Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οριστε και η πίτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος!!!!

Εγω επουδενι δεν θα φορτωνα δυο παιδια στην πεθερα μου -απο τη στιγμη που επεστρεψε κανονικα κι εκεινη πλέον στα καθηκοντα της- κυρίως επειδη ο Αναστασης ειναι τοσο ζωηρός... απο τη μια θα ηθελα βεβαια, γιατι πολύ τον καλοεμαθαν ολοι εκει και θα ηθελα να περασει κι ενα διαστημα με 2 παιδια..:tongue:

Περα απο την πλάκα, η δικη μου αδεια λοχειας τελειωνει ακριβως μετα τα Χριστουγεννα και λογικα τοτε θα πρεπει να επιστρεψω και στη δουλεια..

Αν θα κανω χρήση του εξαμηνου ειναι συναρτηση πολλών παραγοντων και κυριως αν θα τον παρουν ή οχι στον παιδικο..Αν ναι τοτε ισως επιστρεψω και στη δουλεια γιατι θα ειναι μετεκλογικη περιοδος και θα γινουν σημαντικες ανακαταταξεις..Την πρωτη φορα εν γνωσει μου απουσιαζα αλλα πλέον δεν ειναι καιροι για "παλικαριες"

Συνεπως ο παιδικος για εμας ειναι λύση αναγκης, ειτε μετα τα Χριστουγεννα αν τον καλέσουν ειτε την ανοιξη..

Και φυσικα ειναι θεμιτο να χρησιμοποιηθει καθε μεσον και καθε γνωριμια για να λυθει το θεμα μας και οχι να βολεψουμε τον ποπο μας εις βαρος καποιων αλλων που εχουν μεγαλύτερη αναγκη..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κ

Αλλά και εδώ εννοείται ότι μπαίνουν πολλά παιδάκια που οι μαμάδες δεν δουλεύουν...τώρα με πιο τρόπο ιδέα δεν έχω...

Ούτε εγώ δουλεύω αλά αγόρασα ένσημα μπορεί να μην ξέρεις αν έχουν αγοράσει και άλλες μανούλες ένσημα γιαυτο τον σκοπό

τέλος πάντως

μακάρι να χωρούσε μέσον να μου τον επερνά κ εμένα δωρεάν ακόμη κ στης γειτονίας με το πρόγραμμα

αλά δίστιχος δεν γινόταν

γιαυτο τώρα θα πληρώσω τα 1000 μου ευρώ για όλοι την χρόνια άσχετα αν τον πάω μόνο ένα μηνά τώρα και άλλους 3-4 μετά τις γιορτές

Αaaaaaaaaa

επίσης στον κρατικό εδώ δεχόταν και με απλή υπεύθυνη δήλωση ότι καθαρίζεις σπίτια κτλ

στης κενές θέσεις

σας το είχα πει δεν θυμάμαι ?????????///

για τη αλβανι από πάνω

απλά ανεβαίνουν τα Τροφία νομίζω θα δίνει 160ευρω αυτήν θα την ρωτήσω αύριο για σιγουριά

:tongue::tongue:

Οριστε και η πίτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος!!!!

Εγω επουδενι δεν θα φορτωνα δυο παιδια στην πεθερα μου -απο τη στιγμη που επεστρεψε κανονικα κι εκεινη πλέον στα καθηκοντα της- κυρίως επειδη ο Αναστασης ειναι τοσο ζωηρός... απο τη μια θα ηθελα βεβαια, γιατι πολύ τον καλοεμαθαν ολοι εκει και θα ηθελα να περασει κι ενα διαστημα με 2 παιδια..:tongue:

.

.

Μια βοήθεια τουλάχιστον θα την έχεις όμως εγω ποιο πολύ παιδικό ήθελα να πάει για αν παίζει και να ξεκουράζομαι λίγο να προλαβαίνω να κάνω και καμία πελάτισσα

ωραίο θέμα θήξατε...ας σας πω κι εγώ κάτι.

Έχουμε την γυναίκα του ξαδέρφου μου...η οποία όταν γέννησε δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει με τίποτε και έπαιρνε κάθε νύχτα την θεία μου (πεθερά) τηλ να πάει να κρατήσει την μικρή γιατι δεν μπορεί να την ηρεμήσει. Ή την έπαιρνε στην διάρκεια της ημέρας να πάει να την κρατήσει για να κοιμηθεί αυτή. Τελοσπάντων έρχεται ο καιρός να πάει στην δουλειά πάλι η κοπέλα και δίνει την μικρή στην μάνα της να την προσέξει η οποία να πω ότι δεν βοήθησε ούτε μία μέρα και τα ξενύχτια τα έφαγε η πεθερά. Της κακοφάνηκε της θείας μου η αλήθεια είναι. Τέσπα...πάει κι αυτό. Τελικά η κοπέλα δηλώνει παραίτηση στην δουλειά γιατι λέει δεν αντέχει την πίεση και για να μεγαλώσει αυτή το παιδί της. Κι εχθές μαθαίνω ότι έστειλε την μικρή στον παιδικό κι αυτή είναι αραχτή στο σπίτι....ΕΛΕΟΣ!

Οριστεεεεεεεεεεε έχει κιαλο παιδάκι ? η ένα μόνο ?

