Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πόπο βρε κορίτσια διαβάζω και φρίττω, τι είναι αυτά που συμβαίνουν? Για ποια προσόντα μιλάμε και για ποιά τύχη, απλά ήσαστε οι λιγότερο προνομιούχοι από άλλους Λαζαρένια μου γι αυτό σας πήρανε. Με χαμηλή φορολογική δήλωση, παραμεθόριο κτλ! Άκου εκεί να σε βάζουν να τρέχεις για το αυτονόητο κι ενώ στην περιοχή δεν υπάρχει βρεφικός για ένα μήνα να χάσει όλο το χρόνο το παιδί! Δεν πάμε καλά! Νομίζω το ανέφερα και τις προηγούμενες μέρες, ο σταθμός που πάει ο Γώγος κοστίζει 370, το Φλεβάρη που επιστρέφω στη δουλειά θα πάει και η μπουμπού, οπότε θα έπρεπε να δίνω, 740!!!!!!!!!! Ποιός α!

Αρχίζω να φρίττω εγώ 740 ευρωωωωωωωωωωωωωωωωω θε μου τον μηνά?

γιατί να πας για δουλεία >?

:tongue::tongue:

Εσυ Ηλιανα ειχες αναφερει το μεσον, οτι την κουρευες και την χτενιζες δωρεαν..Μεσον δεν ηταν εκεινο??Δεν ξερω αν ηταν για τον κρατικό η για το επιδοτουμενο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ..

Μαρινα αληθεια τι θα εκανες αν δεν σου τα καλυπτε ο εργοδοτης τα τροφεια??/Δε νομιζω οτι θα τα εστελνες και τα δυο με αυτα τα χρηματα..εεεε??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εμένα είπαμε τον καλύπτει και για τα δύο παιδιά το σταθμό η δουλειά μου οπότε δεν πληρώνω τίποτα πέραν της εγγραφής, 100 ευρώ το χρόνο δηλαδή το κάθε παιδί. Ωστόσο ακόμα και αν δεν τον κάλυπτε πάλι δε θα άφηνα τη δουλειά μου γιατί είναι κάτι μόνιμο (όσο γίνεται στις μέρες μας) αλλά και κάτι που μου αρέσει και ταιριάζει με τις σπουδές μου! Τέσπα δεν είναι αυτό το θέμα, στις μέρες μας λίγοι έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώνουν τα παιδιά μέχρι να φτάσουν στην υποχρεωτική εκπαίδευση και να μην πηγαίνουν για δουλειά.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εσυ Ηλιανα ειχες αναφερει το μεσον, οτι την κουρευες και την χτενιζες δωρεαν..Μεσον δεν ηταν εκεινο??Δεν ξερω αν ηταν για τον κρατικό η για το επιδοτουμενο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ..

Μαρινα αληθεια τι θα εκανες αν δεν σου τα καλυπτε ο εργοδοτης τα τροφεια??/Δε νομιζω οτι θα τα εστελνες και τα δυο με αυτα τα χρηματα..εεεε??

Ναι πουλάκι μου μέσον εστί καλα θυμάσαι για το Τροφία ήταν το πρόβλημα μου να μην πληρώνω όχι για την θέση γιαυτο εβαλα μεσον αλαλ τζιφοσ

στον κρατικό ήμασταν μέσα με 80 τον μηνά στον ιδιωτικό στα εττεα για μια θέση από έξω

Τέλος πάντων ίσως μας πάρουν στον ιδιωτικό αργότερα θα δούμε είναι τοσο ομορφος και τζαμπααααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ενώ εδώ δίνω και 80 και είναι καλός :D:D:D:D

Γεια σας κορίτσια μου. Όλες καλά;;;

Ηλιάνα σκεφτόμουν να μην το σχολιάσω το θέμα με τους παιδικούς, αλλά εσύ δεν έλεγες ότι τελικά ήσουν εκτός προγράμματος και εκεί που ήθελες τον καλό-ιδιωτικό σταθμό, μετά έβαλες μέσον για να πάρουν το Λευτεράκι στο δημόσιο αλλά να πληρώνεις διατροφή; Εσύ τα έλεγες κορίτσι μου, μην τα παίρνεις πίσω τώρα. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ αλλά νομίζω και όλες οι άλλες. Δεν σε κατηγορώ που έβαλες κάποιο μέσο, αλλά μην σχολιάζεις και εσύ αυτούς που το κάνουν.

