Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

joa μου θα πας u2??? ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!!!!Περιμένουμε εντυπώσεις να ζηλέψουμε!χαχαχα!

Για το μπιμπερό και η Εύα δεν το χρησιμοποιεί καθόλου πέρα από το γάλα από πολύ μικρή. Απλά είχα χαρεί που το έκοψε κι αυτό από μόνη της αλλά έμεινα με την χαρά! :lol:

delenaki περαστικα! Ελπίζω να φοράς μάσκα όταν μας γράφεις μη μας κολλήσεις κι εμάς! :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και απο 'μένα πολυλογούδες.

τι σας είχε πιάσει πάλι χθες το βράδυ και τα τσούξατε καλέ; βέβαια το παιχνίδι με τη κρεμάλα και το όνομα ήταν όλα τα λεφτά.

άντε Μαρινάκι με το καλό , μία και σήμερα έμεινε για τη μεγάλη μέρα της μπουμπούς ,άσχετο αλλά μπας και το όνομα είναι ΜΠΟΥΜΠΑ αντί για μπουμπού που τη λέμε συνέχεια:tongue::tongue: μετά πρέπει να παίζει πολύ και το Μανταλένα , νομίζω κορίτσια πρέπει να λήξει το παιχνίδι γιατί το βρήκα , ναι ναι το βρήκα αυτό είναι το όνομα ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ. Μαρινάκι περιμένω μπομπονιέρα εφόσον βρήκα το όνομα.

Καλά βρε Ρίτα είσαι σίγουρη αυτή είναι η Κρίστυ στο πιο γερασμένο της , δηλαδή κάπως έτσι θα γίνουμε και εμείς :confused::confused::confused:

Σχετικά τώρα να πω με τα συμπληρώματα διατροφής να πω ότι και εγώ παίρνω καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και σίδηρο και ασβέστιο γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα αναιμίας και ειλικρινά θέμα με τα μαλλιά μιας και πέφτουν πολύ τα άτιμα. Αφού σκέφτομαι με το που θα γεννήσω και θα αρχίσει η μεγάλη πτώση να τά κόλλαγα με κάποιο τρόπο στο κεφάλι για να είμαι ύσηχη.

Μαράκι χαίρομαι που ηρεμήσαν οι ανακατωσούρες γιατί είναι δύσκολο πράγμα να είσαι τη μισή εγκυμοσύνη σου με τέτοια αίσθηση. Εγώ ευτυχώς με τις καούρες έχω ψιλοηρεμήσει , πίνω και εγώ παγωμένο γάλα και είναι υποφερτή η κατάσταση μπορώ να πω.

Αχ σήμερα θα πάω να πάρω το παιδάκι μου και ανυπομονώ πως και πως αν και ο ζουζούνος μου ούτε να με δει δεν θέλει, όταν είναι με τον παππού του εμένα με έχει χ@#@#νη , η Ιωάννα έχει ανταγωνιστή την κοτούλα ενώ εγώ έχω το μπαμπά μου. Να πω επίσης ότι χθες είχε ένα πολύ ωραίο έργο στο Star αυτό με τον Τζάκ Νίκολσον και τους Μόργκαν Φρίμαν που είχαν καρκίνο και προσπαθούσαν να ζήσουν μέσα σε 4 μήνες ότι δεν είχαν κάνει ποτέ στη ζωή τους. Καλά μιλάμε τέλειο , βέβαια στο τέλος έκλαιγα με μαύρο δάκρυ αλλά θεωρώ ότι είναι απο τις πιο συγκινητικές ταινίες που έχω δει.

Ριτάκι ξέχασα να σου πω μπράβο για το μπαμπάκα σου που πέρασε την πνευμονία ξυστά , σιδερένιος να είναι.

Καλημεραααααααααα!!!σουπερ χαρουμενη !!!ροκαρει η μανα σήμερα!!!!!εχω παρει και μιση ωριτσα αδεια για να παω σπιτι να ξεκουραστω και να ετοιμαστω για u2!!!!

Aυτό Ιωάννα είναι χτύπημα κάτω απο τη μέση. Δε το πιστεύω , θέλω και εγώ πολύ να πάω , καλέ που θα πας εσύ έγκυος γυναίκα , μη μου πεις ότι θα είσαι και αρένα γιατί θα πηδηχτώ απο το παράθυρο.:D

Κικίτσα όντως τέλεια αυτή η ταινία! Δεν ήξερα ότι την είχε εχτές. Την έχω δει σε dvd.

