Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ κοριτσια για το ενδιαφερον τωρα ειναι δροσερος και κοιματε δεν του εδωσα τιποτα μπορει να ετυχε (μακαρι) το ξερω οτι στα βρεφοι τα δεκατα μπορει να μην συμαινουν και τιποτα ας το ελπισουμε!

παω να κοιμηθω λιγο γιατι ολο το βραδυ ειχα πολυ χαλια υπνο σαν να με ενοχλουσε κατι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μισό να καταλάβω δήλωσες το παιδί σε βι ? λογικό ακούγεται να μην θέλουν να στο πάρουν διότι το πρόγραμμα λέει ξεκαθαρα αν και εφόσον υπάρχει α1 στην περιοχή σας άρα δεν πλήρη της προϋπόθεσης στην πήραν γιατί νόμιζαν ότι έιναι μεγαλύτερη επειδή εσύ δήλωσες για βι1

ηλιανα ποσες φορες θα τοπω?δεν ειχε σττο προγραμμα α1 παρα μονο β1!!!

τωρα πως θα την βαλουν σε α1?(μονο παιδικο ειχε καταλαβες?)

τεσπα δεν με νοιαζει πως θα τοκανουν.εμενα την δεχτηκανε κι ας βρουνε λυση!

1654096yn4fep17z7.gif

Ε ωραια να δινετε το παρον και στην αναγκη να πληρωσετε και ενα μηνα τη συμμετοχη.

Θα την παρουν μην αγχωνεσαι.Και της φιλης μου που την εχουν κανει δεκτη θα την παρουν σε ενα μηνα που θα ειναι κλεισμενα 2,5.

Αυτός είναι δημοτικός η μέσο προγράμματος εττα ?

:tongue::tongue:

Ετταα ηλιανα.Αν δεν υπαρχει επιλογη για βρεφικο στην περιοχη τι να κανει?

Οπως η Λαζαρενια εκανε αιτηση για β1 και μετα της ειπαν απλα να την ξεκινησει ενα μηνα αργοτερα για το τυπικον του πραγματος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ηλιανα ποσες φορες θα τοπω?δεν ειχε σττο προγραμμα α1 παρα μονο β1!!!

τωρα πως θα την βαλουν σε α1?(μονο παιδικο ειχε καταλαβες?)

τεσπα δεν με νοιαζει πως θα τοκανουν.εμενα την δεχτηκανε κι ας βρουνε λυση!

Λαζαρενια μου μην εκνευρίζεσαι αυτό σου λέω εφόσον δεν έχει α1 στην περιοχή σου δεν μπορούσες να κάνεις τα χαρτιά αυτό σου εξηγώ τόση ώρα κάνοντας την αίτηση αυτή λαβαν υπόψη ότι είστε πάνω από 2.5

και τώρα που πηγές διαπίστωσαν τι έγινε γιαυτο δεν στην περνούν

Ηρθα πάλι..κοιμηθηκε!

Ιωαννα καλά να περασεις απόψε και να προσεχεις!!!

Λαζαρένια την ακρη θα την βρουν και δουλεια θα γινει αλλα οταν εχεις να κανεις με διοικουντες και δη δημαρχους πρεπει να εχεις γερα νευρα...Μην τους αφησεις να περασει το δικο τους, να τους εχεις απο κοντα!Κανε και ενα τηλ. στην εεταα για καλυτερη ενημερωση..Οι του παιδικου λένε τα δικα τους, να ξερεις..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Οχι βρε συ Ηλιανα...βρισκουν τροπο αν θελουν.

Εχω πολλα τετοια παραδειγματα μιας αλλης φιλης μου κλεινει τα 2,5 τελος Νοεμβρη και θα τον παρουν τοτε τον γιο της.Δηλαδη τι να εκαναν αφου δεν υπηρχε επολογη βρεφικου?Να περιμεναν του χρονου?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εττα ηλιανα.Αν δεν υπαρχει επιλογη για βρεφικο στην περιοχη τι να κανει?

Οπως η Λαζαρενια εκανε αιτηση για β1 και μετα της ειπαν απλα να την ξεκινησει ενα μηνα αργοτερα για το τυπικον του πραγματος.

