Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηρθαμε και εμεις...αχ θεε μου τι αναμεικτα συναισθηματα...καλα δεν αρχιζω γιατι ολα αυτα που σκεφτομουν οσο περιμενα να παω να τον παρω ειναι απειρα...

Λοιπον ο μικρος ουτε που εδωσε σημασια οτι εφυγα.

Του ειπα οτι θα φυγω και οτι θα παω οπωσδηποτε να τον παρω.

Με ρωτησε καμμια 20αρια φορες στη διαδρομη ''εσυ που πας?'' και ηταν σκεφτικος.

Μολις φτασαμε και ανοιξε η πορτα εδωσε το χερακι στη δασκαλα και ουτε γυιρσε να με κοιταξει εμεινα με το μαγουλο μετεωρο να περιμενω φιλακι χαχα

Τεσπα περασα δυσκολο διωρο...ειχα παει για καφεδακι εκει κοντα και ημουν με το κινητο ανα χειρας...χαχα και με ενα κομπο στο λαιμο...

Τελικα δε με χρειαστηκαν.Πηγα και τον βρηκα μεσα στην καλη χαρα.

Προσπαθησα να του εκμαιευσω πληροφοριες και μου ειπε καμποσα πραγματα αλλα αυτο που δεν καταλαβα ηταν οτι κατι δεν τον αφηναν να κανει.

Μου λεει ''δασκαλα ειπε να μην πειραζω'',μετα μου ειπε ''δασκαλα δε με αφηνε'' και μου λεει μια λεξη που δεν καταλαβαινω ρε γμτ...κατι πειραζε παντως...χαχα

Αχ ενιωσα τοσοοο ασχημα μεχρι τωρα οτι ελεγε το παιδι ημουν εγω που το εξηγουσα στους αλλους,ηξερα τι θα πει πριν το πει και τωρα ρε γμτ δε ξερω τι εκανε...

Καλα σταματαω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι μου περαστικα αλλα νομιζω δεν εχει τιποτα το παιδι...σε τοσο μικρα μωρα δεν παιζουν κανενα ρολο τα δεκατα...ανεβοκατεβαινουν για πλακα για αυτο και δεν τα υπολογιζουν καν οι παιδιατροι.

Αλλα και κατι να εχει τσιμπησει μην αγχωνεσαι μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτο.

Ετσι ειναι οταν υπαρχει αλλο παιδι στο σπιτι.Κουβαλαει διαφορα και ας μην ειναι το ιδιο αρρωστο.Τι να κανεις να κλεισεις και τον μεγαλο μεσα?Δε γινεται...οποτε το περνεις αποφαση οτι αυτα θα τα εχεις.Χειμωνας ερχεται για ολους μας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αστα Ελενη μου ειναι πολυ δυσκολοοοο..πιο πολυ για εμας βεβαια...

Ευτυχως να λεω που το παιδι παει καλα.

Απεξω ηταν μια αλλη μαμα ενος 3χρονου αγοριου που το ξαναπηγε φετος για δευτερη χρονια.

Περσι δεν προσαρμοστηκε.Καθοταν λεει ακουνητο επι 2 ωρες για ενα μηνα και εκλαιγε...

Διαβασα για τον Γρηγορακο σου...τελειος ειναι και ιδιος με τον δικο μου!Χαχα μια κοψια!

Ασε σε νιωθω.. ξερω τι βαρος ειναι αυτο το 15κιλο...η μεσουλα μας το ξερει...

Σας φτυνω!!Φτου φτου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα όμορφες πολυλογούδες μανούλες! Μα 1024 σελίδες βρε αθεόφοβες??χιχι Πάντως μπράβο - είστε άνθρωποι έξω καρδιά - Περαστικά στα αρρωστούλια μας ...

Διαφημίσεις

Κοριτσια ηρθα με τις τσεπες γεματες, αλλα δεν ξερω για πόσο!!χαχα

Τον τοκετο μια φορα τον εξασφαλισαμε με ΙΚΑ και εργοδοτη..