Α, για τα μαλλιά όταν γέννησα κι εγώ μιλάμε πέφτανε παααααρα πολύ! Βέβαια η αφλανα μου δεν έχει πρόβλημα αλλά πραγματικά τότε νόμιζα ότι θα καραφλιάσω. Ο κομωτής μου μου είχε πει ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό, είχα και έλλειψη σιδήρου οπότε διακιολογημένα έπεφτα. Κάνα δίμηνο κράτησε αυτό και μετά σταμάτησε.

Κορίτσια από Αθηνα έχετε καμιά ιδέα από μαγαζιά με κρεβατάκια? Το Σάββατο αν είμαστε καλά θα πάμε να ρίξουμε μια ματιά. ήρθε η ώρα και για εμάς...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!

Ω ναι αυτη ειναι η κριστα....

Κικιτσα να σου θυμισω οτι αυτη ηταν και μοντελο...εμεις δε ξερω πως θα γινουμε....χαχα

Ιωαννα σε παω!Γραφεις ιστορια η εγκυος!!!!!!!χαχα

σημερα το αγορι μου θα παει πρωτη μερα μονο του σχολειο.

Ενταξει εχθες γελουσα αλλα οση ωρα ημουν εκει αισθανομουν ''καπως'' πισω απο την κλειστη πορτα...

Ποτε δεν εχει λειψει απο οταν γεννηθηκε εκτος και ειναι με τη γιαγια ή τον παππου για λιγο αλλιως ποτε δεν εχουμε αποχωριστει ο ενας τον αλλον και με πιανει μια στεναχωρια οσο το συνειδητοποιω....

Ας ειναι για εκεινον μονο πιο ευκολο οταν θα το συνειδητοποιησει ...προς το παρον ειναι σε εκσταση!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες μου

έτοιμη η φακουλα ( δεν την πετυχενω παντα σημερα καλη εγινε :confused::confused::confused:)έχει κι κρύο μια χαρά θα την φάμ

κατέβασε ο σύζυγος τα χειμωνιάτικα του λευτερακι με της ετικέτες είναι έβαλα πλυντήριο έχουμε τελικά 6 παντελονάκια

και 9 μπλουζάκια

2 πουκαμισάκια για το σχoλειο

ίσως χρειαστώ και μια δυο φόρμες

τελικά λάθος πληροφορία οτι δεν δέχονται παντελόνια

αρκεί να είναι άνετα ;););)

ευτυχώς τα περισσότερα είναι με λάστιχο

σίγουρα ομωσ θα του πάρω πιζάμες γιατί οι περσινές του είναι σορτσσσσσσσσσσσσσς ιχιχι

:tongue::tongue:

Αρμακι εμεις το κρεβατακι μας το πηραμε απο την per dormire (ιταλικα επιπλα) και ειχαμε δει και στην neoset

Κικο παιδι μου εγκυος γυναικα και αρενα δεν παει ..εξεδρουλα ..με θεσουλα ...εχουμε και την μεση μας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

arma πως είσαι σήμερα αναγούλες όλα καλά εμείς κρεβατάκι δεν πήραμε βάψαμε του συζύγου το δικό του το παιδικό σε καρύδι και έγινε κουκλίστικο

Καλημέρα σε όλες!

Εμείς ξυπνήσαμε, τώρα βλέπουμε τα παιδικά μας στην ετ1 και μετά θα ετοιμαστούμε σιγά σιγά για να πάμε βόλτα σε κάτι φίλους στον Πειραιά (φιλάκι θα έρθουμε πολύ κοντά σας!!!)

Μαρίνα, άντε με το καλό αύριο η Μαριγούλα σας!!! :-) :-) Να την κάνει μπάνιο ο παππάς και να την τρίψει και με λαδάκι (έτσι περιγράφει η Σοφία την βάφτισή της!).

Πετρούλα, θα ακολουθήσω τις οδηγίες που έδωσες στην Μαρίζα και θα κάνω κι εγώ προσπάθεια να ανεβάσω μια φωτογραφία... Τώρα το τι θα καταφέρω είναι άλλο...

