Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλλά και γυναίκα δε νομίζω να έβρισκα με λιγότερα χρήματα και για τα δύο παιδιά.
Μάλλον πιο πολλά θα ήθελε η γυναίκα :confused::confused::confused:

Ασε που στη δικη μας περιπτωση αν ηταν δυο ..Αναστασηδες δεν θα μπορουσαμε να στεριωσουμε με τπτ κοπέλα...χαχαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενώ τα δικά μου τα βλαστάρια, θα έκαναν ουρά οι γυναίκες να τα αναλάβουν! Χα,χα,χα!

Ήρθε η μάνα μου χτες και το 40' που τα άφησα της φάνηκε βουνό! Αφήστε που μέχρι να ταιστούμε πρέπει να σκουπίσουμε και να σφουγγαρίσουμε 2-3 φορές! Δεν ξέρω πώς την παλεύουν στο σταθμό!@

mGKop3.png60Jvp3.png

Ε ναι ρε Ηλιανα το ιδιο πραγμα λέμε..Για το προγραμμα της ΕΕΤΑΑ την ειχες βαλει να καθαρισει..το θυμαμαι!!

Αν δλδ ησασταν εσεις μεσα καποιος αλλος με τα κριτηρια θα εμενε απ'έξω..

Ολα αυτα εγιναν στις 31/7 μια μερα πριν φυγετε διακοπες..

Ο κρατικος ηταν η επομενη επιλογη σας

Συζητηση κανουμε, οκ??Να ξεμπερδευουμε τα πραγματα ομως...

λειπων Στο πρόγραμμα δεν παίζει μέσον αφού είναι με μόρια

εγω του ζήτησα αφού δεν με πήραν στο πρόγραμμα αν μπορούσε να κάνει κάτι τουλάχιστον να μην πληρώνω τροφια στον κρατικό

και μου είπε θα καθαρίσει αυτός

ο άντρας της πελάτισσας είναι το μέσον

και ότι θα περάσει το σχολικό να τον πάρει κτλ

τελικά τίποτα δεν έγινε από όλα

εγώ κανονικά πήγα στον κρατικό και έκανα εγράφη και δευτέρα θα πάω να πληρωσω κιόλας 3 μήνες μπροστά από 80 τον μήνα δηλ 240

:tongue::tongue:

Ολα αυτα εγιναν στις 31/7 μια μερα πριν φυγετε διακοπες..

Μπράβο μνημονικό συμπεθέρα!!!! Εσύ έφαγες και εμένα που έχω μνήμη ελέφαντα.

Η κουμπάρα μου πάντως στην Αθήνα που έχει μια μικρή που πάει νήπια και άλλη μία που γίνεται 2 το Δεκέμβρη, έχει γυναίκα για τη μικρότερη, η οποία της ξεκαθάρισε ότι με το μαγαλύτερο παιδί δεν θα ασχολείται, ούτε ένα πιάτο φαί δηλαδή, και έτσι αυτή την προσέχει η πεθερά μέχρι να σχολάσουν οι γονείς.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Τώρα της δίνουν 600 και αν έπρεπε να έχει ευθύνη και για την άλλη για 3ις ώρες ήθελε 900. Που να βγουν;;;;

το μεσημέρι που φεύγω σπίτι σας πιάνει η πάρλα κι εγώ πως να διαβάσω τώρα όλα τα νέα σας οεο;

Ελπίζω πάντως να είστε όλες καλά...έχουμε κανένα νέο από την Σούλα για την μαμά της;

m57Zp2.png

θα κανω ψαρακι ευκολο και γρηγορο..
Εύκολο & γρήγορο το ψαράκι;;; ;Aσχετη είμαι... πρέπει να μάθω επιτέλους...

Για τις φωτο κοπελια ΣΕ ξαναειπαμεεε...Τι θα γινει???Τα ιδια θα λέμε συνεχεια????χαχα

Για δες εδω ξανα:http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=463191&highlight=%F6%F9%F4%EF#post463191

(αν θες να βαλεις μια εικονα απο το νετ πρωτα την αποθηκευεις στην επιφανεια εργασιας σου και μετα ακολουθεις την ιδια διαδιακασια με τη φωτο, imageshack, resize, upload κοκ)

Κριμα να μη σε έχω να μου τα λες live!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το κομμάτι στην παρένθεση είναι που με ενδιαφέρει, thank you!!! Tί ακούω ρε Stoneάκι μου... λες να σε ματιάξαμε.... φτου φτου φτου σκόρδα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κούκλες πάω να ξεκουραστώ φιλία

το βρήκα ρε πετρούλα είναι στην σελίδα 722 για τους παιδικούς όποια θέλει ας πάει να δει

ούτε

εγώ δεν θυμόμουν ποτέ πήγα διακοπές

φιλια σε ολλες γιααααααααα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

σουπερ χαρουμενη !!!ροκαρει η μανα σήμερα!!!!!εχω παρει και μιση ωριτσα αδεια για να παω σπιτι να ξεκουραστω και να ετοιμαστω για u2!!!!
Θα πας U2 μαρήηηηηηηηηηηηη; Κι ήθελα να σας ρωτήσω σήμερα αν θα πάει καμιά. Μόνο από εσένα δεν το περίμενα!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κριμα να μη σε έχω να μου τα λες live!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το κομμάτι στην παρένθεση είναι που με ενδιαφέρει, thank you!!!

Αν προχωρησεις πιο κτ (διαβασε τα υπολοιπα λίγο γρηγορα) θα δεις οτι σου λέει κι η Ριτα εναν πιο συντομο τροπο τον οποιο εγω οσες φορες και να προσπαθησα στο παρελθον ποτε δεν τα καταφερα...:?

Πωπω φωτια και λάβρα!!!Να σκισω τα πτυχια μου αν ειναι......:shock:

Να ήξερες ποσες φορές το έχω πει εγώ αυτό; Τώρα που έχω και προϋπηρεσία στο θέμα........:D:D:D:D:D

Αλήθεια, έχουμε κανένα νέο από τη μαμά της Σούλας;

Βατραχάκι πώς είναι τώρα ο Θεοδωράκης σου;

Κοριτσια σας αφηνω, πάμε βολτιτσα με το γιο μου και το βραδυ θα μας εκανε το τραπέζι ο μπαμπας μας (οι τρεις μας) γιατι το Σαβ/κο ειναι λίγο "βαρυ" και 2 βραδια θα ειμαστε μονοι αλλα μολις του ειπα οτι πληρωθηκα αλλαξε γνωμη και μας ανακοινωσε οτι το τραπέζι σημερα ειναι της μαμας...:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...