Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Απο μια μικρή ερευνα που εκανα στο ιντερνετ σε κάποιους παιδοτοπους της Θεσ/νικης κατέληξα σε αυτο εδώ γιατι πιστευω μας βολεύει ολες και επίσης απ'οτι είδα εχει και φουσκωτα παιχνιδια για πιο μικρα παιδακια..Φαίνεται καλός..

http://www.kokolimbo.gr

Ευα καταλαβαίνω οτι σου είναι λιγο δύσκολο με το παιδί , πόσο μαλλον αφου δεν ξερεις και την περιοχή

Σκεφτειτε το για υτο που πρότεινα πιο πάνω και βλέπουμε τα υπόλοιπα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Απο μια μικρή ερευνα που εκανα στο ιντερνετ σε κάποιους παιδοτοπους της Θεσ/νικης κατέληξα σε αυτο εδώ γιατι πιστευω μας βολεύει ολες και επίσης απ'οτι είδα εχει και φουσκωτα παιχνιδια για πιο μικρα παιδακια..Φαίνεται καλός..

http://www.kokolimbo.gr

Ευα καταλαβαίνω οτι σου είναι λιγο δύσκολο με το παιδί , πόσο μαλλον αφου δεν ξερεις και την περιοχή

Σκεφτειτε το για υτο που πρότεινα πιο πάνω και βλέπουμε τα υπόλοιπα..

Συμφωνώ απόλυτα και φαίνεται καλός.Ελπίζω οτι καθημερινες δεν θα εχει και πολυ κόσμο.Λοιπόν είμαι μέσα ας πουν και τα άλλα κορίτσια και να κανονίσουμερα μέρα.

Μπράβο ρε κοριτσάρα μου!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Μου αρεσαν πολύ αυτα που είδα στο site follie-follie..

Στον αρραβωνα μου οταν με ρωτούσαν τι ήθελα να μου πάρουν κόσμημα ή κτ για προικα, έλεγα κόσμημα..

Εεε γεμισα με τόσα κοσμηματα που δεν ξερω που να τα βάλω..Μπούκωσα στο κόσμημα..Παρ'όλο που εχω τρελα με τα κοσμηματα, είμαι της φιλοσοφίας -και αυτο κάνω και εγώ- σε αυτες τις περιστασεις να παίρνουμε κτ από λευκα είδη (μπουρνούζια, σεντονια, κουβερτα κλπ)

Επεξεργάστηκαν by Stone

γεια σας κοριτσια!

κι ο μεσημεριανος ο υπνος στο καινουριο κρεβατι μια χαρα ολα καλα!!!

στονε μου εμας μας ειπε να μην το πειραζουμε καθουλου εως 2 ετων θα ανοιξει μονο του εγω το ελενχω που και που και βλεπω οτι εχει αρχισει να ανοιγει αλλα δεν μ'αφηνει να το πειραξω ισως να ποναει!

για παιδοτοπο εκει σ'εσας εγω χλωμο το κωβω να ερθω με τον μικρο και μονη ισως αν δεν ημουν γκυος να ερχομουν αλλα τωρα μπα!!!

παντως η προταση για ονειρουπολη ισχυει οποια θελει εμεις θα παμε καποια κυριακη!

ριτα για βαλε ξανα τον κορμο λεω να τον κανω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Vatraxaki "με γεια" το κρεβατι και ήρεμους ύπνους!!!

Κραταμε την Ονειρούπολη για ενα Σαβ/κο..Πιστευω οτι καλύτερα θα ήταν να βρεθουμε μια φορα χαλαρα για ενα καφεδακι και μετα κανονιζουμε και το ταξιδακι που θελει πιο πολύ οργανωση και δυσκολα πιστευω θα βολέψει όλες και όλους μας..Ετσι δεν είναι;;

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3382&Itemid=49

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3415&Itemid=49

Ελα βατραχακι μου και μεγεια το κρεβατακι!!

Αληθεια του εβαλες προστατευτικο?Το βραδυ σηκωνοταν?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ευχαριστω πολυ ριτακι!!!

του εβαλα προστατευτικο αλλα οχι ψιλο ισα ισα να μην ερθει στην ακρη και πεσει και εχω αφησει γυρο στου 80 ποντους και ανεβωκατεβαινει μονος του!

εως τωρα ριτα μου δεν σηκωθηκε καθολου τον αφηνω και φευγω οπως εκανα και στην κουνια τον ακουω που μιλαει λιγο και μετα κοιματε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

εως τωρα ριτα μου δεν σηκωθηκε καθολου τον αφηνω και φευγω οπως εκανα και στην κουνια τον ακουω που μιλαει λιγο και μετα κοιματε!

Εμεις πότε θα κοιμηθούμε ετσι;;

Προς το παρόν πάμε να κουρευτούμε και επανερχόμαστε!!!