Ρίτα μου αυτές είναι όπως μια "φίλη" μου που όταν έμεινα έγκυος στο δεύτερο η πρώτη αντίδραση ήταν "Μα καλά χαζή είσαι;;; Δεν πρόσεχες;;; Όταν σου έλεγα εγώ ότι με το δεύτερο παιδί είναι κόλαση δεν με άκουγες;;;" και η συγκεκριμένη δουλεύει 8ωρο, η μεγάλη παέι στον παιδικό, την μικρή την κρατούσαν οι γιαγιάδες οι οποίες μαγειεύουν κιόλας και το καλοκαίρι παίρνουν τα παιδιά οι γιαγιάδες για δυό μήνες τουλάχιστον...το ίδιο και τα σκ...ότι και να πεις...χάνεις το σάλιο σου σε αυτές τις περιπτώσεις...

Χαιρετώ κορίτσια τελίωσα νωρίς και θα πάμε τη μικρή στο τσίρκο με τους παπαγάλους...

Τι διαβάζω και κουραζόταν κιόλας αυτήν ? χμμμμμμμμ

Καλά να περάσετε

Διαφημίσεις

:D:D:D

και εγω αναζητηση εκανα Ηλιανα μου!!;);)

Με εξέπληξες που το βρήκες πριν από εμένα μπράβο σου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::shock::shock::shock::shock:

Χαίρομαι για το ενδιαφέρων σου :D:D;);):confused::shock:

Αχ κορίτσια μου τί έχετε γράψει πάλι βρε αφιλότιμες!!!!!!

Εγώ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και δεν έχω ιδέα για το τί παίζει, αλλά σίγουρα τα μέσα και τα έξω θερίζουν αυτή την εποχή και πολλές μανούλες για να έχουν τη βόλεψη τους τα στέλνουν παιδικό. Οτι θα μαλλιοτραβιόταν όμως.......δεν θα το περίμενα.

Lazarenia μου εύχομαι να ξεκινήσετε τελικά με το καλό, γιατί πράγματι νομίζω ότι είναι κοροϊδία η δικαιολογία του ενός μήνα.

Πετρούλα μου να περάσετε όμορφα σήμερα!

Deleni κι εσείς! Τι τσίρκο με παπαγάλους είναι αυτό? Λάθος διάβασα?

Ηλιάνα μου γέννησε εσύ με το καλό κι όταν θα έρθεις να αγοράσεις φόρεμα θα πάμε στα Λαδάδικα και θα το κάψουμε χιχιχι

Κορίτσια το πιστεύετε ή όχι ακόμα πονοκέφαλο έχω. Θα πάθω και τίποτα με τόσα παυσίπονα. Και πάλι ξεκίνησε με την απογευματινή τσιρίδα του τροφαντού και αφρατούλη Γρηγοράκη μου. Και να σας πω τα ίδια έχουν και οι παπούδες! Αχχχχχ πώς θα περάσει ολόκληρη χρονιά με τέτοια τσιρίδα..........από τώρα το σκέφτομαι.

Πρέπει να βρω κάποια δραστηριότητα να εκτονώνεται, να κουράζεται να.....κάτι τέλος πάντων, μήπως και ηρεμήσει λιγάκι. Ακόμα κι εκεί που είναι χαρούμενος βρε παιδιά και παίζουμε και γελάμε, θα την πατήσει την τσιριδούλα.

Πωπω τόσο πονάει το κεφαλάκι μου που δεν μπορώ να βλέπω πια την οθόνη του υπολογιστή :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Χα δεστε τη βρήκα την επιλογή να φαίνομαι ον λαιν ναι είμαι και εγω πράσινη είναι καμία εδώ να με δει καλεεεεεεεεεεεεεε ?????????????:eek::eek::eek::eek::eek:

Διαφημίσεις

ριτακι καλη αρχη στον παιδικο και καλη προσαρμογη και στους 2.

λαζαρενια μου με το καλο να σαςπαρουν και εσας.

βικακι ειχε πολυς κοσμος λοιμ.μονοπ? αληθεια?

βατραχακι πως παει ο πυρετος? ταλαιπωρηστε ακομα?

πιο πρασινη δεν γινεται

Χαααααααααααααα το βρήκα είμαι πολύ χαρούμενη μα έλεγα τον άντρα μου να δει γιατι αυτός μου έκανε εγγραφή και δεν το κοιτούσε και φαινόμουν καφέ αχ τι καλά είμαι εδώ χιχιιχ πράσινη σαν τον Λάζαρο χιιχιχχι

Χαααααααααααααα το βρήκα είμαι πολύ χαρούμενη μα έλεγα τον άντρα μου να δει γιατι αυτός μου έκανε εγγραφή και δεν το κοιτούσε και φαινόμουν καφέ αχ τι καλά είμαι εδώ χιχιιχ πράσινη σαν τον Λάζαρο χιιχιχχι

ετσι!!! παω να κοιμηθω...ψοφησα παλι σημερα. Αααααχ πως θα περαααασεειιι και αυτος ο χειιμωνας!!!!!! θα αρχισουμε παλι το τρεξιμο ολη μερα...

φιλια σε ολες.καληνυχτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...