Ελένη ειδες ο Γρηγορης, βγηκε πιο γρηγορα απ'όλα και ειναι και ο πιο ανεπτυγμενος!!Φτου φτου, να φαει και ροκα ομως...:o

Ριτα καλη αρχη μου φαινεται πως εγινε..Αλλο ενα "ντου" τωρα με το πληρες ωραριο και ολα θα ειναι οκ!!!

Βατραχακι μη στενοχωριεσαι..Δεν ειναι τπτ μωρε αυτη η θερμοκρασια!!Περαστικουλια του..

Νικη περαστικα και σεσενα και προσπαθησε αυτη τη βδομαδα να ξεκουραστεις!Καλη σχολικη χρονια και στην Ανια σου!

Ρε παιδια θα τον σκοτωσω αυτον τον αντρα μου, οταν ερχεται ξεσηκωνεται τοσο ο Αναστασης..ακομη δεν κοιμηθηκε!!!:mad::mad:

Παιζουν, ξεσηκωνεται κι οταν τον πάει για υπνο ο μικρος ειναι σε υπερενταση φυσικα..που να κλεισει το ματι!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

sardelaki υπέροχα νέα έκλισε νυφικό τελικά η κοπέλα σε εσένα ? η τζάμπα το 3ορω ραντεβού ?

vatraxaki πως είναι ο μικρός ? θα σου τηλ μετά ελπίζω να μην είναι τίποτα

πολλές φόρες κάπου διάβασα ότι τα μικρά κατου του έτους λόγο μη ωρίμανση κάποιο μέρους του εγκέφαλου ανεβάζουν χωρίς λόγο πυρετό μεσα στο 24 αυτό δεν πρέπει να ανησυχεί τους γονείς δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια η όχι έχω και καιρό που το διάβασα

vickypap με γεια ο καινούργιος υπολογιστής καλά ποσταρίσμα πολύ όμορφη κίνηση των γονιών σου

και εγώ αναρωτιέμαι πολλές φορές αν θα έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε όσα μας προσφέρουν

maeleni τα ξέρεις καλά τα κατατόπια εκεί?

όταν γεννήσω με το καλό και ανέβω να πάρω φόρεμα από το σαρδελακι για τον γάμο της αδέρφης μου θα με πας να φάμε εκεί ?

οκ ?

δεσμεύσουν δημόσια τώρα ……………………

φιλια στον αφρατουλη σουυυυυυυ

ριτα79 αχ καλή μου με συγκίνησες μην κάνεις έτσι όλα θα φτιάξουν σε νιώθω δεν τα έχουμε αποχωριστή ποτέ

και μα φαίνετε κάπως

εμείς νομίζω έχουμε το θέμα κ όχι τα παιδάκια μας μια χαρα θα πέρασε μην αγχώνεσαι

Stone σε καλή μεριά τα λεφτακια

:tongue::tongue:

λοιπον να σας πω οτι παλι εγω ειμαι σε αναμονη και παλι πρεπει να περασω απο 40 κυματα μεχρι να καταφερω αυτο που θελω.

απο τον δημο εδω υπαρχει προβλημα με την κορη μου διοτι κλεινει τα 2,5 σε ενα μηνα και δεν την δεχονται.

τους ειπα οτι απο την στιγμη που εγινε δεχτη απο το ετταα δεν μπορειτε να την κοψετε .τωρα θα περιμενω απο δευετρα να δω τι θα γινει .μιλησα με την διευθυντρια και το μονο που μου ειπε ειναι οτι μπορουνε να την βαλουνε στον βρεφικο και μετα να την βαλουνε σε παιδικο αλλα με ρισκο οτι θα χασει την θεση.

δεν απελπιζομαι και ουτε απογοητευομαι απλα σας λεω τι εγινε.κουραστηκα πια ρε κοριτσια.......

