Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε ναι ρε παιδια...εχω φιλη που δεν εχει κανεναν.Για να δουλεψει στελνει τα παιδια της (4 και 2 ετων)απο 5 μηνων το ενα και 9 μηνων το αλλο παιδικους με οτι αυτο συνεπαγεται και οικονομικα και ψυχολογικα.

Εχει δωσει 4 χρονια τωρα εκατομμυρια στον ιδιωτικο και σε δημοσιο της εκαναν τον μεγαλο δεκτο φετος..

Τι να πει και αυτη?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε ναι ρε παιδια...εχω φιλη που δεν εχει κανεναν.Για να δουλεψει στελνει τα παιδια της (4 και 2 ετων)απο 5 μηνων το ενα και 9 μηνων το αλλο παιδικους με οτι αυτο συνεπαγεται και οικονομικα και ψυχολογικα.

Εχει δωσει 4 χρονια τωρα εκατομμυρια και σε δημοσιο της εκαναν τον μεγαλο δεκτο φετος..

Τι να πει και αυτη?

Δεν ξέρω για την φίλη σου πάντως αν δεν πληρης τις προϋπόθεσης δεν στο παίρνουν πουθενά και ένσημα αγοράσαμε και μεταδημότευση έκανα δεν μου τον πήραν έτσι και εμένα

:tongue::tongue:

Τι λες ρε Ηλιανα που θα τα εδινες ευχαριστως?Μιλας σοβαρα?

Θα τα εδινες ευχαριστως τα 300 αν επαιρνες 600 μισθο και αν εβλεπες αλλους που μπορουν να τα κρατησουν σπιτι και δε δουλευουν να βαζουν μεσον και να περνουν ετσι τις θεσεις?

Για σκεψου το καλυτερα....

Ο παιδικος δεν ειναι χαβαλες υποτιθεται οτι τα στελνουμε επειδη δεν εχουμε αλλη επιλογη.

Εγω τον στελνω ενω εχω επιλογη και για αυτο πληρωνω συνειδητα και δε μιλαω.

Αν ομως δεν ειχα επιλογη θα με πειραζε να μου περνουν τη θεση μεσα απο τα χερια...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι λες ρε Ηλιανα που θα τα εδινες ευχαριστως?Μιλας σοβαρα?

Θα τα εδινες ευχαριστως τα 300 αν επαιρνες 600 μισθο και αν εβλεπς αλλους που μπορουν να τα κρατησουν σπιτι και δε δουλευουν να βαζουν μεσον και να περνουν ετσι τις θεσεις?

Για σκεψου το καλυτερα....

Ο παιδικος δεν ειναι χαβαλες υποτιθεται οτι τα στελνουμε επειδη δεν εχουμε αλλη επιλογη.

Εγω τον στελνω ενω εχω επιλογη και για αυτο πληρωνω και δε μιλαω.Αν ομως δεν ειχα επιλογη θα με πειραζε να μου περνουν τη θεση μεσα απ οτα χερια...

Θα αντιδρούσα φυσικά και θα το έψαχνα εννοείτε λογικό είναι αυτό που λες

ολες οι μανουλες δικαιουνται μια θεση στο δημοσιο εφοσων πληρουν τις προυποθεσεις.

το ηξερα οτι θα ηταν εκτος στον παιδικο η δικια μου εφοσων δεν εργαζομουνα γι αυτο κι εψαχνα δουλεια καλοκαιριατικα κι ετρεχα σε ιδιωτικους .

δεν ηθελα να φαω θεση μανουλας που το δικαιουταν ,ασχετα που στην ελλαδα πατας επι πτωματων και ολα τα προηγουμενα χρονια μπενανε με μεσον και με ψευτικα χαρτια οτι δουλευανε.

κι ετσι υπηρξε κατι τυχερο για μενα που με δικαιο τροπο και με τα προσοντα μου περασε η μικρη.γιατι να μου το στερησουν τωρα?δεν εφαγα θεση καμιας αλλης!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

ε.

κι ετσι υπηρξε κατι τυχερο για μενα που με δικαιο τροπο και με τα προσοντα μου περασε η μικρη.γιατι να μου το στερησουν τωρα?δεν εφαγα θεση καμιας αλλης!!!

Αυτό μου κάνει εντύπωση ρε συ ενώ έχουν τόσες καινές γιατί δεν την παίρνουν και αν ισχύσει αυτό που λέει η ρητα γιατί να μην στην πάρουν ?

Ακου να σου πω τωρα τι γινεται...απλα την εκαναν δεκτη αλλα καποιο μεσον εχει μπει να κανουν δεκτο αλλο παιδακι και ψαχνουν να βρουν ποιον θα κοψουν.

Ετσι γινεται παντα...

γι αυτο που λεει η ριτα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Θα την παρουν.Απλα εχουν μπει μεσα τα ρουσφετια τωρα για αλλα παιδια που το θυμηθηκαν τωρα οι γονεις,εκεινοι σκεφτονται πως θα αραζουν οποτε οσο λιγοτερα παιδια τοσο το καλυτερο και τα κανουν ολα δυσκολα...

Θα την παρουν Λαζαρενια μου ,μην το σκεφτεσαι καν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γι αυτο που λεει η ριτα!!!

Μα είναι παράλογο 6 παιδάκια θα έχει μονό αυτήν στην τάξη συγγνώμη κιόλας 25 – 30 είναι συνήθως τι να πω τώρα ?