Λαζαρένια μου μην ανησυχείς. Αν δεν την δεχτούν είναι παράνομοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν. Μάλλον σου ζήτησαν χρόνο για να δουν πώς θα καλύψουν και το ρουσφετάκι τους.

Ρίτα, φιλενάδα σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τα ίδια ακριβώς ένιωθα πέρσι και εγώ. Αφού τον βλέπεις όμως να περνάει καλά μην αγχώνεσαι.

Μαελένη μια χαρά παιδάκι είναι ο Γρηγόρης σου. Φτου, φτου.:D:D:D Εσύ να τα βλέπεις αυτά που ακόμα στεναχωριέσαι που ήταν προωράκι.

Πετρούλα τι κάνεις; Ξεκουράζεσαι εσύ καθόλου; Καλοφάγωτα τα λεφτουδάκια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εμένα είπαμε τον καλύπτει και για τα δύο παιδιά το σταθμό η δουλειά μου οπότε δεν πληρώνω τίποτα πέραν της εγγραφής, 100 ευρώ το χρόνο δηλαδή το κάθε παιδί. Ωστόσο ακόμα και αν δεν τον κάλυπτε πάλι δε θα άφηνα τη δουλειά μου γιατί είναι κάτι μόνιμο (όσο γίνεται στις μέρες μας) αλλά και κάτι που μου αρέσει και ταιριάζει με τις σπουδές μου! Τέσπα δεν είναι αυτό το θέμα, στις μέρες μας λίγοι έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώνουν τα παιδιά μέχρι να φτάσουν στην υποχρεωτική εκπαίδευση και να μην πηγαίνουν για δουλειά.

Α ένταξη τουλάχιστον δεν τα πληρώνεις εσύ είπα κ εγώ 740 πολλά μου φανήκαν πάλι καλά

Ηλιάνα σκεφτόμουν να μην το σχολιάσω το θέμα με τους παιδικούς, αλλά εσύ δεν έλεγες ότι τελικά ήσουν εκτός προγράμματος και εκεί που ήθελες τον καλό-ιδιωτικό σταθμό, μετά έβαλες μέσον για να πάρουν το Λευτεράκι στο δημόσιο αλλά να πληρώνεις διατροφή; Εσύ τα έλεγες κορίτσι μου, μην τα παίρνεις πίσω τώρα. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ αλλά νομίζω και όλες οι άλλες. Δεν σε κατηγορώ που έβαλες κάποιο μέσο, αλλά μην σχολιάζεις και εσύ αυτούς που το κάνουν.

.

Ψάξε πίσω όχι δεν το είπα αυτό πουθενά όχι για τον εττεα ήθελα αν μπορούσε να κάνει κάτι να μην πληρώνω

Από αρχής είχα πει στην γειτονίας μου τον περνούν δεν ειναι ετσι θα προσπαθησω να ψαξω πισωνα σασ το διξω ηλικρινα νιωθω πολυ ασχημα τωρα

Δεν έχω ιδέα Πετρούλα μου τι θα έκανα σε αυτή την περίπτωση! Αλλά και γυναίκα δε νομίζω να έβρισκα με λιγότερα χρήματα και για τα δύο παιδιά.

Μάλλον πιο πολλά θα ήθελε η γυναίκα :confused::confused::confused:

Η Αλεξάνδρα μου ανακάτεψε ένα συρτάρι με παλιές φωτογραφίες, που δεν τις είχα σε άλμπουμ, αλλά τις έιχα όλες ξεχωρισμένες σε φακέλους με τα αρνητικά τους. :twisted::twisted:

Να δω ποιοθ π@yθτ9ς θα τις βάλει σε σειρά πάλι. :twisted::twisted:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ε ναι ρε Ηλιανα το ιδιο πραγμα λέμε..Για το προγραμμα της ΕΕΤΑΑ την ειχες βαλει να καθαρισει..το θυμαμαι!!

Αν δλδ ησασταν εσεις μεσα καποιος αλλος με τα κριτηρια θα εμενε απ'έξω..

Ολα αυτα εγιναν στις 31/7 μια μερα πριν φυγετε διακοπες..

Ο κρατικος ηταν η επομενη επιλογη σας

Συζητηση κανουμε, οκ??Να ξεμπερδευουμε τα πραγματα ομως...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...