Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια........δεν προλαβαίνω να σχολιάσω, αλλά έριξα πολύ γέλιο με τα χθεσινοβράδινά σας. :D:D:D:D Καλέ πώς έγινε έτσι η Κρίστα :confused::confused::confused::confused:

Joa πού θα πάς έγκυος γυναίκα;;; ΣΟΥΠΕΡ!!!!

Αφιερωμένο σε όλες τις μαμάδες και τα μωράκια

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κορδονια στους παιδικους απαγορευονται!!!!

εμεις δινουμε μονο πανες ..και μεσα στην τσαντουλα του εσωρουχα και μια αλλαξια ρουχα ..εγω λογω εγκαυματος του βαζω και την κρεμα την αναπλαστικη και του την βαζουν το μεσημερι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ μωρέ Ρίτα σε νιώθω απόλυτα για τον Γρηγόρη γιατί δεν είναι μόνο το αίσθημα ότι θα φύγει για πρώτη φορά απο το σπίτι αλλά είναι και το ότι μεγαλώνουν τα παιδάκια μας και αρχίζουν να ανεξαρτητοποιούνται , απο 'δω και πέρα θα μάθουν να βαδίζουν μόνα τους και να προστατεύουν τον εαυτό τους. Γερά να είναι και θα συνηθίσουμε που θα πάει;)

Ιωαννίτσα δεν παίζεσαι καλά να περάσεις βρε και να μας πεις τα καθέκαστα.

ΠανΜαρ καλά να περάσετε με το σύζυγο το ΣΚ ευχομαι.

Ηλιάνα μια χαρά είναι τα ρουχαλάκια του παιδιού, εγώ τελικά πήγα ORCHESTRA που είχε προτείνει και η Ρίτα και τσίμπησα 3 μπλουζάκια φθινοπωρινά μακρυμάνικα 18€ και το χάρηκα. Τώρα καμια φορμίτσα και κανένα παντελονάκι θα του πάρω και καλά είμαστε μέχρι στιγμής.

Αρμάκι για Neoset το σκέφτεσαι ή όχι για κρεβατάκι;

καλημερα gioavanna!!!καλε που το θυμηθηκες το ασμα!!!!!δεν σας ειπα ???μας ξεκλειδωσαν facebook & you tube....το εχουν ξεσκισει παλι οι συναδελφοι ...να δω ποσο θα μας το αφησουν αυτη την φορα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κορδονια στους παιδικους απαγορευονται!!!!

εμεις δινουμε μονο πανες ..και μεσα στην τσαντουλα του εσωρουχα και μια αλλαξια ρουχα ..εγω λογω εγκαυματος του βαζω και την κρεμα την αναπλαστικη και του την βαζουν το μεσημερι ..

Ναι απαγορεύονται γιατί όλοι μέρα κορδόνια θα έδεναν ιχιχι :tongue::tongue::tongue::tongue:

εμείς μας είπε δυο αλλαξιές ρούχα και ένα ζευγάρι παντοφλακια

Τωρα τα παντοφλακια τι τα θέλουν δεν ξέρω

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

delenaki περαστικα! Ελπίζω να φοράς μάσκα όταν μας γράφεις μη μας κολλήσεις κι εμάς! :lol: :lol: :lol:

Τι λες καλέ;;;; Σας έχω στείλει διαδυκτιακά όοοοολα τα μικροβιάκια μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ντελένη μου αν νομίζεις ότι με αυτή την "καταπληκτική" συνταγή θα πείσεις την κόρη σου να φάει... Δεν ξέρω... Περαστικά σας (σε όλη την οικογένεια!)

Μαρία μου αφού δεν τρώει τα "φυσιολογικά" φαγητά και είπε και η Πετρούλα ότι και ο Αναστάσης τρώει κατι περίεργα ποτέ δεν ξέρεις!!!!:rolleyes::rolleyes:

Ιωάννα ζηλεύωωωωω αν και θα πάω Placebo την άλλη Παρασκευή!!!! Είχα πάει στους U2 στη Θεσσαλονίκη και τα είχα δει όλα!!!! Ο αδερφός μου μετά την ταλαιπωρία που τραβήξαμε δεν ξανάκουσε U2:tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Α.