Θα την παρουν.Απλα εχουν μπει μεσα τα ρουσφετια τωρα για αλλα παιδια που το θυμηθηκαν τωρα οι γονεις,εκεινοι σκεφτονται πως θα αραζουν οποτε οσο λιγοτερα παιδια τοσο το καλυτερο και τα κανουν ολα δυσκολα...

Θα την παρουν Λαζαρενια μου ,μην το σκεφτεσαι καν.

Συγγνώμη τι τώρα θυμηθήκαν ότι θέλουν να πάνε τα παιδιά τους σχολειό δηλ εμείς τι είμαστε μλκ που τρέχουμε από τον Φεβρουαρίου και αγοράζω ένσημα /? Πλακά κάνεις τόση αμελια α ? δεν γίνετε ρε παιδια ? υπάρχουν τέτοιοι γονείς ?

Διαφημίσεις

Ρε Ηλιανα μπορει να μην ειναι αμελεια και οχι δεν πιστευω οτι υπαρχουν αδιαφοροι γονεις (αμελεις ισως) απλά ειναι πιθανον να μην πληρουν τις προϋποθεσεις και να πιεζουν πολιτικα..Αυτο που εκανες και εσυ δλδ..χαχα

Συγγνωμη αλλα ετσι δεν ειναι????Απλα αλλος ισως εχει καλύτερητυχη απ'ότι εσυ..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλε εδω στον παιδικο(ιδιωτικος) που ημουν αυτες τις μερες ξερεις ποσοι τηλεφωνουσαν να δουν αν υπαρχει θεση και τους ελεγαν οτι εχουν κλεισει τα τμηματα?

Φυσικα υπαρχουν αμελεις γονεις.Και υπαρχουν δυστηχως και πολλοι που τα στελνουν ελαφρα τη καρδια ...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πόπο βρε κορίτσια διαβάζω και φρίττω, τι είναι αυτά που συμβαίνουν? Για ποια προσόντα μιλάμε και για ποιά τύχη, απλά ήσαστε οι λιγότερο προνομιούχοι από άλλους Λαζαρένια μου γι αυτό σας πήρανε. Με χαμηλή φορολογική δήλωση, παραμεθόριο κτλ! Άκου εκεί να σε βάζουν να τρέχεις για το αυτονόητο κι ενώ στην περιοχή δεν υπάρχει βρεφικός για ένα μήνα να χάσει όλο το χρόνο το παιδί! Δεν πάμε καλά! Νομίζω το ανέφερα και τις προηγούμενες μέρες, ο σταθμός που πάει ο Γώγος κοστίζει 370, το Φλεβάρη που επιστρέφω στη δουλειά θα πάει και η μπουμπού, οπότε θα έπρεπε να δίνω, 740!!!!!!!!!! Ποιός ήρθε? Εϊμαι από τους ευνοημένους που ο σταθμός καλύπτεται από τη δουλειά, αλλιώς χλωμότατο να τα παίρνανε τα παιδιά σε δημόσιο ή δημοτικό, αφού δουλεύουμε και οι δύο οπότε σίγουρα υπήρχαν άλλοι με πιο χαμηλό ειδόσημα! ΤΙ να πεις, πού φτάσαμε να παρακαλάμε για το αυτονόητο!

Μαελένη άντρακλας ολόκληρος ο γιος σου! Φτου, φτού κι από εδώ!

Βατραχίνα μου δε μπορεί τυχαία ήταν τα δεκατάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

ρε κοριτσια δενειναιθεμα αμελειας αλλαλογωοικονομικης κρισης.σημερα το εγραφε η εφημεριδα του νησιου.

γονεις που ειχανε ντανταδες σπιτι ή τα πηγαινανε σε ιδιωτικους φετος τα γραψανε στους δημοσιους και γεμισανε.προσωπικο δεν υπαρχει τοσο για νακαλυφτουνε αυτες οι θεσεις.

ηλιανα δεν θα ειναι 6 παιδακια.τα παιδια του ετταα θα ενταχθουνε στα τμηματα με τααλλα παιδακια.

1654096yn4fep17z7.gif

Ρε Ηλιανα μπορει να μην ειναι αμελεια και οχι δεν πιστευω οτι υπαρχουν αδιαφοροι γονεις (αμελεις ισως) απλά ειναι πιθανον να μην πληρουν τις προϋποθεσεις και να πιεζουν πολιτικα..Αυτο που εκανες και εσυ δλδ..χαχα

Συγγνωμη αλλα ετσι δεν ειναι????Απλα αλλος ισως εχει καλύτερητυχη απ'ότι εσυ..

Όχι δεν έκανα αυτό

λάθος πληρούσα της προϋποθέσεις ήμουν κ είμα στην λίσται στους επιλαχόντες στο πρόγραμμα μια θέση πίσω είμαι δηλ 10 ήταν η θέση κ εγώ είμαι 11 εγώ το μέσον το έβαλα για να με βάλουν σε άλλο παιδικό χωρίς να πληρώνω τροφια όχι να μου πάρουν το παιδί στον παιδικό

αγόρασα ένσημα από τον Φεβρουάριο είχα σκοπό να πάω για δουλεία και μετά έμαθα για την εγκυμοσύνη κ έμεινα μετέωρα τα σχεδία μας

κ εστί ξανά να έβγαλα κάρτα τον Αύγουστο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...