη προηλθε από την ιωση που περασε και ακομα δεν εχει επανερθει ο οργανισμός.

Της εδωσε καποια χαπακια για να κοιμαται το βραδυ αλλα και αυτα για λιγο καιρο μεχρι να ορθοποδησει.

Περασαμε πολύ δυσκολα ομως.

Σας ειχα πει οτι εφυγε διακοπες με την παρεα της αφου της εδωσε το ελευθερο ο γιατρος.

Ε μετα από 3 μερες και αφου ειχα φυγει και εγω διακοπες πηρε την αδερφη και πηγαν και την πηρα στις 4 το πρωι γαιτι την ειχε πιασει πανικος.

ε μετα γυρισαμε και εμεις νωριτερα και ειμασταν πρωι βραδυ στο νοσοκομειο για ηρεμηστικες ενεσεις.

Εγω ειχα μονη μου τη μικρη γιατι ο αντρας μου ειχε δουλειες και δυο φορες την πηρα και μαζι μου και καναμε βολτες εξω απο το νοσκομειο .

Τελως παντων ευχομαι να ηρεμησουμε τωρα.

Στιος διακοπές δε τι να πω???η μικρη μας τρελανε.

Δεν μειναμε στο ιδιο σπιτι που μειναμε την προηγουμενη φορα και η μικρη στραβωσε.

Η γυναικα που μας το νοικιασε μας εδωσε ενα μεγαλο με δυο δωματια μεγαλη κουζινα τζακι μεχρι και πλυντηριο ειχε αλλα το τερατακι μου ζητούσε το "μικρό".

Ειχε νευρα και συνεχεια ηθελε να φυγουμε.

Ασε που στη βόλτα (3 χλμ) ηθελε να περπαταει και μετα απο 2 λεπτα αγκαλια.

Μας βγηκε η μεση.Κουραστηκα πολύ.

Μεσα σε ολα ο καλος μου εχει ενοχλησεις και μαλλον ειναι η χολη του οποτε παλι τρεξιμο.

Και από Δευτερα παω στη δουλεια και τη μικρη θα την εχει προς το παρον μονο η πεθερα η οποια αρχισε και τη γκρίνια.

Σας ζαλισα αλλα και εγω σκασμενη ειμαι.

Να πω απο τα λιγα που διαβασα οτι η συναντηση σας ηταν ομορφη και ευχομαι να μπορεσω να σας γνωρισω ολες και ολα τα ζουζουνακια μας.

Οσο για το τελευταιο θεμα που διαβασα για τον παιδικο, εγω θα την στειλω απο τον ιανουαριο γιατι νομιζω οτι πρεπει .

Τουλαχιστον ξερετε τι τραβαω με τις γιαγιαδες .Εκει πιστευω να μπουμε σε μια σειρα.

Και εκανα πολυ υπομονη για να μην τη στειλω νωριτερα.

Θα σας διαβασω σιγα σιγα να μαθω τα νεα.

φιλακι να σε παρω?
Καλά............... τώρα το βλέπω.................. θα σε πάρω εγώ αγάπη μου αύριο. Επειδή μπορεί να αδειάσω να σε πάρω μεσημέρι που θα κοιμηθεί η μικρή για να μην ενοχλήσω θα σου κάνω απλά αναπάντητη κι αν μπορείς πάρε με εσύ.

armaκι, άραγε είδες απόψε την εργάρα (Οι ώρες) στη νετ;

Stone τις είδα και τις οδηγίες της Ρίτας αλλά δεν μπορώ να τις συγκρατήσω... κι έχω ένα πρόβλημα με το pc μου, δεν έχω word (ούτε κι exel) να τις κάνω ένα copy-paste εκεί...

Καλησπέρα κοριτσούλια μουουου!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

βατραχινα με ενδιαφερει εμενα η προκυρηξη αλλα θελει υψος?

κι οτι αλλο ακουσετε να μου το πειτε.

εγω δεν θα επεκταθω αλλο στο θεμα με τους παιδικους αλλα ρε ηλιανα κι εσυ το παρατραβας πολυ ωρες ωρες και με μενα ειδικα .δικαιωμα σου να βαζεις μεσον και αν θυμασαι εδω ημασταν που τα λεγαμε και μου ελεγες κι εμενα να βρω μεσον εδω για τον παιδικο.

αφου τον πηρανε τον λευτερακη σου μην χαλιεσαι εστω και με τα 80ε.

σκεψου ποσες ειναι εκτος ....

1654096yn4fep17z7.gif

Ωχ ρε Σουλα περαστικα της, συντομα να συνελθει η γυναικα...

Καλο κουραγιο και σε σενα και στην πεθερα σου με την μικρη..

Κανε υπομονη και θα περασει γρηγορα ο καιρος να παει και η μικρη στον παιδικο να ηρεμησετε ολοι καικυριως το παιδι να μπει σε ενα προγραμμα..

Αληθεια εσυ την εχεις γραψει??Εχεις ρωτησει ή θα τρεχεις τελευταια στιγμη???

Εννοειται Σουλιτσα πως καλο θα ηταν απο εδω και περα να τη στειλεις.

Τα εχουμε ξαναπει αυτα.

Οσο για τη μανουλα.Τα ξερω...τα εχουμε περασει και εμεις στην οικογενεια.Το καλυτερο ευχομαι και πολυ αγαπη να της δωσετε!Υπομονη σε εσας.

Περαστικα και για τον καλο σου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

βατραχινα με ενδιαφερει εμενα η προκυρηξη αλλα θελει υψος?

κι οτι αλλο ακουσετε να μου το πειτε.

εγω δεν θα επεκταθω αλλο στο θεμα με τους παιδικους αλλα ρε ηλιανα κι εσυ το παρατραβας πολυ ωρες ωρες και με μενα ειδικα .δικαιωμα σου να βαζεις μεσον και αν θυμασαι εδω ημασταν που τα λεγαμε και μου ελεγες κι εμενα να βρω μεσον εδω για τον παιδικο.

αφου τον πηρανε τον λευτερακη σου μην χαλιεσαι εστω και με τα 80ε.

σκεψου ποσες ειναι εκτος ....

Να κάνεις μεταδημότευση σου έλεγα και να πας στον δήμαρχο σου σου έλεγα και αμέριστο ενδιαφέρων έδηξα και για την περίπτωση σου νομίζω το ξέρεις κίνησα γη κ ουρανό

αλλά κάποια πράγματα θέλουν και τα αντίστοιχα χαρτιά μην το ξεχνάμε αυτό

Τέλος πάντων ότι έγινε δεν ασχολούμαι άλλο αρκετά σήμερα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...