Ηλιάνα μια χαρά είναι τα ρουχαλάκια του παιδιού, εγώ τελικά πήγα ORCHESTRA που είχε προτείνει και η Ρίτα και τσίμπησα 3 μπλουζάκια φθινοπωρινά μακρυμάνικα 18? και το χάρηκα. Τώρα καμια φορμίτσα και κανένα παντελονάκι θα του πάρω και καλά είμαστε μέχρι στιγμής.

;

Αχ εγώ δεν μπορώ να τρέχω κ άντε της άλλεσ μέρες ήμουν στο νοσοκομείο χτες κ σήμερα θα τρελαθώ στο σπίτι ουφφφφφφφφ με αρέσουν πολύ η γύρες

Ριτα πες λιγο συνταγή για φακές ποτέ δεν της πετυχαίνω μην γελάτε μάπα μου γίνονται

arma πως είσαι σήμερα αναγούλες όλα καλά εμείς κρεβατάκι δεν πήραμε βάψαμε του συζύγου το δικό του το παιδικό σε καρύδι και έγινε κουκλίστικο

Αχ αυτό με το κραβάτι το είχε κάνει και ο αδερφός μου και μου άρεσε πολύ! Εμείς δεν έχουμε κανένα παλιό παιδικό.

Αρμακι μου κανετε ιδια βουτια!!!χαχα

Ωραια να τα παμε μαζι να ξεσκιστουν στις βουτιες τα δελφινακια μας!

Ο δικος μου παλι οταν ειναι να βουτηξει μας πεταει το καπελο μην το χασει...χαχα

Αναγουλες οκ ε?Θα περασουν και αυτες!

Οσο για το μπιμπερο η Ευα σε εχει βρει αγχωμενη και σε δουλευει....εγω δε θα υπεκυπτα παντως για να πω και την αληθεια μου.θα ελεγα δεν εχουμε καρδια μου δεν μου ειπες να τις πεταξω?.αλλα οκ μια κουβεντα ειναι αυτη...ειναι και απο ιωση το κοριτσακι μας!

Είδες τελικά όλα την έχουν την έννοια του καπέλου! :lol:

Όσο για το μπιμπερό τι αγχωμένh καλέ? Ούτε καν συζήτηση δεν της είχα κάνει γι'αυτό. Μόνη της μου είπε για το καλαμάκι. Δεν υποκείψαμε με τη μία, αλλά δεν επιμείναμε και πολύ. Αλλωστε ήταν ικανή να ανοίξει όλα τα ντουλάπια και να ψάξει για πιπίλες ή να πει στο μπαμπά της να πάει στο τζάμπο να της παρει. Άσε σου λέω, δεν βγάζεις άκρη με την Εύα! Πάντως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να την αφήσω ουτε για μια μέρα χωρίς γάλα για να καταλάβει ότι θα το πίνει με καλαμάκι. Το κάθε μλ για εμάς είναι πολύτιμο! :lol:

Κικίτσα και για νεοσετ σκέφτομαι. Δεν είναι καλα?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ηλιάννα και εγώ τρελαίνομαι για βόλτες.... θέλω να παω Θεσσαλονίκηηηηηη, θέλω να δω βιτρίνες και να πάω για καφέ....:rolleyes::rolleyes:

Αχχχχχχχχχχχχχχ τι λες τάρα κ εγωωωωωωωωωωωω μου αρέσει η τσιμησκη πανω κάτω πάνω κάτω αχχχχχχχχχ θέλω να έρθω να πάμε για καφε στο λιμάνι και μετά σ ε κατι σοκάκια εκεί που έχει κάτι ταβέρνες ποπό μασeς που έχω κάνει εκεί….