μετα ετρεξα για δουλεια και για σεμιναρια και ειναι ολα παγωμενα.αν ακουσετε κατι για σεμιναρια οτι εχουνεβγει ενημερωστε με βρε κοριτσια γιατι εδω μου μιλανε με το ζορι.

ριτα καλη σχολικη χρονια και δεν σου κρυβω ποσο με συγκινησες.

κι εγω τα ιδια συναισθηματα εχω .ο γρηγορακος θα τα παει περιφημα.!!!

βικουλα χρνια πολλα και μεγια το καινουριο λαπτοπ.

τα δωρα τα εχομαστε οσο κι ανα κανουν:rolleyes:!

εγω παντως θελω να προσφερω περισσοτερα απο οσα ειχα απο τους γονεις μου ,οχι οτι εχω παραπονο αλλα 6 παιδια ποσα να κανουν?

με φοβιζουν ομως οι εποχες που ερχονται......

βαταρχινα περαστικα στον μικρουλη.μακαρι να μην ανεβασει αλλο.

ιωααννα θα ροκαρεις αποψε?καλα να περασεις!!!

αρμακι κατεληξες σε γιατρο?

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρενια γιατί όλο αυτό αφού σας πήραν με το πρόγραμμα τι σχέση έχει ο δήμος τώρα ? δεν πάμε καλά πρώτη φορά το ακούω αυτό σε τι θέση την έβαλες πως την δήλωσες

α1 ?

β 1 ?

Διαφημίσεις

Ε ωραια στειλτην βρε Λαζαρενια σε βρεφικο και μετα θα κανουν την αλλαγη αυτοματα.Τι θα σου πουν μετα? ή προτεινε τους να την κρατησεις ενα μηνα να κλεισει τα 2,5 .Δε γινεται?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

το ειπανατην κρατησω αλλα πρεπει να γινει η εγγραφη και να δινει παρων γιατι μετα χανεται η θεση.

περιμενω δευτερα να μου πουνε.

ηλιανα δηλωσα β1 γιατι δεν ειχε α1.αυτο τους ειπα.πως ειναι δυνατον νατηνβαλετε σε βρεφικο ενω δεν υπηρχε στην αιτηση?αφου μονο παιδικους βαλατε και μου την δεχτηκανε!ειναι δυνατον?

1654096yn4fep17z7.gif

Ε ωραια να δινετε το παρον και στην αναγκη να πληρωσετε και ενα μηνα τη συμμετοχη.

Θα την παρουν μην αγχωνεσαι.Και της φιλης μου που την εχουν κανει δεκτη θα την παρουν σε ενα μηνα που θα ειναι κλεισμενα 2,5.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ε ωραια να δινετε το παρον και στην αναγκη να πληρωσετε και ενα μηνα τη συμμετοχη.

Θα την παρουν μην αγχωνεσαι.Και της φιλης μου που την εχουν κανει δεκτη θα την παρουν σε ενα μηνα που θα ειναι κλεισμενα 2,5.

σε ευχαριστω;)

1654096yn4fep17z7.gif

το ειπανατην κρατησω αλλα πρεπει να γινει η εγγραφη και να δινει παρων γιατι μετα χανεται η θεση.

περιμενω δευτερα να μου πουνε.

ηλιανα δηλωσα β1 γιατι δεν ειχε α1.αυτο τους ειπα.πως ειναι δυνατον νατηνβαλετε σε βρεφικο ενω δεν υπηρχε στην αιτηση?αφου μονο παιδικους βαλατε και μου την δεχτηκανε!ειναι δυνατον?

Μισό να καταλάβω δήλωσες το παιδί σε βι ? λογικό ακούγεται να μην θέλουν να στο πάρουν διότι το πρόγραμμα λέει ξεκαθαρα αν και εφόσον υπάρχει α1 στην περιοχή σας άρα δεν πλήρη της προϋπόθεσης στην πήραν γιατί νόμιζαν ότι έιναι μεγαλύτερη επειδή εσύ δήλωσες για βι1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...