Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

που να θυμαμαι τετοια ωρα με δουλευεις;

απλα θυμαμαι οτι ολα ηταν καλα :tongue:

η μικροβιολόγος ήξερε οτι θηλάζεις? Κ ότι έχεις αφξημένες ανάγκες σιδηρού- ασβεστιου ?

Σχετικό το όλα καλά μπορεί να ήσουν στα όρια

οι ακρες ειναι το υπολοιπο οχι

ξεκίνα λίγεσ μάσκες εντατικά πριν τα βάψεις να βελτιώσεις ποιότητα αν υπάρχει κατάστημα με ρεντεκ πάρε τα ντιπ φιουλ

κάνουν θαύματα έχουν μέσα πρωτεΐνες μετά την βαφή απαγορεύονται ξερνά το χρώμα

http://www.lookfantastic.com/hair/redken/haircare-ranges/redken-extreme

2588t.jpg

:tongue::tongue:

η μικροβιολόγος ήξερε οτι θηλάζεις? Κ ότι έχεις αφξημένες ανάγκες σιδηρού- ασβεστιου ?

Σχετικό το όλα καλά μπορεί να ήσουν στα όρια

στις αρχες που επερνα ειχα προβλημα με τον μικρο και μου ειχε πει και η παιδιατρος αν δεν εχω χαμηλα να περνω ενα χαπι ανα δυο μερες

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ξεκίνα λίγεσ μάσκες εντατικά πριν τα βάψεις να βελτιώσεις ποιότητα αν υπάρχει κατάστημα με ρεντεκ πάρε τα ντιπ φιουλ

κάνουν θαύματα έχουν μέσα πρωτεΐνες μετά την βαφή απαγορεύονται ξερνά το χρώμα

http://www.lookfantastic.com/hair/redken/haircare-ranges/redken-extreme

2588t.jpg

θα ρωτησω σε φαρμακειο δεν υπαρχουν;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Μαρινακι περασμενα ξεχασμένα!!Εχουμε ευχαριστα τωρα μπροστα μας και μην σκεφτεσαι τις ασχημες μερες...

Λοιπον τι προβλεψη να κανω τωρα για το ονομα της μπουμπους??Δεν μας εχεις δωσει κανενα στοιχειο ως τωρα..

Εμενα θα μου αρεσε 1ον Ιολη, 2ον Αρτεμις και 3ον Ηλεκτρα... αα και το Αφροξυλανθη!!!(χαχα πλάκα κανω...)

Τελευταια σαν επιλογη των γονιων ακουσα και το Φιλαρετη, μου αρεσε αλλα το ξεχνουσα αρχικα..

Καλα συγγνωμη ουτε ο συζυγος το γνωριζει βρε αθεοφοβη???Ευτυχως τους εχεις προειδοποιησει ολους και κανεις δεν περιμενει τπτ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

στις αρχες που επερνα ειχα προβλημα με τον μικρο και μου ειχε πει και η παιδιατρος αν δεν εχω χαμηλα να περνω ενα χαπι ανα δυο μερες

είχε δυσκοιλιότητα ? υπάρχουν πολλά σίδηρο στην αγορά τώρα είναι μεγάλος δεν νομίζω να το πειράξει αλά κοίτα τον οργανισμό σου δεν θηλάζουμε έτσι απλά κάνουμε τακτικό έλεγχο και συγκρίνουμε της παλιές με της καινούργιες εξετάσεις εγώ αυτό έκανα κ κάνω

θα ρωτησω σε φαρμακειο δεν υπαρχουν;

όχι καλέ είναι ειδή κομμωτήριο από τα κορυφαία πάνω κ από τα κερασταζ τα έχω δουλέψει χρόνια είναι φανταστικά

Αν είναι στις φυσιολογικές τιμές δε νομίζω να έχεις πρόβλημα Βατραχάκι, δεν υπάρχουν ξεχωριστές τιμές για θηλάζουσες, απλά αν είναι πεσμένα τότε η μαμά χρειάζεται βοήθεια για να μη νιώθει εκείνη χάλια! Ηλιάνα μου νομίζω ότι για να φτάσει στο σημείο να μην μπορεί το μητρικό να εμπλουτιστεί με σίδηρο πρέπει η μαμά να είναι σε πολύυυυ άσχημη κατάσταση με σίδηρο στα τάρταρα! Πάντως κι εμένα έπεφταν τα μαλλιά μου πολύ τους πρώτους μήνες, τώρα ο.κ., αλλά έχω σοβαρό θέμα με τα νύχια μου που πριν τις εγκυμοσύνες ήταν τόσο σκληρά που και να ήθελα δυσκολευόμουνα να τα κόψω! Τώρα σπάνε μέσα στο κρέας και αυτή την εβδομάδα ξεκίνησα ένα συμπλήρωμα το οποίο χμμμ όοοοταν το θυμάμαι το παίρνω! Πάλι έχεις νοσοκομείο αύριο?

mGKop3.png60Jvp3.png

Αν είναι στις φυσιολογικές τιμές δε νομίζω να έχεις πρόβλημα Βατραχάκι, δεν υπάρχουν ξεχωριστές τιμές για θηλάζουσες, απλά αν είναι πεσμένα τότε η μαμά χρειάζεται βοήθεια για να μη νιώθει εκείνη χάλια! Ηλιάνα μου νομίζω ότι για να φτάσει στο σημείο να μην μπορεί το μητρικό να εμπλουτιστεί με σίδηρο πρέπει η μαμά να είναι σε πολύυυυ άσχημη κατάσταση με σίδηρο στα τάρταρα! Πάντως κι εμένα έπεφταν τα μαλλιά μου πολύ τους πρώτους μήνες, τώρα ο.κ., αλλά έχω σοβαρό θέμα με τα νύχια μου που πριν τις εγκυμοσύνες ήταν τόσο σκληρά που και να ήθελα δυσκολευόμουνα να τα κόψω! Τώρα σπάνε μέσα στο κρέας και αυτή την εβδομάδα ξεκίνησα ένα συμπλήρωμα το οποίο χμμμ όοοοταν το θυμάμαι το παίρνω! Πάλι έχεις νοσοκομείο αύριο?
μαρινάκι μου πολλά συμβαίνουν αν ειδές είπα κ ότι μετά τον τοκετό πέφτουμε όσα δεν χάσαμε 9 μηνεσ κτλ τώρα στην φιλω δεν είναι μετά τον τοκετό πέρασε πολυς καιρός γιαυτο επιμένω να κάνει ξανά αιματολογικές το βράδυ θα πάω αύριο σήμερα με είδε το πρωί

Διαφημίσεις

Πετρούλα μου χαχαχα! Καμία σχέση! Θα σου γράψω την "κρεμάλα" που σκεφτόμουν να βάλω στο προσκλητήριο αφού θες να παιδευτείς βραδυάτικα: Μ_ _ _ _ _ _ _Α

margarita

Αχ βρε Ηλιάνα μου το τυπικό του πράγματος είναι έτσι όπως τα λες, αλλά επειδή κι εγώ με τους γιατρούς δεν έχω την καλύτερη σχέση και γενικά πιστεύω ότι αν έχεις κάποιο σοβαρό θέμα θα έχεις και άλλα προβλήματα πέραν της τριχόπτωσης οπότε και πρέπει να ψαχτείς. Είπαμε όμως εγώ και τα φάρμακα και οι γιατροί είμαστε τσακωμένοι οπότε δεν είμαι και παράδειγμα προς μίμηση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...