Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχω μια φιλη η οποια δεν εργαζεται κι εχει δυο παιδακια ενα 3 μιση κι ενα 8 μηνων το μεγαλο θα παει τωρα παιδικο πρωτη φορα και μου λεει προχθες θα στειλω και το μωρο και δεν κρατηθηκα και της ειπα κι εσυ τι θα κανεις ολη μερα θα ξυνεσαι;

ε δεν αντεξα θελει να το παει μια σταλια μωρο για να γυρναει για καφεδες ολη μερα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μα ναι βρε Ηλιανα μου, το μεσον το χρησιμοποιησες για τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ γιατι με το που βγηκαν και δεν ησασταν μεσα αναφερεις χαρακτηριστικα "τι εκανε και το μεσον μπαρμπουτσαλα"

Μην ξαναλέμε τα ιδια ε??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγω Ηλιανα δεν μπηκα καν στον κοπο να ψαξω τι εχεις πει και τι εγινε...

Δεν με πολυενδιαφερει να σου πω την αληθεια πως μπηκε το παιδι οποιουδηποτε στον παιδικο.

Καλα εκανες και το εβαλες.Απλα επενεβη για αλλο λογο..Σου ξαναλεω, να μην παραπονιεσαι ουτε για τα 80 ουτε για τιποτα αλλο.Πολλες κοπελες χωρις καμμια επιλογη θα σε ζηλευαν...

Αυτο και τιποτα παραπανω εντελως φιλικα

Σαφώς έχεις δίκιο απλά έχω ξανά πει ότι είμαστε με 1000 στο ένοικοι και τα 80 είναι πολλά για μας τέλος πάντων κατάλαβα πολλά σήμερα από όλο αυτό και ειλικρινά ράγισα αλά άξιζε πιστεύω να γίνει τέλος δεν ξανά συζητάω τίποτα συγγνώμη ειλικρινά

:tongue::tongue:

Απλά απολογούμαι γιατί ένιωσα πολύ άσχημα γιατί δεν μ μου αρέσουν τα ρουσφέτια και το είχα αναφέρει κ τότε κ ολεσ μου λεγατε κανε χρηση το μεσον

τέλος πάντων αν αυτό πιστεύετε εγώ δεν ξανά συζητάω γιαυτο ένιωσα πολύ άσχημα το μεσημέρι γιατί δεν είμαι από αφτες κάνω τα νόμιμα ποτέ δεν θα έκλεβα την θέση από μια εργαζομένη

και φυσικα το λέγαμε και πάλι θα στο πουμε αν χρειαστει..κι εμεις θα το χρησιμοποιησουμε αν εχουμε..και η Αρμα ειπε οτι ειχε καποιον γνωστο δεν ειναι κακό..αλλα εσυ το αρνηθηκες

Και ποιος σου ειπε οτι εκλεψες τη θεση απο εργαζομενη..Μην παρεξηγεις ρε εσυ λόγια...Κριμα ειναι να στενοχωριεσαι χωρις λόγο, συζητηση κανουμε και πιστευω κατανοουμε τι λέμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μα ναι βρε Ηλιανα μου, το μεσον το χρησιμοποιησες για τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ γιατι με το που βγηκαν και δεν ησασταν μεσα αναφερεις χαρακτηριστικα "τι εκανε και το μεσον μπαρμπουτσαλα"

Μην ξαναλέμε τα ιδια ε??

Μα αυτό λέω αυτός είπε θα βοηθήσει κ τελικά δεν βοήθησε

αυτό λεω από το πρωί και η Ιωάννα λεει ότι έβαλα μέσον κ μου τον πήραν αυτό λέω ότι δεν έκανε τίποτα

γιατι στα ετεεα δεν περνούν με μέσον άρα ούτε στη λαζαρενιαι παίζει μέσον αυτό λέω από το πρωί

Διαφημίσεις

εχω μια φιλη η οποια δεν εργαζεται κι εχει δυο παιδακια ενα 3 μιση κι ενα 8 μηνων το μεγαλο θα παει τωρα παιδικο πρωτη φορα και μου λεει προχθες θα στειλω και το μωρο και δεν κρατηθηκα και της ειπα κι εσυ τι θα κανεις ολη μερα θα ξυνεσαι;

ε δεν αντεξα θελει να το παει μια σταλια μωρο για να γυρναει για καφεδες ολη μερα

Αυτα ειναι που με κανουν εξαλλη....ξεψαρωνουν.