ευχαριστω πολυ ριτακι!!!

του εβαλα προστατευτικο αλλα οχι ψιλο ισα ισα να μην ερθει στην ακρη και πεσει και εχω αφησει γυρο στου 80 ποντους και ανεβωκατεβαινει μονος του!

Πολυ ενθαρρυντικο!!Μπραβο!

Αντε να το αποφασισω και εγω σιγα σιγα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Stone μου η αδερφη μου κανει μεταπτυχιακο για ενα χρονο θα μεινει. Στην Αγγλια ειναι, στο Bath. Ειναι φανταστικη πολη, ειχα παει παλιοτερα.

Ριτα νεοτατος ειναι! Εμενα ο μπαμπας μου ειναι 62.

Giovanna για σενα!

Μανιταροπιτα

Για τη ζυμη

250 γρ αλευρι

125 γρ. βουτυρο

2 κροκοι

λιγο αλατι

2 κουτ. της σουπας νερο

Τα χτυπαμε στο μιξερ και στρωνουμε τη ζυμη σε μια ταρτιερα

Για τη γεμιση

1 κονσερβα μανιταρια

1 κρεμμυδι

250 γρ. γραβιερα

3 αυγα

1 μικρη κρεμα γαλακτος

Τα σωταρουμε ολα στο τηγανι και τα ριχνουμε πανω απο τη ζυμη.

Ψηνουμε για μια ωρα στους 180 αερα.

Φιογκακια με σολωμο και χαβιαρι

300 γρ φιογκακια

1,5 κουπα γαλα εβαπορε

250 γρ. τυρι καπνιστο τριμμενο

250 γρ. καπνιστο σολωμο

1 βαζακι μαυρο χαβιαρι

1 βαζακι μπρικ

Βραζουμε τα μακαρονια. Βαζουμε το γαλα σε κατσαρολα και οταν αρχιζει να βραζει ριχουμε το τυρι κι ανακατευουμε μεχρι να λιωσει. Ριχνουμε τον σολωμο, το αλατι και φρεσκοτριμμενο πιπερι. Στραγγιζουμε τα μακαρονια και ριχνουμε απο πανω τους το μειγμα. Ανακατευουμε και στολιζουμε απο πανω με το χαβιαρι, το μπρικ κι ενα τριανταφυλλο σολωμο στη μεση.

Αυτα............

t7fQp3.png

Επιτέλους τα διάβασα όλα.τα ξέχασα όμως.

Λοιπόν η παλινδρόμηση είναι από ότι φαίνεται στο κάτω μέρος του ουροποιητικου συστήματος γι'αυτό κ τα νεφρα φαίνεται να αδειάζουν τελείως.ίσως να χρειαστεί κ άλλη εξέταση.θα δούμε,η κοπέλα που πέρασε τον καθετήρα στη φωτεινή είναι μέλος του φόρουμ μας,ξέρει την ιστορία μας κ αφού τα συνδιάσε όλα τα στοιχεία κ κατάλαβε ποιοι είμαστε μου έστειλε πμ κ χάρηκα πάρα πολύ που η Φωτεινούλα ήταν στα χέρια μιας μανούλας φίλης μας.δεν θα πω ποια είναι γιατί μπορεί να μην θέλει.

Προσέξτε τώρα τι θα πω.παω σούπερ μάρκετ.κανονιστε όταν έρθω να μήν έχετε φτάσει τις 150 σελ γιατί θέλω να σας πω κάτι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ευχαριστω πολυ ριτακι!!!

Βατραχάκι μου πολύ χάρηκα για το κρεβατάκι που άρεσε στον μικρό !!!!!Αντε όλα καλά με το καλό και το δεύτερο νινί !!!!!!

Βικούλα μου πολύ χάρηκα που σε άκουσα να δεις όλα θα πάνε καλά!!!! Και γρήγορα όλα θα περάσουν και θα μείνουν όλα πίσω σαν ένα κακό όνειρο!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Α Νατασσα τις τσιμπησα τις συνταγουλες και εγω ετσι?

Αντε να δω τι θα πρωτοφιταξω ..αλλα τι να κανω ειμαι συλλεκτης συνταγων χαχαχα

Αυτη τη μανιταροπιτα μπορει να την κανω αυριο κιολας χιχιχι

Γιοβαννα δεν προλαβα να κοιταξω για μανιταροπιτα θα ψαξω και θα επανελθω και εγω.

Βικακι ολα κλα ειναι δλδ απο οτι καταλαβαινω ε?

Αντε για ελα να μας πεις..τι μας κρυβεις???????????Δε πιστευωωωωω?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α νατασσα για ρωτα τη μανουλα σου ..την γραβιερα ,τα αυγα και την κρεμα τα ριχνουμε απο πανω ή ολα μεσα και αυτα?

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...