Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

12 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

12 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν περνω σιδηρο γιατι θα επρεπε;

μου ειχε πει η γιατρος για 40 μερες να παρω αλλα δεν πηρα αφου εκανα εξετασεις και ηταν μια χαρα.

Πλακά κάνεις δεν παίρνεις σίδηρο ?

καλά δεν το λες τόσο καιρό

το μητρικό είναι φτωχό σε σίδηρο πως θα το εμπλουτίσουμε λίγο ?

να πας αν κάνεις αύριο κιόλας αιματολογικές και να δεις που είναι η αποθήκες σου καθώς και ασβέστιο όπως δίποτε

:tongue::tongue:

Οκ το βρήκα το χρηματολογία απάντησε για το χρώμα των μαλλιών σου

δεν υσχιει εχει ζυτηθει το θεμα εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39333[/quote]

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια θα διαβάσω κάποια στιγμή το θέμα

Αυτη βρε δεν επαιρνε σιδηρο στην εγκυμοσυνη τωρα θα παρει???

Κι εγω πάντως με τα φαρμακα σε αυτη την εγκυμοσυνη πολύ το αμελησα...Παρα πολύ!!:(

Πετρουλα και εγώ τα ξεχνούσα που κ που να τα πάρω αλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ συνεπείς σε αυτά πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας κούκλα μου μόνο εμείς μπορούμε κάνεις άλλος ;););)

Διαφημίσεις

Ηλιανα για το σιδηρο απο ολα αυτα που εχω διαβασει λενε οτι δεν ειναι απαραιτητο δεν εχει καμια σχεση με το γαλα μονο με την μαμα αν η μαμα δεν εχει προβλημα τοτε δεν χρειαζεται να περνει συμπληρωμα και με το ασβεστιο το ιδιο.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

τωρα περιπου σαν το 8,0

Χμμμμμμμμμ δύσκολα τα πράγματα φιλιω μου τι χρώμα τα ειχε περάσει την προηγούμενη?

για να μπορέσουμε να ανέβουμε έστω κ ένα τόνο σε μαλλί ππου έχει προηγηθεί βαφή πρέπει να κάνουμε ξέβαμμα με νερό δηλ εφασορ

αν περάσουμε ποιο ανοιχτό η Ριζα θα βγει ποιο ανοιχτή και το εξωτερικό όπως είναι με αποτέλεσμα άθλιο

λυπών θέλω φωτογραφία να δω το χρώμα σου περίπου μην πάρεις μπούρδα

Ηλιανα για το σιδηρο απο ολα αυτα που εχω διαβασει λενε οτι δεν ειναι απαραιτητο δεν εχει καμια σχεση με το γαλα μονο με την μαμα αν η μαμα δεν εχει προβλημα τοτε δεν χρειαζεται να περνει συμπληρωμα και με το ασβεστιο το ιδιο.

ακριβώς γιαυτο σου ειπα για εξετάσεις λόγο το σου πέφτουν τα μαλλιά αν εσυ έχεις εληψη θα έχει και το γάλα σου ;)

