Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ετσι!!! παω να κοιμηθω...ψοφησα παλι σημερα. Αααααχ πως θα περαααασεειιι και αυτος ο χειιμωνας!!!!!! θα αρχισουμε παλι το τρεξιμο ολη μερα...

φιλια σε ολες.καληνυχτα

Καλό βράδυ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

:D:D:D

Με εξέπληξες που το βρήκες πριν από εμένα μπράβο σου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::shock::shock::shock::shock:

Χαίρομαι για το ενδιαφέρων σου :D:D;);):confused::shock:

χαχα Ηλιανα ηθελα πριν αναφερω οτιδηποτε να το διασταυρωσω πρωτα..Αναζητηση εκανα με λέξεις κλειδια και ονομα χρηστη οποτε με εβγαλε κατευθειαν στα μνμτα σου, εσυ τυχαια εψαχνες???

Αχχχχχ πώς θα περάσει ολόκληρη χρονιά με τέτοια τσιρίδα..........από τώρα το σκέφτομαι.

Πρέπει να βρω κάποια δραστηριότητα να εκτονώνεται, να κουράζεται να.....κάτι τέλος πάντων, μήπως και ηρεμήσει λιγάκι. Ακόμα κι εκεί που είναι χαρούμενος βρε παιδιά και παίζουμε και γελάμε, θα την πατήσει την τσιριδούλα.

Ελένη μου γιατι τσιριζει απο χαρα ή διεκδικει και απαιτει πραγματα??

Οσο για τον πονοκεφαλο αν κανεις μια παυσιπονη ενεση θα γινεις περδικι!!

Εχεις καποιν γνωστο να σου την κανει??

Καλησπέρα με βλέπεις πράσινη για πες πως με βλέπεις ?

Πρασινη, όνομα και πραγμα!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

χαχα Ηλιανα ηθελα πριν αναφερω οτιδηποτε να το διασταυρωσω πρωτα..Αναζητηση εκανα με λέξεις κλειδια και ονομα χρηστη οποτε με εβγαλε κατευθειαν στα μνμτα σου, εσυ τυχαια εψαχνες???

!!!!

Ναι τυχαία το βρήκ πως το κάνεις αυτό ?

α πολλά δεν ξέρω

τελικά διαπίστωσες αυτό που ήθελες ? η κάτι άλλο ?

Εγω δεν θα πω τπτ αλλο...;)

Δεν ηθελα να διαπιστωσω κτ αλλα αν θυμομουν καλά τα γεγονοτα κι οταν ηρθε η Ιωαννα να συμφωνησει ανεφερα και οτι διαβασα εξαρχης...

Το ξαναλέω , δεν ειναι κακό!!

Γυρισαμε και εμεις!

Πηγαμε παιδοτοπο,μετα κουνιες και μετα για φαγητο.Καπου στη μεση ηρθε και ο μπαμπας μας και μας βρηκε.

Πετρουλα εσυ εργαζεσαι, εννοειται οτι διακαιουσαι να παει το παιδι στον παιδικο οπως και καθε εργαζομενη μητερα.Ειναι αδυνατον να κρατησει μια γιαγια 2 παιδια αυτης της ηλικιας.Και να ηθελε η γυναικα θα κουραστει πολυ...

Ηλιανα δε ξερω αν κανουν και αλλοι αυτο με τα αγορασμενα ενσημα αλλα και παλι ψιλοκομπινα μου φαινεται...χαχα

Χιουμορ κανω αλλα αν το καλοσκεφτεις μπορει να φαινεσαι και να εισαι νομοτυπη οτι εχεις αναγκη τον παιδικο και οτι δουλευεις αλλα στην ουσια δεν εργαζεσαι.

Και καλα, εσυ, κανεις μια εργασια στο σπιτι και εισαι και μονη αλλα σκεψου οτι αλλες αν το κανουν αυτο(δεν το ξερω) στην ουσια κοροιδευουν...

Νικακι ξεχασα να σου μιλησω προχθες!Πω πω περασες λουκι ε?Εισαι καλα τωρα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν θα πω τπτ αλλο...;)

Δεν ηθελα να διαπιστωσω κτ αλλα αν θυμομουν καλά τα γεγονοτα

Καλά έκανες κ τσέκαρες αφου υπαρχουν γραμενα ;);)

αλήθεια ποια είναι αυτήν η ρύθμιση να κάνω και εγώ αν χρειαστεί να βρω κάτι κάποια στιγμή :D:D

Να' μαι κι εγώ για λίγο. Τώρα θα τον βάλω για ύπνο τον μάγκα μου.

