Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικυ περιμενουμε να γυρισεις να μας πεις το νεο!!!

Ριτα δοκιμασε τις συνταγες, ειναι τελειες! Παιζουν σε καθε τραπεζι της μαμας μου με μεγαλη επιτυχια. Αμα σου αρεσουν περασε τις και στο μασα! Λοιπον ρωτησα τη μαμα μου. Τσιγαριζεις το κρεμμυδι και τα μανιταρια, βαζεις τα τυρια και την κρεμα και μετα βαζεις τα αυγα χτυπημενα. Ολα μαζι στο τηγανι δλδ να ομογενοποιηθουν.

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πικουλινακι ξέρω ότι δεν είναι τόσο σοβαρά αλλά επειδή έκανε και επέμβαση το νεφρό γιαυτο ανησυχήσαμε, θα δούμε τα αποτελέσματα την Δεύτερα και θα πράξουμε

Giovanna εσύ μας είχες δώσει ένα site με τα πιο ωραία κοσμήματα που έχω δει, είναι πρωτότυπα απλός είναι επιχρυσωμένα Άρμα ρίξε μια ματιά σε αυτό το site να παρεις μια ιδεα το μαγαζί είναι στο Κολωνάκι http://www.thallo.gr/

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Σουρτουκα κορη μου που εισαι καλε και σε περνω τηλεφωνο, ελα να παρεις φανουροπιτα την εκανε η γιαγια για την Φωτεινουλα,,,,,,,η κορουλα σου περναει ΤΕΛΕΙΑ μαζι μας χα χα χα χα

δεν θα στην δωσω θα την κρατησω εγω χα χα χα

Αχ βρε ana08 μου τα μανιτάρια είναι η αδυναμία μου, από τότε που ανακάλυψα και την κρέμα γάλακτος μπήκαν τα κιλά μου και καλοεκατσαν χα χα χα Ο Παρλιαρος κανει κατι γλυκα τωρα στο mega αααχχχ!!!!!!!

Επιτέλους τα διάβασα όλα.τα ξέχασα όμως.

Λοιπόν η παλινδρόμηση είναι από ότι φαίνεται στο κάτω μέρος του ουροποιητικου συστήματος γι'αυτό κ τα νεφρα φαίνεται να αδειάζουν τελείως.ίσως να χρειαστεί κ άλλη εξέταση.θα δούμε,η κοπέλα που πέρασε τον καθετήρα στη φωτεινή είναι μέλος του φόρουμ μας,ξέρει την ιστορία μας κ αφού τα συνδιάσε όλα τα στοιχεία κ κατάλαβε ποιοι είμαστε μου έστειλε πμ κ χάρηκα πάρα πολύ που η Φωτεινούλα ήταν στα χέρια μιας μανούλας φίλης μας.δεν θα πω ποια είναι γιατί μπορεί να μην θέλει.

Προσέξτε τώρα τι θα πω.παω σούπερ μάρκετ.κανονιστε όταν έρθω να μήν έχετε φτάσει τις 150 σελ γιατί θέλω να σας πω κάτι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Νατάσα σε ευχαριστώ για τις συνταγές. Θα φτιάξω σίγουρα τη μανιταρόπιτα.

Κα Φωτεινή και εγώ τα μανιτάρια τα λατρεύω!!!!!

Βίκυ που είσαι να μας πεις τα νέα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Λοπον μυξωμενη ξεμυξωμενη εγω σημερα θα βγω.

κανονισαμε να παμε σε ενα ιταλικο σουπερ!

Εκανα το μπανακι μου και ειμαι ετοιμη.

Αυριο θα στολισω το αποφασισα!!χαχα

Καλα να περασετε οσες βγητε.

Νατασσα ευχαριστω θα την κανω σιγουρα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αυτα παθαίνω με το κίν.μου έδειξε ότι δεν στάλθηκε το μην κ το ξανά έστειλα.δεν εχω νέο καλέ.Ούτε έγκυος είμαι όπως κάποιοι φανταστήκατε.πολύ θα ήθελα αλλά δεν το βλέπω το θαύμα να γίνεται.

