Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

:-D:grin::-D:grin: Καλά λέει ο άνθρωπος!

Κοριτσια σας αφηνω, πάμε βολτιτσα με το γιο μου και το βραδυ θα μας εκανε το τραπέζι ο μπαμπας μας (οι τρεις μας) γιατι το Σαβ/κο ειναι λίγο "βαρυ" και 2 βραδια θα ειμαστε μονοι αλλα μολις του ειπα οτι πληρωθηκα αλλαξε γνωμη και μας ανακοινωσε οτι το τραπέζι σημερα ειναι της μαμας...:D:D

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια σας ευχαριστω για τα περαστικα.

ρε κοριτσια το θερμομετρο στον ποπο μου δειχνει 37,7 και στην μασχαλη 36,6 τι να πιστεψω;

Έτσι είναι βατραχάκι μου αυτά τα 2 δεν έχουν την ίδια θερμοκρασία.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κοριτσια σας αφηνω, πάμε βολτιτσα με το γιο μου και το βραδυ θα μας εκανε το τραπέζι ο μπαμπας μας (οι τρεις μας) γιατι το Σαβ/κο ειναι λίγο "βαρυ" και 2 βραδια θα ειμαστε μονοι αλλα μολις του ειπα οτι πληρωθηκα αλλαξε γνωμη και μας ανακοινωσε οτι το τραπέζι σημερα ειναι της μαμας...:D:D

:tongue::tongue::tongue:

m57Zp2.png

Eγω για να ειμαι απολυτως ειλικρινης δεν ενοχλουμαι για το μεσον του καθενος ,αν πληρει ή οχι τις προυποθεσεις,για πιο λογο στελνει το παιδι παιδικο κτλ κτλ

Πιστευω οτι ο καθενας θα χρησιμοποιουσε το μεσον αν το ειχε.

Ενοχλουμαι ομως αφανταστα οταν παραβλεπουν τοσααα θεματα σε αλλους και αλλους και δεν κανουν μικρες υποχωρησεις εκει που πρεπει.

Εντωμεταξυ με θυμωνουν αφανταστα τα ατομα που ξερουν τις προκυρηξεις απεξω και ανακατωτα οχι για να κανουν το σωστο αλλα για να βρουν παραθυρακια.

Γενικα μιλαω τωρα...

Τεσπα εγω ξαναλεω ολα αυτα συμβαινουν γιατι περα απο αναγκη σε καποιες περιπτωσεις ο παιδικος εχει γινει κ λιγο μοδα.

Αν ο σταθμος ηταν καλος και απαραιτητος για αυτες τις ηλικιες θα υπαγοταν στην υποχρεωτικη εκπαιδευση.Πρεπει ολοι να κατανοησουμε (και εγω μαζι)οτι ο παιδικος πρεπει να αποτελει λυση αναγκης ή εμπαση περιπτωση να εξυπηρετει συγκεκριμενες αναγκες και οχι να σφαζονται ολοι πως θα μπασουν τα παιδια τους τζαμπα.Δουλευουν ,δε δουλευουν εχουν, δεν εχουν γιαγια ή καποιο ατομο να κρατησει το παιδι στο σπιτι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλε τι εχετε γραψει???εεεεεεεεεεεεεεε μεσημερι ηταν δεν κοιμαστε λιγο?(εγω παντως ποτε)χαχαχα

δεν ξερω τι γραψατε μαλλον το βραδυ θα διαβασω γιατι θα ξυπνησω τωρα την μικρη για να μη το ξημερωσουμε για να ξανα κοιμηθει.

να σας πω οτι γραφω απο το λαπτοπακι μου!!!ειμαι με την κολλητη μου γιατι ο λουκας πηγε για ψαρεμα αλλα δεν του κατσε τελικα και εμειναν εξω απο το σπιτι μας στη χαλκιδικη.παλι χαλασε το σαραβαλο μου.καλα ειναι δυνατον?λυπαμαι και να το πουλησω.ποιος καημενος θα το παρει?

τελος παντων.τα λεμε μετα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλά βρε κορίτσια μόνο εγώ κοιμάμαι το μεσημέρι;;;;:rolleyes::D:D

Ρίτα συμφωνώ απολύτως μαζί σου...

Εγώ ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα του παιδικού...το Νοέμβριο που κλείνει τα 2,5 μου είπαν ότι πρέπει να κάνω την αίτηση και .... όποτε μας καλέσουν (2-3 μήνες αργότερα...) Θα φανεί....:?:?

Αλλά και εδώ εννοείται ότι μπαίνουν πολλά παιδάκια που οι μαμάδες δεν δουλεύουν...τώρα με πιο τρόπο ιδέα δεν έχω...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

γιοβανα μου ευχαριστω πολυ.πιστευω οτι θα βρεθει λυση γιατι ειναι κριμα εφοσων εχει κερδισει με το σπαθι της την θεση η μικρη!

η μικρη τι κανει?ξεκινησατε εσεις?

πετρουλα μου μην συγχιζεσαι.........σε καλη μερια τα χρηματα και καλη λευτερια να χεις κουκλα μου.τελεικα τα δινει ολα τα χρηματα το ικα?

ριτα δεν θα πω κατι αλλο παρα μονο οτιμε καλυπτεις σε οσα ειπες.

deleni κι εδω τα ιδια μην νομιζεις.με ψευτικα χαρυια και μεσον μπαινουνε.ξερω κοπελα που πηρε την αδεια ανταροφης και τον πηγε παιδικο και αλλη ταχα οτι εργαζεται και της το πηρανε το παιδι.

εννοειτε πως εγω θελω να παω για δουλεια γι αυτο και την στελνω.