Ρε συ Πετρούλα τσιρίζει για να τσιρίζει. Αν δεν γίνει το δικό του, αν του τη δώσει εκείνη την ώρα, αν ξυπνήσει στραβά.....αφού το πρωί που πηγαίνει στον παππού και πριν να βγουν βόλτα τον ακούω που τσιροκοπάει στο μπαλκόνι! Αλλο να σας το λέω κι άλλο να το ακούτε. Απορώ ο ίδιος δεν ενοχλείται? Δεν πονάει ο λαιμός του?

Τι είναι αυτή η παυσίπονη ένεση μήπως και δω χαϊρι και προκοπή? Πρέπει να μου τη γράψει γιατρός?

Ηλιάνα μου τα κατάφερες! Πρασίνισες χαχαχα ;)

Κοριτσάκια θα σας αφήσω για την ώρα. Αν μπορέσω θα μπω αργότερα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ηλιανα δεν ειναι ρυθμιση..πας πάνω στη μπαρα και εκει που λέει αναζητηση πατας και στα πεδια συμπληρωνεις οσο πιο πολλα στοιχεια μπορεις για να σου βγαλει με ακριβεια αποτελέσματα

Το χρησιμοποιω πολύ συχνα και ιδιως στο αλλο φορουμ οταν ψαχνω κτ συγκεκριμενο πχ "εγκυμοσυνη, τριτο τριμηνο" ή "εγκυμοσυνη, διατροφη" κλπ...

Ετσι σου βγαζει τα μνμτα που αναφερονται αυτοι οι οροι..Δεν ψαχνεις στα τυφλα δλδ

Θα του περασει Ελενη ,εκει του την εχει δωσει τωρα και θα το ξεπερασει...

Το εχω ζησει και εγω απο τον μικρο μιας φιλης μου και μαλιστα τοτε απορουσα μηπως το παιδι εχει κατι...εκ των υστερων αφου το εψαξε και η ιδια ενημερωθηκα οτι ειναι ενα ειδος αντιδρασης πολυ συνηθισμενο.Οπως άλλα παιδακια χτυπιουνται κατω,άλλα παιδακια δαγκωνουν,αλλα χτυπανε το κεφαλι τους...καπως ετσι.Μην ανησυχεις θα του περασει συντομα αν δεν του δινεις σημασια(πολυ σημαντικο).

Της φιλης μου της το πιστοποιεισαι αναπτυξιολογος δεν το λεω απο το μυαλο μου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ελένη απ'όσο ξερω οχι..Εμενα ετυχε 4-5 φορες σε εντονο πονοκεφαλο που δεν περνουσε με τπτ να μου κανει η μαμα μου και σε 2' ημουν αλλος ανθρωπος..Συγκεκριμενα εκεινη χρησιμοπποιει voltaren ή buscopan σε ενεσιμη μορφη και είναι ακρως αποτελεσματικη..

Διαφημίσεις

Γυρισαμε και εμεις!

Πηγαμε παιδοτοπο,μετα κουνιες και μετα για φαγητο.Καπου στη μεση ηρθε και ο μπαμπας μας και μας βρηκε.

Πετρουλα εσυ εργαζεσαι εννοειται οτι διακαιουσαι να παει το παιδι στον παιδικο οπως και καθε εργαζομενη μητερα.Ειναι αδυνατον να κρατησει μια γιαγια και τα 2 παιδια σε αυτη την ηλικια.Και να ηθελε η γυναικα θα κουραστει πολυ...

Ηλιανα δε ξερω αν κανουν και αλλοι αυτο με τα αγορασμενα ενσημα αλλα και παλι ψιλοκομπινα μου φαινεται...χαχα

Χιουμορ κανω αλλα αν το καλοσκεφτεις μπορει να φαινεσαι οτι εχεις αναγκη τον παιδικο και οτι δουλευεις αλλα στην ουσια δεν εργαζεσαι.