Ρε κορίτσια ούτε εγώ παίρνω, ούτε πήρα καθόλου δηλαδή πέραν των πρώτων 10 ημερών μετά τη γέννα σίδηρο! Ηλιάνα μου το μητρικό γάλα παίρνει σίδηρο από τις αποθήκες σιδήρου της μητέρας, δεν πρόκειται να εμπλουτιστεί περισσότερο αν η μητέρα παίρνει εξτρά σίδηρο, αν χρειάζεται δίνουν κατευθείαν στο βρέφος. Απλά η θηλάζουσα έχει αυξημένες ανάγκες σε σίδηρο που αν καλύπτονται με σωστή διατροφή δε χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Άντε ρε Πετρούλα που σας κρατάω μυστικά! Το όνομα μόνο δε λέω! Το μαλλί χμμμ θα δείτε φώτο, δεν ενθουσιάστηκα, ούτε απογοητεύτηκα. Χαλκινο ανοιχτό βγήκε! Οι μπομπό νομίζω είναι αρκετά καλές και τελικά για στολισμό και έξω από την εκκλησία επέλεξα μόνο λουλούδια, τα μπαλόνια τα βαρέθηκα. Θα σας δείξω σίγουρα φώτο μετά τη βάφτιση. Πάω να ανεβάσω καμία στο φατσοβιβλίο από το φετινό καλοκαίρι, αν και τώρα που είδα κι εγώ είναι όλες πριν τις διακοπές μας, γιατί μετά χάλασε η δική μας κάμερα και πήραμε της πεθεράς. Δεν ξέρω κατά πόσο θέλω να της κοιτάζω, θυμάμαι ξανά και ξανά αυτά που περάσαμε βλέποντας τα κομμένα ματάκια του παιδιού μου και το πρησμένο προσωπάκι του και στενοχωριέμαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρε κορίτσια ούτε εγώ παίρνω, ούτε πήρα καθόλου δηλαδή πέραν των πρώτων 10 ημερών μετά τη γέννα σίδηρο! Ηλιάνα μου το μητρικό γάλα παίρνει σίδηρο από τις αποθήκες σιδήρου της μητέρας, δεν πρόκειται να εμπλουτιστεί περισσότερο αν η μητέρα παίρνει εξτρά σίδηρο, αν χρειάζεται δίνουν κατευθείαν στο βρέφος. Απλά η θηλάζουσα έχει αυξημένες ανάγκες σε σίδηρο που αν καλύπτονται με σωστή διατροφή δε χρειάζεται κάτι παραπάνω.

!

καλοσ την κουκλααααααααα

Αν διάβασες καλά της είπα να πάει να κάνει εξετάσεις για έλεγχο στης αποθήκες της χιχιχι

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια ούτε εγώ παίρνω, ούτε πήρα καθόλου δηλαδή πέραν των πρώτων 10 ημερών μετά τη γέννα σίδηρο! Ηλιάνα μου το μητρικό γάλα παίρνει σίδηρο από τις αποθήκες σιδήρου της μητέρας, δεν πρόκειται να εμπλουτιστεί περισσότερο αν η μητέρα παίρνει εξτρά σίδηρο, αν χρειάζεται δίνουν κατευθείαν στο βρέφος. Απλά η θηλάζουσα έχει αυξημένες ανάγκες σε σίδηρο που αν καλύπτονται με σωστή διατροφή δε χρειάζεται κάτι παραπάνω!

αυτο ξερω κι εγω Μαρινα μου.

καλοσ την κουκλααααααααα

Αν διάβασες καλά της είπα να πάει να κάνει εξετάσεις για έλεγχο στης αποθήκες της χιχιχι

καλε αφου εκανα σου ειπα πριν και ηταν καλες.

Χμμμμμμμμμ δύσκολα τα πράγματα φιλιω μου τι χρώμα τα ειχε περάσει την προηγούμενη?

για να μπορέσουμε να ανέβουμε έστω κ ένα τόνο σε μαλλί ππου έχει προηγηθεί βαφή πρέπει να κάνουμε ξέβαμμα με νερό δηλ εφασορ

αν περάσουμε ποιο ανοιχτό η Ριζα θα βγει ποιο ανοιχτή και το εξωτερικό όπως είναι με αποτέλεσμα άθλιο

λυπών θέλω φωτογραφία να δω το χρώμα σου περίπου μην πάρεις μπούρδα

θα σου βγαλω αυριο μια φωτο και θα σου την στειλω οκ;

αυτο το εφασορ το κανουν μονο στα κομμωτηρια;

θα σου βγαλω αυριο μια φωτο και θα σου την στειλω οκ;

αυτο το εφασορ το κανουν μονο στα κομμωτηρια;

θα σου πω δεν είναι δύσκολο είναι πολύ ξηρα?

κατσε να δω χρωμα πρωτα κ θα σου πω αν κ τι μπορεισ να κανεισ σπιτι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...