φιλακι να σε παρω?

1654096yn4fep17z7.gif

Αλλά και εδώ εννοείται ότι μπαίνουν πολλά παιδάκια που οι μαμάδες δεν δουλεύουν...τώρα με πιο τρόπο ιδέα δεν έχω...

Ελα ντε???

Εδω φριττω εγω...

Μα το εζησα και εγω φετος στις διακοπες στον τοπο του ανδρα μου κι εφριξα...

9 στις 10 κοπελες συζητωντας στην πλατεια δεν δουλευαν.Καποιοι απο τουςι ανδρες τους γυρνανε καποια ωρα λογικη σπιτι.Οι γιαγιαδες ειναι συνηθως διαθεσιμες και παλι τσακωνονταν για τους παιδικους.

Μα ειναι δυνατον αναρωτιομουν?

Και καλα να πεις θα κανω την αιτηση και αν το παρουν το πηραν για να ξεφευγει ,να ξεδινει μπας και βρω καμμια δουλεια,να ξεκουρασω τη γιαγια κτλ κτλ αλλά να σφαζονται???

Και να τις περνουν στο δημοσιο και να μην ειναι και ικανοποιημενες και να θελουν και το καλυτερο?

Εξαλλη γινομουν.Δηλαδη αυτη τη μητροτητα με ωραριο δεν την καταλαβαινω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα μου αυτές είναι όπως μια "φίλη" μου που όταν έμεινα έγκυος στο δεύτερο η πρώτη αντίδραση ήταν "Μα καλά χαζή είσαι;;; Δεν πρόσεχες;;; Όταν σου έλεγα εγώ ότι με το δεύτερο παιδί είναι κόλαση δεν με άκουγες;;;" και η συγκεκριμένη δουλεύει 8ωρο, η μεγάλη παέι στον παιδικό, την μικρή την κρατούσαν οι γιαγιάδες οι οποίες μαγειεύουν κιόλας και το καλοκαίρι παίρνουν τα παιδιά οι γιαγιάδες για δυό μήνες τουλάχιστον...το ίδιο και τα σκ...ότι και να πεις...χάνεις το σάλιο σου σε αυτές τις περιπτώσεις...

Χαιρετώ κορίτσια τελίωσα νωρίς και θα πάμε τη μικρή στο τσίρκο με τους παπαγάλους...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα μου αυτές είναι όπως μια "φίλη" μου που όταν έμεινα έγκυος στο δεύτερο η πρώτη αντίδραση ήταν "Μα καλά χαζή είσαι;;; Δεν πρόσεχες;;; Όταν σου έλεγα εγώ ότι με το δεύτερο παιδί είναι κόλαση δεν με άκουγες;;;" και η συγκεκριμένη δουλεύει 8ωρο, η μεγάλη παέι στον παιδικό, την μικρή την κρατούσαν οι γιαγιάδες οι οποίες μαγειεύουν κιόλας και το καλοκαίρι παίρνουν τα παιδιά οι γιαγιάδες για δυό μήνες τουλάχιστον...το ίδιο και τα σκ...ότι και να πεις...χάνεις το σάλιο σου σε αυτές τις περιπτώσεις...

Χαιρετώ κορίτσια τελίωσα νωρίς και θα πάμε τη μικρή στο τσίρκο με τους παπαγάλους...

Α απο τετοιους αλλο τιποτα...

Εμενα να δεις πως με κοιταζαν και με κοιταζουν ακομα δλδ...σαν alien, που ηθελα να μεγαλωσω το παιδι μου ....και του στερησα το ''καλο''του παιδικου απο νωρις.

Σαν κατινουλα με αντμετωπιζαν...

Αιντε ,αιντε! Χαβαλε εχουν μερικοι....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αχ κοριτσια τωρα ανοιγετε αλλο θεμα.

κι εγω εδω ποσες φιλες που συνεχεια παραπονιουνται οτι δεν εχουν βοηθεια αλλα ολο εξω για καφε και για φαι ειναι στις ταβερνες μονες τους.δεν κατηγορω καλα κανουνε αλλα εκτιμα αυτο που εχεις.

τα κρατανε οι γιαγιαδες και μετα μου λενε ''να κι εμεις μονες μας ειμαστε''

ισως για να μην νιωσω εγω ασχημα?

1654096yn4fep17z7.gif

ωραίο θέμα θήξατε...ας σας πω κι εγώ κάτι.

Έχουμε την γυναίκα του ξαδέρφου μου...η οποία όταν γέννησε δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει με τίποτε και έπαιρνε κάθε νύχτα την θεία μου (πεθερά) τηλ να πάει να κρατήσει την μικρή γιατι δεν μπορεί να την ηρεμήσει. Ή την έπαιρνε στην διάρκεια της ημέρας να πάει να την κρατήσει για να κοιμηθεί αυτή. Τελοσπάντων έρχεται ο καιρός να πάει στην δουλειά πάλι η κοπέλα και δίνει την μικρή στην μάνα της να την προσέξει η οποία να πω ότι δεν βοήθησε ούτε μία μέρα και τα ξενύχτια τα έφαγε η πεθερά. Της κακοφάνηκε της θείας μου η αλήθεια είναι. Τέσπα...πάει κι αυτό. Τελικά η κοπέλα δηλώνει παραίτηση στην δουλειά γιατι λέει δεν αντέχει την πίεση και για να μεγαλώσει αυτή το παιδί της. Κι εχθές μαθαίνω ότι έστειλε την μικρή στον παιδικό κι αυτή είναι αραχτή στο σπίτι....ΕΛΕΟΣ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...