Και καλα εσυ κανεις μια εργασια στο σπιτι και εισαι και μονη αλλα σκεψου οτι αλλες αν το κανουν αυτο(δεν το ξερω) στην ουσια κοροιδευουν...

Νικακι ξεχασα να σου μιλησω προχθες!Πω πω περασες λουκι ε?Εισαι καλα τωρα?

Κιτα Ρίτα δεν ξέρω αν είναι κομπίνα η όχι

πήραμε την απόφαση να αγοράσουμε ένσημα και να κάνω μεταδημότευση

γιατί δεν υπάρχει Άλος τρόπος να μας το πάρουν στον παιδικό θέλοντας να εξασφαλίσουμε μια σίγουρη θέση μιας κα σκεφτόμουν να ψάξω για δουλεία ηρθε η εγκυμοσύνη έμειναν τα πράγματα

μου τον πήραν στον κρατικο με τροφοία 80 ευρώ

μετά παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και είπα να επωφεληθώ να πάει σε ένα ποιο καλό και δωρεάν

απλά για μια θέση είμαι από έξω

ίσως τον πάρουν αργότερα εκεί

μακάρι και στον κρατικό μέσο προγράμματος

το μέσον ήρθε πολύ αργότερα στη υπόθεση λίγο πριν βγουν τα αποτελέσματα είπε ότι θα έκανε κάτι και μπουρου μπουρου τελικά δεν έγινε τίποτα

αυτά εν ολίγοις όλα αυτά που λέω είναι γραμμένα

ποιο πίσω από εκεί που έψαξε η καλή μου πετρούλα

τι κανετε κουκλες??:):)

μεγαλο θεμα με τους παιδικους σταθμους ανοιξατε...δεν εχω γνωμη γιατι ποτε δεν εστειλα τα παιδια μου ...αν και πριν απο πολλα πολλα χρονια:tongue::tongue:..... μιλουσα στο τηλεφωνο 2 ωρες με την φιλη μου απο Αυστραλια, εκει ηταν 4 το πρωι και εδω 9 το βραδυ. εβρεχε καταρακτοδες με κεραυνους και μπουμπουνιτα και δεν μπορουσε να κοιμηθει, ο συζηγος της εριχνε ΤΟ ροχαλιτο και η καημενουλα ηθελε λιγο παρεα, πολυ το χαρηκα, γελασαμε και κλαψαμε μαζι, αν και μιλαμε 2 και 3 φορες την εβδομαδα αυτη τη φορα ειχε κατι το ξεχωριστο......σας επριξα εε??

παω μπας και με παρει ο υπνος γιατι απο το πρωι στο ποδι ειμαι

καληνυχτα μανουλες κ μωρακια

ονειρα γλυκα

ηρθα κι εγω!!!

δεν εκανε εως τωρα τιποτα ο μικρος κι ελπιζω να μην κανει απο εδω και περα δεν ξερω εχει και πολλα σαλια λετε δοντια απο τωρα;

αλλα δεν φαινετε να σκαει κανενα.

για τους παιδικους δεν ξερω να σας πω δεν ασχοληθηκα καθολου.

αφου δεν θα παμε ακομη απο Ιανουαριο ισως

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Απλά απολογούμαι γιατί ένιωσα πολύ άσχημα γιατί δεν μ μου αρέσουν τα ρουσφέτια και το είχα αναφέρει κ τότε κ ολεσ μου λεγατε κανε χρηση το μεσον

τέλος πάντων αν αυτό πιστεύετε εγώ δεν ξανά συζητάω γιαυτο ένιωσα πολύ άσχημα το μεσημέρι γιατί δεν είμαι από αφτες κάνω τα νόμιμα ποτέ δεν θα έκλεβα την θέση από μια εργαζομένη

Εγω Ηλιανα δεν μπηκα καν στον κοπο να ψαξω τι εχεις πει και τι εγινε...

Δεν με πολυενδιαφερει να σου πω την αληθεια πως μπηκε το παιδι οποιουδηποτε στον παιδικο.

Καλα εκανες και το εβαλες.Απλα πηρα θεση για αλλο λογο..Σου ξαναλεω, να μην παραπονιεσαι ουτε για τα 80 ουτε για τιποτα αλλο.Πολλες κοπελες χωρις καμμια επιλογη θα σε ζηλευαν...

Αυτο και τιποτα παραπανω, εντελως φιλικα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...