Μια φιλη μου στελνει το 3 μηνων βρεφος στον παιδικο επειδη λεει δε θελει να κανει χρηση του 6μηνου.

Ωραια ας μην το κανει αφου θελει να επιστρεψει στη δουλεια της.Τι το στελνεις καλε στον παιδικο?Παρε μια γυναικα...τι σου φταιει αυτο το κακομοιρο μεσα στις ιωσεις?εγω ετσι το βλεπω παντως...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

και φυσικα το λέγαμε και πάλι θα στο πουμε αν χρειαστει..κι εμεις θα το χρησιμοποιησουμε αν εχουμε..και η Αρμα ειπε οτι ειχε καποιον γνωστο δεν ειναι κακό..αλλα εσυ το αρνηθηκες

Και ποιος σου ειπε οτι εκλεψες τη θεση απο εργαζομενη..Μην παρεξηγεις ρε εσυ λόγια...Κριμα ειναι να στενοχωριεσαι χωρις λόγο, συζητηση κανουμε και πιστευω κατανοουμε τι λέμε...

Άστο καλύτερα διάβασε τι γραφεί η Ιωάννα και συμφωνήσατε όλες

κοριτσια για οσες ενδιαφερεστε τρεχει προκυρηξη για ειδικους φρουρους

Χαχαχ είμαστε μεγάλες καλέ ανώτερο όριο τα28 εσύ πιπίνι είσαι ?

Σαφώς έχεις δίκιο απλά έχω ξανά πει ότι είμαστε με 1000 στο ένοικοι και τα 80 είναι πολλά για μας τέλος πάντων κατάλαβα πολλά σήμερα από όλο αυτό και ειλικρινά ράγισα αλά άξιζε πιστεύω να γίνει τέλος δεν ξανά συζητάω τίποτα συγγνώμη ειλικρινά

Ωχ βρε Ηλιανα τι παρεξηγησε?

Πω πω...

Θελετε να κουκουβαγισω?

Τελος.Θα σας λεω μονο σκηνικα του μικρου απο εδω και στο εξης...θα σας πηξω...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αυτα ειναι που με κανουν εξαλλη....ξεψαρωνουν.

Μια φιλη μου στελνει το 3 μηνων βρεφος στον παιδικο επειδη λεει δε θελει να κανει χρηση του 6μηνου.

Ωραια ας μην το κανει αφου θελει να επιστρεψει στη δοτλεια της.Τι το στελνεις καλε στον παιδικο?Παρε μια γυναικα...τι σου φταιει αυτο το κακομοιρο μεσα στις ιωσεις?εγω ετσι το βλεπω παντως...

κι εγω ετσι το βλεπω ριτα μου και της τα ειπα στα ισια δεν το λυπασαι λεω να το ταλαιπωρεις μια σταλια μωρο;

γιατι ακομη ειναι μωρο ουτε περπταταει ουτε μιλαει τιποτα οποτε τοσο μικρο δεν νομιζω οτι εχει να του προσφερει κατι ο παιδικος

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

εμενα με περνει χαχα στο μποι κοβομαι :tongue:

Αι Μαρι σου έχω κόλπο να φανείς ψηλότερη :tongue::tongue::tongue::tongue:

χιχιχ πάτους μέσα από την κάλτσα

πόσοι σου λείπουν ποια πόσοι πόντοι??????????/

Μα με τι απογοητευθηκες καλη μου?

Με εμας?

Διαβασε σε παρακαλω ολη την κουβεντα ξανα...

Κι οχι εγω δεν συμφωνησα...ουτε καν μπηκα στον κοπο να θυμηθω τι ειχες πει και τι εγινε.

Σου εγραψσ πιο πανω την μοναδικη μου ενσταση στο θεμα σου.

Απλα πηρα θεση για αλλο λογο..Σου ξαναλεω, να μην παραπονιεσαι ουτε για τα 80 ουτε για τιποτα αλλο.Πολλες κοπελες χωρις καμμια επιλογη θα σε ζηλευαν...

Αυτο και τιποτα παραπανω, εντελως φιλικα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...