Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ακου να σου πω τωρα τι γινεται...απλα την εκαναν δεκτη αλλα καποιο μεσον εχει μπει να κανουν δεκτο αλλο παιδακι και ψαχνουν να βρουν ποιον θα κοψουν.

Ετσι γινεται παντα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξερω το προγραμμα ηλιανα το συζητησα με πολλες φιλες αλλά μπερδευεσαι...εχει να κανει και με τις επιλογες της καθε περιοχης.Αυτο που λες ισχυει αν εχεις την επιλογη του α1 και κανεις αιτηση σε β1 .Αφου η επιλογη α1 δεν υπαρχει τοτε κανεις αιτηση σε β1 απλα περιμενεις να κλεισει το παιδι τα 2,5.Φυσικα ολα αυτα εφοσον ειναι οριακα.Δε μιλαμε για 6 μηνες εδω περα αλλα για ενα μηνακι.

ακριβως!!!!!!!

δεν υπηρχε η επιλογη βρεφικου οποτε δηλωνεις παιδικου εφοσων η διαφορα ειναι μηδαμινη!

οσο για το προγραμμα ηλιανα δεν ειναι δωρεαν.αυτοι μια χαρα χρηματιζονται εφοσων ειναι επιδοτουμενο.δεν τους συμφερει........

πετρουλα και φυσικα δηλωνεις την ηλικια αφου καταθετεις ληξιαρχικη πραξη γεννησης!

1654096yn4fep17z7.gif

Ακου να σου πω τωρα τι γινεται...απλα την εκαναν δεκτη αλλα καποιο μεσον εχει μπει να κανουν δεκτο αλλο παιδακι και ψαχνουν να βρουν ποιον θα κοψουν.

Ετσι γινεται παντα...

Δεν ξέρω εγώ παντός που είχα χοντρό μέσον ποιο χοντρό δεν γίνετε δεν με πήραν στο πρόγραμμα έτσι πάμε στον κρατικό της γειτονίας με τροφια 80 τον μηνά

:tongue::tongue:

Ετσι γινεται παντα...

Αααα γεια σου!!!Δεν ειναι ο μηνας το θεμα..ποσο μαλλον απο τη στιγμη που εχει καθαρισει!!!!!Εν όψει εκλογων όλο και κανα ρουσφετακι προέκυψε..για αυτο λέω εγω..δημαρχοι!!!!Τους ξερω μια χαρα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Είναι ένα χαρτί που συμπληρώνεις στα κεπ και βάζοντας τον κωδικό β1 νοείτε ότι είναι πάνω από 2.5 χρονών αυτό παει στην Αθηνά μονό τίποτα άλλο

λαθος ηλιανα.κατεθεσα ληξιαρχικη πραξη γεννησης και βαλαμε την ηλικα αναλυτικα της μικρης.

δηλ οτι 1η σεπτεμβριου θα ειναι 2 ετων ,4 μηνων και 18 ημερων!!!

πιο αναλυτικα δεν γινοταν!

ημουν ξεκαθαρη!

καθολου ψευδη στοιχεια!

Δεν ξερω καλή μου εσύ ξέρεις τι κανόνισες απλά εγώ λέω αυτά που ξέρω για το πρόγραμμα τωρα αν σου είπαν ότι γίνετε και τωρα στα αλλάζουν μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί

απο την στιγμη που εγινε δεκτη απο το προγραμμα δεν γινεται να μην την δεχτουνεστω και ενα μηνα μετα!

εννοειτε πως δεν θα το αφησω!

Ετσι γινεται παντα...

μεσα επεσες........

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω εγώ παντός που είχα χοντρό μέσον ποιο χοντρό δεν γίνετε δεν με πήραν στο πρόγραμμα έτσι πάμε στον κρατικό της γειτονίας με τροφια 80 τον μηνά

Ηλιανα εσυ μπορει να ειχες χοντρο μεσον αλλα αλλοι ειχαν.... μπουρι!!

Αλλα με μοριοδοτηση δεν μπαινεις σε αυτο το προγραμμα???

