Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

δεν ειμαι στα πολυ καλα μου και δεν σχολιαζω το χθεσινο μου βγηκε μαλλον ξινο ο Θοδωρακος μου ολο το βραδυ ηταν ανυσηχος και απο το πρωι εχει δεκατακια εως 37,5 δεν του εδωσα ακομη τιποτα ευχομαι να μην ανεβει και να μην χρειαστει να του δωσω!

που την αρπαξαμε δεν ξερω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλημερα!!!

δεν ειμαι στα πολυ καλα μου και δεν σχολιαζω το χθεσινο μου βγηκε μαλλον ξινο ο Θοδωρακος μου ολο το βραδυ ηταν ανυσηχος και απο το πρωι εχει δεκατακια εως 37,5 δεν του εδωσα ακομη τιποτα ευχομαι να μην ανεβει και να μην χρειαστει να του δωσω!

που την αρπαξαμε δεν ξερω!

Ωχ!!! Το Θοδωράκι... Μακάρι να μην είναι τίποτα βρε βατραχάκι...

mrdIp3.png

βατραχουλίνα μου ελπίζω να μην ανεβάσει πυρετό ο Θοδωράκος...!!!! Μακρυάααααααααααααααααααααααααααα....αλήθεια πότε τον βαφτίζετε; Σίγουρα θα το έχεις ξαναπεί αλλά τελευταία χάνω πολλά επεισόδια

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακι μου τι κανετε?

χθες περασαμε πολυ ωραια.τελικα τα χαρηκα τα γενεθλια μου με τις 2 κολλητες μου.αρνηθηκα να σβησω κερακι αλλα βγηκαμε καπου που μας αρεσει αλλα δεν πηγαινουμε συχνα και το διασκεδασαμε.

πηρα ενα πολυ ωραιο δωρο και συγκινηθηκα πολυ.οι γονεις μου μου αγορασαν ενα τελειο λαπτοπ και επιτελους εχω δικο μου υπολογιστη.ηθελε και ο λουκας να συμμετεχει αλλα δεν τον αφησε ο μπαμπας μου,οποτε πρεπει και εκεινος να μου παρει κατι χαχαχα.

ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

τι σου ειναι οι γονεις ε?αραγε εμεις αργοτερα θα μπορουμε να δινουμε στα παιδια μας οτι μας ζητανε?(στα πλαισια της λογικης παντα)

βεβαια νοιωθει λιγο περιεργα γι'αυτο το δωρο γιατι ναι μεν το ηθελα αλλα ειναι πολυ ακριβο και σκεφτομαι μηπως ηταν περιτο εξοδο.

τωρα ομως ειναι στα χερια μου και θα το ξεπερασω :cool::cool::cool:.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικακι μου μεγια το λαπτοπακι σου!!!!!

Για αυτο ειναι οι γονεις για να μας κακομαθαινουν...παντως την ιδια απορια εχω και εγω αν θα μπορουμε να προσφερουμε στα παιδια μας οτι και μας προσφεραν οι γονεις μας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βικακι μου μεγια το λαπτοπακι σου!!!!!

Για αυτο ειναι οι γονεις για να μας κακομαθαινουν...παντως την ιδια απορια εχω και εγω αν θα μπορουμε να προσφερουμε στα παιδια μας οτι και μας προσφεραν οι γονεις μας..

ευχαριστω ευχαριστω!!!

θα το δουμε στο μελλον ιωαννα μου.

σας ειπα?δεν σας ειπα.η φωτεινη βλεπει mr bean.εχει δει οτι επεισοδιο κυκλοφορει στο youtube.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αχχχχ έγραψα τόσα πολλά και τα έχασα :( :(

Βίκη μου μεγειά το laptop και πολύχρονη και πάλι ;)

Vatraxaki ελπίζω να μην συνεχιστεί ο πυρετός του μικρούλη σου και να τη σκαπουλάρετε.

Ηλιάνα η περιοχή λέγεται Λαδάδικα και το πήλινο με το τυράκι μπουγιουρντί κι έλεγα ότι μου άνοιξες την όρεξη τέτοια ώρα!

Οσο για τα παντοφλάκια, για να μη λερώνεται το πάτωμα (μοκέτα, ξύλο ή δεν ξέρω τι άλλο) από τα βρώμικα παπουτσάκια που πατάνε έξω κι επειδή εκεί κάθονται, ξαπλώνουν, κυλιούνται τα φοράνε μέσα στο χώρο.

Αρμα μου μακάρι να τακτοποιηθείς σύντομα με γυναικολόγο και να προχωρήσετε όμορφα με το νέο σας νινάκι.

Joa with or without you.......λαλαλαλα τι ωραία θα περάσεις σήμερα!!!!!! Περιμένουμε εντυπώσεις ;)

Πανμαρ καλή ευκολία με τις φωτο. Ελπίζω να τα καταφέρεις ;)

Εμείς όλα καλά κορίτσια, φαγητό φουλ, 15500 τον ζύγισα τον χοντρούλη μου, στη δική μου ζυγαριά βέβαια. Νομίζω ότι είμαστε οι πιο αφρατούληδες του καφέ μας χιχιχι. Βέβαια έχουμε και την τσιρίδα μας, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, αλλά κάποιες φορές ξεχνιόμαστε και είμαστε και ήρεμοι.

Αχχχχ δεν θυμάμαι τι άλλο είχα γράψει.....κρίμα που τα έχασα :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελενη μου νομιζω ειστε οι πιο αφρατουληδες αλλα ειστε και ψηλα παλικαρια οποτε δεν σας φαινεται !!!

εμεις σταθερα εδω και μηηηηηνες στα 14 και κατι ψηλα..

Αχ η μεσούλα μου και τα γονατάκια μου το ξέρουν και το βάρος και το ύψος όταν ζητάει αγκαλίτσα ο άτιμος!

Οχι παράπονο δεν έχω. Δόξα το Θεό επέστεψε ο παλιός καλοφαγάς Γρηγόρης. Τώρα η παιδίατρος τι θα μου πει πάλι.......πωπω ποιός ακούει τη γκρίνια της χαχαχα!

Κι ο δικός σου όμως είδα στις φωτο μεγάλωσε πολύ, αντράκι! Αλήθεια δεν μου είπες πώς το πήρε το νέο δωμάτιο??? Αντιδράσεις?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Βικάκι μου μεγειά το λάπτοπππππππππππππππ...δεν πρόλαβα ούτε τηλ. να σε πάρω χθες...με την πελάτισσα ξεχάστηκα. Χαίρομαι που πέρασες καλά.

Μαελένη μου μιά χαρά το παληκαράκι σου με τα κιλά...τί ύψος έχετε; Εγώ στην ζυγαριά στο σπίτι το βγάζω 14 κιλά εδώ και πάρα πολλούς μήνες!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...