Γειτόνισσα, θα πας στους U2 σήμερα? Χαρά στο κουράγιο σου! Σε θαυμάζω για την αντοχή σου! Προχθές μιλούσα με μια κολλητή μου (που είχαμε πάει μαζί στην συναυλία τους όταν είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη) και λέγαμε ότι τώρα δεν θα αντέχαμε με τίποτα τόσες ώρες ταλαιπωρία και ορθοστασία για να τους ξαναδούμε... Γεράσαμε πια... Άλλο πράγμα τα νιάτα βρε παιδί μου... Μπράβο σου! Καλά να περάσεις!

Ντελένη μου αν νομίζεις ότι με αυτή την "καταπληκτική" συνταγή θα πείσεις την κόρη σου να φάει... Δεν ξέρω... Περαστικά σας (σε όλη την οικογένεια!)

Κίκο, καλώς να δεχτείς το αγοράκι σου σήμερα...

Εγώ αύριο θα την αφήσω στους παππούδες γιατί θα φύγουμε Σ-Κ με τον μπαμπά μας.

Πάω να δοκιμάσω τώρα να ανεβάσω μια φωτογραφία...

Ξανά καλημέρα σε όλες και πολλά φιλιά!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Αρμακι μου κανετε ιδια βουτια!!!χαχα

Ωραια να τα παμε μαζι να ξεσκιστουν στις βουτιες τα δελφινακια μας!

Ο δικος μου παλι οταν ειναι να βουτηξει μας πεταει το καπελο μην το χασει...χαχα

Αναγουλες οκ ε?Θα περασουν και αυτες!

Οσο για το μπιμπερο η Ευα σε εχει βρει αγχωμενη και σε δουλευει....εγω δε θα υπεκυπτα παντως για να πω και την αληθεια μου.θα ελεγα δεν εχουμε καρδια μου δεν μου ειπες να τις πεταξω?.αλλα οκ μια κουβεντα ειναι αυτη...ειναι και απο ιωση το κοριτσακι μας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μια χαρα θα την βγαλετε την σεζον ηλιαννα μου!!!αρκετα ρουχαλακια ...να παρεις ομως να εχει και φορμουλες ,ειναι πολυ βολικες..

Ξέρεις είχα κάνει κάτι αλλαγές πέρσι από την γιορτή του κ ευτυχώς ήταν μαζί η αδερφη μου και πήραμε μεγάλα νούμερα ;););)

έχω σκοπό κ για φόρμες άλλα το βλέπω αφού γεννήσω

αλλά θα χάσω τις προσφορές γμτ

ίσως πάει η αδερφη μου να πάρει κάτι

προς το παρών θα βολευτούμε με τα κάπρι για τον Σεπτέμβριο και ζακετάκι από πάνω έχω και δυο τρία μακρυα λίνα που ακόμη φόριουνται μετά βλάπτουμε

Καλέ ρητα που τον ξέθαψες τον τροχό καλά έφυγα στο καλύτερο καλέ που τα βρίσκετε λιωνωωωωωωωωωωωω

Για το σχολειο στις οδηγιες ελεγε και εμας οχι ζωνες,οχι τιραντες γενικα ανετα ρουχα και παπουτσια με σκρατς .

Επισης ρωτησα αν θα στελνω ποτηρι και ειπαν οτι παρεχουν αυτοι στο καθε παιδι το δικο του.

Πιπιλες μονο σε οσα παιδια ειναι απαραιτητη και γενικα δε ζητησαν τιποτα ιδιατερο μεσα στην τσαντα περα απο μια σαλιαρα αλλα και αυτη τους ειπα οτι δεν παιζει να τη βαλει και ειπαν ενταξει και μια αλλαξια εσωρουχα και εξωρουχα για ωρα αναγκης.

Εμεις γλιτωσαμε και πανες,μωρομαντηλα και κρεμες οποτε θα πηγαινουμε με την τσαντα ελαφρια!!!

Α και ενα καπελο που θα μεινει εκει μονιμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

σου φτανουν αυτα τα ρυοχα ηλιαννα και λογικα στην γιορτη του Λευτερακη θα σου φερουν δωρα και θα παρεις φορμακια..

εστι Νομίζω κ εγω πως μου φτάνουν έξαλλου μόνο μέχρι να γεννήσω θα πάει σχολειό από Ιανουάριο θα τον ξανά στείλω

όσο για αυτές της αλλαγές δεν ξέρω αν μπορέσω να κάνω κάτι τέτοια ευχαριστώ για την πληροφορία δεν το είχα σκεφτεί καν αυτό ;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...