Τεσπα, σημασια εχει οτι τακτοποιηθηκατε κι εσεις εστω και με καποιο κοστος

Αστα δραμα στην Ελλαδα...εγω για αυτο δεν αχοληθηκα φετος καθολου με δημοσιο.Σε βρεφικο δεν ηθελα να παει, μπαρμπα τον δημαρχο δεν τον εχω,η δηλωση ειναι πιο ψηλα,οι αλλοδαποι και τα ρουσφετια ως γνωστον προηγουνται, οποτε και δεν ασχοληθηκα.Του χρονου ομως δεν θα το αφησω ετσι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εγω καθολου μεσον δεν εβαλα.περασε με τα προσοντα που ειχαμε.

αλλα μην συγκρινεις λαρισα με εδω.

σου το ειχα ξαναπει.

εδω ηταν μονο 25 θεσεις και αιτησεις γινανε μονο 10 απο τις οποιες περασανε οι 6.μεσα σε αυτες κι εγω.

1654096yn4fep17z7.gif

Μακαριά να είναι έτσι τα να πω κ εγώ μια θέση επιλαχών ήμουν και τελικά είμαι απέξω τι να πω παιζόνταντε πολλά:(:(:(:(

άλλα εσείς έχετε πολλές κενές θέσης εκεί γιατί να πετάξουν έξω εσένα ?

Ηλιανα εσυ μπορει να ειχες χοντρο μεσον αλλα αλλοι ειχαν.... μπουρι!!

Αλλα με μοριοδοτηση δεν μπαινεις σε αυτο το προγραμμα???

Τεσπα, σημασια εχει οτι τακτοποιηθηκατε κι εσεις εστω και με καποιο το κοστος

Μωρέ καλά λες δίκιο έχεις ακριβοσ απλα στον αλλο ηταν πολυ σουπερ σασ εβαλα και φωτογραφιεσ

Διαφημίσεις

Αστα δραμα στην Ελλαδα...εγω για αυτο δεν αχοληθηκα φετος καθολου με δημοσιο.Σε βρεφικο δεν ηθελα να παει, μπαρμπα τον δημαρχο δεν τον εχω,η δηλωση ειναι πιο ψηλα,οι αλλοδαποι και τα ρουσφετια ως γνωστον προηγουνται, οποτε και δεν ασχοληθηκα.Του χρονου ομως δεν θα το αφησω ετσι...

Βρε δεν σας ελεγα τι μπαρουφες μου ελεγε η δικια μας διευθυντρια??Και υποψιν οτι επι πεντε χρονια ειχα τη γραμματειακη υποστηριξη του παιδικου που επρεπε αυτη να κραταει αλλα επρεπε λογω ελλειψης προσωπικου να ειναι σε αιθουσα και εκανα τοτε εγω το μαλ$%^α και γυρισε τωρα να μου πει οτι δεν γινονται αιτησεις τον Μάιο και υπαρχει ελλειψη προσωπικου..λες και τα ελεγε σε καμια ασχετη, να μου κανει εμενα μαθημα...

Μωρέ καλά λες δίκιο έχεις ακριβοσ απλα στον αλλο ηταν πολυ σουπερ σασ εβαλα και φωτογραφιεσ

Ρε συ Ηλιανα μην το συζητας καν...εισαι σπιτι και κανονισες να παει το παιδι σου με ελαχιστα χρηματα παιδικο.

Τι να πουν και αλλες μανουλες που δεν εχουν επιλογη καμμια και πληρωνουν 300αρια το μηνα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρε συ Ηλιανα μην το συζητας καν...εισαι σπιτι και κανονισες να παει το παιδι σου με ελαχιστα χρηματα παιδικο.

Τι να πουν και αλλες μανουλες που δεν εχουν επιλογη καμμια και πληρωνουν 300αρια το μηνα?

Καλα λέει η Ριτα!!!Μη μιλας καθολουουου!!!!!!!!!!!

αχχχχχχχχχχχχ!!!δικιο εχεις!

1654096yn4fep17z7.gif

Ακριβός είμαι σπίτι μου ρητα μου και δεν έχω εισόδημα

αγόρασα ένσημα για αν πληρώ τις προϋποθέσεις να μου τον πάρουν αν δούλευα θα τα έδινα ευχάριστος 300 κ δεν είναι λίγα τα 80 τον μηνά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...