Δεν μπορεί να κάνει αίτηση γιατί είναι κάτω τον 2.5 αν τώρα ο γονιός κάνει την αίτηση αυτοί νομίζουν ότι είναι πάνω από 2.5 και περνανα τα χαρτιά βάση τον μορίων

τώρα που πήγε για εγράφη διαπίστωσαν ότι δεν είναι 2/5 και απλά της λένε ότι θα καλάθι από κάποια επιλαχών

καταλαβεσ πωσ εχει το πραγμα

Λαζαρενια μου μην εκνευρίζεσαι αυτό σου λέω εφόσον δεν έχει α1 στην περιοχή σου δεν μπορούσες να κάνεις τα χαρτιά αυτό σου εξηγώ τόση ώρα κάνοντας την αίτηση αυτή λαβαν υπόψη ότι είστε πάνω από 2.5

και τώρα που πηγές διαπίστωσαν τι έγινε γιαυτο δεν στην περνούν

Γιατι στην αιτηση δεν αναφερθηκε η ηλικια του παιδιου??Πως μπορει να εκανε αίτηση χωρις τα στοιχεια γεννησης ή καποιο πιστοποιητικο??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ξερω το προγραμμα ηλιανα το συζητησα με πολλες φιλες αλλά μπερδευεσαι...εχει να κανει και με τις επιλογες της καθε περιοχης.Αυτο που λες ισχυει αν εχεις την επιλογη του α1 και κανεις αιτηση σε β1 .Αφου η επιλογη α1 δεν υπαρχει τοτε κανεις αιτηση σε β1 απλα περιμενεις να κλεισει το παιδι τα 2,5.Φυσικα ολα αυτα εφοσον ειναι οριακα.Δε μιλαμε για 6 μηνες εδω περα αλλα για ενα μηνακι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οχι βρε συ Ηλιανα...βρισκουν τροπο αν θελουν.

Εχω πολλα τετοια παραδειγματα μιας αλλης φιλης μου κλεινει τα 2,5 τελος Νοεμβρη και θα τον παρουν τοτε τον γιο της.Δηλαδη τι να εκαναν αφου δεν υπηρχε επολογη βρεφικου?Να περιμεναν του χρονου?

δεν ξέρω ριτα μου παντός το πρόγραμμα είναι έτσι γιατί είναι και δωρεάν κατάλαβες δεν ξέρω εγω λέω ότι ξέρω από την εγκύκλιο που διάβασα τίποτα παραπάνω

μακαρι να την παρουν αλαλ δυσκολα σε β1 οταν ειναι για α1

ηλιανα δεν διαπιστωσανε τωρα οτι δεν ειναι 2.5 γιατι εγω μιλησα με τα ετταα οταν ηταν να κανω αιτηση καιμου ειπανε οτι δικαιουμε κι αν κοπω κοπηκα.

αλλα δεν κοπηκα.!!!

ο δημος εδω δεν εχει λογο να αρνηθει απο την στιγμη που ειναι επιτυχουσα η μικρη!

πολλες τετοιες περιπτωσεις οπως αναφερει και η ριτα εχουνε γινει!

πετρουλα μου επειδη φετος τα παργματα ειναι δυσκολα στους παιδικους και πραγματικα ειναι ασφυκτικα γεματοι προσπαθουνε να βρουνε θεσεις καταλαβες?

δεν θα τους την χαρισω ομως φυσικα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Γιατι στην αιτηση δεν αναφερθηκε η ηλικια του παιδιου??Πως μπορει να εκανε αίτηση χωρις τα στοιχεια γεννησης ή καποιο πιστοποιητικο??

Είναι ένα χαρτί που συμπληρώνεις στα κεπ και βάζοντας τον κωδικό β1 νοείτε ότι είναι πάνω από 2.5 χρονών αυτό παει στην Αθηνά μονό τίποτα άλλο

ηλιανα δεν διαπιστωσανε τωρα οτι δεν ειναι 2.5 γιατι εγω μιλησα με τα ετταα οταν ηταν να κανω αιτηση καιμου ειπανε οτι δικαιουμε κι αν κοπω κοπηκα.

αλλα δεν κοπηκα.!!!

ο δημος εδω δεν εχει λογο να αρνηθει απο την στιγμη που ειναι επιτυχουσα η μικρη!

πολλες τετοιες περιπτωσεις οπως αναφερει και η ριτα εχουνε γινει!

πετρουλα μου επειδη φετος τα παργματα ειναι δυσκολα στους παιδικους και πραγματικα ειναι ασφυκτικα γεματοι προσπαθουνε να βρουνε θεσεις καταλαβες?

δεν θα τους την χαρισω ομως φυσικα!!!

Δεν ξερω καλή μου εσύ ξέρεις τι κανόνισες απλά εγώ λέω αυτά που ξέρω για το πρόγραμμα τωρα αν σου είπαν ότι γίνετε και τωρα στα αλλάζουν μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...