Να μου πείτε την γνώμη σας θέλω κ καμία ιδέα για το πως θα αλλάξω τον άντρα μου πει είναι η χαρώπη νοικοκυρά εδώ μέσα.το παιδικό είναι αρκετά μεγάλο.έχουμε μέσα μια βιβλιοθήκη κ ένα γραφείο που αν είχα τζάκι θα τα έκανα καυσοξύλα.εκεί είναι όλα τα τεύχη από περιοδικά για ψάρεμα κ ο υπολογιστής.θέλω να τα παω στη κρεββατοκαμαρα κ δεν μ'αφήνει.δοκίμασα να του πω ότι είναι παράλογο να έχουμε υπολογιστή εκεί που είναι το παιδί κ απάντησε ότι θα αερίζει το δωμάτιο κ δεν θα είναι όταν είναι η μικρη.δεν έπιασε όμως.τι να κάνω;βοηθήστε λίγο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αυτα παθαίνω με το κίν.μου έδειξε ότι δεν στάλθηκε το μην κ το ξανά έστειλα.δεν εχω νέο καλέ.Ούτε έγκυος είμαι όπως κάποιοι φανταστήκατε.πολύ θα ήθελα αλλά δεν το βλέπω το θαύμα να γίνεται.

Να μου πείτε την γνώμη σας θέλω κ καμία ιδέα για το πως θα αλλάξω τον άντρα μου πει είναι η χαρώπη νοικοκυρά εδώ μέσα.το παιδικό είναι αρκετά μεγάλο.έχουμε μέσα μια βιβλιοθήκη κ ένα γραφείο που αν είχα τζάκι θα τα έκανα καυσοξύλα.εκεί είναι όλα τα τεύχη από περιοδικά για ψάρεμα κ ο υπολογιστής.θέλω να τα παω στη κρεββατοκαμαρα κ δεν μ'αφήνει.δοκίμασα να του πω ότι είναι παράλογο να έχουμε υπολογιστή εκεί που είναι το παιδί κ απάντησε ότι θα αερίζει το δωμάτιο κ δεν θα είναι όταν είναι η μικρη.δεν έπιασε όμως.τι να κάνω;βοηθήστε λίγο.

αχ κοριτσια το απογευμα μας ηταν χαλια!!!

επεσε ο μικρος και εσκισε λιγο το μετωπο του τους αφησα λιγο και πηγα σουπερ μαρκετ να παρω γαλατα και την ωρα που ψωνιζα χτυπαει το κινητο μου βλεπω ο αντρας μου ωχ λεω κατι εγινε μου λεει λιγο χτυπησε ο μικρος και παμε στο νοσοκομειο εγω κοντεψα να πεσω ηρθα γρηγορα πισω και ευτυχως δεν αργησαν ηρθαν σπιτι γρηγορα ευτυχως δεν του εκανα ραμματα το πουλακι μου του εβαλαν μια κολλα το σκισιμο δεν ειναι μεγαλο μολις τον πηρα αγκαλια μου ελεγε μαμα μπουμ και μου εδειχνε το χτυπημα και που επεσε.

ουφ πια μ'αυτα τα χτυπηματα δεν τα μπορω αλλο τωρα μ'αυτο τριτωσε το κακο ελπιζω να ηταν το τελευταιο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ωχ μωρε βατραχακι μου...λιγωσα τωρα...

Σε καταλαβαινω ας ειναι το τελευταιο..

Βρε παιδι μου θηρια ειναι..δεν τα προλαβαινουμε..

Ουφ..

Καληνυχτα κορτισια φευγουμε και εμεις

φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλά να περάσετε Ριτάκι και όλες οι εξοδούχες!

Βατραχάκι ο Τίμος σου δεν πιάνεται μου φαίνεται! Άντε μέχρι εδώ να είναι!

Βικάκι κι εγώ πριν να γεννήσω απαίτησα να βγει ο Υ/Η από το παιδικό δωμάτιο! Τώρα έχουμε laptop που είναι μόνιμα στην τραπεζαρία με ένα σωρό άλλες βλακείες αλλά καλύτερα στο σαλόνι παρά στο παιδίκό!

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ βατραχάκι μου τι λαχταρά και αυτή, περαστικά στον Τιμούλη και όχι άλλο πέσιμο. Για της κόρες μου και ειδικά στην Βίκυ τραβήξαμε αρκετές λαχτάρες με πεσίματα αφού αλήθεια ήθελα να την βάλω παιδικό κράνος

Βικούλα βαλε την Φωτεινούλα να χαλάσει τον υπολογιστή ;););););)

Λαζαρενια που είσαι? Χάθηκες είσαι καλά?

Κορίτσια καλά να περάσετε, μόλις κοιμήθηκε η μικρούλα μου και λέω να την αράξω στην αγαπημένη μου πολυθρόνα με κανένα ποτηρακι κρασι τι λέτε θέλετε να σας κεράσω!!!!!……η φτώχια θέλει καλοπέραση:D:D:D

2392507h1qudnk3d5.gif

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...