μιαμ μιαμ κάτι σε πήλινα με τυριά από πάνω

και φουυυυυυυυυυυυυυυλλλλλλλλλλλ αλάτι αλάτι θε μου θέλω αλατιιιιιιιιιιι

περαστικά σου κιόλας

Θα ΠΑωωωωωωωωωωωωωωωω

να ξαπλώσω λίγο αργότερα θα ξανά μπω κούκλες μια ερώτηση

έκανα προχθές στην δεύτερο μανούλες και μάλλον δεν το είδατε

σας φεραν τα μεγαλύτερα στο νοσοκομείο ?

πως αντέδρασαν εκλεγaν ?

τελικά είναι καλό να έρθει από συναισθηματικής πλευράς η όχι ?

Περιμένω να μου πείτε

Διαφημίσεις

Γραφω στα γρηγορα και φευγω

Για ναανεβασετε φωτο απο το ιντερνετ κανετε το εξης

Δεξι κλικ πανω στη φωτο που θελετε απο το νετ και αντιγραφη διευθυνσης url

Ερχεστε εδω πατατε το εικονιδιο στη μπαρα επανω που λεει ''εισαγετε εικονα'' και δειχνει το βουναλακι και κανετε επικολληση τη διευθυνση στο κουτι που σας βγαζει και αυτο ειναι ολο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχχχχχχχχχχχχχχ τι λες τάρα κ εγωωωωωωωωωωωω μου αρέσει η τσιμησκη πανω κάτω πάνω κάτω αχχχχχχχχχ θέλω να έρθω να πάμε για καφε στο λιμάνι και μετά σ ε κατι σοκάκια εκεί που έχει κάτι ταβέρνες ποπό μασάς που έχω κάνει εκεί….

μιαμ μιαμ κάτι σε πήλινα με τυριά από πάνω

και φουυυυυυυυυυυυυυυλλλλλλλλλλλ αλάτι αλάτι θε μου θέλω αλατιιιιιιιιιιι

περαστικά σου κιόλας

Θα ΠΑωωωωωωωωωωωωωωωω

να ξαπλώσω λίγο αργότερα θα ξανά μπω κούκλες μια ερώτηση έκανα προχθές στην δεύτερο μανούλες και μάλλον δεν το είδατε σας φεραν τα μεγαλύτερα στο νοσοκομείο ? πως αντέδρασαν εκλεγέν τελικά είναι καλό να έρθει από συναισθηματικής πλευράς η όχι ?

Περιμένω να μου πείτε

Μου πέφτουν τα σάλια βρε Ηλιάνα πρωί πρωί...:D:D

Η αντίδραση της Αναστασίας ηταν πρωτα να το παρει αγκαλιά και μετα τον περιεργαζόταν...δεν είπε ούτε και έκανε τίποτα...Της είπαμε ότι αυτός είναι ο "ντουγουντάς" (έτσι φώναζε την κοιλιά μου σε όλη την εγκυμοσύνη:rolleyes: και ξέχασα να σας πω ότι προχθές μου το ξαναείπε...

"Μαμά βγήκε ο Γιαννάκης ντουγουντάς απο την κοιλίτσα σου;;;":shock::shock:) και ότι την αγαπάει πολύ και ήθελε να τη γνωρίσει κλπ και καθόταν πολύ ήσυχη.. Μόνο στο θηλασμό (αν και εσύ δεν νομίζω να το αντιμετωπίσεις γιατί ο Λευτεράκης μια χαρά θα θυμάται;););)) ένιωθε παραμελημένη και γκρίνιαζε κατά τα άλλα μια χαρά.

Τώρα βέβαια τον έχε συνηθίσει, έχουν αμβλυνθεί και οι αντιδράσεις...σήμερα το πρωί του τραγουδούσε κουπεπε κουπεπε ο μπαμπάς του έρχεται...:-P:-P:-P

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλημέρα στις φίλες μου...δεν πρόλαβα να σας διαβάσω αλλά θα με συγχωρέσετε όπως πάντα ε; χιχιχιχι

είχα ένα ραντεβού χθες το απόγευμα στο μαγαζί και ήμουν 3 ώρες απασχολημένη!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...